- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem ártana egy kicsit ha a szövegértelmezés menne.
A két játékot szervesen nem hasonlítottam össze, hanem az Ubisoft "mint olyan" hibákat. Próbáld meg még egyszer elolvasni is értelmezni amit írtam (hátha másodjára kicsit higgadtabban már megy, és nem csak fröcsögsz itt nekem).
A két játékra annyit írtam, hogy mindkettő eléggé bugos, de szerethető.(#3127) madoc
Erre csak ennyi tudok mondani: OMG...Mondjuk az AC szériát nem értem hogy jön ide, a stílusa (mármint a játék koncepció) hasonló mész-ölsz-gyűjtögetsz-fejlődsz-területeket oldasz fel stb, de ne kelljen már védeni az Ubit, amikor ott is jócskán belefutott elég komoly pofonokba ennél a szériánál is, elég talán a Unity-t említenem. Minden AC is megvan, többször végigtoltam az összest, azt gondolom van egy kevés rálátásom.
-
myckey
veterán
Nem.
A lopakodás is csak egy lehetőség az alapfelálláson.Ez gondolkodás mód.
Aki az alaptörténetben pl. csak szinkron lövéssel azonosítja a csapatot, vagy a játékképet csak lopakodásra és rambozásra osztja fel, az bekorlátozza magát és a saját játékélményét.
Ebben az esetben, felesleges is elolvasni amit írok, úgy sincs benne ráció és irreleváns a mondandóm lényege.
(#2871) Danecay
Persze, lehetne jobb bill+egér irányítás, meg másabb járműfizika is.
De én tudok a jelenlegivel azonosulni, játszom vele és nem szokott gondot okozni, csak ritkán.
-
s4hu|SyD^
addikt
Dehogy más egy nagy kaki ez a kiegészítő, ő is tudja, de mindig védi.
Megcsinálták ezt a szép térképet, tartalomra, animációkra, hibák javítására meg ilyesmikre nem jutott idő, ennyi.
Én élvezem a lopakodós részeket, a szép és változatos tájaka, de a történet nem hoz lázba, nem magával ragadó, nem lehet eléggé beleélni magad. 40 órám van, 40%. Most pihentetem kicsit amíg jön valami értelmes frissítés. Bánom, hogy a Gold-ot vettem.Persze attól függetlenül el lehet lenni a játékkal, csak senki ne számítson maradandó élményre a tájon/látványon kívül.
ITT a videó mi van ebben a Narco Road-ban.
Persze, hogy nem a tiéd. Az Ubisoft Paris-é.
-
myckey
veterán
Akkor itt van mi is ez részletesen.
War Within The Cartel Items Pack
Ez mondjuk Twitch -ről ír részletesen.
-
scyllafren
senior tag
Bocsi, ugy nez ki felrebeszeltunk egymas mellett. A Task Force-om a Wild Cards.
-
s4hu|SyD^
addikt
Pont az írtam visszább, hogy lehet direkt van úgy, mert lesznek autósüldözések és nagyon nehéz autóból kifelé lövöldözni.
Attól függetlenül elég élményromboló.
Just Cause 3-ban meg sosem figyeltem, ott a minél nagyobbat szóljon/robbanjon a lényeg. Nálam nem laggol egy kicsit sem, igaz erős gépem van hozzá.
-
lofagi
addikt
Én a legnehezebbre állítottam. Van tageles. Térkép is.
Viszont ha megnézitek a térképen akkor ez a Santa Blanca csak 1 halálfejes. Szóval gondolom,hogy nem vitték túlzásba az erősséget itt még.
A játék bejövős, de sajnálom,hogy csak a coop a multi lehetősége. Biztos sok-sok órát bele lehet ölni, de csak nem multi na.
Viszont 1 valamit nem értek. 4en vagyunk összesen, és a Sync shotnál csak 1 embert tudok kijelölni. Ez miért van? Upgradelni kell vagy más fegyver vagy ötlet?
-
a véglegesben sem lesz magyar nyelv a faq szerint.
What languages are supported in the beta?Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Closed Beta will feature all languages supported by the final game.
Complete list as below:English, French, Italian, German, Spanish, Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Dutch, Polish, Portuguese-Brazil, Russian, Czech.
tldr: interfész (hud) és felirat lesz az összes felsorolt nyelven. szinkron lesz angolul, franciául, olaszul, németül, spanyolul, japánul, portugálul és oroszul.
mondjuk amilyen rossz a fordítása a magyar feliratnak a divisionben, ne sírjon utána senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest