- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #21828 üzenetére
Hardon nekem is mindig volt 1, egyszer mondta valaki hogy az egyik pályán kettő is volt nekik, de ezen most konkrétan első fázis 3 láda + végén a fix, második fázis 2 láda + végén a fix, szóval nekem még kettő sem volt soha, csak hallottam hogy egyszer valakinek, erre most ennyi, azt hittem változtattak szándékosan rajta.
Ha ez mindig ilyen lenne akkor megérné, mennék is rá, bár igaz hogy csak számomra kuka szetteket kaptam, blind és firecrest, de a fegyverek sosem rosszak mellette.Akkor az aranyteremhez még szimplán nem volt szerencsém csak, a pálya több része is újszerű volt, az eddigi rengeteg menetben nem találkoztam ilyennel, volt sok ismerős rész is persze, de akkor ez is csak véletlen, hogy pont most 1-2 hét utáni első futamon látok pár olyat amivel korábban nem találkoztam.
-
kiserik
senior tag
válasz
velizare #21738 üzenetére
Akkor elnézést a félre informálásért. Én is innen vettem a fórumról ezt a magas GS nyitáskor => magas GS-ű tárgy a jutalom dobozból.
Akkor a helyes tanács az, hogy mielőtt szintet lépne az illető UG-ban (boss előtti pillanat vagy a felvehető xp-t adó video, hanganyag, stb előtt), akkor öltse fel a legmagasabb GS-ű holmiját (mindegy, hogy milyen set, csak a magas GS számít) és próbálja meg úgy meglépni a szintet. Aztán nyithatja is ki a ládikót.
-
Bird
addikt
válasz
velizare #21521 üzenetére
Csapatban nem tudom valakivel megcsinálni? Nekem is ott kell lennem? Egy próbát megérne....
Ha ez így van akkor ez nagy f@szság a játéktól.... Klassz kis user error bug.
Egyébként minden mellékküldetést megcsináltam, csak ez maradt benne.... Cirka 40 óra kellett egyedül. Még egyszer nem szopnám le a testem egyedül. Húzni lehet a másikat?
cain: Pont erre gondoltam....
-
válasz
velizare #21417 üzenetére
Viszont: itt hetek óta szó van a G36 nerfről, ezt azért még véletlenül sem felejthették volna ki a changelogból, szerintem. Azért csak tudja a community manager, hogy a fejlesztők átírták a fegyver tulajdonságait is, nem csak az alapsebzést. Ha nem, akkor egy nagy kupleráj az a Massive.
Itt csak arról van szó, hátha nem veszik észre a
userekgamerek, hogy nem csak az alapsebzést vettük le (mert nyilvánvaló, hogy túl pontos is volt a fegyver).Tényleg csak jelezni kéne a dolgokat, a nép úgy benyeli, de így elég gáz.
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #21346 üzenetére
Jó kis kabaré.
Az egyik helyen írja, hogy eltűnt róla 2 mód. helye, a másiknál lett 2 mód. hely.
Az egyik képen 1470 elektronikát ad az 568 armor 268GS mellett, a másik helyen 240GS, 466 armor és 1242 életerő.Ehhez még az jöhet, hogy elkezdi dobálni undergroundon az Aplha Bridge -ket.
-
duvi
nagyúr
válasz
velizare #21303 üzenetére
"a dps-t sebzésnek hiszik, a toughnesst meg hpnak. ha valami miatt, akkor emiatt lehet ekézni a massiveot, mert ez egyszerűen megtévesztés."
Főleg, hogy PvP-ben (DZ-ben) nem számít az armor, ami pedig iszonyúan feltolja a toughnesst (szívósságot)! Ilyenkor csak a nyers hp és resistek maradnak. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #21303 üzenetére
Az a baj hogy így sehogy sem jön ki. 100k hp-val és 50% exoticcal sem tudott megfektetni egy sticky soha, pedig annak 250k az alap sebzése talent nélkül is, ami 50% resist után is még mindig 125k.
De ha rálősz próbaképp egy 100k hp-s 50% resistes játékosra egy sticky-t, akkor 10/10 alkalommal életben marad. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
velizare #21281 üzenetére
Na hát a kurva tactician's buildet igenis illene nerfelni, nevetséges, hogy egy sticky-vel meg lehet ölni mást
Szánalmas, semmi skill nem kell hozzá, odalövöd a stickyt, felrobbantod, van 1 vagy 2, vagy több killed jó esetben... De neeeem, nerfeljük szét a DPS karikat -
KaYaK
tag
válasz
velizare #21089 üzenetére
Jahh ok mar értem! Gyakorlati haszna ennek a 3 talent Focusnak semmi akkor mert jól mutat ugyan a nagy DPS de a harcban főleg UG direktívák miatt mindig tolt valamelyik képesség( talent)...
Egyszóval kuka...
Viszont ami tetszik szett csak meg nem jött össze az a 4/2 Reclaimer/ BLIND!
Viszont milyen fegyver illene hozza van otletetek?
Talán egy PP-19? Egyáltalán valaki használ PP-19et?
Azért gondoltam erre mert alapból van rajta 45-47% krit sebzes + tár 35% crit sebzes + hangos csoszaj 35% crit sebzes + távcső 22% fejsebzesBLIND Set ad 20% critet
Reclaimer ad gyujto + robbanó lövedéket es ha jól emlékszem nem javítják meg mindigVagy valaki használ mást mint a G36?
-
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
velizare #20888 üzenetére
Csak tudnám minek nerfelik
Szvsz. inkább a többi assaultot kellene buffolni, illetve az SMG fegyvereknek visszaadni a CHC-t vagy alapsebzésüket növelni és végre lenne egy kis balansz a játékban. Azzal, hogy ilyen erős lett a G36, végre életképessé tették az assault buildeket, de mivel visszanerfelik, így háát... nem tudom
Meg az a baj, hogy a mobok túl erősek ahhoz képest, amennyi sebzést a fejlesztők adni akarnak a játékosoknak.... Akkor vagy legyenek a mobok és a playerek is gyengék, vagy pedig maradjanak így a mobok, de a playereknek legyen esélye a mostani G36-hoz hasonló dmg-t osztani, bármilyen fegyverrel, mert annak semmi értelme nincs, hogy a kib*szott terminátor mobot fél óráig kell lőni, mert kb semmit nem sebzünk rá, ő meg 1 lövéssel kinyír -
válasz
velizare #20877 üzenetére
Felreertettel! Komolyan kerdeztem!!!
Csak hogy lassam, mekkorat kellene sebeznem.
Nem trollkodni akartam.Van valami uj okossag, amit sokan hasznalnak. Cybereket egy srac kispisztollyal vegezte ki, ugy hogy o nem sebzodott.
Ugy kepzelem el, hogya cheat beragadsztja a pajzsot ( 80% ellenallas, okosfedezeket, meg a sebzesnovelo heal sebzeselnyelo hatasat. Ha ezek is stackelodnek, akkor lehetseges, hogy rohadt kicsit sebzunk.
Ezert nem ertrm a tank karakter mukodeset. Annyira picit sebez ra a masik jatekos, nezni is rossz. Pedig a pancelertek ugyanakkora, elmeletileg pont ugyan akkorat kellene rasebezni, mint egy 75%os armorral rendelkezo dpsre. Csak eppen az eletereje 2x akkora. Megis a sebzes is felere, harmadara esik. Miert?
Megegyszer, komolyan kerdezem, ezekben a dolgokban Te vagy a tudas birtokosa!
Koszonom ha valaszolsz!
-
válasz
velizare #20868 üzenetére
Segitessz egy picit?
Ezt a 34e ( noncrit ) sebzest vegyuk alapul. 75% armorral ellatott playerre mekkorat sebez?
Tegnap is volt egy superman. Overhealt nem tudtam leloni rola, 1 tarral sem. O kb 1 sec alatt kivegzett ( pajzs alatt ), mikor ramfordult. 2e-t critelt ra a g36...
-
kovimester
aktív tag
válasz
velizare #20868 üzenetére
Na jó hát ez nekem már sok...
A játék az játék nem fogok itt osztani meg szorozni hogy igy meg ugy jó e, ez nekem már sok. Anno azért vettem meg hogy játszák nem azért hogy számtani sorozatokat írogasak fecnikre....
(Ezt senki ne vegye magára! Mindenki úgy játszik ahogy akkar; ez egy saját vélemény! Köszönöm!) -
vegitossj7
addikt
-
válasz
velizare #20839 üzenetére
Fixed a bug where players that died after defeating the final encounter would be able to repeat it and gain loots again.
^^^
Ez a dragon's nestre vonatkozik. a bug az volt, hogy ha meghaltál, miután a tűzoltókocsi felrobbant, és kidobta a lootot, akkor újrakezdted checkpointtól, de a loot ott maradt, fel tudtad venni. ha sikerült mégegyszer kinyírni, akkor is adott lootot. -
pzstm
titán
válasz
velizare #20828 üzenetére
112ezer health és 75% armorral mentem be, úgy olyan 8-10 másodperc rémlik egy csíknak, de ma este majd megnézem, immun ládát is raktunk le a tüzes, meg disoriented töltények miatt, meg ammo ládát is. (lehet kicsit kevesebb volt de ez rémlik most hirtelen....)
Viszont ismerős valahol azt olvasta, hogy 2 csík megy le belőle, harmadikból nem szed le....nos ez nem igaz, szépen nulláig leviszi ha kell
34-es sniper ha telibe kap, 3-4 másodperced van maximum a healre, de lehet annyi sem
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #20773 üzenetére
Hát, ezért én is megbontanám a szetteket amiket használok, durva.
Nekem csak olyan esett amiben 2 stat + 2 main volt, de azt bezúztam asszem.
Igazából mindent azonnal bezúzok ami nem sentry, taktikus, final measure, blind vagy reclaimer, a többi kuka nálam, bár azért ránézem, ha egy ilyen esne ezt biztos nem zúzom be.
Persze majd javítják, csak kérdés hogy kiveszik-e az ilyen bugos kesztyűt, vagy ez addig bent marad ameddig nem emelnek még 3x GS-t mert max akkor lesz ennél jobb egy sima hagyományos kesztyű, vagy talán még akkor sem, ez annyira brutál így. -
Raulblanco07
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #20739 üzenetére
Initial bullet stability, akkor az lesz a másik ami még az accuracy csíkot és így a dps-t húzza, az accuracy mellett nem voltam benne biztos melyik a másik.
Meg tudnád még mondani, hogy ez konkrétan mit csinál, ha már ennyire belejöttél.
Azt sejtettem hogy nekem nem kell az acc csík miatt, de nem tudom pontosan mit csinál.
Illetve a dead eye szettbónusz miatt gondoltam hogy sniperre kell.Sith, igen lőtéren, de nem a sebzést, azt tudtam hogy csak csal a mutató, azt próbálgattam, hogy van-e tényleges haszna, tudok-e vele gyorsabban lőni messzire, hamarabb visszaáll-e a célkereszt kicsire, de nem éreztem különbséget, közelre mikor shotgunként használom az M1A-t annyira nem lényeges hogy mekkora a célkeresztem, mozog össze vissza az ellen is pvp-n, pont nem az az 1mm célkereszt méret dönti el hogy eltalálom-e. Távolra lövésnél pedig nem szűkült be hamarabb a célkereszt, így szerintem értelmetlen az acc sniperre és gépfegyverekre.
-
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #20216 üzenetére
Igen, meg lehet.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
velizare #19850 üzenetére
Gondolod hogy én ezt nem tudom, de ha megveszem a dlc-t az kitolja a játékidőt és nagyobb eséllyel futok bele további nekem nem tetsző döntésbe, hibás patchbe. Ráadásul az hogy a underground jó lesz (látszólag eddig nekem is tetszik) nem jelenti azt hogy a későbbi dlc-k is jók lesznek viszont az árát már kicsengettem.
(#19852) Raulblanco07
Sztem meg nem, hagyni kellett volna úgy ahogy van és a többi fegyvert kellett volna hozzá igazítani erősségben mert így most nagyon kérdéses hogy mit fogunk elérni heroic-on az új fegyverekkel. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
velizare #19757 üzenetére
Jó persze, mindenből tökéletes és maxos sosem lesz, legjobb gear alatt már azt értem, hogy az alap stat (firearms, stamina, electronics) viszonylag magas legyen, és a többi statok közül is az legyen amit szeretnél.
Nekem van 2 olyan cuccom, amit hordok és nincs recalibrálva, mert minden jó és hasznos ami rajta van, nem látom értelmét ellőni a recalibrálást arra, hogy esetleg valamin emeljek 1%-ot vagy pár pontot. -
bunfi
őstag
válasz
velizare #19754 üzenetére
Tudom. Csak ha elolvasod a zárójeles rész, akkor az van benne, hogy neked és a mobnak is out of coverben kell lennie. Ez nem tudom mennyiben javít a fedezékhasználaton.
(#19753) Garsza
100+ órája próbálom tudatosan építeni a karakterem. Azóta kétszer változott a meta, és egyszer az item level. De persze én vagyok a balfasz és te meg helikopter. Ez kb. ugyanakkora szar duma, mint az, hogy igazítsátok a fegyveretekhez a geareteket (from SotG). -
bunfi
őstag
válasz
velizare #19743 üzenetére
sírás volt még, hogy a fedezékalapú játéknál senki sem használ fedezéket => 1.3 lmg buff.
Nem tudom, lehet az én angolom szar, de nekem ebből pont az ellenkezője derül ki.
LMG : Damage to targets out of cover ~ 25% (cover counts even when firing from behind cover)
Egyébként ezzel még mindig csak felzárkóztatták a smg per bullet sebzéséhez, szerintem az azért annyira nem túl erős buff.
Amúgy meg örülök, hogy kiderült a tanktician "probléma", egy újabb következménye annak, hogy rohadtul fogalmuk sincs, hogy hogyan működik a saját játékuk és mik a határai. De biztos bevonzza majd az a játékosokat, hogy az x+1 óra alatt kifarmolt gear majdhogynem mehet a szemétbe. Meg biztos jót fog tenni a Heroic nehézségi szintnek, hogy kevésbé leszel tank karakter.
-
TTomax
félisten
válasz
velizare #19743 üzenetére
Ez sosem lesz tactical shooter,csak mert nem lehet.Ahhoz túl sok az AOE damage/tipus,már egy sima falconon is meg lehet hülyülni tőle....és hát igen pont ez a baj,nekem szükségem lenne a lvl35mob ellen,arra amit dz miatt elvesznek most,hatalmasak az ellentétek,egy player meg egy lvl34/35mob között...
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #19738 üzenetére
Na itt a probléma. Mert a méretén kívül maximum annyi köze van, hogy van mob, amit le lehet ölni, meg quest, amit meg lehet csinálni. Akkor miért kell ezeket ehhez az átgondolatlan, koncepcionálisan elbaszott, toldozott foldozott szarhoz hasonlítani?
(#19740) Raulblanco07:
"ne minden nyomorék abban szaladgáljon" Kíváncsi vagyok hányan fognak ugyanúgy a torkodnak ugrani, mint az enyémnek, mivel konkrétan lenyomorékoztál mindenkit. -
TTomax
félisten
válasz
velizare #19726 üzenetére
Nem sok pozitivumot lehet kiemelni,már megint megy a "PvP nagyon erös cucc" nerfelése,dögölj meg PvE is.Ki a francot érdekel,hogy a DZben 1hit,az egész DZ koncepció úgy ahogy van egy rakat sz...Még egy olyan játék nincs ahol a PvP ugyanazt a geart engedik mint PvE,PvE oldalon jönnek a lvl35ös mobok,6trillárd life/páncéllal de csak nerfeljünk nyugodtan hátha fél óra alatt lemegy róla a páncél,vagy másfél órás erőlködés/wipe után kezdheted előröl,a talentek 90%a használhatatlanan,de nem baj,most hozunk még többet nem ám azt javítjuk ami semmire sem való,hátha valaki fegyvere amit sajnált betörni jó lesz valamire.Néha úgy érzem,ubisoft részvényeid vannak,vagy simán nem látod a néphülyítést.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #19671 üzenetére
Ki beszélt itt a DPS-ről? Azt eddig is tudtuk/rájöttünk, hogy sok mindent nem ér, mint a extra crit a fejre, ha valaki csak folyamatosan testre tud lőni, mert nem tud célozni.
Nekem az a bajom, hogy saját magam mérésére nincs normáls mutató, csak mind olyan, ami e-penisz jellegű, és valódi információt nem adnak.
Ja hogy nincs súlyozás a játékban, meg az okozott dmg is önmagában sokat nem jelent, ha nem súlyozod valamivel (pl /kill, vagy /eltöltött idő) meg minimum fegyverfajtánként kellene látni, mert ha valaki ugyanazt eléri pisztollyal, mint amit te/én mondjuk SMG-vel, akkor az már valami.
Engem ilyenek érdekelnének, mint Talált/mellément lövések stb... Amiből lehetne következtetni valamire.
De mondjuk ennek megint semmi értelme, mert nem csapatalapú egymás elleni játékról van szó, ahol lenne értelme, hogy keres egy csapat egy jó csipást, vagy aki tud bánni az SMG-vel, de hát ne álmodozzunk, ez a játék közelében sincs ennek.A legrosszabb az, hogy sok mindenkit félrevezetnek a játékban használt számok, mert nem valós teljesítményre utalnak, hanem egy optimalizált kalkulált számok.
Jó lenne a DPS is ha kiírná, hogy ennyi a max, de a te lövési arányaiddal ez x%, az már hordozna információt.
Pl kipróbálok egy fegyvert, és kiderül, hogy egy fajta fegyverrel jóval több DMG-t tudok bevinni, akkor el kellene gondolkozni, hogy pl érdemesebb azzal menni, semmint a favoritokkal. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #19668 üzenetére
Kb még egy e-pénisz méresgetés lenne lenne...
Nem beszélve arról, hogy a taktikus, aki dobálja a healt és nyomkodja a pulse-t vagy okos fedezéket, az mindig utolsó lenneEgyébként a divisiontrackeren van valami hasonló, a Kills per hour, persze ez sem tökéletes, mert nem a nettó időt számolja (pl boo kalibrálásra eltöltött órák alatt nehéz fragelni
), hanem a teljes időt, de mégis nem rossz mutató, talán az összes mutató közül a legbeszédesebb.
(#19670) Spancho
Don't feed the troll, please -
-=Jam=-
őstag
válasz
velizare #19178 üzenetére
Tudom, de nyilván a jó lootért minden nehezítő körülményt be fog rakni az ember. Nem tudjuk milyen hosszú a küldetés, amit generál, nem tudjuk milyen időközönként lesz restock láda, nem tudjuk mennyi ellenfelet kell közben agyonlőni...stb
És egy szóval sem mondtam, hogy nem tetszik, csupán arra reagáltam, hogy biztos nem viccből tették be ezt a választási lehetőséget.
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #19050 üzenetére
Reggel munkába menet előtt 20 perc DZ lett cucc+ pénz, de amikor láttam, hogy 8 halálfej közeledik ki az ellenőrző pontra és majd este kimentem.
De ilyenkor ha még maradni akarsz jobb várni egy kicsit, ha viszont csak te meg ők vagytok a szerveren akkor biztos vagy várni fognak, vagy elindítanak egy kimentést, hogy odacsaljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest