Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Elvileg törli
Egy példát tudok. A compiz-t szétállítgattam, csak az újratelepítés volt megoldás. Teljes eltávolításnál (minden összetevőjét úgy jelöltem), és újra telepítésnél megmaradt egy halom beállítása. Ezért rákerestem a compiz szóra, és találtam is rengeteg config file-t. Azokat törölgettem, felraktam újra és láss csodát alap beállítással indult. Ez lehet rossz példa (mert a compiz elég összetett), de ezt tapasztaltam 
-
gyurman
tag
Sajnos amit valami íródik a ~/.config/google-chrome/Default/Preferences fájlba, utána már nem működik. Ha viszont újra törlöm a Default könyvtárat megy. Tényleg ezek a fiúk a nyomtalan böngészésre gyúrnak. Csak az a baj ahhoz elég buta alapban a böngésző, kellenek hozzá kiegészítők és nem mindenki netklúbba jár böngészni, hogy vigyázzak a következő ember ne lássa, mit böngésztem.
Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy példát tudok. A compiz-t szétállítgattam, csak az újratelepítés volt megoldás. Teljes eltávolításnál (minden összetevőjét úgy jelöltem), és újra telepítésnél megmaradt egy halom beállítása. Ezért rákerestem a compiz szóra, és találtam is rengeteg config file-t. Azokat törölgettem, felraktam újra és láss csodát alap beállítással indult. Ez lehet rossz példa (mert a compiz elég összetett), de ezt tapasztaltam