- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Próbáltam már, de nem segített sajnos
Nagy nehezen kipucoltam a helyet, aztán most nyomok egy game restartot
(#1826) Tibtobi
Persze, ha innen nézzük, akkor reális, és legnehezebb fokozaton büntessen is a játék ha valamit elrontok, csak hajlamos vagyok felhúzni magam ilyeneken -
Redcaster
őstag
2 bug:
- Egyszer csak gondol egyet a karakterem, és megmakacsolja magát, hogy ő mostantól nem hajlandó bebújni a fedezék mögé. Ilyenkor a reload segít csak, de ha ez éppen egy beszivárgás vagy bázis felfedezés közben jön elő, akkor onnantól még nehezebb a játék
- A drónt nem lehet elrakni miután megjelenik az indikátor hogy észre fogják venni, így bukta a full stealth felfedezés ha drónnal véletlenül belefutsz egy ellenfélbe.
Jelenleg ez a 2 dolog zavar leginkább a játékban, ha ezt javítják, teljesen elégedett leszek vele
-
Redcaster
őstag
PC-s játékos listát be kéne rakni az 1. hsz-be, mert nem lehet megtalálni
-
Redcaster
őstag
Valaki legyen szíves magyarázza már el a helikopter irányítását billentyűzettel
Azt vettem észre eddig, hogy ha nyomom a shiftet, akkor tartja a magasságot és megy előre, azonban ha a shift mellé nyomva tartom a W-t, akkor vészesen elkezd csökkenni a magasság, és elég nehézkesen lehet előre haladni, ha mindig 50 m-eket süllyedek
Más:
Megtaláltam az órát a jétékban, drón használatakor mutatja a sebesség és egyéb adatok mellett
Mondjuk jó lenne, ha egyszerűbben is meg lehetne nézni az időt
-
Redcaster
őstag
Connection failed van nálam... Ti be tudtok lépni?
-
-
Redcaster
őstag
Másnak is bugos a helikopter irányítása? Össze-vissza repked, megy egyenesen amikor már nem nyomom a gombot, aztán elindul hátra... Ereszkednék, megy előre, aztán emelkednék, megy hátra
Elég izgalmas volt kimenekíteni az NPC-t így, 1. próbálkozásra le is zuhantunkJa és ha valakinek meggyűlik a baja a 60 FPS elérésében, az kapcsolja ki a vsync-et, nekem 35-ról stabil 60-ra dobta fel, és így pár dolgot very high-ra is tudtam rakni
-
Redcaster
őstag
Arról tudni valamit, hogy magyar idő szerint mikor lesz játszható?
-
Redcaster
őstag
Csak nem bírtam ki, és előrendeltem a játékot
Remélem Ubibácsi figyelembe veszi, és behív bétára
-
Redcaster
őstag
Ha valami oknál fogva nem jutnék be a bétába, reménykedhetek, hogy a kedves fórumtársak megszánnak, és küldenek egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged