- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz
marilllyo #15054 üzenetére
Nekem 210 órám van benne gs 201 de zöldeket az árustól szereztem meg falcon-on de azért abszurd hogy ennyire nem esik ennél még a diablo3-ba is több eset mikor kijött frissen a játék..😁 meg hogy dz5-6 sárga 163-másokat dob az azért komoly de a játékot élvezem szerencsére nem pc-n tolom ☺
-
Bazsi1987
őstag
Tudom nem fogtok szeretni de mikor fogjátok észre venni hogy nem a pc a fő platform hanem a konzol tudom "csúnya grafika" joystick stb stb...😁 fejlesztők sz*rnak a pc-s portokba kivétel blizzard igaz már ők nyítnak a konzol fele! Elismerem hogy nálunk is vannak gondok de azért nem ennyire durva!! Alapból úgy tudom hogy ez csak konzolos cucc lett volna de a sok sírás miat kiadták pc-re ami látszik is hogy menyire érdekelte őket! Ha nem igy van nyugodtan mondjátok ☺ szóval azt tudom tanácsolni engedjétek el a pc-t ☺ ja a falcon ma nullazodik vagy holnap?☺
-
Bazsi1987
őstag
Most tudok valahol venni Ak tervrajzot?☺
-
Bazsi1987
őstag
Falcon kihíváshoz milyen gs kell? Nehéz megcsinálni?☺
-
Bazsi1987
őstag
Megvettem az augot mindhárom talent aktív brutális ☺
-
Bazsi1987
őstag
Hol tudok mp5 terv rajzot venni?☺ ha egyáltalán lehet-e most ☺
-
Bazsi1987
őstag
Konzolon tolom 2x írtak tegnap hogy cheater vagyok de nem baszus mert a sebzésem 195k ami tud adni criticalt az ad ☺ azt akarom kérdezni hogy véletlenül csinálhatam valamit?😁
-
Bazsi1987
őstag
Fent az emeleten az árusnál várható maszkon térdvédőn kívül más tervrajz hétvégén?☺
-
Bazsi1987
őstag
Én el vagyok vele jó kis játék de úgy érzem a destiny sorsára fog jutni ott is jó indult a dolog aztán mai napig nem tudják a dlc-kel meg a patchekel eldönteni milyen irányba menjenek😕 peddig a massive tanulhatót volna ebből... De nem baj egyelőre elvagyok vele de most van benne 130 órám ☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Csabee86 #12145 üzenetére
Én mindig 9 cuccal megyek felpakolni mert ha meg is halok akkor nem mindegyiket vesztem el és imádkozók hogy ne a sárga legyen 😁 szerintem max egy hétig lesz több rouge utána mindenki besárgul aztán mindenki csak a setet fogja vadászni ami elvileg dz-be nem eshet ugye?☺
-
Bazsi1987
őstag
na akkor a level 27 FW M1A-mat mire érdemes cserélni? Mk 17 vagy mire?
már rég 30-as vagyok de nem találtam jobb snipert de most van 200 pc-m
-
Bazsi1987
őstag
Melyik a legjobb shotgun?☺
-
Bazsi1987
őstag
Gyűjtőm a telefonokat meg ezeket de nézem hogy pl valamelyiket nem számolja vagy pl van egy echo amit megnézek de nem tűnik el nem tudom felvenni😒 ezek bugok lehetnek?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
DeckardCain #7285 üzenetére
Vigyázz magadra!! Ne vidd túlzásba majd
ui: öcséd!
-
Bazsi1987
őstag
Valaki megrendelte a konzolokszervízéből ha igen akkor neki jött email vagy bármi?
-
Bazsi1987
őstag
-
Bazsi1987
őstag
válasz
NomadND1 #5425 üzenetére
Szerintem nem vagy képbe a konzolos dolgokról az igaz hogy jobban pörög a konzolos biznisz mint az előző generációkba de nem most élik a fénykorukat hanem majd akkor mikor az áruk leesik majd 60-65-re sok mezei felhasználó akkor vesz csak gépet ilyenkor mindegyik generációba rohamosan nőtek az eladások! Ja nem vitatkozni akarok mert ez nem az a topic csak nem a konzolok húzzák vissza a pc ipart hanem a felesztők mert szarnak bele pl batman mortal stb nem éri meg nekik oda feleszteni persze van pár cég akik jók (blizzard) de ők is rossz irányba haladnak
-
Bazsi1987
őstag
Amiket írtál oké de mikor valaki Ennyit be ír hogy neki 45-50 fps-el fut hát nem érdekel... Meg akik fikázák menyi golyó kell az emberbe stb stb 2013-tól tudtuk hogy ez egy tps rgp-s játék lesz csak itt mindenki csodát várt tőle szerintem egy korrekt iparos munka lesz ha bele tolok majd 50-70 órát akkor Megérte előrendelni!!! Meg mi barátokal toltuk 4-en a sztorit dark zone-t ja és mi nem szemétkedtünk segítettünk akik egyedül voltak stb stb csak itt szerintem azoknak nem jött be akik egyedül bementek és az hitték hogy rambok lesznek 2-es szinten....
Max ha nem jön be hamar unalmas lesz 18-ért veszem eladom 10-12-ért bumm szórakoztam vele x órát! Egy játékról se várok csodát fogyasztói társadalomban élünk azt akarják vedd az újabb játékot aztán megint vedd fel kell ébredni ha játszani akarsz ez van nem a 1995-2008-as időkbe vagyunk sajnos
-
Bazsi1987
őstag
Olvasom 1-2 napja a topikot de vicc, akit nem érdekel a játék mert nem úgy fut neki nem codos meg kevés tartalom (destinybe is kevés de nem kevesen több ezer órát bele tettek) az inkább lépjen innen mert a játékról gyakorlatilag nincs is szó!! Csináljatok inkább egy fos divisiont témát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest