- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
A tálcán jobb oldalt az óra mellett lévő hangszóró ikonra jobb klikk, majd rögzítőeszközök. A megjelenő ablakban dupla klikk az aktív bemeneti eszközre, ott a jelszintet megnézed. Az hogy túl hangos, vagy halk, úgyis a játékostársak fogják megmondani, de azt a játékban is tudod finomhangolni.
-
-
-
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakinek ez nem elég, annak nem való játék.
Értem ezalatt, hogy ez csak Very High beállítás, amivel tökéletesen fut. Én sem erőltetem az Ultrát, mert az 52 fps kevés 1440p-n, de nehogy már ne legyen elég egy 1070 arra a monitorodhoz ilyen látvány mellett. A monitoroddal és 1070-el kizárt, hogy gond lenne Very High beállítás mellett.
-
myckey
veterán
Kövesd az instrukciókat.
(#1084) sixpak
Akkor szedj le mást.
(#1078) duvi
Na igen, "kis darabon" .......már itt vonatozok egy ideje.
A többi helyszínre még el se látogattam. Nem kevés az 50 kamera, mivel próbálom felfogni is a dolgokat, amit megosztanak velünk, hátha idővel jól jöhet az extra információ.
Csak eltart egy darabig.
(#1083) VincentVG
27-ig lehet játszani vele, 2 területen.
Van itt a topicban róla info.
-
morfondőr
addikt
Lehet, hogy nem lesznek javítva a hibák és így marad az idők végezetéig ez a játék, csak kicsit visszataszító, hogy szinte mindenhol, minden játéknál a végeláthatatlan fikázás megy a fórumokon. Még jó, hogy senkit nem kényszerít senki, hogy olyan játékkal játsszon, ami nem tetszik neki! Vannak hibák, nem is kevés, de pl. nekem összességében tetszik és szemet hunyok a hibák felett amíg szórakoztat a játék. Szerencsétlen játékos tájékozódni próbál és lehet neki is tetszene, de esélyt sem ad a sok negatív hozzászólás miatt! Én pl. a Mafia 3-al is elvoltam, nem adott maradandó élményt, de nem bántam meg a vételt. Technikai gondokkal abban sem találkoztam nagyon, normálisan futott, nem fagyott, stb. Lehet csak az én gépem szállta meg a szentlélek, amikor nem figyeltem oda, de a sok helyen olvasható problémákból nekem nem jutott.
-
Madoc
veterán
Bocs hogy bele vauvau de oric az xbox forumban augusztusban tudott játszani az alpha verzioval és azota a gépén van, most mikor indult a beta, semmit nem frissített neki ergo:tök ugyan azt a verziot kaptuk, ami augusztusi. Azota mondjuk elég sokat változtathattak rajta (vagy nem).
-
kiezTe90
senior tag
Nyugi szerintem nálam jobban senki nem várta a játékot, aztán sajnos ez a lelkesedés elmúlt. Kicsit szomorú hogy egy 300ezer Ft-os laptopon ilyen hányadék grafikája van. (Tudom laptop meg stb.. De most jelen pillanatba csak ez van, és pl a Division rohadt szépen megy rajta) Nem nagyon érzem azt, hogy Nekem ezt meg kell vennem.
Amikor a Division jelent meg, a béta után rögtön előrendeltem. Ezt még meggondolom. -
VincentVG
senior tag
Ajjaj ezek nem jo hirek ha onnan nyitunknh division alatti grafikaval nincs meg a 60fps... Ez igy nem jo kezdes. Nekem mar awatch dogs 2 sem tetszett, pedig kepeken az is nagyon rendben volt.
Sajnos ez a beta most kimarad, talan a kovetkezo korben gepkozelben leszek.
De konyorgom azert az AC szeriaban mar egesz jol futottak a dolgok, miert benazik az ubi...
-
Nekem a bemutatók alapján nagyon bejön. Egy gondom van, és az nem más mint a magyarítás. Nem vagyok olyan topp angol, hogy érdemes lenne így előrendelnem.
Így spórolósan később szoktam a játékokat megvenni (amikor van hozzá magyarítás),de kevés olyan játék van amit ennyire várok. -
Nem lesz olyan, már a fű "mozgásán" is látszik, hogy nem annyira részletes, elég nagy világot kell mozgatniuk, Division nem open world, ott rá lehetett menni a részletességre.
Egyébként SkillUp (nagy Division játékos) kapott lehetőséget játékra és azt mondta a mai videójában, hogy a héten megosztja a tapasztalatait, kapott rá engedélyt a Ubitól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged