- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Köszönöm a válaszokat, eddig is így használtam és nem volt gond, most kicseréltem a bejevő lan kábelt, hátha az a ludas. Első körben megnézem így, ha tapasztalok problémát akkor beállítom a mondottak alapján...Amúgy a DoS Protection most is úgy van...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Intruder2k5 #10672 üzenetére
Sajnos nincs, az lehet a gond?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
1 éve gond nélkül használtam a routert, de most kezd behülyülni...Dual Band-ban használom, és mostanában hol az 5Ghz-es, hol a 2,4Ghz-es hálózat megadja magát, de mindig csak az egyik, ha adott eszközön pl a 2,4-esen vagyok, az meghal, de az 5Ghz-es megy tovább. Ilyenkor kell neki egy restart hogy mind2 éljen megint. Legfrissebb gyári SW van rajta. Ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
Na végül ma jutottam el a frissítésig, kb semmi változás...
De érdekes amúgy, mert van mikor ennyit mér az adott helyiségben a 80/20-as net, de van mikor sokkal kevesebbet, szóval csak valami bezavarja itt...
Na mind1, nem foglalkozok vele...
-
B-L-A-C-K
titán
Aha, igazából vannak pillanatok hogy ott is 100%-ot lát, azért gondoltam csak egy minimális rásegítés kellene. Amúgy egy gipszkarton kiugró részbe van, konkrétan itt. De olyan szögben van benne hogy ennél jobb már nem lehet, rakosgattam vagy fél napig ide oda (innen viszont máshova nem tudom rakni, és nem is akarom). Beállításokon mindenen próbáltam már de nem javult. Ezért gondoltam az antennára mert tényleg csak egy leheletnyi + jel kellene még, de akkor ha nem segít felesleges nem veszek...
Esetleg még a gyári szoftver lecserélése segítene vajon?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #6070 üzenetére
Nekem igazából azzal van a bajom egy adott helyiségben nem maximálisan látja hanem csak 80-90%-osan, így nem töltök 10,4 mb/s-el hanem csak 6-9...Tudom ez is elég de idegesít.
kali: Pont ez az, azért kérdezettem hogy lehet e venni hozzá, és ha igen hol konkrétan, mert nem akarok sz@rt venni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #6068 üzenetére
Nekem is ilyesmi rémlett, de nagyobb antennát csak lehet venni rá nem?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
A készülékhez hol tudok venni nagyobb antennát? Illetve nincs most nálam, és nem emlékszem, lehet rá harmadikat rakni?
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy néz ki ez a sz@r wifi kártya nem bír többet. Pedig úgy rémlett használtam már vele ilyen nagy netet...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Miért van az hogy egy digi 80/20-as nettel a router+kábellel maximális sebességet lát, wifivel meg már csak 1/3-ád? Alapbeállításokon van minden...
Valami ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
Ez így világos, viszont azt nem tudom mi van ha mind2-re állítom. Akkor elvileg nem kellene kísérletezgetnem nem? Vagyis úgy képzelem el hogy az egyik eszköz ami tudja az 5GH-est használja azt használja, a másik meg a 2,4-est...Ha meg kevés lesz a jel 5GHz-n akkor fixen 2,4-re lövöm. Vagy így ez baromság? Bocs de nem használtam még ilyet soha, láma vagyok ebben.
-
B-L-A-C-K
titán
Mire érdemes állítani a gyári wifi szoftvert?
- 2,4GHz és 5GHz
- Csak 2,4GHz
- Csak 5 GHzVagy ~2 telefon menne róla, egy iPad2, egy TV, és 2-3 noti, egy ilyen Digi net társaságában...
Előre is köszi a választ!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #4624 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszod!
-
B-L-A-C-K
titán
Nem volt ilyen routerrel még dolgom, miért nem lehet az admin felületre belépni ip címmel? Egy 15 perc után jöttem rá csak a "tplinklogin.net" beírásával jön be. 192.168.1.1, vagy 192.168.0.1-re miért nem reagál?
Mondjuk már így mind1, csak kíváncsiságképpen kérdezem.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Vettem ma egy ilyen eszközt, jövőhéten lenne beüzemelve az adott helyre. A dobozon Ver. 1.4 HW van rajta feltüntetve, ez a gyári teljesen jó, vagy érdemes lecserélni? Amúgy semmi extra dologra nem lesz használva, egy 80/20-as digi nethez lesz, és vagy 3-4 eszköz fog wifivel menni róla.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest