- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
válasz
sasa134
üzenetére
Az itthoni gépemen (AMD videókaresz) így használom az Ubit, mert nekem is ezek a tüneteim mint neked. Nem tudom, hogy nálad mi okozta ezt a bizonyos lassulást, de nem tapasztaltam még hasonlót, azt is eltudom képzelni, hogy nem ettől van.
Egy próbát csinálj úgy is, hogy akkor kiveszed a pipát a most beírt dolog elől, hogy ne induljon el, és mikor betöltött a rendszer, a Compiz Fusion Iconnal nyomass egy Reload Window Managert. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is csinálja-e. -
harry
veterán
válasz
sasa134
üzenetére
Nekem az Amarok jött be, de abból is az 1.4-es, nem a 2-es, ami Ubuntu 9.04-től alapból a repóban van (de másik repó hozzáadásával az 1.4 is telepíthető). Ha eddig winamp párti voltált, tetszeni fog. De eléggé testreszabható, lehet belőle csinálni kis ablakos minimális lejátszót, meg teljesképernyős mindenféle extrás multimédiás központot is.
-
-
törölt tag
válasz
sasa134
üzenetére
igazából meg lehet oldani külön program telepítése nélkül is. én egy panelra raktam ki az ikonokat, amiket használok, és átlátszóvá tettem. persze ez az ablakok helyéből vesz el, de ha ez zavar, akkor beállíthatod autohide-ra is akár.
tudom, ez nem teljesen ugyanaz, csak én így szoktam meg.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CIS - Comodo Internet Security
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest