- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beckett
tag
Sziasztok!
Írtátok korábban, hogy külön drivera téve az uplay klienst és a gammát talán javíthat a játék teljesítményén/esetleges akadásokon. Gondolkodom, hogy szorítok neki helyet az egyik ssd-n, viszont a kérdésem az, hogy miképpen lehetne legegyszerűbben áthelyezni a játékot?Steamtől eltérően uplayben nem látok ilyen funkciót. Csak simán másoljam át és adjam meg utána uplayben azt a mappát neki elérésnek, vagy van vmi speckó módja?
Előre is köszi
-
Beckett
tag
"Öreg" létünkre kár ezen veszkedni szerintem
Kinek a pap kinek a papné ennyi....
Én még csak szólóban toltam, de nekem bejön eddig: a táj gyönyőrű és nagy, a küldikkel is elvagyok, nézve a videókat, kieg infókat érdekesnek is találom, ahogy haladok előre egyre érdekesebbek a helyek és missziók (itacua annyira nem jött be de a többi régió amiben voltam penge). Szóval ha érdekel a téma és a játékstílus szerintem szólóban is megérheti van benne tartalom bőven.
Természetesen a coop bizto nagyban más feeling hamarosan én is beindulok abban is, de most a sztorira figyelek....
-
Beckett
tag
Én se látok változást az új driverrel, sőt most, hogy írtad mintha néha én is éreznék vezetéskor röccenést, de lehet csak behaluzom
.
Maga a játék tetszik továbbra is, egyelőre még nem sokat volt időm tolni, azt is csak szólóba. A kezdő régiót kitoltam, most attól délre asszem Pucara, mentem. Az ilyen kopárabb hegyi terepen nekem sokkal jobban bejön a látvány, néha eszméletlen hagulatos és szép tud lenni.
Kérdés: coop esetén a host térképe és missziói látszanak? Ha utána visszatérek szólóba ott folytatom ahol a szólót abbahagytam, vagy amit coopba letoltam az megvan a szóló gammámban is? -
Beckett
tag
Ha fenn bírok maradni ránézek én is kis single-re, aztán ha begyakoroltam mehet a coop, bár 20ig csak kevés időm lesz
Node utána...
-
Beckett
tag
Már éjféltől mehet?
Kezd érlelődni bennem h fennmaradok ránézni, de akkor holnap szar lesz kelni
Más: Engem meglepett h ennyi 30as van a listán, azt hittem 36-al vén leszekJobb is korban valamenyire passzolókkal játszani, de ez nem kritika akart lenni a fiatalok felé
-
Beckett
tag
Én is beálltam a preloadolók és keddet várók táborába
Bár márc 20ig csak lightosan/iddőszakosan lesz módom tolni, aki akar coopban menni vegyen fel nyugodtan uplayen. Az ID: TBeckett28. TS képes vagyok, sajna a discord valamiért nem akar feltelepülni install failed-el elszáll már az elején és nem tudom mi az oka, egyszerűen nem megy fel pedig régen volt (de a TS úgyis jobb)
-
Beckett
tag
válasz
s4hu|SyD^ #1482 üzenetére
Nyilván kell a sztori/téma iránti érdeklődés ahhoz h valakit megfogjon/érdekeljen ez a játék, de ez majdnem minden más game esetében is így van szerintem (ha nem érdekel a téma akkor hosszú időre nehezen köt le, legalábbis engem, sőt ki sem próbálom).
Alapérdeklődésem mellett engem pont Don Winslow könyvei húztak rá erre a témára, így már csak ezért elkapott a "gépszíj"
Viszont, ahogy itt fentebb is említették a mexikói valóság azért minden brutális emberi képzeletet felülmúl, ezért elég is h csak könyvben és filmekben/játékokban látom. Tényleg nem javasolt nagyon belemélyedni engem is befordított már párszor... -
Beckett
tag
Nem gyenge számok ezek, pedig én direkt keveset játszottam h ne lőjek le sokmindent a teljes verzió előtt
Már nincs messze hetedike, csak most asszony is sokat nyúzza a gépet otthoni munka miatt, így azt hiszem lesznek viták
-
Beckett
tag
Jó kis értékelés Myckey, szinte minden szavával egyetértek
Egyelőre én egyedül toltam h megszokjam meg kiismerjem a rendszert, ha kijön a teljes akkor nyilván törekszem majd coopra. Egyedül is élvezet nekem, de valószínű jóval hamarabb megunható lesz így mint társakkal.
Ha Unidad körözést kapsz, mondjuk fullost, akkor el kell menekülni és elbújni?? Más megoldás nincs? (gondolom jönnek folyamatosan és nem fogynak el)
-
Beckett
tag
Első benyomások (én a zártat nem toltam nincs összehasonlítási alapom):
Graf helyenként nagyon bejövös, de vannak helyek/fényviszonyok mikor nem az igazi. Optimalizáltsággal eddig nem volt bajom, i5 és 1060al ultran megy szépen 1920x-ban 140 res scallel.
Játékmenet kb az amit vártam/láttam eddig, fc, division, gta combo, szerintem jó lesz. Az automata fedezék nekem is fura, de megszokható (azt mondja már meg valaki, melyik billel lehet shouldert váltani, vagyis h melyik váll felől célozzon a kari, mert mindig az utolsó fedezékben használt oldalon marad, és utálom ha balos a srác)
Az autók mozgása/irányítása nem túl jó, kicsit olyan súlytalanok, úgy gyorsulnak mintha elektromosak lennének, a heli is furi de használható.Összességében nekem eddig bejön nem bántam meg, hogy előrendeltem,gyakorlok most kicsit aztán ha valaki szeretne coopba meni vegyen fel nyugodtan, id: Tbeckett28
-
Beckett
tag
Na az open beta előtöltve nekem is, kíváncsi leszek rá bemelegítésnek, a closed-ból kimaradtam
-
Beckett
tag
A kérdés nekem főleg az h meddig lesz izgalmas, szórakoztató, kb mennyi idő után válik unalmassá, repetitívvé. Ha legalább annyit hoz mint a division akkor szavam se lesz. Azt 200 óra után feladtam, de néha még most is lenne kedvem vele tolni, csak már sokat kihagytam, nem követtem a változásokat vagy fél éve.
-
Beckett
tag
Nekem nagyon bosszantó hiba/játékélményt rontó dolog kell, hogy egy ilyen általam kedvelt téma/játékstílust képviselő game megvételét megbánjam, szóval inkább optimista vagyok.
Ha 50 óra felett rakok bele akkor már megérte, főleg ha sikerül jó társasággal is coop-okat tolni
-
Beckett
tag
Ezt tényleg jól megcsinálták
Most már tuti vétel lesz, bár lehet azért is kezdek rákattanni mert nemrég olvastam Don Winslow Drogháború és Kartel című könyveit, ami bár a mexikói drogháború eseményeit dolgozza fel, nem Bolívia, de azért elég hasonló, így a hangulat már megvan hozzáHa valakit érdekel a téma olvassa el, letehetetlen és a durva az, hogy a való élet az alapja (sajnos) - mégha a sztori maga kitalált is a személyek egy része beazonosítható és az eseményekből is sok megtörténten alapul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest