-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Nyilvánvalóan egy egy bázis vagy outpost körül fog összpontosulni a dolog ahol az egyik félnek különböző dolgokat kell majd végrehajtani, a másiknak pedig megakadályozni és vice versa. Én ilyen search and destroy és hasonló játéktípusokat képtelek el. Persze mindeközben el lehet távolodni is a helyszíntől, de annak meg semmi értelme
-
Đusty
addikt
Én hétközben gyűjtögetek meg side-zek hétvégén sztorizok :-), amelyik megyében már vége a küldiknek azt kitisztázom, sokat előre is de a koop bezavar nem lehet full megyénként haladni olyankor itt is ott is felbukkan az ember. Szerencsére van tartalom bőven, sőt ez a térkép elbírna még akár néhány sztorit is
-
s4hu|SyD^
addikt
Kéne valami szövetség, ami ellenőrzi a játékok minőségét. Aztán ha szarul fut vagy droppol sokat az FPS, sok crash, tonna bug akkor szépen megnyirbálná az árazást. 1 hónapja sincs kint a Wildland és 3 patch kijött. Ugyanazok a hibák bent vannak 2 béta után is. Sőt az alfa óta. Ilyen mintha teszteletlen lenne az egész. Ne mondja nekem valaki, hogy a hibák amik vannak azok nem jönnek elő másnál. Kéne egy 5 fős teszter csapat aztán játszák végig a játékot. Sok hibába belefutnának.
Nem csak erre a játékra igaz ez.
-
-
kasa85
őstag
Pontosan
Amúgy nagyon ott van mikor felderítem ki,hol sétafrikál.
Majd lekapom egyesével őket,vagy nyakon csapom a csúzlimmal.
Sokkal jobb mint a rambó mód.
Nem tudom vannak a térképen kék körök.
Amolyan katonai egységek,vagy mik.
Gondolom korrupt bagásd,mert mindig megtámadnak.
Egy amire nem tudtam még rájönni miért nem tudom kiszedni a helikopterest
Igaz szét puffogtatom,de sokszor ő győz.
Golyószóró mint a Terminator 2 ben telibe kap azt viszi lefele az életet.
Igaz Fire rá mutatok csapattársak lekapják egyből
Én is kb annyinál járok nagyon komótosan megyek előre
Azon vagyok,ha az Angol nem is megy a látvány bepótolhatatlan bár az élmény néha klisés.
Ezért is így igaz baráttal jobb játszani mint botokal -
kasa85
őstag
Köszi akkor felesleges a season pass,de átolvasom amit írtál
Köszönöm a segítséget ezer hála
Ja a CPU érdekes.
Viszont tényleg nem rossz így ahogy irányítom Drónnal pl kiszedhetek mesterlövészeket botok által
Csak kijelölöm,és puff.
Persze komoly arzenálom van,de nem tudom Level mennyi van összesen
Jelenleg 10 nél járok,ha jól láttam
Egy Gengszter geny@t nem nyírtam ki még csak a csicskásait
Fontos jól felszerelve,és tuningolva oda menni azt minél kevesebb koponyával rendelkezővel végezni majd telibe durrantani a nagyobbakat. -
kasa85
őstag
Annyira nem vészes
Igaz nagy a Game,és nagyobb a hibafaktor mint COD,és társaiban.
Ezért is nézem el,és bízom benne kijavítják majd bár amekkora durranás volt idén lesz ám hatása remélem
Bocsi ha nem helyesen írom Sesseinon Pass nak lesz valami előnye ?
Közepes csomagot vettem meg nem az Alapot,de Digitálisan a CD Galaxistól.(#2372) RazoR
Legalább ösztökélnek ne füstöljük le a karinkat
Elsőre én is azt hittem
Úgy meghajtja a Game a kártyát mint ricinus olaj a ......
Érdekes a procira még nem találtam megoldást.
Alig 60% ban terheli ami érdekes,de kíváncsi vagyok 6 magos,és társainál nem e előny,mert Konzolon úgy tudom több mag van mint 4.
8 vagy mennyi,ha jól emlékszem.
Bár a Becsmárk nem sokat jelent nincs AI lehet azért alacsony a proci a katonáknak tartogatja,csak olyan birkák a botok nem hívom magammal,vagy mellette van az ellenség addig virágokat szed,és kapál nem az ellent,és segítene bár ez Coop játék spanokkal -
kasa85
őstag
Köszi
Akkor nincs gond csak sima játék bug.
A térkép is fura.
Amint írtad.
Kinagyítom,és megyek rajta küldetésekre csíkozódik fehér szakaszos csíkok villannak fel.
Amolyan Assasin s C effekt azt hiszem az egyikben volt ilyen a második rész után
Dettó ugyan az a bug.
A lényeg tisztában vagyok nem a vga a ludas utána kell járni,mert volt VGA hibám.
Most szedtem szét,és kentem újra.
Biztos ami biztos alapokon utána kérdeztem
Köszönöm neked,és a Koléga segítségét
További szép nyárias napot,és kellemes időtöltést kívánok!
-
Danecay
addikt
Hú hát én valahogy annyira nem vagyok fogékony az ilyesmire, hogy csak na. Én még a rendelkezésre álló alap fegyver skineket sem nagyon használom, mert szerintem a gyári festés nélküli kinézet a legautentikusabb. Egy fegyvernél állítottam be skint, de szinte észre sem vehető mert alig tér el látványban a gyáritól, azt hiszem valami grafit szürke színezetet kölcsönöz a fegyvernek. Ebből a hátizsákra tehető patch-bőlis is választottam egyet, hogy legyen valamilyen de igazából bármelyik is lehetett volna. Poénból az nVidia-s pólót adtam rá a karakteremre, de ez a ráadott mellénytől marhára nem látszik és mivel a mintázat a póló elején van, a karakter pedig nekem a legtöbb esetben háttal. úgysem látszana, így igazából mindegy is, meg amúgy is a legritkább esetben nézegetem a karakteremet játék közben
Feltehetően a játék végéig nem is nagyon fog változni a karakterem kinézete. Nekem kinézetért felelős felszerelések és variálhatóságuknak negyede is elég lenne, ezért sem értem sokszor a fanyalgókat akiknek még a rendelkezésre álló mennyiség is kevés. Persze kinek mi és ezzel természetesen nem elítélni akarom azokat akik szeretnek az ilyennel pepecselni, csak leírtam az én hozzáállásomat, megközelítésemet
-
DummyBoy
senior tag
Nem hinném, hogy off.
Egyrészt mert teljesen egyetértek, másrészt főleg ha a játékra vetítjük, itt tényleg sokat számí milyen effektív stratégiát agyal ki az ember egy adott feladat megoldásához
Pont ez tetszik ebben a játékban. Ha elb@szok egy küldetést, akkor megpróbálhatom ugyanúgy, csak jobban figyelve, vagy teljesen másképpen, attól függően, hogy éppen mihez van kedvem.
Annyira nem ültem fel a hájpvonatra, mint ahogyan sokan, és szerintem ezért is élvezem annyira, lehet alacsonyak voltak az elvárásaim, de a closed és open béta után mégis megvettem, pedig megfogadtam, hogy várni fogok.
Ubisoft játék, a bugok itt már már feature-nek számítanak, nem beszélve a teljesen eb@szott játékokról (A barátaim pl. a Division-ös bukta után döntöttek úgy hogy nem veszik meg a WildLands-et, max pár hónappal megjelenés után, negyed áron ...) de eddig kellemesen pozitív csalódás a játék, a gémer-rant-omtól függetlenül is ...
-
DummyBoy
senior tag
Nincs gond a fejlesztgetéssel, de vannak olyan dolgok, amire az AI nem reagál helyesen, vagy hülyeséget csinál. Ezen nem lehet mit fejleszteni júzer oldalról.
1: Jóformán az összes Alarm eddig azért volt, mert valamelyik AI csapattársat észrevették, mert olyan helyen állt meg, ami szem előtt van. Persze bújtathatom őket valahol, de leginkább valamilyen mozgás után szokott ez előjönni, vagy pl. Sync shot után ottmaradnak ahonnan lőttek. Akkor is ha az az utca közepe.
2: Sync shotnál szoktam ügyelni arra, hogy a trükkös célpont az enyém legyen, mert könnyen elvesztik, de ettől még előfordul, hogy kiadod a parancsot, és a 4-ből 2 fekszik, mire a 3-ik benyögi hogy elveszette a célpontot és már szól is az alarm... Ez nem júzer oldal, egyszerűen pech, viszont mikor teljesen tiszta célpontot veszít el, akkor morci szoktam lenni.
Az utasítás sem tökéletes, mert szeretnek túlságosan önállóan gondolkodni. Beküldöm őket az enemykkel telt szobába, és kiadom a tűzparancsot, erre kiszaladnak az udvarra enemyt keresni, a szobában meg nem ölik meg a népet ... (Persze ez ritka, csak mindig a legrosszabkor jön elő ...)
Amikor meg a nyakamba rántanak egy 4 fős Unidad patrolt, akkor már nem nagyon utasítgatok ... Ilyenkor vicces a 4-es pont, mert 3 kis barátom álldogál az út közepén, én majd 100 méterre tőlük egy bokorban fekve drónozgatok, erre engem lőnek ki először...
A járművezetés mondjuk nekem is hiányzik
Nem akarom hogy könnyebb legyen, igazából inkább legyen nehezebb, csak néha idegesít, mikor fekszem a szikla mögött bújva, mert kis barátaim rámhívták a fél világot, és próbálok olyan pozíciót találni, ahonnan tudnék lőni, erre amint kidugom a fejem, bedarálnak azonnal, ahelyett hogy a mellettem álló 3 bókával foglalkoznának, akik teljesen tiszta célpontot nyújtva várják hogy mi fog kisülni a történetből ...
-
Danecay
addikt
Na, pedig jártam ott de csak felületesen görgettem végig. Ezzel a Discord-al pedig most találkozom életemben először. Azon túl, hogy ott is chatelnek a játékról, van bármi egyéb haszna? Nem lenne kérdés a használatának a létjogosultsága ha a játék maga nem rendelkezne VOIP opcióval. Vagy ez egyenértékű azzal, pl. hogy a chat.hu-n létrehozok egy Wildlands-os szobát ahol a játékról folyik a diskurzus? Tényleg hülye vagyok hozzá, de amennyiben nem veszem semmi hasznát feleslegesen van fent, más játékhoz amiben nincs gyárilag VOIP pedig nem használom. Csapatban való játékhoz meg gondolom elég az Uplay barát opció is. Tényleg, amennyiben Uplay-en megjelöl valaki barátnak, annak hogyan tudom megnézni a profilját?
-
mentoloshypo
senior tag
-
TTomax
félisten
-
mentoloshypo
senior tag
Akkor nem értem, hogy ha public match keresőben hogyan tudnak mások engem behívni, mindenféle invite, lobby meg akármilyen ismerettség nélkül. Ha rámegyek a public keresőre akkor egy kis keresés után berak egy teljesen ismeretlen radom csapatba és kész. Nem a NAT Status Moderate kavar be? In-game ezt írja a lobbyban (a routerem NAT type 2-ként csatlakozik, ellenőriztem)
Még esetleg arra tudok gondolni, hogy ha van egy squad-od de csak két haverod játszik veled akkor a felszabaduló helyre keres a játék valakit. Ha így is van akkor is elég érdekes mert miért ne tudnék már az elejétől indegenek behívni.
Mindegy amúgy mert a küldetést végül is meg tudtam csinálni egy APC segítségével, de később még biztosan lesznek gondjaim egyedül hiszen még csak a 2 koponyás területeket csináltam meg, szóval jó lenne erre megoldást találni. -
duvi
nagyúr
Köszi a részletes Téma összefoglalót!
-
mentoloshypo
senior tag
Másokhoz be tudok csatlakozni minden további nélkül, de nekem az ellenkezője kellene, hogy mások csatlakozzanak be hozzám szabadon, bármikor, invite nélkül. Ha ugye join public match-re megyek akkor így megyek be egy idegenhez, csak működnie kell a fordítottjának is.
Lehet bután magyaráztam el, ha igen akkor elnézést.
Játékon belül lobby-ban csak 3-4 személyt ajánl fel nekem (a barátlistámon kívül) szóval ezzel sokra nem megyek, de ma például senkit sem ajánlott többszöri ki-be lépés után se. -
Đusty
addikt
Ez nekem új. pl. GTA ban teljesen külön karakter a multi és a single külön fejlődik.
Itt meg egy kutya azaz mindegy, hogy a storyt koopban vagy single-ben játszom csak az a különbség, hogy a kisérők gép vagy valós személyek? Különböző állásoknál ezt, hogy fésüli össze, ha nekem nincs feloldva a küldetés mással mehetek oda? -
Redcaster
őstag
Próbáltam már, de nem segített sajnos
Nagy nehezen kipucoltam a helyet, aztán most nyomok egy game restartot
(#1826) Tibtobi
Persze, ha innen nézzük, akkor reális, és legnehezebb fokozaton büntessen is a játék ha valamit elrontok, csak hajlamos vagyok felhúzni magam ilyeneken -
aerosmith
őstag
Greenman Gaminghez van 5%os kuponom ha valakit érdekel, úgy még olcsóbb!
-
Juhasz27
tag
-
utomi
senior tag
A FŐBB JELLEMZŐK-re gondolsz? (KEY FEATURES)! Ok. Így már tiszta.
Hogy neked ez, hogy lett Központi tényező azt nem tudom de mindegy is.
Egyébként szerintetek várható még AMD CPU-ra való optimalizáció open bétához képest vagy ez is egy amolyan Inteles game lesz. Mert nekem sajnos eléggé szégyenteljesen fut 1070GT-vel FULL HD.-ban (40-45 fps max!!!) AMD FX8350-vel és habár elméletileg csak max. 85% a CPU terhelés elnézve az egyéb 1070 FPS-eket ez bizony így gáz! Más is tapasztalata ezt vagy itt mindenkinek Intel proci van?
-
lofagi
addikt
Azért ha ez így menne a gépemen egyből insta vétel lenne.
Nagyon nyál csorgatós kis videó. Azt gondolom,hogy még néhány év és ezek a mi átlagos gépeinken is így fognak futni.
Ha mókoltak is valamit a beállításokkal, akkor is látszik,hogy ez ingame, lehet, hogy vannak olyan funkciók amiket mi majd nem kapunk meg, de ezek olyan dolgok,hogy már tudja a program, csak még lehet 2 Titán is kevés hozzá, nyilván felesleges akkor aktiválni, mert az eberek kb 5%-a ha ki tudja használni. Amilyen ütemben halad a technológia, biztosan nem kell sokat várni erre a grafikára elérhető keretek között.
Nagyon tetszik a season pass is főleg a pvp része. Így, hogy van mindkettő nagyon ígéretesnek tűnik a dolog. S nagyon sok órával kecsegtet amit bele lehet majd tólni. Kár, hogy most nagyon rákattantam a For Honorra.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha nem nagyítasz bele ezekbe a 4k képekbe nagyon jók. Legalábbis nekem a Full HD monitoron bele kell/lehet. Ha belenagyítasz látod, hogy a textúrák nem valami szépségesek. Persze érthető, hogy olyan grafikát alkalmaznak, ami becsapja a szemet/agyunkat és az összkép sokkal jobb lesz. Nyilván a játék nem úgy néz ki, mint a videóban ennyi. Az a videó egy reklám.
De azért ökoszisztéma ide vagy oda az megvan, hogy kábé csak más modellek meg textúrák? Azért nem kell itt arra várni, hogy "élő" legyen a világ. A pálmafát kicserélik a fenyőre attól még nem esik le az állam. Attól függetlenül tetszett a játék, de a játék készítők, meg te is csak ezt az ökoszisztémát hozod fel meg a panorámát. Sztori meg ugye olyan, amilyen kinek bejön kinek nem. Kitalálhattak volna valami izgalmasabbat is szerintem.
Amúgy azt az egész NV videót megint a karakteranimációk rontják el. Mondjuk a robbanás (helikopteré) sem egy gyönyörűség. Az 100%, hogy a legtöbb dolgot feláldozták ezért a hatalmas térképért. Kár érte.
Már ha fele ekkora is lenne a térkép akkor is több idejük lett volna más dolgokra. Valami kreativitást is belevihettek volna küldetések, mellékküldetések terén. Se a skillek, se ez a gyűjtögetés nem mutatja azt, hogy belefektettek volna megfelelő energiát ezekbe. Copy-paste.
Engem nem zavar ha valakinek nagyon tetszik, de azért ne ájuljunk el tőle, mert a nagy térképen kívül nem tud olyan sok egyediséget felmutatni.
Talán az 1080Ti SLI-vel megy majd 4k 60 FPS, persze úgy is be fog droppolni néha.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ja mert egymás alatt vannak oldalt és Tom Clancy's mindkettő ugye.
Ha képesek megcsinálni jól a végleges, teljes játékot akkor talán a sztori lehet másodlagos. Nálam nem lesz egyből vétel vagyis nem lett, de pár hónapot adok neki addig nyilván rágyúrnak majd a javítgatásokra. A nyílt béta alatt én nagyon sok hibába belefutottam az nagyon eltántorított.
Addig meg majd figyelemmel kísérem itt az eseményket.
-
-
-
-
Fitzgerald
veterán
Statikus, gyorsan megunható open world gameplay:
Keresd meg a weapon cache-t, lopd el a helikoptert/repülőt, jelöld meg a supply cache-t a lázadóknak.
Ezek ugyanazok az egy kaptafára készült, ötlettelen, színtelen-szagtalan mellékküldetések, amelyeket az összes hasonló UBI-játékban megtalálunk kicsit más formában
Egy, a Splinter Cell: Blacklist-hez hasonló megvalósítással sokkal jobban jártunk volna, de manapság minden játékkal ezt az open world szarságot erőltetik. Oké erőltessék, de akkor töltsék is meg ezeket a játékokat ötletes, változatos, handmade tartalommal. Ez csak a GTA V-nek és a Witcher 3-nak sikerült az elmúlt években az összes open world játék közül.
Fegyvereket én nem is kerestem, nem volt miért. A kezdő fegyverek tökéletesen elegendőek bármire, eddig mindenkit szétkaptunk. Menekülés közben 6 helikoptert lőttünk ki legutóbb alap fegyverzettel úgy, hogy közben vagy 15 ilyen kis lila matyi szaladt utánunk a bozótban. Mindezt a legnehezebbnél eggyel könnyebb fokozaton.Említetted a lázadókat. A lázadók agyalágyultak. Beleszaladnak a tűzbe, blokkolnak.
Ha mondjuk éppen nagy lopakodásban vagy, és felderítesz egy ellenséges állást, sose engedj ki lázadót a ketrecből. Szépen tagelgetsz a drónnal, próbálsz lopakodni, az meg ahogy kiengeded felkap egy fegyvert valahonnan, és már lövöldözik is ész nélkül, azonnal lebuktatva a csapatot lol. -
s4hu|SyD^
addikt
A zárt bétánál még láttam a rengeteg lehetőséget, viszont ebben a nyíltban azt látom, hogy ez lesz az a játék, amit kiadnak. Regenteg hibával futottam össze, ami mind-mind rontja a játékélményt, mikor már nem tudom hanyadjára kell ugyanazt a küldetést megcsinálni bug miatt, azért az elég idegesítő. Mikor az ellenfél olyan messziről lelő, hogy még távcsőben is alig látom, nem tudom hanyadjára, szintén zenész. Én nem is próbáltam a rambó módszert, mert én szeretem a lopakodós játékokat. Rambónak ott a Just Cause 3.
Felderítés, tervezés, többféle lehetőség keresés én ezeket mind kipróbáltam. Kicsi co-op, főleg AI-val mentem, nem nagyon szeretek függeni mástól, főleg, hogy a 12 éves vérpistikék általában elrontják a játékélményt mégjobban. Volt jó co-op élményem is, rossz is. Viszont már felsoroltam mik nem tetszenek többször is. 99%-a nem lett javítva a zárt béta óta. Jó lenne ha co-op-ban például nézné a szintet vagy valamit. Az a baj, hogy jó lenne ez meg jó lenne amaz, de ezekből semmi nem fog megvalósulni. Majd meglesz véve a 3. patch után. Rengeteg lehetőség van, néha nagyon jól is szórakoztam, sokszor csak megálltam nézelődni, de a sok idegesítő dolog, pl. ez, hogy nekem nem adta be a küldetéseket sem, közel volt ahhoz, hogy teljesítés nélkül töröljem.Én szinte az összes Ubi játékot szeretem, a hibáik ellenére, de itt túl sok a hiba. Olyan mintha tényleg megkapták volna a dolgokat a többi játékból, de valahogy rosszul helyezték el ebbe a világba.
Remélem nem lesz igazam és nem ilyen lesz a kiadott játék, mert így egyedül azért ad 200 órát, mert nagy a terület.
-
kiserik
senior tag
Egyszerű. Ez egy játék lesz. Aki akar vele játszani, annak nagyon sok kellemes órát fog okozni szerintem. Aki kipörgetni meg rambózni akar, esetleg egy katonai életszimulátort szeretne, annak viszont csalódás.
Syncshot: kicsit tényleg OP. Megoldás: nem kell használni
Én a csapattagokat max healbotnak használtam (kivéve a második területen a rádió megvédés, oda kellett még plusz ember is
) és élvezetes órákat okozott eddig mind 2 béta.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom, hogy csinálod, mert az első meg a második terület is pár óra minden mellékküldetéssel együtt.
Jó kis akciós vétel lesz ez úgy érzem. Semmi tennivaló, ha kipörgeted a küldetéseket, meg a mellékküldetéseket. Nem érzem úgy, hogy el akarom indítani csak azért, hogy csináljak még valamit, a Division-nel én meg pont úgy vagyok, hogy na megcsinálom még ezt meg emezt. A teherautó, mentő meg mittutoménmi hajkurászás nem igazán érdekes egy idő után. A hitbox pocsék. Van, hogy a helikopter semmit nem érez a lövésekből, van, hogy 3 lövés és felrobban. Fejbe lövöm az ellenfelet aztán semmi, kezét lövöm semmi.
Az AI az olyan amilyen, főleg semmilyen. Társakat nézve is, ellenfelet nézve is akik lazán kiszúrnak bárhonnan és játszva lelőnek kilóméterekről is pontos lövésekkel.
Bétához képest én eddig 1 dolgot láttam, amit változtattak, az pedig a járművek vezetése. Ennyi. Minden más ugyanaz. Animációk még mindig nagyon rosszak. Sok évvel ezelőtt voltak ilyenek.
Társak nem akarnak követni, beragadnak, néha a házba sem mennek be, alagútva is könyörögni kellett nekik. Kiadom, hogy lőhetnek mégsem lőnek, elfut az ellenfél mellett, előtt mégsem reagál egyik sem, stb., stb. Túl hosszú a lista.
A skillek felének nincs hasznak, mert nem vagy rászorulva, hogy alkalmazd őket. Az egy dolog, hogy egy csomó dologra van lehetőséged, de minek fecsérelni rá időt. Sync Shot végig és kész. A riasztót kilövöd már nagyon messziről, ha lesz majd más fegyver tuti a drónzavarót is kitudod már messziről.
Egy csomó dolgot feleslegesnek éreztem ebben a játékban. Úgy az 50%-a a dolgoknak felesleges. Az egész játék össze van ollózva más Ubi játékokból és mégis elrontották.
Hangok nagyon halkak sokkal erőteljesebbnek kéne lenniük. Skybox új kéne, a felhők elég nagy pacák. Viszont tetszik a fények változása, a felhők árnyéka a földön. A látvány nyilván nagyon adja, de ennyi.
Az új területen én nem nagyon vettem észre azt, hogy hű mekkora változatosság. Most új textúrák vannak és ennyi az új ökoszisztéma, én havazást sem láttam pl.A küldetések olyan amilyenek, nem egy világmegváltóak. Nem hiszem, hogy a teljes játékban sokat változna az egész. Repetitív, unalmas küldetések lesznek órákon át. Co-op vagy nem, ezeken a dolgokon akkor sem fog változtatni.
Jó lenne ha rá lenne az ember jobban készerülve a lopakodásra, esetleg lenne valami bónusz díj, hogy nem fedeznek fel, erősebb fegyver, valamit elveszítenél, ha meghalsz meg ilyenek. Az XP gyűjtögetését se láttam mérvadónak mivel a legtöbb skill felesleges.
Ezzel a zárt meg a nyílt bétával több embert sikerült eltántorítaniuk, mint meggyőzniük. Aki akarta, így is úgy is megvette vagy meg fogja.
Techdemo-nak nagyon jó viszont ahhoz meg drága. Inkább legyen kisebb terület te az szépen megtöltve.
Valaki írta, hogy jó, hogy vannak ilyen csapatbeszélgetések. Néha jó, de mikor már ötödjére hallom ugyanazt elég idegesítő.
Ja és ha ez a második terület 5 koponyás akkor vannak bajok ismét. Extrémen is túl könnyű volt.
-
kiserik
senior tag
"Valamint az AI elég faramuci, nem megfelelően reális, mivel a föld alól is elő kerítenek"
Nem feltétlen. Nekem többször sikerült elbújni észrevételt követően, legyen az UNIDAD vagy Cartel. Aztán hallottam, hogy rádióznak, hogy az utolsó észlelési helyen nem találtak senkit, visszamennek a helyükre. Persze ehhez a társakat jól hátra kell hagyni meg a szirénát ki kell iktatni, mert a helikoptert megesz
-
Beckett
tag
Jó kis értékelés Myckey, szinte minden szavával egyetértek
Egyelőre én egyedül toltam h megszokjam meg kiismerjem a rendszert, ha kijön a teljes akkor nyilván törekszem majd coopra. Egyedül is élvezet nekem, de valószínű jóval hamarabb megunható lesz így mint társakkal.
Ha Unidad körözést kapsz, mondjuk fullost, akkor el kell menekülni és elbújni?? Más megoldás nincs? (gondolom jönnek folyamatosan és nem fogynak el)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged