Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Aktív témák
-
válasz
sasa134
üzenetére
Az itthoni gépemen (AMD videókaresz) így használom az Ubit, mert nekem is ezek a tüneteim mint neked. Nem tudom, hogy nálad mi okozta ezt a bizonyos lassulást, de nem tapasztaltam még hasonlót, azt is eltudom képzelni, hogy nem ettől van.
Egy próbát csinálj úgy is, hogy akkor kiveszed a pipát a most beírt dolog elől, hogy ne induljon el, és mikor betöltött a rendszer, a Compiz Fusion Iconnal nyomass egy Reload Window Managert. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is csinálja-e. -
harry
veterán
válasz
sasa134
üzenetére
Nekem az Amarok jött be, de abból is az 1.4-es, nem a 2-es, ami Ubuntu 9.04-től alapból a repóban van (de másik repó hozzáadásával az 1.4 is telepíthető). Ha eddig winamp párti voltált, tetszeni fog. De eléggé testreszabható, lehet belőle csinálni kis ablakos minimális lejátszót, meg teljesképernyős mindenféle extrás multimédiás központot is.
-
-
törölt tag
válasz
sasa134
üzenetére
igazából meg lehet oldani külön program telepítése nélkül is. én egy panelra raktam ki az ikonokat, amiket használok, és átlátszóvá tettem. persze ez az ablakok helyéből vesz el, de ha ez zavar, akkor beállíthatod autohide-ra is akár.
tudom, ez nem teljesen ugyanaz, csak én így szoktam meg.
Aktív témák
- Motoros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest