Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Nem. Szerintem azt gondolom, hogy legalább egy hiperbiztonságosnak kikiáltott linuxos rendszer programjai ne kezdjenek pofázni a nagyvilágba anélkül, hogy engedélyt kérnének rá.
Nem arról van szó, hogy az én linuxomról bárki bármit elvihetne, de pár évig bankos környezetben használtam (szerverként) linuxot, ott igencsak morcosan néztek volna rám a főnökök, ha kiderül, hogy olyan rendszert akarok telepíteni, ami nem csak akkor társalog a neten, amikor én mondom neki...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest