- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Árnyék beállítások azonos beállítások mellett sokkal jobban futnak, ahogy elnéztem, de még ellenőrzés alatt.
Rendben, köszi!
Haver valszeg jön hamarosan, aztán az elejéről megcsinálunk pár küldetést.
Kicsit másképp fut a játék mint konzolon.. A 60FPS + elég sokat számít.
Megnéztem, NVIDIA HFTS árnyékokkal, azonos helyen, DX12-ben 80 FPS, DX11-ben ~50.. Minden más grafikai beállítás azonos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, 4.3.0. CPU usage miatt szoktam monitorozni, plusz az FPS miatt. De akkor ez itt kiesik. Ezen kívül a vga-hoz TDP limit kitolásához.
Kilépés után első start crash volt, 2. start már jó volt. Azóta működik.
Amit láttam DX12 teljesímény miatt, biztosan marad a DX12, mert sokkal jobban fut a játék.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van közöttünk olyan, aki játszik PC-n, és konzolon is egyaránt?
Alapból néha XO-n játszom, viszont most cimborák megvennék pc-re a gémet, és tudnánk együtt játszani. Mivel nincs crossplatform, elgondolkoztam, hogy beszállnék, csak a kérdés, hogy úgymond "megérné-e" megvenni PC-re is ezért?
~5k a játék, nem annyira vészes, csak elgondolkoztam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest