- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
vegitossj7 #29225 üzenetére
Akár mg meg is érheti, csak legyen benne map bővítés. Central parkról is olt szó pl., meg az eredeti E3-as bemutatóban ha jól emlékszem teljes NY térképet mutogattak..
-
pzstm
titán
válasz
nekem megfelel
-
RazoR
veterán
válasz
Ez igazán örömteli hír! Akkor jól sejtem, hogy jön a Year Two? Last Stand-el lesz végre map bővülés?
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #29080 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
vegitossj7 #29069 üzenetére
Bocsi, hogy néha irni merek ide, igérem ezentúl még inaktivabb leszek!
Segitő jellegű volt a dolog..Más: Nem felvágásból raktam ki azt a pár képet tegnap, hogy igenis meg lehet hóditani dz5-6-ot is egyedül, értem itt a mobok elleni harcot..
Csak arra szerettem volna ráébreszteni az embereket, hogy van élet az alpha bridge szetten kivül is, amivel hatékonyan lehet irtani a mobokat, mert játékos ellen nem igazán jó a szettem, meg úgy nem érdekel a pvp se, viszont a dz-t meg szeretem, az atmoszférája végett sztem..
Tegnap olyan szervert fogtam ki, hogy nem volt player rajtam kivül dz6-ban, 2 kimentésem is lett ott, utána nagy nehezen meglett a belvárosi zene(na ott ultiztam, rengetegen voltak a mobok), veszem fel a zsákmányt, erre a semmiből 2 játékos ott termett tőlem nem messze, 170 sec-es rouge státusszal, semmi nem mutatta ezt a 2 csókát, 4 találattól feküdtem..gépkarabélytól(már felismerem a fegyverek hangját xD)..
Tényleg kellene egy olyan DZ, ahol csak mobokat lehetne darálni, és egy külön rész, ami pvp arena, vagy vmi hasonló..
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #26991 üzenetére
Tudom én vagyok a hülye de mi az az outfit rendszer, TTK, TTBK?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
vegitossj7 #26662 üzenetére
Lehet többet tudsz, mégsem mondtál semmi olyat amit ne tudtunk volna meg más forrásból. Többek közt engem is érdekeltek volna a belsős infóid, de szart se mondtál kb. Most meg jössz ezzel a többet tudok mindenkinél dologgal... Aki tud valamit és visszatartja, aztán pedig azzal henceg, hogy többet tud itt mindenkinél az nem túl szimpatikus. Legalábbis nekem nem. Ráadásul odaböfögsz félválról a másiknak... Te tudod! Jó titkolózást, előbb utóbb Mi külsősök is megtudunk mindent.
Viszlát! -
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #26646 üzenetére
Nem kell gúnyolódni nagytudású, nem pont a malaccal van bajom, hanem azzal, hogy erősítenek, gyengítenek, nem tudják már eldönteni, hogy mit akarnak
pl. itt az MP7 is, erős volt, lenerfelték, most megint erősítik -
válasz
vegitossj7 #26614 üzenetére
Nda van nalad?
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #26614 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #23524 üzenetére
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #23427 üzenetére
Nem érted de nem baj. A gond az sok esetben, hogy a csaló bebugotat egy bizonyos páncélt stb... amitől kb 2.000.000 élete és 400k dps-e lesz. Ezt remélem kijavítja az 1.4 a teleportos csalókkal meg majd foglalkoznak később.
Siniper! Mengele meg a haverjára körözés van kiadva dz-ben.
Ahol meglátom ott lövöm le szó nélkül.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #23427 üzenetére
Dedikáltam DZ-specifikus változásokat nem eszközölnek a fejlesztők, mivel az 1.4 rendesen át fogja alakítani a PVP és PVE rendszert ott is, illetve ugye a loot is más lesz.
De szerintem itt a legtöbben egy Anti-cheat rendszert várnak. Más kérdés, hogy nem esett ilyesmiről szó, úgyhogy -
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #23294 üzenetére
A max. GS 229.
Max Gear Score will be 229, so Gear Sets have the same as the highest possible high-end
High-End items will be more important now, since they are at the same level as Gear SetsWorld Level impact
Tier 1 (Level 30 enemies – GS 163 loot (rare 182)) – no challenge mode
Tier 2 (Level 31 enemies – GS 182 loot ) – challenge mode is available
Tier 3 (Level 32 enemies – GS 192 loot )
Tier 4 (Level 33 enemies – GS 229 loot ) – heroic mode in IncursionsDark Zone / PVP
Dark Zone selects the World Level for you
PVE Dark Zone: they are listening, but there will not be specific Dark Zone Changes in 1.4
The World Level also applies to the Dark Zone
The Dark Zone Bracket is still calculated based on your gear scoreNa megint febirizgálják az állóvizet.
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #23199 üzenetére
Ha megnézed ezeket a figurákat ( amúgy sem szimpatikusak nekem legalábbis) én most már azt sem hiszem el tőlük ha ma azt mondják tényleg ma van.
Nem elképzelhetetlen, hogy ez az elit task force is csak egy nagy átverés lesz.
Mellette meg jönnek az ilyen marhaságok is:
http://imgur.com/a/apfMO
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #23199 üzenetére
Én viszonylag sokat játszom bf4 multit de elvétve találkozok csalóval. Viszont Division dz-ben kész csoda ha van 1-2 játékos aki nem csal.
Mondjuk én a nagy cégek helyében arra mennék rá jogi úton aki a csalást készíti. Beperelném x millió dollárra és kész.
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #23175 üzenetére
A sok jelenés után ubi szelektált. A FairFight ha bennevan egy játékban akkor nem kell jelentgetned a csalókat. Csak annyit olvasol a chat ablakban FairFight banned xy. A program automatikusan szűri és dobálja ki a csalókat.
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #23173 üzenetére
Nincs benne lószar sem. Ha benne lenne a FairFight akkor alig lenne csaló a játékban. Olyan meg nem létezik, hogy benne van a FairFight csak nem úgy hívják. LoL ez abszurd.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #23169 üzenetére
"Fairfight van benne" ezt azt jelenti, hogy 1.4-el belerakják?
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #23166 üzenetére
Punkbustert meg FairFigtot neki mert le akarok lőni mindenkit is!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #23166 üzenetére
Úgylegyen!
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #23131 üzenetére
Engem nem az érdekel hogyan állítják a pvp-t (úgy is lelövöm azt aki nem Magyar
)hanem, hogy végre berakjanak egy FairFightot és Punkbustert ebbe a játékba.
-
válasz
De nyugtass meg, hogy a pvp dlcre bekapcsolnak valami antigecit...
Orom lesz 1 hites teleportos faszokkal survivalozni
-
arnikusz
veterán
válasz
Ez sajnos így van- reddit forrás-.
PVP
PVP is not the focus of Update 1.4 and there won´t be specific changes to PVP
The general changes of 1.4 will affect PVP and the Dark Zone, but there are no specific PVP features or rule changes. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #23107 üzenetére
Ezekről nem hallottam, csak azt írtam le, amiről a SOTG-ben volt szó
Amit nagyon kiemeltek, az a kill time megváltoztatása, 30-as szint fölött is úgy szeretnék kialakítani, hogy mindig kb. ugyanannyi időbe teljen megölni egy mobot, mint 30 alatt (1-30-ig ugye elég kellemes a kill time, nem bullet sponge minden NPC). Mindezt min/max-olt és random összedobott gearrel is (ugyanaz/hasonló GS esetén).
Mondták továbbá, hogy ha valaki min/max-ol az túlságosan elhúz azoktól akiknek ugye nincs godroll gearjük (gyakorlatilag hardcore vs. casual játékosok). Ezt a rést fogják csökkenteni többek közt. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #23105 üzenetére
15-én azok jutnak be akik jelentkeztek az Elite Task Force-ba. Ha minden jól megy, akkor 19-én pedig mindenki más (PC) töltheti és játszhat vele. NDA nem lesz rá, már 15-én lehet streamelni annak aki bejutott (természetesen 19-től pedig mindenkinek lehet). Nem mondták, hogy milyen változások lesznek benne, szerintem semmi komolyabb, bár ki tudja. Megkapjuk a PTS-ben minden karakterünket, cuccunkat, stb. Az ott szerzetteket viszont természetesen nem kapjuk meg a fő játékban.
Most néztem csak meg az SOTG-t, nagyon tetszett amiket mondtak, balance, NPC-k és gear settek teljes átdolgozása, stb.
-
morfondőr
addikt
válasz
vegitossj7 #23036 üzenetére
Már az elején olvasni lehetett, hogy alapvető hibák vannak a játékkal: [link]
Én is úgy gondolom, hogy ezeket nem lehet 1-2 hónap alatt kijavítani, feltéve ha nem dolgoztak már rajta régebb óta a háttérben. Egyszerűbb lenne, ha ráfeküdnének a PvE-re és a két köv. DLC-t is ebbe az irányba terelnék. Lehet azért tolták, mert az eredeti terv szerint pont PvP-re voltak kitalálva, de látják, hogy esélytelen a csalók miatt. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #23030 üzenetére
Eleve egy pvp alapú játékot gy*kérség volt kiadni anti-cheat nélkül.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #22639 üzenetére
Az elmúlt két hétben ez is kimaradt nekik. A DLC-ről sem jön semmi infó,plusz a ma reggeli DZ-zés sem volt hosszú életű egy teleport/1 hit csaló miatt... Volt pár manhuntos, a fele szeró ráment,meglettek majd jött egy srác és vagy 8-an feküdtünk instant.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #22597 üzenetére
Nem baj, jön nemsoká a BF1, és majd mentek oda trollkodni
Aug 31-től úgyis nyílt béta a BF1-ben, akkor pár napra kiürül New York, de csak visszajönnek majd egy időre még. -
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #22592 üzenetére
így viszont szinte biztosra vehető, hogy beigazolódik a gyanúm, miszerint szeptemberig semmilyen DLC nem fog kijönni....
ami különösen veszélyes lesz azért, mert szeptemberben már Recore, Destiny új DLC és Forza Horizon 3 is lesz...csak ami így hirtelen eszembe jut
-
válasz
vegitossj7 #22592 üzenetére
De! Hamish elmeséli, milyet nyaraltak
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #22586 üzenetére
Már hiányoltalak...
-
JanOSX
csendes tag
válasz
vegitossj7 #22001 üzenetére
Úgy emlékszem nemcsak a Triage, hanem bármi más is csökkenti, ami a skill haste-t befolyásolja. Arekkz videójában benne van pl a Caduceus Coolheaded talentje is csökkenti.
[Arekkz videója] -
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7 #22001 üzenetére
azigen...
akkor ez feature vagy bug ? -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
vegitossj7 #21882 üzenetére
Hol lehet ezeknek a META-nak utána olvasni?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
vegitossj7 #21917 üzenetére
Még mindig a legjobb része a játéknak, tegnap is bent voltam egész nap.
Mondjuk sokat dobott a végeredményen, hogy azzal a mengele nevű valamivel összefutottam és megint megölhettem 2-3x mielőtt elmenekült a szerverről, annál nagyobb jutalom nincs dz-ben, hogy hallhatod a hisztijét. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
vegitossj7 #21915 üzenetére
Egyrészről jófej hogy segít ilyen videókkal és buildekkel, másrészt viszont amikor épp nem veszi a kamera akkor már nem ilyen nagy legény, amikor ingame futsz vele össze akkor épp 8 fős csapatban tolja, mert bár a videóban nem azt mondja, de az a jobb "build".
-
válasz
vegitossj7 #21894 üzenetére
A pisztolyok csak 2 talentesek, a levágott csövű sotik hármasok?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
vegitossj7 #21882 üzenetére
Mindjárt csekkoltatom kinek az alregje.
Fasza...akkor tényleg várok még vele, köszi!
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #21598 üzenetére
Köszi.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #21513 üzenetére
az mi is?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #21357 üzenetére
Én már kezdem elveszíteni a reményt, hogy ezek bármi jót is fognak tenni a játékkal... Ha belegondolsz, az UG már fizetős DLC volt, így elvárható lett volna, hogy kicsit komolyabban vegyék de
Sőt, még nagyobb is most a sh*tstorm, mint előtte
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
vegitossj7 #21361 üzenetére
szinte jó lett, a hiba nagyrészét megcsinálták, nincs multi stat a fő statok közül, a 3 majort is visszaállították, a skillt kicsit elrontották és ahelyett még mindig adhat főstatra, de legalább nem multira, hanem csak 1 féle de az így duplán. 1 kis apróság és helyre van rakva.
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #21342 üzenetére
A páncélos Úriember, hozzá kíváncsi leszek milyen taktika kell majd.
Nem lenne baj a nerfel, ha nem az jönne le a játékosoknak, hogy nem fogadunk el semmi javaslatot tőletek, csak azt csináljuk amit a mi kis agyunkban kialakult.
Szívesen szaladgálnék Showstopperrel, de még nem esett, be is írtam a chatbe, hogy miért nem lehet Underground szintlépéskor kapott ládából szerezni.
Ott vannak az LMG-k is azokat is szívesen használnánk, ha normálisan adná a sebzést, de neked nem adja, míg egy 34-es LMB, ha nem figyelsz simán leszed.
40. szintig szeretném megcsinálni az Undergroundot és addig akkor megyek 2 fázisú hardon és meglesz, majd jön a következő Survival DLC és 1.4-el a Blind fegyver amivel remélem majd el lehet játszogatni.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #21260 üzenetére
kizárt....PS4 még 3 hét múlva kapja meg ezt is....
-
válasz
vegitossj7 #21247 üzenetére
Nem offba tetted. Ezt komolyan nem hiszem el. Bort iszol, vizet prédikálsz...
-
válasz
vegitossj7 #21031 üzenetére
Kösz, mobilról vagyok és ez vmi csodálatos új feature...
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20860 üzenetére
jah így persze
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20853 üzenetére
el is olvastad végig?
mert tényleg nagyon jó, én könnyesre röhögtem magam
-
válasz
vegitossj7 #20596 üzenetére
annyira nem vészes. két cd pool van alapvetően, az egyik a lövedéké, a másik meg a dzsúzoké. a lövedékeket nerfelték 1.3mal, hogy ne lehessen m44ből oneshotolni játékosokat. a reclaimer miatt meg úgysem fog fogyni egyikből sem. ha engem kérdezel, ez sokkal nagyobb csít.
-
Lefty
addikt
válasz
vegitossj7 #20558 üzenetére
Ma tobb orat voltam dz6-ban, pazar enhanced G36 esett, meg jo zold cuccok, 229-es fegyvert vagy 8-at kihoztam. Erdekes mod senki nem akart rugozni, tobb bandaval osszefutottunk de mindenki szivott a 35-os mobokkal, gyakorlatilag egymast segitettuk. Egyelore nem konnyu a mobok kozt lavirozni, majd talan ha fullra lesz gear-elve mindenki tobb lesz a rugo is. Amugy meg boldogan belejuk allok ha megtamadnak, legutobb is vegul ok fogtak menekulore. Sticky, gyujto meg ilyenek ellen hordjal 2 vegso megoldast minimum, nem nagyon fognak sokra menni ezekkel. 80% koruli egzotikus vedelemmel a sticky alig sebez meg.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20558 üzenetére
Megcsinálják??? Ugyanez lesz, esetleg bővítik a területet
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vegitossj7 #20542 üzenetére
Miért is lenne ez a legjobb farmolási hely? Ennyi idő alatt DZ-ből sokkal több cuccot hozol ki, ráadásul az Incursion az nem dobja az összes féle szettet, legalábbis nagyon ritkán dob mást, mint amire súlyozva van.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #20542 üzenetére
farmolni??
Minek? Hard mode 214-es gearekért? Challenge és heroicon nem lesz ennyire sétagalopp szerintem
-
NomadND1
senior tag
válasz
vegitossj7 #20234 üzenetére
Szerintem földalatti
-
válasz
vegitossj7 #20223 üzenetére
De MI heroic? Normál küldetés, incursion, underground?
-
Lefty
addikt
válasz
Heroic az nem egy het mulva lesz csak? Vagy csak egyes reszeken lesz kesobb?
-
arnikusz
veterán
válasz
Egyedül, vagy csapatban sikerült?
A heroic esetében miben érted a könnyedséget?
-
XeeN
senior tag
válasz
UG challenge azért kemény tud lenni, pláne ha nagy egóval megáldott randomokkal futsz be és esik-kel mindegyik. Eddig 2db 268as Bilnd )páncé, maszk) és egy 229es g36 a jutalmam. A nerf előtti 260K dps 200K-ra esett vissza (AUG), Ezzel a fegyóval viszont kapásból 266K lett. Persze a puding próbája az evés.
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #20121 üzenetére
-
kiezTe90
senior tag
válasz
vegitossj7 #20121 üzenetére
Jah igen teszem hozzá múltkor kérdeztem valamit, mindenki le se szarta a kérdésem, pedig kíváncsi lettem volna rá.
Az a baj hogy itt van egy fix közösség, akik elvannak, "posztolgatnak" (ahogy írtad is mintha facebook lenne), és egyszerűen ők nem tartják méltónak (vagy nem is tudom hogy mondjam) hogy válaszra méltassák azokat akiket Ők nem ismernek.
Igázóbol klikkesedés mindenhol van l, csak hogy már egy fórumon is ez legyen az hihetetlen.
Mindegyis vannak itt emberek akik segítenek, tanácsot adnak, értelmes dolgokat linkelnek be (igen igazad van bunfi is segít, meg értelmes dolgokat is belinkel, szóval ezúton kérek elnézést tőle) csak állandóan az se mehet hogy ez de szar, meg az de szar. Szét offolni a fórumot, széttrolkodni pedig végképpen nincsen értelme de már 1 napja más se megy.
Be is fejeztem. -
válasz
vegitossj7 #20028 üzenetére
Rogton 2ot. Addigra leallitjak a szervereket is xD
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #16324 üzenetére
Mennyire van ez az egész sebzéskalkuláció elrontva, ha 75%-át a bejövő sebzésnek elnyeled és mégis még mindig puding vagy?
-
Brownage
tag
válasz
vegitossj7 #16320 üzenetére
De most magadat cáfoglod meg a linkkel aztán leírod, hogy nem érted mire gondolt.
Felsoroltál 3 dolgot, és közölted, hogy nincs más.
A linkednél 12 pont van felsorolva és továbbra is azt mondod, hogy az általad említett 3 dolgon kívül nem volt másról szóOké, hogy a 12-nek egy részét már múlt héten is említették, de akkor is
Konkrétabban:
1.2-ben még nem jön a nagy fegyver balanszolás.
brutal, sentry nerf le lett írva.1.2-ben jönnek új setek. Ezek is ugyanilyen gearscore-úak lesznek, tehát nem kapunk lilát, nem lesz magasabb a gearscore. A mostani gyengébb fegyverekhez fog adni setbonuszt az uj set, hogy azokat is lehessen használni.
ezekrők már volt szó múlt héten: gear talents: reckless/balanced fixed , talent stacking bug fixed
a performance gear modok kicsit fel lesznek túrbózva, mert most elég gagyik. Lehet velük tovább erősíteni a skilleket.
A karakterlapon a Health helyett a toughness érték lesz (lásd diablo). Magyarul talán keménység?
Lényeg, hogy most a HP nem mond semmit önmagában. A Toughnessbe bele fog számítani az armor is, így egy átláthatóbb képet kap az ember hogy most a 80k élet 50% armorral jobb-e, mint a 70k hp a 65%armorral. Mert ezeket összekombinálva ad egy egyértelmű értéket. Magasabb Toughness = jobb túlélés.
A mostani 65% armor capet felemelik 75%-ra
játékon belül láthatjuk majd azt, ha beszélünk. "Voice indicator". nem kell kérdezgetni hogy msot hallotok? Működik? Illetve látja mindenki ha folyamatosan zúg a mikrofonja.
PxC Cap increased to 2000 (from 1000)
no new gearscore items (204 HE and 240 SET still highest)
Szóval nem sok, de több, mint 3 sor
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #16312 üzenetére
Arany divtechre nincs valami fejlesztés? mert ez így katasztrófa, hogy DZ-ben kellene lenni fél évet, hogy ahhoz a szutyok craftolási képességhez elegendő divtech jöjjön össze...
Legalább a kisebb értékűeket lehetne feljebb váltani, nem csak semmirevaló alkatrészre -
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #16312 üzenetére
Hat haver, menj el fuleszetre. volt ott azert meg par dolog.
-
kovimester
aktív tag
válasz
vegitossj7 #16058 üzenetére
Fekete lista......
Hol van ez a fekete lista? Azon a diszkonton.
Szoljak Reddingtonak? (Blacklist sotrozat ha nem ismernéd).
Nem baj ilyen emberek nem is szivesen játszok kivéve utomi.
Ja és ha ő is rajta lett volna a képen nem reportolok.... xD
Puszi! -
utomi
senior tag
válasz
vegitossj7 #15994 üzenetére
Azt meg el ne hidd, hogy a nagy fej módban számít a headshot... kek. Mintha ő lenne a szerver, csak a saját kliensét moddolta, attól a hitreg szerveralapú. Azért butácskák se legyünk, no.
És akkor az AIM bot, az rpm hack, a damge hack a teleport és a többi se működik ugye? Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod vagy engem nézel hülyének?
-
válasz
vegitossj7 #15972 üzenetére
Ennyi.
Tetszenek a torpok.
Nem vagyok 1 hitelo, nem tudom agyonloni a metroban levo jatekost az utcarol, nincs no recoil es aim, 3000rpm az m1en, nem modositottam az m1et hogy shotgunnak higgye ( igen, ezt is lehet csinalni. M1a loves 200ex8... 1 hit barkire...Nincs vegtelen loszer semmi. Azt en is elitelem, aki jatszott velem, tudja. Meg akkor sem kapcsoltam be semmi ilyesmit, mikor 3 szintet buktam dzben ( vagy vittek a zold cuccokat, stb... )
Nincs ilyen hackem. Csak ilyen texturas volt. Jelentest megkoszonom.
De majd megnezi az ubi a statjaim, es kiderul. Glitchert kitiltanak ugyis, de ezt mar akkor tudtuk.
-
válasz
vegitossj7 #15627 üzenetére
PC-n engem nem nagyon érint (meg nem is nagyon érdekel), hogy a Sonyval vagy a MS-tal validáltatniuk kell a konzolos patchet főleg mivel PC-n egy ilyen bug órákon belül fixálható lenne. A DE-nek is sikerül Warframe-nél pillanatokon belül kiadnia egy frissítést PC-n ha problémák vannak a legutóbbival.
Amúgy én is ettől félek, hogy marad a gányolt lista és a gyorsabb javítás legfeljebb azt fogja jelenteni, hogy 1 hét helyett csak 3 nap lesz mire észreveszik, megírják a javítást és kiküldik a szerverekre amennyiben nincs egy hétvége is benne.@#15630: Nem, mivel a megoldásaik iszonyat amatőrök különösen, hogy egy AAA címről beszélünk amin $60/60€-s árcímke volt. Ez kicsit olyan mint egy határidőnapló program amibe kézzel kell felvinni, hogy mely napok lesznek hétköznapok és melyek hétvégék. De igazából már nem vagyok mérges (annyira) csak szánom ezeket az idiótákat és röhögök minden egy újabb baromságon ami kiderül róluk meg a termékükről menet közben.
-
válasz
vegitossj7 #15613 üzenetére
- Szerveroldaliak lesznek a napik.
Mármint szerveroldali ahol a szerver naponta random generálja a listát? Vagy ez nem volt említve? Csak mert ha szerver oldalra rakják a kézzel gányolt listájukat akkor azt a hajunkra kenhetjük. -
pzstm
titán
válasz
Thx. Nem volt rola szo, hogy esetleg DZ99-es szintet kitoljak? 150-re vagy 199-re...mondjuk en az 1.2-vel botranyosan le fogok maradni, mert nyaralni fogok épp
-
.LnB
titán
válasz
-200+ bracket DZ-be, 240-es cuccok eshetnek
Végre!!
-Több sárga fog esni jóval
Minek?!
-és több fegyver is.
Végre!! -
Brownage
tag
válasz
jó lesz, én várom nagyon
Jól fognak esni a 34-es elitek DZ-be, az már nagyon kellett, mert a pve részének már semmi nehézsége nem volt dz 6-ban se.
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #15579 üzenetére
Kérek szépen majd megint részletes összefoglalót utána. Köszi!
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #15579 üzenetére
ha ezúttal is valaki egy rövid összefoglalót írna, azért hálás lennék
-
D.Orion
veterán
válasz
vegitossj7 #15553 üzenetére
Közgyűlés, nehéz.
Times Square, nehéz.
Orosz konzulátus, kihívás.Nem írtam volna, hogyha nem látom a térképen.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vegitossj7 #15544 üzenetére
A szokásost a heti 1db-ra értettem
-
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7 #15416 üzenetére
ez egy jó hír.
több mint 2 évem volt a Planetside2-ben és igazán jól szórakoztam. igaz, hogy ott is volt sok probléma...viszont az alapkoncepció megvalósítása nagyon jó volt.
remélem, hogy a Divisiont is sikerül az eredeti mederbe visszaterelni! -
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #15387 üzenetére
Jó látni, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek kicsiny országunkban!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #15372 üzenetére
Köszönöm a rendkívül hasznos hozzászólásodat!
-
Lefty
addikt
válasz
vegitossj7 #15350 üzenetére
Volt log out is.
-
marilllyo
veterán
válasz
vegitossj7 #15291 üzenetére
Nem baj. Foglalkozzanak most csak a játékkal. (Bár örülök, hogy nem ugrottam egyből a GOLD-ba). Ezen hibák kijavítása is úgy látszik baromi sok energiát igényelhet nekik. Kapunk egy félkész hülyéreglitchelhető underground dlc-t...marha boldog leszek.
Ráér...
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #15291 üzenetére
/sarcasm on
halistennek, hogy megvettem
/sarcasm offApropo ma vannak napik?
-
LÁZ
addikt
válasz
vegitossj7 #15157 üzenetére
na az lenne az igazán szép...
-
FR33
aktív tag
válasz
vegitossj7 #15154 üzenetére
Nekem nincs auto aim. Ki is dobnám a játékot ha rárántaná ellenfélre
Pont ezért vettem pct mert ps3/ps4en szenvedtem kontrollerrel mert nem lehet gyorsan pontosan célozni ( rárántani fejére stb )
Na a gép célozzon már helyettem...az maradjon a béna konzolos irányításnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- iPad topik
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest