- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
szteve
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek, egy pvp support builden gondolkodom. Reclaimer v tactician szett lenne alkalmasabb? Milyen gold felszereléssel kombináljam ami a legjobbak egy ilyen supportnak? Fegyver talentek közül mi lenne az ideális? Valamint a stamina/armor módosítók tökéletesek hozzá? A lényeg h nem magányos playerként szeretném használni hanem csapatban
valamint milyen karakter talentek a jók egy pvp supp. karinak. Eddig mindig dpst játszottam de valakinek be kell vállalni a csapatért
hasznos tanácsokat szívesen fogadok e téren. Előre is köszönöm szépen !
-
szteve
csendes tag
Mivel az éven az első hszem a topikban, szeretnék minden agentnek Boldog Új Évet kívánni.
Fathinak és Favago77 kollégáknak pedig Köszönöm szépen a reggeli kisebb partyt, remélem lesz hasonló a közel jövőben is, persze ilyen gyalázatos csaló nélkül.
-
szteve
csendes tag
-
szteve
csendes tag
Sziasztok! Láttam egy pár embernél szintén jelentkezett a textúra betöltési probléma ! Öcsémnél ugyan ez volt a helyzet, jelentem sikerült megtalálnom a hiba okát. Nem garantálom h jó lesz a megoldás mindenkinél, de remélem sikerül nektek is segítenem. Elindítjátok a játékot, a feladatkezelő segítségével nézzétek meg h a játék mennyi processzor magot használ. Részletek fül, jobb klikk a divisionre és affinitás. A 6 magos processzorból nála 2 magot látott a játék, ezért volt a folyamatos betöltési és textúra hiba. Gép újra indít, bios, majd a turbo technologyt ki kellett kapcsolni bioson belül. Ezek után már kezelte a játék mind a 6 CPU magot. Remélem tudtam valamelyest segíteni
-
szteve
csendes tag
Én jelenleg ezt próbálgatom, de nagyon gondolkodom a striker pvp setten. Attól függetlenül h villám gyorsan töltök újra, semmi extrája nincs. A pp-t cserélni szeretném egy mp7re de nekem sem esett egy darab se így nehéz lesz
és sajnos nem is 268as szett itemek vannak a karin, jelenleg azokat próbálom gyűjtögetni mellé. Ha úgy sem jön össze akkor próba a striker
-
szteve
csendes tag
Szia! Ha PxC-d van, akkor csak fegyveralkatrész kell hozzá, ha van felesleges fegyvered és betöröd akkor tudsz kalibrálni, vagy a tárgykészítő állomáson dividion techböl is tudsz készíteni magadnak fegyveralkatrészt. Azt pontosan nem tudom hogy 1 vagy 2 kell ahhoz hogy újra kalibrálj a fegyvereden egy képességet, nem vagyok otthon így nem tudom neked megnézni sajnos. De csak egy képességet tudsz újra kalibrálni egy fegyveren ugyan úgy mint a többi felszerelésen
szerk: akkor már mind1 xD későn tudtam elküldeni, bocsi
-
-
szteve
csendes tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget rutinosabb játékosoktól fegyver illetve gear szempontjából. Én úgy gondolom a g36 nerf óta elégge "ingatag" lett használhatóság szempontjából, pláne hogy jobban is hord a fegyver. Ma reggel viszont esett egy Police M4 dz4-ben, brutal-respons-predatory talentekkel. Jelenleg farmolásra nagyrészt sentryt használok, 5 sentry / 1 blind ezzel a felállással jelenleg 280 / 290 / 20 a stat. PVP-ben sikerült is kipróbálnom egész véletlen, mert 5 perc dz ingame után egyból belém is kötöttek 3an. Az érdekes része a dolognak az volt, hogy egy fél tárral sikerült elfektetnem az egyik Rougeot, amit jelzek, eddig sosem sikerült. Véleményetek illetve tapasztalatok van ezzel a fegyverrel kapcsolatban mennyire éri meg használni?
-
szteve
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #20680 üzenetére
Köszi az infot, reggel ha hazaértem melóból rá is nézek
-
szteve
csendes tag
Sziasztok! Itt a fórumon még új vagyok (bár viszonylag elég sokat olvastam ez idáig is), a játékban viszont annyira már nem, szívesen fogadok a közeljövőben bármely segìtséget, valamint társakat kikkel szívesen lehet együtt nyomulni. Jelenleg öcsémmel vagyunk 2en de így nagyobb missziókba (pláne nehezebb szinten) nem igen vágunk/vágtunk bele pont a létszám hiány miatt
Bárki aki gondolja uplayen vegyen fel nyugodtan, akár új is van kis karim amit szeretnék felhúzni, szteve néven megtalán
-
szteve
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan dologban kérném segítségetek, hogy öcsém gépén elég furcsa dolgokat produkál a játék. Fekete textúrák sok helyen, npcket tárgyakat nehezen tölti be. Érdekes mód a béta tökéletesen futott azon a VGA-n, esetleg a procival lehetne valami baja?
VGA: HD 7790 Dualx OC
CPU: Phenom II x3 négymagosítva
8 Giga ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest