- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Amúgy meg örülök az 1.4-nek mert egyelőre úgy néz ki, hogy megszűnik a brutális power gap a gearek között. .... több variáció is életképes lehet majd.
Na ebben egyet értünk! Lesz sok variáció, sok agyalás mi a legjobb. A nerfek nem érdekelnek, hisz más lesz az egész játék, így nem vág földhöz senkit. Most PTS-en kitapasztalom mi jó, mi kuka aztán élesben már úgy fogom csinálni a karaktereket. Alpha 100% jó lesz. Sentry+Hunter sem lesz rossz döntés. Taktikus reclaimer is jó lehet még.
-
TommyS_27
senior tag
Szerinted engem/minket hányszor lőttek le míg ide jutottunk. Számtalanszor! Mint írtam nekem sem egyből lett ilyen gearem. Szívtam eleget DZ-ben, de ellentétben sokatokkal engem motivált, hogy jobb legyek! Nem mondtuk, hogy jó így, de élhető. Az 1.4 után mindenki 0-ról indul kb. Ennek örülnötök kellene...
-
TommyS_27
senior tag
Mai napig a main karakterrel játszom, 99 szintről estem 92-re. 500+ kulcsból maradt 170 az utóbbi 1 hónapban a sok bukott manhunt miatt.(ami főleg csalók miatt lett bukva) Úgy érzem ezzel nem kerültem hátrányba. 800 órám van ebből kb 600 pvp. Direkt erre van kihegyezve az összes szettem nem pedig pve-re. Alapjaiban ez a játék erről szól. Farmolni gearelődni pvp-ni. Engem a mobok ölése nem szórakoztat. Az meg nem szerencsén múlt, hogy a sentry/striker szettet farmoltuk falconon látástól vakulásig és tudatosan építjük fel a buildünket és nem a DPS számával foglalkozunk.
-
Nekem 800 feletti ora. Es sokan vannak akik 1000 felett jarnak. Ennyi ido alatt mindenkinek kiesik.
Nekem az a bajom, ha ugy lenne, ahogy Te mondod, akkor lennenek nagy harcok.
Nagyon ritkan akadok ossze olyan emberrel, akivel nem tudjuk egymast leloni. Tobb percig lojjuk egymast, es nem sikerul.
Amugy ezen a szinten azon mulik, ki lo elsonek. Mi nem kerdezunk. Olunk. A gond akkor van, amikor pusztan 1 sec alatt kivegeznek minket. Ugy, hogy mi kezdunk. Mikor G belenyom valakibe egy tarral, es az meg visszalo, vagy Tommy shotija csattan, es vigan rohangal tovabb, vagy a stickym pusztan meg sem karcolja, majd 600 szivossagot 1 sec alatt lelo, ez a gond... Aki bejon dzbe, elfogadja, hogy barmikor kivegezhetik. Mi is. Mi foleg tudjuk ezt, leven meg a bekesen farmolgato 10 evesek is bekapcsoljak a god modot a rugo lattara.
Azert olunk jatekost, mert a falcon 3541. Nekifutasra mar nem igazan izgalmas. Es ugban is 4 karival osszesen 100 feletti szintet elerve sok ujdonsaggal nem talalkozunk...
Egyszeruen tuljatszottuk.
Es megegyszer leirom, nem az a gond, hogy a fasznak rossz vegen vagyunk. Azt mar megszoktam
-
Anonymus23
veterán
Értem amit írsz, de most akkor mondjam azt, hogy nekem (meg még sokaknak itt) meg 268-as szettet sikerült összerakni az összes normális szettből Sentry/Striker/Reclaimer/Taktikus + Végső megoldás cuccok és van egy halom Dead Eye + Alpha 268-as (kb 40 összesen), mihez már nem volt ingerenciám összerakni, illetve betörtem/eladtam a Blind és Firecrest összes 268-as szettemet, amiből korábban csináltam szettet.
Amivel nem foglalkoztam, a Predator, Vadász hite, Nomád, ezeket (kivéve ha jó kesztyű volt) instans módon azonnal eladtam. Ha van még valami amit nem említettem az is az instant eladás kategóriája...
Nem tudom mennyi időt "öltél" bele, de hidd el, van aki többet "veszít" 1-1 ilyen nerffel.
Ha nekem is 214/240-es cuccaim lennének, akkor lehet engem se zavart volna, de nincs kedvem megint újrakezdeni a játékot.De ez már az én "bajom", de van egyéb, amivel foglalkoznom kell.
A másik:
"Hozzászoktunk az OP szettekhez":
Nem mi raktuk bele ezeket (ahogy írtad ők cseszték el), nem csaltunk vele, hanem használtuk, amit a játék nyújtott.
Én a hozzáálláson és módszeren "ajvékolok" (), persze nehezebb a többit felhúzni ilyen szintre, de akkor legalább nem veszítek a módosítással (meg nagyon sokan, akik több időt és energiát öltek ebbe bele), így viszont megy a kukába.
Tényleg nem érzed a kettő közötti különbséget?
Pl ott van a G36, ott szinte azonnal szóltak, hogy el lett szúrva, és ne szokjanak hozzá, az már megint más, hogy a jelzett nerfhez képest sokkal több mindent elállítottak rajta. -
vegitossj7
addikt
Nem-nem, egyszerűen a konzolokon kellett futtathatóva tenni a játékot, mikor egy 750 TI van bennük jobb esetben...
Ellenkező esetben lenne anti-cheat, next-gen grafika, és valószínűleg egész már játék lenne az egész.
Ilyen nincs, hogy képtelenek a PC-t előbbre rangsorolni patchek szempontjából, mindent egybe kell kiadni, aztán meg vergődni, mert a fele se sikerült úgy-ahogy.Talán a Scorpio-val és a NEO-val jöhet egy grafikai upgrade, tartva a konzolokon is a 30 fps-t, de szebb grafon.
Mert az első a konzol. Az diktál. Ezért nincs Anti-cheat és nem is lesz egy ideig. Csak akkor, ha rohadt gyorsan elkezdenek dolgozni a Red Stormmal és a Montréal-al és kifejlesztik a Battleye-t ide is.
Más megoldás nincs, az megkerülhetetlen védelem, HW ban, már elindítani is egy csoda cheat mellett a játékot, nem hogy még észrevétlenül csalni... Memóriát lesi állandóan, így a speed és akármilyen hack már kilőve, ezt még talán most is beletehetnék... -
Snip3r_HUN
addikt
Durva hasonlattal élve ez olyan mintha vettek volna egy darab földet,sz@rtak volna rá és csodálkoztak volna hogy csak gaz terem rajta. 7 hónapja jelent meg a játék,egy anti-cheat implentálása lenne nekik ~5 hónap (már ha nekiállnának). Tartom magam ahhoz az állásponthoz hogy amit ennyi idő alatt nem sikerült javítani,az a következő 2 hónapban sem fog menni...
-
vegitossj7
addikt
A Punkbuster egy fos, igénytelen anti-cheat, amit a legegyszerűbb feltörni. Mivel az Ubi-é lett a Battleye, azzal kellene próbálkozni... Sajnos Massive-nál nem beszélnek erről, mert túl sok idő lenne implementálni... Minimum fél év.
(#23031) Snip3r_HUN: Mondani szokás, nem a PC volt az első...
-
Van egy alpha karim. Critsebzesre es criteselyre rollolva. 4000es firearms. Halal-brutal-fogekony-kerlelhetetlen-kepzett-sietos talentek. Pulse utan minden loves crit. 15e/loves fejre. 1200rpm. 300 szivossagot lelo fel masodperc alatt.
Nekem az tetszik, mikor ezzel a karival, kozvetlen kozelrol, 1 tarral nem tudom leloni az overhealt, ugy, hogy en kezdek. Az mi?
-
Snip3r_HUN
addikt
Lehet hogy buknak némi xp-t/creditet ,de ha lelőnek pár manhunt-ost akkor végül xp-ből és dz creditből is plusszban jönnek ki.
(#22430) Anonymus23: UG lv33-as vagyok,ha meg lesz a 40 többet le nem megyek amíg ilyen sz@rokat dobál. Ma generátor védésnél rögtön a gomb megnyomása után jöttek a mobok a generátor mögötti ajtón át,esélytelen volt,mire ultit nyomtunk volna halott volt mindenki.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
ori_za
tag
Kicsit olyan, mintha középiskolás programozás fakultációsoknak lenne odaadva a játék, hogy csinálgassák. Ok srácok, van ez a Deadeye set, így működne, azt kellene megoldani,stb. Ahogy sikerül srácok, nem gáz, ha nem jó elsőre...jaa, másodikra se, mindegy, majd az érettségin jó lesz az valahogy...
-
-
Lefty
addikt
Igazabol a normalis gear-hez napi 5-6 orara van szukseg kb. ilyen szar lootok mellett (hogy pvp-re es pve-re is jo build legyen). Nem az a casual jatekbarat a dolog, munka mellett kivitelezhetetlen ennyit jatszani, ugy, hogy mellette azert is mast is kene csinalni. A 240-es gear-em egesz jo volt, azota eleg nehezkes. Kivancsi lennek amugy, hogy Raul mennyit jatszik egy nap.
-
Hát pedig a DZ-ben minden (állítólag) egyenlő súllyal esik
De hát Natchai is leírta: You always get loot for you personally, there's no chance that you won't come out of content without any loot, whether it's what you were after or not
Ezért kapok én minden 2. meneten shotikat és 182/204-es high end kneepadet vagy body armort. Ez van, ezt érdemeljük.
-
Kopasz112
csendes újonc
Megkaptam a semmitmondó választ. Ha jól értettem semmit nem közölnek a tiltás okáról és marad a kizárás...... igaz angoltudás hiányában nagyrészt csak a google fordítóra tudtam hagyatkozni..
Gondolom ez után már nem sok értelme van újabb e-mailt küldeni feléjük?
Danny @Ubisoft Support 15/06/2016 @ 14:32
Hello Szoto112,Thank you for contacting Ubisoft Support. My name is Danny and I will be assisting you today. I will now be taking over your case for further investigation.
The ban applied on your account has been taken to preserve the play experience for others following recurring actions detected on your account which are in direct breach of our Code of Conduct. You will have received an email detailing the duration of the ban. You ban will end on 2016-06-22.
It is not possible for us to retrieve the information about your ban specifically. To avoid losing permanent access to the game, please familiarise yourself with the Code of Conduct of Tom Clancy's The Division, which can be found here:
http://forums.ubi.com/showthread.php/1406653-Code-of-Conduct?s=e70400894ac4b39bc0030235850dbb70
Please note we cannot communicate on the actions detected on your account but all sanctions are the result of a thorough investigation following a detection by our tools.
Thank you for your understanding,
Kind regards,
Danny
Ubisoft Customer Support -
-
Brownage
tag
ja és előtte meg volt closed beta meg alpha meg e3 pre alpha preview
hagyjuk már
Nyilván hatásosabb mindent eltúlozni és hozzáadni +1-et, mert az milyen jól mutat
Csak ha már kötekszünk, akkor legyünk pontosak és tudjunk 3-ig számolni.
A béta az béta. Az nem a megjelent játék. A megjelenés óta pedig 3 hónap 2 nap telt el. persze lehet minden megkezdett hónapot teljes hónapnak tekinteni így valóban 2 nap eltelt már a 4.-ből
-
Brownage
tag
szerintem ez egy baromság. Miért kéne mindenkinek felismernie a csalót? főleg ha az nem nyilvánvaló módon tolja. Én alapvetően naív vagyok és nem gondolok mindenkit cheaternek, aki jobb nálam, én sokszor elhiszem hogy az adott illető tényleg ügyes. Az, hogy együtt játszol valakivel, daráljátok a mobokat, ha nem kimagasló a cheatje, nem látsz teleportot, stb. akkor nem fogod észrevenni. Csak azt, hogy milyen ügyesen öltök, fókuszáltok egy adott mobra. Nyilván ha bemész falcon challenge-be 15x olyannal, aki a falon keresztül leöli a wave-eket és 15 perc alatt végeztek, az egyértelmű. De az általad is írt "okosan" beállított cheat szerintem nem észrevehető külsősként. Főleg, ha nem veled szemben használják, mert nem érzed a halálok sebességét, főleg, ha te közben mást lősz, más fele mész, stb.
-
Anonymus23
veterán
Na ez pont nem így van. Mivel nincs semmilyen bizonyító erejű dolog, hogy ha tényleg nem tűnt fel, mert azért van itt néhány akkora pro (vagy annak gondolja magát), hogy egy egyszerű player mint én, libero felkötve megyek be és csak lesek és iszom minden szavukat, hogy mit csinálnak.
Igenis figyelmeztessen előtte, és ha még akkor is azt csinálom (nem törlöm és játszok vele), akkor már megbukott az ártatlanság vélelme, a jog (szerencsére) még mindig azon alapszik, hogy inkább engedjünk el bűnöst is, semmint lecsukjunk egy ártatlant. Azt írott jog, aztán, hogy ez hogyan megy át a végrehajtásba az már más tészta. De jogi alapon egyelőre nem ott tartunk, hoyg nekem kell bizonygatnom az ártatlanságomat, hanem a másiknak kellene bizonyítani a bűnösségemet. És ez még csak nem is ráutaló magatartás, mert nem vagyunk csíterfelismerő szoftverek, mit veszek én észre abból, ha valaki csak óvatosan csítel, max tényleg pro-nak tűnik.
Amikor én levideóztam a távolkeleti karatyolókat, ott nem volt mese, minden csít be volt rakva, rohantak és a mobok hullottak, csak pislogtam először, hogy mi ez, hamar lejött, készült a video, és léptem is le. Ez mi ha nem az ártatlanság bizonyításának a valósága. Igenis abszolút jogtalannak tartanám, ha emiatt bannolnának akár csak 1 percre is.
-
bunfi
őstag
-
Anonymus23
veterán
Ne viccelj már. Azért bannolnának, mert a barátlistámon van olyan aki csalt? Mi közöm lenne hozzá? Honnan kellene tudnom? Ezért nem bannolhatnak.
Ha együtt játszok valakivel, és gyanús, akkor volt olyan, hogy felvettem videóra, és kiléptem, még a küldetés vége előtt. Random Lincoln volt, 2 távolkeleti karatyolt ott.
Ilyen összesen 1x fordult elő. -
fyi, két napja írtam be az infót ugyanazt a reddit hszt linkelve. ő nem erre válaszolt, hanem egy off- és flamegyanús hsz-re, miszerint még a dayz-t is többen játsszák.
@Kopasz112: írj az ubisoft supportnak, hogy mi van. szerintem a hátizsákos cuccot ne említsd, a rendőröknek sem vallunk be gyorshajtást.
van live chat, ott viszonylag gyorsan válaszolnak.
-
Raulblanco07
aktív tag
Lehet, hogy nem olvastad el amit írtam, de Te azt írtad neki, hogy a GS és a 240-es item nem feltétlenül jelent erősebbet mint a 214-es szett item, figyelni kell a statokat.
Én ellenben arra tértem ki, hogy bár GS-ben van különbség a GS 240 szett item és a GS 204 HE item között, a statok ugyan olyan erősek, pl nekem sem volt 228 a GS-em, mert használtam a 204 savage kesztyűt, de emiatt nem voltam gyengébb mintha 228 lenne, mert a statok rajta azonos erejűek.
Pl lehet valaki 204 GS full HE cuccban, ugyan olyan erős mint egy 228 full szettben, mivel a 204 HE és a 240 szett ugyan az az erősség statok szempontjából, míg egy 204GS szett itemekben nagyon valószínű, hogy gyengébb mint egy 228 GS szett itemekben. Azért az nem valószínű, hogy valakinek minden 191-214-es szettje olyan jó legyen, hogy így erősebb lesz egy rossz statos full 240-esnél.
Szóval, lényegében két külön dologról írtunk
(Bár befejeztem, és engem is érint a crit cap, módosítottam is miatta a buildem, de nem érzem úgy, hogy fel kellene legyek háborodva, eddig sem volt ingame publikus a cap, a változtatását sem érzem így kötelezően bejelentendőnek, jobban belegondolva örülök is a nerfnek, egyre hosszabbak a pvp harcok ami igencsak jót tesz neki szerintem, szóval pozitív dolognak tartom hogy nerfelik azokat amik segítenek 1 sec alatt lelőni a másikat)
-
arnikusz
veterán
A fegyvertokom is 182-es egy kék teljesítménymóddal, ha lesz alapanyagom készítek még blueprintes teljesítmény módosítókat+ megnézem a a megvett magányos vadász tokból elsőre a blueprintből mi jön ki.
De nekem tökéletesen megfelel a lassan haladás.
Tegnap este fórumtársunkkal pl. elsőre meglett kettőnknek a heti HVT 40 PxC+ 1 skin.És tök jó volt, így párban és jól vettem észre, ha nem soloban megy az emberfia az ellenfelek is erősebbek.
-
-
Raulblanco07
aktív tag
A GS nem azonos az erősséggel ha szett itemet és sima HE-t hasonlítasz össze.
Egy 204 GS HE teljesen azonos erősség, mint egy 240GS szett item, ugyan olyan erős statokkal rendelkezik, nyílván tól - ig határon belül random változik, hogy pontosan mennyi, de mindkettőre kb ugyan azok a határok.
Szóval ha éppen beöltözöl 6db GS 204-es HE-be akkor 204GS-sel is ugyan olyan erős lehetsz, mint egy GS228 full 240 szettes játékos.Persze van különbség, a szett itemek bónuszai jobbak, mint a HE cuccok talenjei, nagyon nagy többségében, leszámítva 1-2 esetet talán, pl savage kesztyű.
A GS 182 HE kb szett 214 szint, szóval bőven lehet jobb, a tól-ig határok miatt pedig egy magas statos 214-es simán lehet erősebb egy gyenge eresztésű 240-esnél.
Persze DZ-ben nagy számok törvénye alapján mindig esik valami, vasárnap óta minden nap kaptam valamit, ami erősebb volt valami jelenlegi 240-es cuccomnál, tegnap kettőt is, és így valamennyire fejlődött a buildem.
-
Raulblanco07
aktív tag
Brutal - Deadly - Destructive?
Nézőpont kérdése.
Brutal oké, jó dolog, bár 1.2 javítás óta közel sem annyira, mint előtte, de nem rossz ha van.
Deadly, anélkül is van 150+- crit damage, nem ezen a 30-on fog múlni, hogy Rambó leszel-e.
Destructive nekem pl nem kell mert pvp-ben semmit nem ér, pve-re oké, király.Nyilván érdemes jó talentes fegyvert keresni, de hogy ezek nélkül semmit nem fog érni, az kicsit túlzás. Ott van neki rögtön az elite elleni sebzés bónusz, az kb ér annyit, mint a destructive. A hiányzó hp alapján bónusz sebzés megint dob a dps-én, nem sokkal lesz erősebb egy csoda rollos brutal deadly destructive kombóval sem.
Ha Hunter annak idején linkelt 230k-s dps-éből levonod azt hogy az accurate trait rögtön dob rajta 20k-t minimum, és mivel pvp-zik, biztos vagyok benne hogy 25%+ fira rate tára van, azok nélkül az övé is ilyen 170-180k lenne.A dps stat lényegtelen, mindig mondom, felesleges azon agyalni, hogy a másiknak miért van több, nekem is annyi legyen.
Drenadar, igen, voip alatt az ingamere gondoltam.
-
hitvanyalak
senior tag
-
Nyilván rossz a netcode, de míg a BF hybrid client+server side hit detectiont használ, addig a Division már csak szerver oldalit, ráadásul a lag kompenzáció sem túl jó, erre mondtam, hogy nem lesz olyan gyors net, ami képes lesz kiszolgálni.
Amúgy a fejlesztők ígértek magyarázatot a netcode-jukra, de azóta sem tették meg
-
Brownage
tag
Tisztában vagyok a számokkal, csak mivel mindenki más szintű, egy értelmezhető számot próbáltam leírni, amivel tudsz számolni
A maximum egyébként nem 20%, hanem 15% manhunt esetén, ha már pontosak akarunk lenni.
Hát egy-egy pvp fight után 20-30k + DZ Fundzom szokott lenni. Ez adódik rewardból + az eldobott/lootolt pénzből.
A gear könnyen összeszedhető falcon lostból. 170 körüli gs-ben toltuk le Hard-on, ami 191-es setet dob meg 214 bónuszt. ha 200as vagy, az már bőven challenge szint, ahol már 214-es és 240-es cuccokat kapsz, úgyhogy csak rajtad múlik, hogy vagy-e 200+, mint mások. Járok sokat együtt 198, 205, sőt 187-es emberekkel is és a csapat nem szokott alapvetően ügyetlen lenni. Bezárkózni pedig csak viszonylag kezdő játékosok ellen lehet. A legrosszabb rogue taktika, hogy bemész egy kis szobába, ahol nincs mozgástered és nincs menekülési útvonalad. Odamegy Morpho a 45k skill powerével és 1 shotolja sticky bombbal az egész szobát. Vagy ha van esze a kinti játékosoknak, bedobnak egy shockoló turretet, shock gránátot, fürkészt, akármit, sőt EMP gránátot, amitől nem tudnak használni se healt, se ultit, se semmit, berontasz, ledarálod és kész. Azokat lehet visszatartani az ilyen szobákkal, akiknek nincs tapasztalatuk. Akik nem használnak shockoló cuccokat, robbanólövedéket, stb. Illetve az olyan értelmetlen idióta játékosok ellen jó még, mint akik tegnap HUN-Ga-Biká-t lelőtték, mert a csata közben 20 seces rogue-ok lettünk véletlen találat során. sajnos jobban kell tartni a buta játékosoktól, mint a rogue-októl. A buta játékos vérszemet kap. Jó lenne ezeknek az embereknek a tudtára adni, hogy a 20 sec-er rogue NEM SZÁMÍT ROGUE-NAK! Nem jár érte semmilyen bónusz, ha megölöd. Annyu a jutalom csupán, hogy nem változik az ember rogue-á, tehát "szabadon" ölhető. Csak épp értelme nincs
Voltunk olyan helyzetben rogue-ként hogy pit mögé beszorultunk egy zsákutcába manhuntosként. ott volt 2 4 fős csapat ellenünk. Le tudtak volna rohanni minket röhögve, ha összedolgoznak. Egyik 4 fős csapat véletlen belelőtt a másikba. Mire a másik 4 fős csapat ledarálta a 20 seces rogueokat, amiért semmi bónuszt nem kaptak. Csupán nekünk segítettek, hisz maradt ott 4 ember, megöltük, és win
Egyébként plays.tv-n visszanéztem 2 videómat. Nem tudom, hogy szintfüggő-e a DZ Funds reward, tudtommal az nem, csak az XP amit kapsz.
Rank1 rogue-ként 5107DZ Fundsot kaptam (úgyhogy nem voltam eltévedve), Manhuntból pedig 11kDZ funds jött. De lvl 50-en valóban nem nagyon nézegettem, hogy mennyi jár, mert már 1.1 kijövetelekor is 75 felett voltam, így azokról az időkről nincs információm
Szerk: igazad lehet, hatással lehet a szint a pénzre, mert 93 helyett 95ösként 10987DZFunds helyett 11300 körülit kaptam manhuntból. Szóval 2 szinttel magasabbként 300-al többet. Meglehet, hogy akkor 50-esként 5k helyett csak kb fele annyit kapsz. Akkor viszont törekedni kell, hogy elérd minél előbb a 70-80+ -t és akkor jön jól a pénz is
-
marilllyo
veterán
Én tegnap mondjuk berugózódtam. ~2750 DzXp-t meg kb ugyanennyi pénzt is. Lvl 60-as vagyok. 5444 Xp-t, 2 kulcsot, meg nemtommennyi pénzt buktam mikor rugóként meghaltam. Belerohantam rugóként egy csapat mob-ba "A verem" -nél és nem tudtam keresztülfutni rajtuk.
10 másodperc volt vissza.
-
Nekem már nem is igazán a csalókkal van bajom, hanem most, hogy azok egyre kevesebben vannak, megjöttek a DZ1-2-ben checkpointnál/safe housenál kempelők, akik szó nélkül levágják az embert, loot nélkül is. Nyilván manhuntot akarnak, de akkor menjenek DZ4-6-ba szórakozni és hagyják békén a lootolni járókat. Ja, hogy az nehezebb? Sorry.
Volt sok rogue élményünk igazi harcokkal és kergetőzéssel már, de az ilyen gyökerek nálam egyenlők a cheaterekkel. Mindegy, a 200+ bracket majd kiszórja ezeket is onnan talán -
ja, igazi ww1st problem, hogy előre elkészített álrandom lista, vagy ad-hoc álrandom függvény szerveroldalon. abba most ne menjünk bele, hogy miért tételezed fel a listáról, hogy az elemei nem véletlenszerűek, de miért hiszed el eut egy szerveroldali publishnak bemondásra, fenntartások nélkül.
ami engem illet, mindkettő lefedi a kívánt funkcionalitást, és tekintve a többi, valóban komoly problémát, ahol már a funkcionalitás sincs (vagy nem volt) rendben, nem csodálom, hogy erre valahogy nem áldoztak több erőforrást. -
vegitossj7
addikt
Szerintem nem random lesz, hanem a kézi gány fos lista marad, viszont így nem kell kliens patchet csinálniuk, ezt mondta Yannick. Így sokkal gyorsabb lesz minden, 10 perc alatt meg lehet csinálni, ha véletlen kimaradt.
Nem kell napokat várni a Sony-ra és a Microfosra, hogy átnézzék és elfogadjàk a patchet.
Eddig ezzel volt a baj csak.
-
nincs jelentősége, hogy ki számol. be van lőve, hogy amit kell számolni, az mennyi idő alatt érjen véget. simán át lehet rakni szerver oldalra is, csak hozzá kell rendelni a megfelelő kapacitást. kliens oldalon nem azért számolunk, mert a szerver oldalon nem tudjuk megcsinálni, hanem hogy ne kelljen ide-oda tologatni az adatokat, és megvárni, amíg odaérnek, aztán a nyugtázást, aztán hogy visszaérjen, aztán azt is nyugtázni. ez egy kényes balansz a biztonság és a késleltetés között, hogy mit tudunk biztonságosan kliensoldalra áttolni a jobb felhasználói élmény érdekében.
-
ez nem bf. a játék ugyan nem számol ballisztikus pályákat, csak éppen a te sebzésed a te és a célpont statjainak, és buffjainak függvénye. ha mindezt szerveroldalon tárolod, akkor azt bizony le kell kérnie a kliensnek. itt már a latency 2xesénél járunk, azonnali (<0ns) választ feltételezve. ha meg cacheled, abba ugyúgy bele lehet túrni.
@vegitossj7: bizonyos dolgok szerveroldali checkhez is vannak kötve. a béta óta történtek észrevehető változtatások.
-
ForRedGlory
félisten
Szerintem meg nem, továbbá vaknak és süketnek nevezni valakit az eléggé fikázás szagú és még személyeskedés is.
Ő optimista, nem gondolnám, hogy arra van szükséges, hogy elkezdj neki magyarázni és próbáld "felvilágosítani". Nem mindenki gondol úgy egy játékra, mint az élet fontos dolgára és ezért el tud vele szórakozni. Megjegyzem, megértem, ha valakinek ez bassza a csőrét, de az a sírás, ami ebben a topicban napok óta megy az vicces.
-
ForRedGlory
félisten
"Ehhez a véleményhez nem optimistának, hanem vaknak és süketnek kell lenned. Ezért támadjuk meg a véleményed."
Nem kellene atesni a tuloldalara. Hogy jossz te ahhoz, hogy szamon kerj valamit, mert bizakodni mer?
Megjegyzem, en is az vagyok. Ha nem vagy optimista, akkor a sok felesleges energiad a fikazas helyett old bele abba, hogy letorlod a jatekot es utana kimesz a levegore.
-
ada19
senior tag
Úgy rémlik ilyet már csináltak régen, hogy cheatereket és/vagy exploitereket megflagelték és onnantól csak ugyanannyira tehetséges játékosokkal rakta össze őket a rendszer. Nem is rossz ötlet.
(#13394) bunfi: persze, ez világos. A tanulság a szokásos, az emberek jóval hajlamosabbak negatív témákban felszólalni és ezzel is ez a tapasztalatom. Naponta lehet pár cheateres témát olvasni, de a többi tíz/százezer játékos lehet "tünetmentes".
-
Raulblanco07
aktív tag
Ahogy pzstm is írta, 4 karakter, már 8db 240-es iteme lehet bárkinek szabályosan. Ezzel nem tudják biztosan kiszűrni, tehát nem jó.
marilllyo
Warrengate is már vicc kategória jelenlegi gearrel, végigszaladunk rajta és az idő fele alatt vége a visszaszámlálásnál is, mostmár könnyű. -
Raulblanco
aktív tag
Ezzel az x 240-es itemnél több darabja van dologgal az a gond, hogy megint lehet olyan aki teljesen szabályosan csinálta. Ugye a rendszer úgy működött múlthéten, hogy ha a leadernek nem volt teljesítve a heti reward, akkor mindneki kapott heti rewardot a csapatban, függetlenül attól, hogy ő már teljesítette korábban.
Ezt azóta patchelték, és csak azt nézi hogy te már kaptál-e.
De tegyük fel, volt egy brutál jó 3 fős csapat, akiket hívtak különféle haverok csapatba, hogy gyere már, csináljuk meg nekem is, 3 gyerek ment, megcsinálták, kapták sorra a 240-es itemet, nem csaltak.
Jó tudom, az esélye elhanyagolhatóan minimális, és inkább a gyakorlatban inkább az volt hogy glitchelő banda keresett folyamatosan chaten olyat aki még nem csinálta meg, lehet bármilyen szar játékos jöhetett csak ők is kapjanak miatta 240-est, de a lényeg, hogy lehetséges csalás nélkül is több 240-es, szóval ezt sem lehet hogy 2 hét telt el, akinek 3db 240-ese van az csalt, és ban / rollback automatikusan.A sticky megint nem megoldás. Vannak akik bemennek szabályosan, nem glitch, elkezdik lőni az ellenfelet, és közben sticky-vel sebzik az apc-t, hullámok jönnek mikor elfogynak, ha odaérnek még bombát is rátesznek, de nem megy végig mind a 15 kör, mert a sticky miatt esetleg egyel kevesebb bomba fel fogja robbantani a végén. Ez nem csalás szerintem, ha egyszer sebzi a sticky akkor had lője vele szabályosan a pályáról, sebzi a gránát is, a robbanó lövedékkel tüzelés is, meg gyakorlatilag minden robbanás, szerintem ez bőven a szabályos kereket között van így.
-
minél több a játékos, annál több a dz instance. minél több a dz instance, annál kisebb az esélye, hogy egy vagy több kiválasztott (bountys vagy bewarolt) játékossal ugyanabba az instanceba kerüljetek, és ott is maradjatok. 0.0ban lokációhoz vannak kötve a sovos allyk, itt a játékosok nem a dz safehouseban/landmarkon vannak. marginális esélyed van most egy kiválaaztott és nem grouptag játékossal ugyanabba az instanceba kerülni. hányan szoktak játszani egyszerre? 4-50ezren, és ez csak az, amit a steamspy mond. legyenek egyszerre csak 4800an dzben. emiatt lesz legalább (!) 200 dz instance. az esélyed, hogy egy kiválasztott instanceba kerülj 1/200, azaz fél százalék.
-
-
DummyBoy
senior tag
Ooh, a konzolosoknak nem az egér Bill elleni játék lenne a legnagyobb probléma. Aki játszik FPS-t, az valószínűleg találkozott már ezzel, nekem is van, csak nem szeretem, nem használom. Tisztelet a kivételnek, de a csíterek miatt nem akarja ezt igazán senki. Lehet gyengébb a grafika, lehet kontrollerrel nehezebb az FPS/TPS játékokban jó statot csinálni... De nincsenek csíterek, és ez bizony roppant nagy pozitívum!
-
flash-
veterán
"Flash-: mit gondolsz mi történne ha összeengednéd a controllert használókat azokkal akik billentyűzet+egér kombót használnak?"
fogalmam sincs..
életemben összesen kb 1-2 órát ps-eztem..
az is szenvedés volt..
fifával pl. csak forogtam körbe körbe a játékosokkal,stb..szóval fogalmam sincs
-
D.Orion
veterán
Bocs, de én az átlag játékosokból indulok ki, akik 1080p-ben és high vagy annak közelében játszanak. Nem számolok a játékosok azon 1%-val akik 4K-ban, 3 monitorral, ultra+ beállításokkal tolják. Továbbá azokkal sem akik szerint stabil 60fps kell a megfelelő játékhoz. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest