- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricc_
tag
Egy ismerősömnek elhalálozott az általam sok-sok évvel ezelőtt telepített 3600-osa. (villám csapás)
Tudtok ajánlani helyette valami hasonló tudásút?
A lényeg a transmission kliens :-) és a hálózati megosztás.Néztem a 1043ND-t ahhoz ha minden igaz v3-ig van Suste által gyártott firmware, viszont nem tudom, hogy a boltban van-e még v3-as.
Esetleg másik routert?
Köszönöm. -
fricc_
tag
válasz
Intruder2k5 #8099 üzenetére
Bujtika kédsést kiegészíteném azzal, hogy a három formázási (particionálási) lehetőség közöl az utóbbi kettő között mi a különbség?
2. Creating 3 partitions (extroot - pivot overlay version)
3. Creating 3 partitions (extroot - pivot root version) -
fricc_
tag
Vargalex:
Meg tudod mondani nekem, hogy megoldható-e a vargalex 1.1.7-es verzióval hogy a 3600-os elkezelje a 3 Terrás HDD-t?
Köszönöm.
-
fricc_
tag
bocs, nem ide akartam.
-
fricc_
tag
Alex!
Írtam neked egy üzit pár napja, megnéznéd?
Köszi :-) -
fricc_
tag
Sziasztok!
Használ valaki 2 TB-osnál nagyobb winyót, úgy hogy látszik is a 2 TB feletti terület :-) ?
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Hamarosan én is egy ilyen router tulajdonosa leszek.
A tervek szerint vargalex build fog rá felmenni.Azt szeretném kérdezni, hogy van-e mód a winyó hőmérsékletének a lekérdezésére, illetve valamilyen formában a rögzíteni akár egy txt file-ba amibe pl. percenként beleír valami gy hőmérséklet értéket.
A másik, számomra nem derült ki a leírásokból egyértelműen.
Én bizonyos időnként SFTP-zni szeretnék egy távoli helyről a routerre kötött winyóra és nem default SFTP porton keresztül, lehetőleg olyan módon, ha megszakad a letöltés akkor a használt progi tudja folytatni a letöltést.
Ezek közül valamelyik esetleg mindkettő megoldható? -
fricc_
tag
Köszi a választ és neked is Alex!
Akkor ezek szerint olyan kamera kell ami képes ftp szerverre küldeni a képet.
Ezt mindegyik tudja vagyis alap dolog a kamerákban, vagy egyikbe bent van a másikban meg nem?
Mert a belinkelt kameránál külön ki van hangsúlyozva...Azért a router kell hozzá hozzá, hiszen azon fut az ftp server. :-)
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Bocs a LAMA kérdésért.Egy ismerősömnek van egy 3600-as routere. Én tettem fel rá a vargalex féle firmwaret. (ez úton is köszönet a munkájáért!)
Most előjött egy olyan olyan kérdés amivel eredetileg nem számoltam.
Szeretnék egy IP-kamera képét rögzíteni (már ha van mozgás). Lehetőleg PC nélkül ha már van egy 3600-os :-)
Kell valami még ahhoz, hogy tudjunk az USB-s winyóra egy IP kamera képét rögzíteni, vagy maga a frimware tud mindent ehhez.
Vagyis ha ez így van, akkor nincs más dolgunk, mint egy megfelelő IP kamerát kell hozzá venni, bekonfigurálni és készen vagyunk?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest