- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
DummyBoy #2263 üzenetére
Én általában magamban keresem a hibát, ha valami nem úgy sikerül ahogy kellene.
Ez csak egy játék, van lehetőség a javításra. Megoldás a Wildlands ben pedig bőven akad, más és más helyzetekre.
Van az AI -nak tökéletlensége, szó se róla.
De soha semmi nem tökéletes.
Nekem is szoktak problémát okozni a társak,( kaptam már én is agyfact tőlük ) de még mindig előrébb vagyok velük, mintha egyedül játszanék. Persze ez lehet a felfogásom miatt van így.Lázadókkal is így vagyok.A játékstílus egyébként sok dolgot befolyásol, ha eléggé odafigyel az ember a környezetre, akkor jó pár bosszantó "problémát" ki lehet küszöbölni. Extremen ez hatványozottabb.
Jelenleg ismerkedem a különféle környezetekkel, próbálom javítani a képességeimet, felszerelésemet és a csapatot valamint lázadók használhatóságát. ( szóval felfedezek, gyűjtögetek ) Nem is foglalkozom most a történetszállal. Inkább ki akarom ismerni amit lehet és megfelelő szintre próbálom a hatékonyságot tornázni.Mindenesetre a hivatalos fórumon kapják a visszajelzéseket , reagálnak is rá az ubisoftos emberkék.
Majd kiderül, későbbiekben mit tudnak finomítani, csiszolni a játékmeneten.De egyelőre azzal kell főzni, amink van.
Ezt dobta a gép. -
duvi
nagyúr
válasz
DummyBoy #2263 üzenetére
"Jóformán az összes Alarm eddig azért volt, mert valamelyik AI csapattársat észrevették, mert olyan helyen állt meg, ami szem előtt van."
Az alarmos jelzőtornyokat ki lehet lőni és onnantól nem kapcsolnak be. Sniperrel rázoomolva látszik egy kis elektromos doboz a tornyokon, amin olyan jelzőeffekt van mint a lőszeres ládákon. Ezt kell jó előre kilőni és probléma megoldva -
kiserik
senior tag
válasz
DummyBoy #2261 üzenetére
Szegényeket irányítgatni kell. Mindig, minden körülmények között. Ha felfedezed a területet, akkor állítsd le őket, valami biztonságos helyre, ha belopakodsz, akkor mond meg nekik, hogy maradjanak a fenekükön, ha biztonságos, akkor hívd be őket irányítottan. Kicsit fogyatékosak, de mint a jó kutya, rendre megcsinálják, amit mond nekik az ember (szinte csak azt csinálják
). "Hide" üzemmódjuk is van. Ha te lehasalsz, akkor őket is nehezebben veszik észre. Ha rohangálsz, akkor ők se bujkálnak.
-
myckey
veterán
válasz
DummyBoy #2261 üzenetére
-Fejleszd a csapattársakat és magadat is.
- Igaz ez a lázadókra is, majd aztán használd is őket.1 -Nekem még egyszer nem sétáltak be semmilyen bázis közepére.
2 -Szinkron lövés már-már túl jó. Pláne, hogy a játékban szinte minden keresztül lőhető. Esetleges hibáról inkább a játékos tehet.
3 -Csapat hatékonyság javítása
4 -Elbújnak? Add ki a tűzparancsot, bár nem tapasztaltam még ilyen "elbújást".
5 - Megint csak utasíts-Pont tegnap csináltam meg Extremen velük egy Defendes sztori küldit, de hívtam a lázadókat is.
Minden rendben ment. Persze közben osztottam az észt, meg kicsit elő is készítettem a terepet.
Én még HUD ot se használok, csak a szinkron lövést.Nehézségi szintek nekem mondjuk megfelelnek.
HUD on meg egy raklap dolgot tudsz még állítani, ami könnyebbé teszi a játékot.Az AI olyan, amilyen. Istápolni kell őket, de akkor teszik amit kell.
Tényleg jobb, ha a csapatodat , lázadókat és magadat is javítgatod, pláne ha extremen akarsz játszani.Nekem egyedül a jármű vezetésének képessége hiányzik Single-ben, a csapat részéről.
Meg az, hogy bármikor ki lehessen adni a "tüzet szüntess" parancsot. Járműves részeknél van, hogy túlzottan önállóak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest