- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #34495 üzenetére
jaja jo lesz
Azért keress rá az oldalfegyveres leírásomra szerintem ott még van pár plusz hasznos infó.
Oldalfegyveren a kompetenst úgy használod hogy képesség használatakor átváltasz oldalfegyverre, egy pillanatot várni kell amíg rendesen elő veszi a fegyvert, utána nyomhatod a képességet (jelenleg bugos és csak a first aid pl booster shot meg a pulse képesség aktiválja tutira és megbízhatóan), miután elnyomtad a képességet visszaválthatsz fő fegyverre és az is kapja a kompetens bónuszt, amíg le nem jár.
De azt is érdemes tudni hogy ennek 1.6al valoszinüleg vége lesz, mert PTS2ben megcsinálták hogy ha fegyvert váltasz, elvész a kompetens meg az adept talent bónusza.
Viszont a másik bugot javították, a turret meg a heal láda is aktiválja a talenteket rendesen, csak ezzel csináltak egy új bugot, a first aid meg a pulse késleltetéssel aktiválja a talenteket, legalábbis PTS2ben ez volt
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #34489 üzenetére
A gonosz verziót vinném a CHD távcsővel (ha jól számolom az is van neked mert azzal jön ki a 110% CHD-d) ha a kompetenst meg tudod oldani oldalfegyverrel. Ha nem tudod megcsinálni most a kompetenses oldalfegyvert akkor maradjon az eredeti felállás szerintem a kompetens lvoa-val meg a CHC optikával.
A zsák nem olyan nagy gond jó ez a szett igy is
Az oldalfegyveres dolgot leírtam már ide részletesen, keress rá a hszeimre, kompetens, competent, oldalfegyver címszókkal.
Plusz amire még figyelj az a talenteket, PvPben critical save, on the move nagyon sokat számit és figyelj ezeknek az aktiválására, booster shot szintén, facetradet sokszor megnyeri meg leveszi rólad a státusz effektet, plusz a battle buddy talent is jó ha gyógyítós ultit viszel, és általában azt érdemes vinni
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #34481 üzenetére
Nem rossz ez igazából, nyilván lehetne jobb a gear, irok pár dolgot amiben szerintem még javulhatna, de szerintem a fegyver alapsebzése illetve a kicsi kritikus találati esély leginkább a gond.
- A táskán ugy látom nincs pörgetve, én akkor pörgetnék a plusz löszer helyett védelmet rá (tüzes vagy sokkoló turret ellen), ha a mellényen ugyis van plusz lőszer
- maszkon az egzotikus sebzéstürés helyett jobb lenne kritikus találati esély
- a térdvédőn extra ölési TP helyett jobb lenne plusz védelem (PvP-re)
- a fegyvered alapsebzése 10,166.17 a lehetséges maximális 10,404-ből, ez nem annyira jó de majd nyilván cseréled ha esik jobb sebzésü jó talentekkel. Nekem 325 óra játék alatt összesen 3 M4 esett 10350 körüli sebzéssel (jelenleg egy 10,374.37 -es LVOA-t használok) ez nyilván idő és szerencse kérdése.
- fegyver modok rendben vannak, ott is eshet még picit jobb majd nyilván cseréled ha esne jobb, a távcsőnek jobb lenne egy CHD fő értékü, azzal olyan 3-4% CHC-t buknál, de mivel igy is kevés a CHC-d igy szerintem ez az optika maradhat.
Jó a builded igazából szerintem, az oldalfegyverrel nyerhető plusz 2-3 talentet nem használod ki ugy látom, ezért kevesebb igazából a CHC értéked, ha a kompetens az oldalfegyveren lenne akkor a fő fegyvereden lehetne mondjuk ádáz (Fierce) vagy gonosz (Vicious), ez 5 vagy 10 % plusz CHC lenne plusz oldalfegyveren lehetne még hozzáértő (Adept), az még plusz 7,5%.
A pluseból kaphatsz olyan 15% körül de ez PvP-ben jobb játékosok ellen ugysem fog élni mert használnak rejtő pulse-t (Scrambler) ami semlegesíti a pulseodból kapható CHC és CHD értéket.
-
arnikusz
veterán
válasz
ZsyfKo #34440 üzenetére
Így lassan egy év és 1200 óra távlatába visszatekintve, felesleges idegesíteni magad, ez csak 1 JÁTÉK.
Állj össze ismerősökkel a rendomokat felejtsd el.
Az első 6 hónapban egyedül toltam, de azóta létrejött egy jó kis közösség én nem vagyok pro nem is leszek, de jól szórakozok és ki tudok kapcsolódni a napi meló után abban a max. 2 órában és ez a lényeg.
1.6 után még több ilyen lesz amivel tegnap találkoztál. DZ-ben pedig elsőnek kell lőni és kész.
Ma pl. a nomádot fogom tesztelni ami szintén nem 100% és nem is nagyon volt kalibrálva de szórakozni jó. Max. a maszkot cserélem és akkor berakom még a Nomád kesztyűt.Tegnap is supply vadászat közben 4-en vagyunk odajött egy Bandit nevű játékos és dobott egy emp gránátot, rögtön lőttük is.
-
Rossonero89
tag
válasz
ZsyfKo #34366 üzenetére
Nah tegnap pont emiatt lettem olyan ideges, hogy majdnem szétkönyököltem a billentyűzetem!
A sztori röviden: 1. szerver. Rugók! Megyünk rájuk, nagynehezen leszedjük őket! Visszajönnek, az egész szerver eszetlenül futkorászik egymás körül, bekezdtek ugyan azok, felmentek manhuntig, lelőhetetlenek. Ez ment jópárszor. Meguntuk és váltottunk szervert.
2. szerver. Belépünk a dz-be, azonnal egy rpm hacker M60-as könnyűgéppuskával. Oké szerver vált.
3. szerver. Elkezdünk rugózni, tök fasza, se csaló, se hallhatatlan, jó kis harcok, öltünk is, haltunk is.
Ismét rugók vagyunk, fent pálinkaház tetején. Jönnek a playerek, az egyik nem ILILILI hanem ULULULU. (Nem vicc, ez volt a neve). Mondom a srácoknak, "figyeljétek csak, mindjárt instant halálunk lessz." 2-szer megöltük simán, majd 3-jára visszajön és gyakorlatilag 1 lövéssel azonnal leterített mind a 3-unkat.
Itt lett elegem tegnap a játékból és léptem ki.
Az még hagyján, hogy rengeteg csaló van. Ezt talán már mindannyiunk "megszokta".
De az, hogy lassan már nincs olyan szerver, ahol tisztességes játékos lenne, maximum 1-2, és már ott tartunk, hogy az lessz ritka, aki nem csal, az már katasztrófa. Nem tudom, hova süllyed ez a játék, de nem jó irányba halad, az biztos! Jelentés? Reportolás? Erre csak annyit mondom: DARK! Tele van vele a youtube, számtalanszor jelentve, és a mai napig játszanak! No Comment!Ui: És elnézést az offért, de ez kikívánkozott!
-
bunfi
őstag
válasz
ZsyfKo #34366 üzenetére
Semmi extra, egy ügyes silentaim+norecoil kombó. Jelen állás szerint a büdös életben nem fognak az ilyenek lebukni. A tapsolásért és az egész DZ koncepcióért pedig lehet panaszokat benyújtani a Massivenál, bár tekintve, hogy a csalóproblémát is milyen kiemelten kezelik...
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
ZsyfKo #34333 üzenetére
Ez nagyon ismerős, és nagyon utálom... Nagyon ki tud hozni a sodromból az ilyen gyerekes, idióta (ahogy fogalmaztál: féreg) hozzáállás...
Az ilyenek általában csak addig "kemények" amíg csoportban vannak, már ha kemények... Én ha valakit megöltem akár Rogue voltam akár Rogue ellen voltam, sohasem tapsikoltam meg csináltam egy komplett Béres Alexandra tornát a hullájuk felett... Én sem értem mire jó ez... Valami agyi probléma úgy vélem...
Én Premiere Pro-t használok.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #34147 üzenetére
PVP-re eddig se volt sok értelme a pusztítónak, mert kérlelhetetlen, fogékony és kompetens mind jobbak, és akkor még a crites talenteket nem is néztük, és ezek sokkal jobb talentek. Viszont ettől függetlenül használtam az alpha-hoz meg sokan mások is, de ennek az volt az oka hogy 1.5-ben az alpha bridge szett 8 aktív talenttel ment, és a talenteket erősségi sorrendbe állitva azért a 6. körül valahol ott van a pusztító is, igy befért a buildbe.
Egyébként a pusztító 15% páncélsebzése jelenleg 1.5-ben a 0.3-as PvP szorzó miatt 4,5%, ennyivel csökkenti az ellenség mitigationjét. 1.5-ben ez jelenleg 55% körül van (ha az ellenfeled fullos gearben van), ezt az 55%-ot csökkenti 4,5%-al, vagyis 0,55 x ( 1 - 0,045) = 0.52525 % mitigation lesz, vagyis
100 - 55 = 45 % elszenvedett sebzés helyett
100 - 52,525 = 47.475 % elszenvedett sebzést kap be az adott játékos, ez +2,475% sebzés, ez az 1.5 patchben ahol erős az ellenséges páncél sebzése.
Ezzel szemben egy kompetens talent ad fix 10% bónusz sebzést, tehát kanyarba sincs neki a pusztító tényleges sebzésben.
1.6-ban az átlag mitigation 55%-ról 32%-ra fog csökkeni, ez után mégkevesebbet fog érni a pusztító, mert ha nem változtatnak a páncélsebzés 0.3-as PvP szorzóján (én nem tudok róla hogy változtattak volna), akkor
0,32 x ( 1 - 0,045) = 0.3056
Vagyis 1,44% bónusz sebzés lesz kb a pusztító a legjobb esetben (a legjobb eset a 32% mitigation lesz ami azt feltételezi hogy fullos gearben van a szemben álló játékos, ha gyengébb gearje van és kevesebb a mitigationje akkor ennél is kevesebbet ér a páncélsebzés).
Last Standben tudtommal 35%-ra fixálták a mitigationt egyébként.
PvE-ben ott más a képlet, mert ott a páncélos mobok páncéljára egy az egyben plusz sebzés a pánclésérülés, viszont a páncél nélküli mobokra 0% plusz sebzés.
Tehát ha a páncélos mobokat nézzük, és azt vesszük, hogy kb annyi páncél van rajtuk amennyi élet is ami kb jó közelítés, akkor a páncéllal rendelkező mobok ellen a páncélsérülés az olyan 0,5 szorzóval plusz sebzést jelent, tehát a 15% a pusztítóból kb olyan 7,5% bónusz sebzés (mert amíg rajta a páncél addig a páncélsérülés 100%-a plusz sebzés, viszont miután lelőtted róla a páncélt onnantól a páncélsérülés 0% plusz sebzés)
Tehát mobok ellen eddig is jó talent volt (de ott se a legjobb mondjuk), és ez után is jó lesz tudtommal.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #33655 üzenetére
Annyira véglegesnek írtad, hogy az hihetetlen. Csak próbálnám a topikban a hamis infókat korrigálni, mert azok jönnek dögivel mindenkitől, aztán az új/tapasztalatlan játékosok meg kapják a rossz tanácsokat, infókat.
(#33656) arnikusz
Arra próbáltam rávilágítani, hogy szerintem a Survival heti cache-ből nem fog esni exotic, csak a sima heti ládából. Legalábbis a fejlesztők csak a Weekly Assignment Cache-t említették. Aztán ki tudja -
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #33651 üzenetére
De jó neked, hogy te ezt előre tudod, hogy az élesben hogy fog működni
3 PTS, 3-féle normalizáció volt eddig. Jelenleg mindent maxra tesz a játék, ha bekerülsz Last Standbe, fegyvered sebzése, felszerelésen minden bónusz, attribútumok, stb. Illetve, az armornak a mitigation értéke 35% lesz (ha jól tudom)
Amúgy normalizáció nélkül még ki se lett próbálva, nem úgy volt, hogy úgy is le lesz tesztelve?
(#33653) arnikusz
Bocsi vakuum, nem láttam a hsz-ed
Nem, nem tartozik bele. Weekly Assignment Cache. Ez az a láda, amiben lesz (/lehet?) 1 exotic cucc. -
törölt tag
válasz
ZsyfKo #33416 üzenetére
PvP, nem igazan kellett volna eddig sem hogy szamitson. Ez egy jatek, ha bemesz DZ-be barki neked eshet, ezt el kellene fogadni. En nem PvP-zem, ettol meg aki ezert jatszik ne azon kellen ragodnia hogy eppen kit lo le, hanem hogy minel hamarabb lekuzdje a celpontjait.
Akinek ez nem tetszik, ne PvP-zzen vagy ha lelovik ne alljon neki tobb oldalas siros hozzaszolasokat irni. Mindenki lohet mindenkit. Pont. Sztem.
-
Elims
veterán
válasz
ZsyfKo #33399 üzenetére
Sajnos ps4-en is vannak "ilyenek".Én ilyenkor vhogy kikelek magamból,előveszem a head-set-et és a tudtukra hozom,hogy jóba lennék az édesanyjukkal meg esetleg még a nagyanyjukkal is.Tudom ez nagyon bunkó dolog -nagyon-,de amikor 10x-15x nyírnak ki tőlem 50 szinttel nagyobbak full-os puskákkal/cuccokkal+4-en..az vhogy nagyon felhúz.
Őszintén mondom,ha személyesen előttem lenne olyankor a takony kölyök -felnőtt,normàlis gondolkodású ember nem csinál ilyeneket sorozatban- olyat az orrára vernék,hogy telerakná a nadrágot. Biztos.
De szerencsére nem mki "ilyen" és ellenpélda is van.Tegnap volt olyan is,hogy kb.20-25-en mentünk együtt és daráltuk a gépet. :-) Mint a sáskák.Igazi coop volt. :-)Ps-en van olyan lehetőség,hogy vkit block-olsz (account-ot),utána már nem találkozol vele soha többet.
Feltettem erre a listára pár "embert",így egy idő után nyugi lett.
Természetesen tudom,hogy egy pvp-ben ez is benne van és tudom,hogy bennem van egy kis hiba,de vhol szerintem nagyon nem korrekt jóval nagyobb szinttel,többen(!) rámenni egy kezdőre és megvárni a bejáratnál.Ha meg máshol mennek be elkezdik keresni.
Szerintem ez vhol egy ferdehajlamra utal...
Na mindegy.Örömmel olvasom,hogy nem csak én vagyok így ezzel. :-)Bocs az írásért. :-)
-
Pyroo89
tag
válasz
ZsyfKo #32920 üzenetére
Ez a halhatatlan téma kezd elég idegesitő lenni , most délelőtt munka előtt kicsit beléptem szórakozni, nah összejött a team. jön velünk szembe két vér Iván , megse álltak mind a négyünket kb 3 másodperc alatt daráltak le, Nah respawn oké, az egyiket megtaláltuk , 4en az első élet szegmensét nem tudtuk lelőni, utánna el teleportált azt csókolom..aztán kb 8an lőttük őket de értelmetlen volt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #32862 üzenetére
Kipróbáltam, valóban nem adja hozzá ha exotikus fegyver a fő fegyver. Ha két m4 van bent amik ugye nem exotikusak, akkor müködik. Viszont nem tudom, hogy ezt igy akarták direkt, vagy csak bug.
Másik érdekesség: az adept és a competent talenten is változtattak, ha fegyvert váltasz eltünik a bónusz, szóval az oldalfegyveres +2 talent már nem müködik PTS2-őn.
Patch notesból persze ezt is kihagyták.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ZsyfKo #32735 üzenetére
Nekem nagyon bejön a Last Stand, végre normális, objektum-orientált PVP. Ráadásul úgy tűnik, hogy ezzel a normalizálással igen-igen el van találva az egész. SzóvalA jelenlegi builddel le a kalappal a MASSIVE előtt (van 1-2 bug, de nem olyan jelentősek).
Ráadásul most már lehet variálni a gearrel, nem must-have az élet minden darabra, ténylegesen gondolkoznom kellett, hogy mit rakjak mire. Ezért hatalmas taps.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
ZsyfKo #30965 üzenetére
Pve -re én a köv buildet használom video
Én kicsit változtattam amit írt , rámentem a fegyelmezettre így a headshot dam helyett crit dam-t pakolgattam és nem használok mobile cover-t .
Melóba vagyok így csak statokat írok : 7999 firep. , 3825 életerő , 2800 elektronia
M700 Jobb tulajdonságokkal nem esett -> Decisive( ölés után köv lövés crit ) , Prepared(30m < esetén 15% dam ), Elevated()
169K asszem most a sebzése a m700-nak így , 1 mob 1 hit ( fejlövés esetén )
Én aranyba tolom :
Vért : 8% sebésbonusz vérten, 10% extra sebzödés , 26% extra tp
Mask : 9% elite sebzés , 13% extra tp
Térdvédő : 3x jutalom elismerések után ( nagyon fontos ) , 56% extra tp , 10% armor pen
Táska : 200% skillpower bonust ( Tűzerő + életerő), CHD : 8% ,
Kesztyű: Skull gloves : (Nincs aktiv setted akkor 15% dam bonuszod van ), Sniper flat dam :4500, CHD: 16% , CHC 5%
Fegyvertok: (alpha mivel ennek volt a legjobb statja + armorja)így van 125% Extra tp ( erre emlékszem majd teszek fel képet is ha kell )
Térdvédő miatt , ha fejlövéssel ölök : 6k xp felett kapok egy mobért -> 400k xp egy láda ~ 67 mob egy láda
Ha full boosted vagyok , (tactical link + pulse ) akkor a heavy armored mobokat 1 lövéssem ölöm, mindenki más alapból egy lövés . (megölsz egy mobot a köv lövésed crit ugye )A map ami van a videoba a buszállomás , ott kb 1 kör egy láda ( ~ 3,5 perc ) + a dropp
-
Anonymus23
veterán
válasz
ZsyfKo #30840 üzenetére
Nem tudom céges netről megnézni a yt videót, de inkább beteges az ilyen, nekünk meg bosszantó....
Ezek a csíterek komoly mentális problémákkal küszködnek, max nem vesznek róla tudomást.
Az Ubi meg meg van lepve, hogy mennyire csítelnek, a legszebb azért az volt, amikor "élő adásban" az egyik ililllillill legyakta a kommuniti lídertaz meg egy cetlire írogatott
-
törölt tag
válasz
ZsyfKo #30640 üzenetére
igazad van, ez ilyen kezdok problemaja. mint irtam tul koran ertem el max szintet es nem tanultam bele. nem tudom meg, hogy mit kell nezni.
egyebkent ak-val egyre jobban megy. a tarral kell kezdenem majd valamit, mert 30 golyot pillanatok alatt kikop es olyan meg nem esett ami fire rate + kapacitas bonuszt is ad. -
bozont
veterán
válasz
ZsyfKo #30626 üzenetére
Firearms? Pedig azt tartottam a legfontosabbnak, legalább is amíg fejlődök. Mondjuk most a turret-et használom egynek, de valószínűleg váltok valami másra. Nem jön be annyira. A gyengébb ellenfeleket magam is elintézem, az erősebbek meg halálnyugalommal odasétálnak hozzá és egy rúgással elintézik. Pedig ott lenne fontos, hogy lefoglalja egy kicsit. Valószínűleg valami heal ability kerül a helyére.
-
Anonymus23
veterán
válasz
ZsyfKo #30290 üzenetére
Ha vannak hullák a kimentésen, akkor mindig óvatosan, és pulse.
Tegnap yozseeval, kimentés előtt elmentünk a DZ3-hoz, volt ott 2 hulla. Többnyire nincs már hunter ha több idő múlva megyünk, de itt hirtelen megjelent a 2 hunter.
Nem is lett volna gond, de mindkettőnket kivágott a játék.
Az egyik hunter már megvolt de a másik még nem.
Vagy 5-jére sikerült visszajönni (egyszerre), de mivel én fedezékben voltam, így életben maradtam és fel tudtam szedni yozseet, utána már könnyű volt. -
arnikusz
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
ZsyfKo #30036 üzenetére
Megjelenése óta használom a 4Alpha 6 talentes kombót, kipróbáltam a többit is de ez jött be.
Mindenki kialakítja a játékstílusának a megfelelőt ez okés.
Addig használjuk míg nem nerfelik, vagy nem jön jobb.
Kár, hogy Survivalon nincsA hétvégén láttam még pár videót Firecrest Urban MDR-el szívesen kipróbálom, ha esik valamikor olyan fegyver.
Frontline/Tommy Gun-t használ valaki?
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
válasz
ZsyfKo #29808 üzenetére
Dobozos heal vált be nálam soloban, mellette pulse és plussz elsősegélyhely akkor 3 kittel.
G36 helyett M60- ra váltottam a 100-as tár miatt, elnyomom a pulseot lejön a Hunter beállok a healládába és fedezékből leszedem, nem hagyni időt neki, hogy ő is használja a healjét és figyelni közben a Hunter seeker mine-jára is.
Kimentési helynek csak DZ2 parkolót használom.
Az esetek 80%-ában a vírus DZ5 nálam oda fellopakodok felveszem és közben míg kiürítik DZ2-3-ig a fertőzött terülteken a 2 db-os Divtech ládákat fent ott vannak.
Tapasztalat még, hogy a DZ-be bejutott játékosok közül az elhullók a szemtől szembeni arany páncélosokkal folytatott harcban esnek el, amihez még az társul, hogy hátulról az alacsonyabb mobok is beszállnak és akkor hiába heal láda arany szett és fegyverzet kapufa.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ZsyfKo #29412 üzenetére
Egy darabig a képzettséggel skálázódnak az aktív képességek statjai pl a CD. Viszont van egy korlát, úgy tudom 100k képzettségnél már a legtöbb képesség elérte a határt, ehhez pedig nem kell speciális build vagy képzettség maxolás. Ami a határon túl csökkenti még a CD-t tovább az a skill haste amit gearek és gear modok tudhatnak plusz a tactician gear set, ez a limiten túl csökkenti a CD-t tudomásom szerint. A body armor rapid talent nem tudom a határon túl tudja e csökkenteni a CD-t.
Szerk. Illetve fegyver talent is van ami csökkenti a képességek CDjét.
Support / healer karit gondolom valahogy így érdemes gearelni.
-
cyberkind
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ZsyfKo #29284 üzenetére
Persze de nálad nem minden talent ad a sebzéshez a másodlagos famas legyen a nem komplikált talent miatt,itt mind a 6 talent sebzés/crit esély növelésen van: Fogékony - Halálos - Ádáz - Pusztító - Gonosz - Nem komplikált. Fő fegyverre mehet még 3. talentnek a kompetens és minden képzettség használatkor +10% sebzés 10mp-ig.
-
arnikusz
veterán
válasz
ZsyfKo #29145 üzenetére
Nekem az Alpha jobban bejön, de természetesen ki lehet próbálni a Predator/Strikert is.
4Alpha mellé lehetne:
- Reckless mellény-Savage kesztyű.
- Barret mellény-Specializált táska
- 2 Nomád
- 2 Frontline
- 2 SentryAz első kettő a javallott a fenti 5-ös listából, a többi csak próba.
Még 1.4-ben próbáltam 1 napig a 3Predator/3Alpha, 4Predator/2Alpha, de nem jött be.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
ZsyfKo #28285 üzenetére
Az előttem levő hozzászólókat kiegészíteném egy kicsit.
24-en mentek be, csak ennyi játékos van összesen ebben a játékmódban. PvP részben olyan, mint a DZ: meg tudjátok támadni egymást, PvE részben viszont a DZ-n belül sem tudjátok lelőni egymást.
PvE és PvP részben is a többiek elől szeded el a cuccokat, alapanyagokat. Lehet, hogy mire elérsz egy helyre, az már rég ki van fosztva és semmi sem maradt ott.
Közben persze fázol, éhes vagy és szomjas, fertőzés terjed a testedben. Kraftolnod kell vírusszűrőt, hogy belépj a Dark Zone-ba, ott pedig egy jelzőpisztolyt, hogy kimentsenek. Az ott talált ládákat tudod kimenteni és az azokból eső tárgyak a tied maradnak.
Ez a játékmód nagyon addiktív tud lenni.Én emiatt vettem meg a játékot múlt héten, csak ajánlani tudom.
Illetve azt nem tudom, hogy az angol mennyire megy, de itt van egy eléggé összeszedett elírás róla: Division Survival Wiki
-
yozsee11
aktív tag
válasz
ZsyfKo #28285 üzenetére
24 játékos van összesen a térképen, mások nincsenek. A cél a DZ-be bejutás és ott a kimentés. Mindig ugyanazzal az alap zöld gear-el kezdesz. Ha meghalsz akkor vége
Induláskor egy órád van, hogy kimenekülj, különben meghalsz, ezt gyógyszerekkel ki lehet húzni max 2 óráig. Amiket kimentesz azokat a fő karaktereden használhatod, eladhatod.(#28286) sith7:
Azt olyan fél másodperc híján, de végül sikerült megszerezni -
válasz
ZsyfKo #28282 üzenetére
Mit szeretnél tudni róla?
Egy új játékmód, kábé semmiben mész be a hóviharos területre, gyűjtögetned kell anyagokat, kraftolni, felöltözni a hidegben, bejutni DZ-be, ellenanyagot keresni, jelzőpisztolyt gyártani, majd kimenekíteni (és akkor még egy meglepetés jön
). Közben folyamatosan fázol, éhes vagy, szomjas vagy és egyre jobban lebetegedsz a vírustól.
Kb. ennyi. Lehet soloban vagy csapatban, PvE vagy PvP. Jutalomként cache-t kapsz vagy tudsz kimenteni is ezekből.
-
-
warcat
veterán
válasz
ZsyfKo #14066 üzenetére
Ez van ráírva, de még mindig nem ezt csinálja,nem kell naivan elhinni mindent ami oda van írva ennyi bug között
A 13% sebzés mellé ad neked egy 10% all damage ellenállást,ha felveszel egy ilyen chestet akkor láthatod is a karakterlapodat legörgetve a védelmeknél.Ezt a bónuszt elég nehéz überelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- XPEnology
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest