- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13941 üzenetére
Én ennek tudatában járok el és nem fogok vinnyogni. Amúgy is ha a legalja épületen-keresztül-lelőlek csalóknak járt az első figyelmeztetés, akkor nekem is. De egyébként is mindegy, ebből a játékból nem lesz semmi, akárhogy károg a sok "mérbántyátokamassiveot" fanboy. Ez a cég nem egy Blizzard, aki feláll és kimondja elbasztuk és utána ki is javítja. Pénzvisszafizetés meg ugye nincs.
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #13941 üzenetére
Akkor nem játszunk ezzel a remekművel,sokat nem veszítünk ha a story után gyakorlatilag abból áll a játék hogy a reroll gombot nyomogatod,meg farmolod a matit ahhoz hogy hátha egyszer dob olyat ami használható is...nem ebből kellene a játékban tartalmat kovácsolni,ezért keresi mindenki a glitcheket.
-
Edem05
őstag
válasz
velizare #13847 üzenetére
Nem tudom... ki kell kapcsolni. Tegnap néztem olyan szerveren voltunk ahol 150-185 között volt a latency
Még a botokat se tudtam lelőni, jött a nagypapi (az a nagy dög cleaner, amelyiknek sok tartály van az oldalán meg a hátán) és 1 mp alatt megpirított.
Nekem Marine Super 90 ből sikerült egy Deadly, Brutal, Swift talentest lekraftolni.
Field tested: DZ-ben is jól működik playereken.
-
válasz
velizare #13769 üzenetére
Ez még mindig nem olyan mennyiségű információ ami problémát okozhat 4-24 embernél. Továbbá a játék nem igazán a twitch shooter kategória szóval 100-150ms válaszidő is röhögve beleférne mert nem fogod észrevenni. Egyszerűen a buffok számolása sem jelent olyan terhelést aminél azt kell mondanod, hogy hát ezt bizony nem éri meg szerveroldalon ellenőrizni mert túl nagy késleltetést okozna másrészt én szerveroldali ellenőrzésről beszélek nem pedig teljes szerveroldali számolásról mert az fölösleges (aka overkill vagy a DRM része mint a D3-nál). Azaz te nem csak annyi információt küldesz, hogy megnyomtam a tűzgombot és kilőttem x db lövedéket és a szerver számol mindent és elküldi a klienseknek az eredményt amit megjelenítenek hanem elküldöd a szervernek, hogy kilőttél x golyót abból y crit z crit dmg szorzóval és ennyit sebeznek stb. a szerver meg csak ellenőrzi, hogy az befér-e a megszabott határok közé azaz ha nem lehetséges 100% crit chance 50000% crit dmg-el akkor dobja el és ne álljon neki lövedékenként critet meg státusz effekteket számolni.
-
vegitossj7
addikt
válasz
velizare #13769 üzenetére
Igen, a matikat szerverre tették, és a 12.-i patchel még több dolgot pakoltak. Megjelenés óta csak pakoltak a szerverről a kliensre. A védelmük elvileg annyi, hogy az auto-aimet a fejre nézi a játék, ezt nem tudom hogy sikerült megcsinálniuk, mivel elég csak a "fej" fület kilőni ott, és ki is kerülték.
RazoR8402: GTA V újra?
Ott se vált be, egyszerűen blokkolták azokat.
#13772 cain69:
-
vegitossj7
addikt
válasz
velizare #13760 üzenetére
Talán nem egy számológépet kellene használni szervernek.
Nem azt mondom, hogy 1:1-ben legyen szerveralapú (lásd Star Trek), hanem bizonyos dolgokat, mint az RPM-et, tárméretet, sebességet szerverhez kötni. Ha az értékeken feljebb megy, jön a ban. Ezért nincs anti-cheat se, mert semmi nem nézi a játékosokat. Material és consumables a felhő alapú, minden más kliens.
Persze lehet csalni, ha valaki átlő a falon, mert a hitreget nem várom szerveralapira, de akkor már egy Fairfight is mehetne rá minimum... A Battleye-ról ne is beszéljünk.A késleltetés pedig a szerver minőségétől függ. És az instance-tól/session-től. 3 emberre micsoda ping lehet...
Aztán meg ezt várhatja az ember, ehhez kukázniuk kell az egész munkájukat a felépiþessel együtt. Ezért repüljön a Massive, ők ebbe nem fognak belemenni.
-
válasz
velizare #13760 üzenetére
Mivel masszívan instance-olt a játék amelyek ráadásul kicsik is (gondolj bele, hogy egy DZ-ben max 24-en lehettek) ezért szvsz nem hinném hogy ez komoly problémát jelentene. Gondolj csak a BF 3/4-re, ott 64 játékos lehetett egyszerre 1 szerveren és minden lövedéket le kellett modellezni mivel mindnek egyedi sebessége, pályája volt (igen előfordult, hogy elvesztek lövések, főleg a BF4 első időszakában volt prominens) itt meg simán hitscan fegyverek vannak amik nagyban egyszerűsítik a szimulációt/ellenőrzést.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13757 üzenetére
Ez azért már kajak op. Ha van még egy társad, aki kilövöldözi őket, ameddig nem spawnolnak a gránátos katonák... friendly fire for the win
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
velizare #13671 üzenetére
Én most azon agyalok, hogy a Vector mellé megvegyem-e a pisztolyt. Ok sokat nem használom, de a Gear érték miatt jó lenne a 200+-os pisztoly. Legalábbis nekem ilyen pisztoly még nem esett nekem DZ-ben, máshol meg nem nagyon lehet ilyet találni.
Sniperről múlt héten lecsúsztam, de agybajt kapnék ha reset után ismét egy sniper lenne ott:
-
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13559 üzenetére
Igen olvastam róla a patch másnapján, de kétlem, hogy valami maradandót alkotnak, tekintve, hogy maximum a Caucedus ér valamit, a többi felejtős. A tankra meg kíváncsi leszek, mert FL-ben 125k hp + 64% mitigation + reckless kombóval is egy lövés volt a shotiból, a másodikra meg már meg is halt. De rétegszett lesz, ha használja majd egyáltalán valaki, mert a 4+2-es Sentry-striker kombót nem veri meg.
(#13561) GAbre: Phoenix credit, és azért nem szabad, mert 1000 a hard cap, ennél több nem lehet nálad. Ha több lenne akkor nem írja jóvá, a földről nem veszi fel.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13546 üzenetére
Nem elitizmusnak szántam, hanem azt akartam mondani, hogy hiába kiütöd becsületesen és mondjuk kiesik a jó, 1 hónap múlva kuka. Ez túl gyors. Éppen összejött végre ~100 óra alatt az a build amit szerettem volna, már csak 2-3 dolog kellett hiányzott, erre kijött a falcon és kuka az egész, kezdhettem volna elölről.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #13518 üzenetére
Nem a redditornak kellene javítani a hibát, de mindenki eldöntheti, hogy ad-e még bármi hitelt ezeknek a tehetségtelen barmoknak és lapátolja a földet a faszságaikra, hogy ezt a bug bejelentő topicban kell publikálni. Több tucat kiváló ötletet olvastam már a fennálló problémák javítására. Megvalósult belőle bármi? Nem mert ezek az arrogáns kis hozzánemértő bölcsészmérnökök eldöntötték magukban, hogy az így lesz és neked így KELL játszanod a játékot. Abba már bele sem megyek, hogy többet basztatták a glitchereket, mint a csalókat. Ezzel az attitűddel nincs helyük a játékiparban és ahhoz a hisztéria teljesen jó, hogy ez megtörténjen.
-
pohár
félisten
-
.LnB
titán
válasz
velizare #13320 üzenetére
Nem tudom van e benne hazugság. Nem tudom az általad felhozott dolgot sem megerősíteni, sem cáfolni. Szóval oké, akkor bele lehet kötni.
Attól még a mondandója szerintem helytálló. Te miért nem írod le a véleményedet? Nem emlékszem, hogy olvastam volna valaha bármit amiben állást foglalsz. De lehet csak átsiklottam felette, elég ha linkeled a kommentet.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #13193 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz, pl vannak akik úgy tolják, hogy bemennek rendesen, elindul a hullám, és bent lövik mondjuk az alagútból elő - előjőve az APC-t a sticky bombbal. Ez nem glitch, nem is szabálytalan, mert a küldetés azt kéri, hogy semmisítsd meg az APC-t, nem írja le hogy csak és kizárólag a 15 hullám legyőzésével a bombákat rárakva. Szóval ők például nem teljesítik a 15 kört, de mégis szerintem szabályosan nyernek, mert életbenmaradnak bent a lövedékekkel, turretekkel és ellenséges npc-kel szemben.
-
ada19
senior tag
válasz
velizare #13190 üzenetére
Valószínűleg offtopic, de: arról is lehet tudni hogy sok zárat pillanatok alatt fel lehet törni savval. Ez feljogosít arra hogy felynomd az összes ilyen lakást? ... Szemét zárgyárak miért nem oldják még több tíz éve tudják hogy ez van! Ha Józsinak szabad nekem miért ne lenne?
Ne mondja már nekem senki, hogy aki egyszer is használta ezeket nem is sejtette hogy abnormális amit csinál, mert tuti sírva (és ordítva) fogok röhögni.
-
válasz
velizare #13131 üzenetére
Beb@szna...
Oroszon teszteltem. 40eHpval socis egy lovestol fekszem. 80ehpnal majdnem 2ot is tul elek ( ekkor az armorom nagyobb volt. 120eHpval majdnem 3at birnek ( ekkor megint kicsi volt az armor... )
En hasznalom a sebzesellenallasos gyogyitast. 20e a skillem, egesz gyorsan feltolt, erhet az valamit?
-
.LnB
titán
válasz
velizare #12773 üzenetére
Mire az kijön mindenki full 240-ben lesz.
A másik dolog meg az, hogy most izguljak azért mert lesz még egy ilyen wave-es incursion?! Csak engem nem hat meg ez annyira? Mármint megcsinálom mert kell a gear, de ha máshol is lehetne szerezni 240-et akkor ki menne oda szerinted, kettőnél többször? Csak én nem vagyok ezzel megelégedve?
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare #12672 üzenetére
Lehet olyat láttam bele ami ott sincs. Mea culpa.
Egyébként az a típus vagyok aki általában elfogadja mások véleményét, és amiket itt leírtál azokkal szintén tisztában vagyok. Valószínűleg ezért is maradt minden ahogy van, és alakult át a drop/craft rendszer.Egyébként friss hír a glitchelessel kapcsolatban egy tweet:
Natchai_Ubisoft
Using exploits is against the code of conduct, so no, it's not OK. We know that we have to act a lot more strongly towards players who use exploits, and we are working on that. -
-=Jam=-
őstag
válasz
velizare #12668 üzenetére
Hát azért ez nem teljesen csak a loot minőségéről szól. Ha valaki szétfarmolta az agyát, és most 999 sárga anyag megvolt mindenből a patch előtt, az elég nagy előny a mostani craftolásnál pl. Igen az eddigi gearje leértékelődött, de tud craftolni újakat, amit aki nem használta ki az exploitokat nem tud. Tehát akárhonnan nézzük jogtalan előnyhöz jutnak, amellett megölik a játék lényegét...
(#12668) cain69:Nem csak a zöld cuccokra gondolok, van ott rengeteg arany fegyver is, amiből jóval többet tud craftolni, és nagyobb eséllyel kapja meg a jó talentes fegyvert, amivel adott esetben a DZ-ben szétdarál 2 pillanat alatt. Úgyhogy te nem győztél meg engem, hogy semmi előnye nem származik ezeknek az embereknek ebből.
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare #12668 üzenetére
Csak egyszer lenne olyan, hogy nem kontrázol a véleményemre.
A múltkor a nem exploitos farm útvonal apropóján mondtad el exploitnak a dolgokat, majd még majdnem én kértem elnézést mert úgy gondoltam, hogy más sessionbe menni a játék keretén belül megengedett...Akkor már megkaptam egy fejmosást arról, hogy mit gondolt a fejlesztő. Most megint megmondod a frankót arról, hogy nem megoldás a rollback. Értem én, hogy valahol igazad van. Meg, hogy nehéz elfogadni, ha valaki szerinted hülyeségeket írkál... Hidd el nekem is nehéz néha. De nem kell oktatni. Azthiszem nem vagyunk tanár-tanuló viszonyban.
-
utomi
senior tag
válasz
velizare #12655 üzenetére
Értem így már világos. Tehát akkor azért van annak is jelentősége. Köszönöm ,hogy tisztába tetted. Egyébként nincs most valahol, jó Body Armor vagy ilyen bp.?
Egyébként akkor a Reckless mindenképp kerülendő ? Úgy értem tetszik, hogy 12,5+ sebzés csak nem tudom ,hogy az a 10%-Kal több bejövő sebzés mennyit is számít ! -
utomi
senior tag
válasz
velizare #12622 üzenetére
Egyébként még mindig nem egyértelmű nekem, hogy a páncél védelmi érték, ergo a páncél mint olyan önmagában számít valamit? Mert nekem nem úgy tűnik ,hogy nem befolyásolja a healt? Vagy igen csak én néztem el?
Ha mondjuk akarok egy fasza kis BodyArmort, akkor hol érdemes Blueprintet venni? Egyáltalán érdemes vagy az is olyan mint minden craft és 40-ből talán egy jó kijön?
-
ada19
senior tag
válasz
velizare #12646 üzenetére
Redditen sokan írják hogy streamen Hamish és Gabe is megerősítette. Most nem tudtam figyelni, így én nem tudom garantálni.
Source: CONFIRMED: AUG and First Wave M1A will be cycled out when the timer ends
-
pohár
félisten
válasz
velizare #12383 üzenetére
hát párszor megpróbáltam visszamenni, nem sikerült, majd megpróbáljuk este megint
majdnem elkaptam egyedül egy supply dropot, de beelőzött egy csávó a semmiből, remélem, hogy csupa lila volt benneutána szépen meg is halt, mert csak rárusholt gyorsan, dobott is 3 aranyat a tatyójából, mert egy mob kiszedte, ki is küldtem helivel
-
-
nyamsas
aktív tag
-
warcat
veterán
válasz
velizare #11799 üzenetére
Első próbálkozásra teljesen jó tőlük.Kíváncsi vagyok inkább mi mennyire lesz bugos a bónuszok közül,például a Nomadnál maradva 10 perc helyett 10 sec cd és hasonlók előjönnek-e.
Persze teljesen túlzásba estek néhol,pl az a 100% critdamage,hiszen az egész gearen ha van annyi.
Bőven elég lett volna 50% is azzal is boldog lennék.A scavenging stat meg elég vicces így a fix high end drop mellé.
Mivel a töltelék mobok nem dobálnak HE geart(hiba,nagyon kis % azért kellene),tökmindegy,hogy zöld vagy lila esik-e belőlük a crafting átalakítás után.
Jelenleg úgy tűnik ládafarmra jó (division tech vagy sima nyersanyagok) de arra nagyon ,viszont tudtommal 200% a max és az elég könnyen elérhető a Nomad bónusz nélkül is. -
válasz
velizare #11756 üzenetére
Ez igy okes is. De nem minden map van kihivason... Legalabb azt csinalnak meg. A metrosnal vicces lenne a behemot a porkolovel... XD
Vagy a kozgyules kuldi helikoptere. Nem 30 sec lenne leloni, hanem 5 perc..
Szerk : ugye jon a horda dlc. Annyira kivancsi vok, az mit takar...
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare #11687 üzenetére
Az emberek 99%-a (sacc per kb nem közvéleménykutatott adat) pont le...hogy mi van a városban, ha nem egy error után éled egy safehouseban, vagy nem a BoO elől kell befutnia, vagy nem egy Challenge / Hard mission előtt áll vagy éppen kijön a DZ checkpointról hogy a többiek rá tudjanak teleportálni.
Áruld el nekem, hogy az ő instance-ukban milyen típusú és mértékű kihasználást foganasítok meg azzal, hogy kinyitom a ládáját, amikor ő rohadtul nem foglalkozna vele. Egyébként mint mondtam, nem antiszociál szimulátor, nyilván az a kulturált formája, ha megkérdezed, hogy nyithatod-e vagy kell neki is, illetve ha kell neki, mehettek együtt, mivel nem 1 adag loot van a ládában, hanem mindenkinek 1 adag.
Természetesen nem vonom kétségbe, hogy lehetőség van türhő paraszt viselkedésre is, de ezt én még a creative use of game mechanism kategóriába sem sorolnám, mint sokan pár epxloit gyanús témát, mivel akihez becsatlakozol ki tud vágni mint a macskát...és onnantól nincs lehetőséged rá, hogy az ő instance-ában maradj. Az csak akkor elérhető, ha körülötted ürül ki a group, nem kivágnak.
-
válasz
velizare #11585 üzenetére
Rossz oldaláról nézed szvsz., mert fél százalék esélyed akkor lenne, ha abból a 4800 játékosból mindössze 1 lenne rogue a valós helyzet (meg az eddigi tapasztalataim alapján) inkább 1-4 rogue van per instance különösen, hogy ezek szeretnek csapatban mászkálni és a statisztikát tovább borítaná az, hogy azok is célponttá válhatnának akik egy ilyen rendszerben akik ugyan épp nem gyilkolásztak neutralokat de a múltban megtették több alkalommal is.
Szóval ilyen szemszögből elég jó esélyed lenne összefutni vérdíjas emberkékkel. -
válasz
velizare #11543 üzenetére
Van egy lényeges különbség azért, ott a PVP-nek (pontosabban kalózkodásnak/grieferkedének) hosszútávú következményei vannak/lehetnek (lehet watch listed és a negatív standing eltakarítása nem annyiból áll, hogy podolnak 1x és kész), itt legfeljebb addig tart amíg 1x meghalsz. Pont a fent leírt esetnél volt olyan, hogy mivel látta egy másik bagázs, hogy nem élik túl a manhuntot szépen kinyírták egymást és utána rögtön tisztalappal kezdtek.
Meg azért az NBSI kicsit más mint ez, mert ott tudod, hogy rád fognak lőni itt meg max abban lehetsz biztos, hogy talán rád fog lőni _amint_ hátat fordítasz. Szóval szeretnék látni egy olyan rendszert amiben hosszan tartó következményei vannak annak, hogy ha valaki rendszeresen rogue lesz azaz legyen megjelölve (pl. amikor látótávolságba kerül és ránézek akkor jelölje meg mint dangerous/extremely dangerous/stb) az aki szeret gyilkolászni és ne adj isten büntetlenül lelehessen kaszálni az ilyen játékosokat anélkül, hogy rogue-á kellene válnom csak mert épp nem ölt meg senkit vagy letelt a timere. Ezt persze meglehetne még fejelni vérdíjjal is ha már eve-ről beszélünk.Szóval a lényeg az, hogy sok-sok olyan apróságot lehetne beletenni a játékba ami illeszkedik a sztoriba és tompítani lehetne a jelenlegi ambush pvp élét.
-
.LnB
titán
válasz
velizare #11565 üzenetére
Tényleg, a lángszórós turrettet mi alapján hackelik? tech pont minél alacsonyabb annál könnyebben hackelik? Mert nekem 2300+-szal is simán hackelték régebben a konzulátus küldinél.
(#11562) storm3 Az csak egy megoldás volt a konzulátusos shotisokra. Eleinte tanácsoltam ezt azoknak akinek kicsi volt a DPS-ük, és random csapattal mentek. Összeszokott társaság simán stunba tudja tartani jó időzítéssel őket. Eleinte én ezt alkalmaztam randomokkal pár alkalommal. Most meg? fél tár sincs egy shotis.
-
storm3
senior tag
válasz
velizare #11560 üzenetére
Nem akarok I WIN gombot, ha ez jött le akkor félreértetted. Az se fáj,hogy más csinálja és én nem. Inkább ez a töketlenség, ami Ubi részről van, az zavar.
A játék számomra élvezhető,még úgy is hogy többnyire randomokkal megyek. Nincs gondom a mechanikával, azzal sem hogy a shotis oneshotol, de ne az legyen már az ultimate megoldás, hogy odadobok az ajtóba egy mobile covert és nem tud átszaladni a kismalac az ólajtón.
Lehet amúgy,hogy én vagyok egy szőrszálhasogató pets, vagy túl sokat várok.
-
.LnB
titán
válasz
velizare #11560 üzenetére
És azt sem szabad elfelejteni, hogy van egy bizonyos szint amitől fogva már nehéz fejlődni. Sokkal több belefektetett időt igényel. De! Én elég jelentős lemaradással, de lassacskán utolérem az átlag játékosokat. És mivel efelett belassul a fejlődés, úgy gondolom megállom most a helyemet, és semmi szégyenkezni valóm nincs. Csak ugye bele kell tenni azt az időmennyiséget. Az mindegy, hogy lassan, vagy gyorsan (1-2 hét alatt).
-
szallasi007
őstag
válasz
velizare #11549 üzenetére
Hát nem tudom nekem se kerek vmi. Van 56% dam redem, 200k dps 35 crit chance, nem túl sok de vmi 10% health regen, meg 70k hpm és panaszkodtam a többieknek hogy akinek "csak" 120k dpse van jobban darált mint én. Wtf? Tegnap meg belépek és van 180k dpsem...
Dzbe meg bejön a hülye és ledarál?
Másik amit nem értek hogy dz-be néha a lvl30 mobok is lenyomnak másnap meg lvl32 mobokon is átmegyek mint kés a vajon...
A craftolástól meg a hajam az égig ér, ha 50 vectort nem gyártottam le és nem képes gyakorlatilag normálisat adni a szemétje. -
válasz
velizare #11529 üzenetére
Pont tegnap beszélgettem erről valakivel küldetés után. Az a gond, hogy a pvp ami itt van az sima ambush pvp nem rendes pvp.
Szükség lenne egy standing rendszerre (olyasmire mint ami Pl. eve-online-ban is van) mert egyszerűen a jelenlegi rendszerben csak akkor ismered meg egy játékos szándékát amikor az hátbalőtt, tehát effektíve nem tudsz ellene védekezni mert mindig lépéshátrányban leszel. Csak egy példá a most hétvégéről: Recskáékkal mentünk a DZ-ben de mivel nem volt sehol semmi szokás szerint ezért eldöntöttük, hogy lövöldözünk kicsit rogue-okra (volt egy szerverváltás közben, pedig pont levadásztunk volna egy manhunton lévő csapatot pár másik játékossal karöltve). Szóval szokás szerint a rouge csapat campelt a tetőn amit normálisan nem lehet lerohanni. Végül megérkezett egy másik csapat játékos akik a másik oldalról támadtak így végül kinyírtuk őket. Fentvagyunk a tetőn éppen mondom nekik, hogy szép volt erre alámvágja a sticky-t és mielőtt még felfoghatnám, hogy mi történik és figyelmeztethetném a többieket felrobbantja, kb. 2 mp múlva mindannyian feküdtünk a parasztja meg ott röhög a chaten.
És ezen a jövő heti update csak rontani fog, mert a hasonló parasztok maguk alá csinálnak majd örömükben mert pikk-pakk lelövöldözhetnek egy rakás embert úgy, hogy nem is kell végigszaladniuk a DZ-n. -
törölt tag
válasz
A Játék megjelenése óta azon vannak hogyan lehetetlenítség el a farmot.
Kezdve a DZ pc nerf dropot. Az hogy Dz1 ben az xp és drop ugyanannyi mint DZ 6 ban teljesen irreális mikor 3-4x nehezebb megölni. Az hogy egy challenge mód amiatt tart addig ameddig mert gránát oneshotol, a shotis oneshotol, te skilljeid és shotgunod viszont őket nem. Mindezt full HIghEnd gearben.
Abszolút pvp ellenesen lett felépítve dz kezdetekben, de most sincs igazi rewardja, elviheted a másik kukás dropját amit materiálnak kiakart menteni. Hurrá. Ellenben ha megöltek -2 dz lvl. Most már nem, de így indult.
Dz credit teljesen haszontalan, a normál credit és árusok teljesen haszontalanok, vagy legalábbis voltak, az új patchet még nem néztem.Teljesen egyetértek az open béta jelleggel.
Kevés a használható cucc. Fegyverek kimerülnek az SMG+Sniper+AK val.
Armour érezhetően nem számít, a hp stack nem számít, support rolenak nincs külön szerepe, tank nincs a játékban, az egyébként se sok skillből, fix 5-6ot ha használunk.
Mechanika minden mapon ugyanaz, lődd le sniperrel pötyögtetve mielőtt odaér melléd.
Ha jobb a snipered, nem kell 2 tár bele.Grafika 5*
Játék meg 50h ra van lőve, amit teljesít, de endgame tartalom erőssen megkérdőjelezhető.stb.
-
duvi
nagyúr
válasz
"a rogue level magától nem jut el manhuntig. az élvezet nem ez, hanem amikor a komplett zóna rád vadászik."
Jelenesetben ez a kettő szorosan összefügg egymással. Ha valaki nem élvezné a másik hátba lövését, akkor nem is tenné meg. Nem állt szándékomban morális vitát indítani és tudom, hogy mindenkinek mások az erkölcsi normái, csak néha nehezebben tudom túltenni magam az említett incidenseken. Ettől függetlenül még mindig nagyon jó játéknak tartom a Divisiont és biztos, hogy meg fogom duplázni a jelenlegi 180+ játékórámat -
ada19
senior tag
válasz
velizare #11448 üzenetére
Volt akkora szerencsém hogy egy közel perfekt roll-t kaptam, egyetlen statot kellett rajta újrahúzni 3x és meg is lett (30+49+77 PC ha jól rémlik).
Firearms + Damage to elites + Crit dmg + Crit chance + 13% out of cover crit talent.
Ennek egészen tegnapig örültem, amikor szóltak hogy egyébként iLvl31 kesztyű BP is kapható, és 30 is - én persze csak 30-at vettem, eszembe se jutott hogy van 30 és 31 is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest