- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- iPhone topik
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
én anno úgy telepítettem fel, hogy leszedtem az xp-s vinyót (igaz más ok miatt) és egy külön vinyóra tettem az linuxot. Utána visszatettem az XP-s vinyót, és mikor bekapcsolod a gépet kiírja, hogy nyomj F11-et , ha boot menübe akarsz jutni. És én ott választottam ki mindig, hogy most linuxot vagy windows-t akarok-e. Azóta mondjuk már grubot használok, de akkor ez volt a legegyszerűbb megoldás
-
Siriusb
veterán
Ismerős érzés. Amikor 2 évvel ezelőtt először felraktam linuxot, nekem is ez volt az egyik fő aggodalmam. Aztán rájön az ember, hogy fölösleges volt idegeskedni. Manuálisan kell a partíciókat beállítani (ha másból nem, a méretekből tudod, hogy jó helyen babrálsz), így legalább ellenőrizheted, hogy minden oda kerüljön, ahová kell.
Szóval nyugi, az első telepítés után már laza leszel.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest