Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Biztosan én értelmezem rosszul, de szvsz ha valaki készít egy linux alapú op.rendszert, benne mindenféle driverekkel, akkor elvárnám tőle, hogy ha frissülnek a becsomagolt driverek, akkor kövessék a frissítéseket a csomagjaikban. (jó, tudom: szuvenire nyihuhu...
)
Magyarán ha van egy Ubuntum, amibe becsomagolták a gyári nvidia drivert, akkor legyenek szívesek ők is frissíteni, ha az nvidia kiad egy új verziót. (mondjuk legalább akkor, ha valami biztonsági frissítést/hibajavítást publikál a gyártó)
Kicsit hülyén érzem magam, amikor egy komplett op.rendszer csomagjaiba bele kell szemetelnem, mert a javított drivereket már nem tudom egy apt-get distupgrade-del felrakni.
Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XPEnology
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)