-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Exelsior #33230 üzenetére
Decemberen 3 hétig csak Survivalt csináltam napi átlag 2db-ot ebből 200-ig számoltam a ládákat és kb. volt vagy 50 túlélő lerakat-abból esett 1db Urban MDR.
Azóta csak a hetiért csinálom, de nagyon gyatra a loot.Szombaton délelőtt vagy délután és vasárnap délután majd csinálok Survivalt, ha meglátsz gyere nyugodtan.
Ha valaki akar ma és holnap Undergroundozni még 5 szint kell a 4. altnak, a randomok nyomik és nincs is nagyon lent senki. -
arnikusz
veterán
válasz
Exelsior #31579 üzenetére
Közben befagytam, itt egy link a gyűjthető dolgokkal:
A menüben a gyűjthető dolgokat megnyitva térkérészenként keress rá mi hol hiányzik, utána a térképet megnyitva szűrd le ezekre és ha mutatja a hiányzót tegyél rá egy útjelzőt és meglesz.
Természetesen adott területen ha megcsinálsz minden küldetést feloldja, de ezt nem kell mondanom. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
Exelsior #31577 üzenetére
DZ-ben semmi ilyen nincs.
Van olyan drón, ami bugos (nem látszik a térképen), ha rákeresel a neten (területnév és drón) akkor vannak fenn videók, amik megmutatják, hogy hol is az a drón.Másrészt a bal felső területen van olyan (ha jól rémlik) dokumentum, ami nem látszik, mivel egy landmark kitakarja, csak full ráközelítésben vehető észre
-
xyvalaki
aktív tag
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Exelsior #29907 üzenetére
Én craftolok DZ-ben egy sárga fegyvert, és tokot mert az minden statra ad, ha van még nyersanyag akkor mellény, táska, Térdvédő a sorrend nálam ezek adják a legtöbb armort. Fegyveren legyenek kiegészítők, meg persze ruhába se árt. Nem egyszerű mert sok alapanyag ez így se én pl mindig elmegyek a játékosok hulláihoz ami nem nagy kerülő abból is sok item jön. Soloban nyomtam eddig nekem nem okozott gondot a hunter. Csapatban az a baj hogy mindenen osztozni kell, meg ha jól tudom akkor ott két Hunter van az sem egyszerű. Esetleg azt lehet még de csak tipp hogy egyikőtök rá megy a skill powerre a másik pedig firearmsra így míg lő valamelyikőtök a másik tud supportolni heal láda + first aid.
Más: ádáz vagy brutális tallent? Melyik éri meg jobban? Pl pvp-ben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest