- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
válasz
sasa134 #24553 üzenetére
Az itthoni gépemen (AMD videókaresz) így használom az Ubit, mert nekem is ezek a tüneteim mint neked. Nem tudom, hogy nálad mi okozta ezt a bizonyos lassulást, de nem tapasztaltam még hasonlót, azt is eltudom képzelni, hogy nem ettől van.
Egy próbát csinálj úgy is, hogy akkor kiveszed a pipát a most beírt dolog elől, hogy ne induljon el, és mikor betöltött a rendszer, a Compiz Fusion Iconnal nyomass egy Reload Window Managert. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is csinálja-e. -
harry
veterán
válasz
sasa134 #21384 üzenetére
Nekem az Amarok jött be, de abból is az 1.4-es, nem a 2-es, ami Ubuntu 9.04-től alapból a repóban van (de másik repó hozzáadásával az 1.4 is telepíthető). Ha eddig winamp párti voltált, tetszeni fog. De eléggé testreszabható, lehet belőle csinálni kis ablakos minimális lejátszót, meg teljesképernyős mindenféle extrás multimédiás központot is.
-
törölt tag
válasz
sasa134 #20807 üzenetére
igazából meg lehet oldani külön program telepítése nélkül is. én egy panelra raktam ki az ikonokat, amiket használok, és átlátszóvá tettem. persze ez az ablakok helyéből vesz el, de ha ez zavar, akkor beállíthatod autohide-ra is akár.
tudom, ez nem teljesen ugyanaz, csak én így szoktam meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged