-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Unidad a katonai frakció.
Lilával jelölt.Tudod a jármű sebzést is erősíteni képességek között.
Fegyverek se ugyan azt sebzik rá, helikopterre a HTI mesterlövész ajánlott. De mással is megoldható.(#2387) VincentVG
Nekem javult egy kicsit. Játék közben nem droppol annyira az fps. Felső érték is valamivel tűrhetőbb.
AMD kártya. -
myckey
veterán
Igen, trenírozni kell őket folyamatosan. De hasznosak. Akárcsak a lázadók. ( rebel support )
Fejleszd a csapatot és a lázadó támogatást is a képességekben, aztán használd is ki őket. Gondolkodj csapatban, ne solo-ban. Egyszemélyes hadsereget más játékban is lehet alakítani.
Szerintem!
De azért gondold át hogy használod őket. Én ma az egyik side mission-ban megjártam. Kiadtam a tűzparancsot a csapatomnak, aztán azok annyira belefeledkeztek az adok kapok-ba, hogy egy repesz gránáttal sikeresen felrobbantották a küldetés tárgyát képező repülőt is. Nagyon frankón likvidáltak mindent és mindenkit. Kínomban szakadtam a röhögéstől.Szerezd meg a neked tetsző fegyvereket, kiegészítőket és nézd át a képességfát, hogy mi az ami jó lenne, mi az ami nem kell majd a taktikai repertoárodba, aztán ennek megfelelően próbáld minél többféleképpen megközelíteni, megoldani a szituációkat.
Számomra a felderítés, elgondolás, előkészítés sokszor nagyobb élmény, mint maga a végrehajtás, ami ha minden jól megy nem tart tovább pár pillanatnál vagy másodpercnél.
Persze a felfogás és a nehézségi szint sok dolgot eldönt vagy sok dolognak gátat szab.A szinkron lövés is és a drone is módosítható, valamint jelenleg 30-as szint a maximum a karakterednél.
Fegyverből és kiegészítőből pedig van jó pár darab, de ez bővül jelenleg is, valamint fog a jövőben.A Santa Blanca szervezetének a megbontása rajtad áll. Úgy cselekedsz ahogy akarsz, végig is lehet szaladni a játékon, vagy lehet komótosan is.
Én jelenleg 35 óra körül vagyok, de még csak 10% -nyi elérhető tartalmat szereztem meg. A fő történetszálnak pedig csak a 8 % -át végeztem még be. De én külön állatfaj vagyok.
Lényeg, hogy szórakozz jól.
-
myckey
veterán
A season pass már most is tartalmaz ezt azt, de nem jelentős dolgokat.
Bár ha nem rendeltél elő és nem is játszottál a Betakkal, akkor így kapsz 2 külön missziót is.
A jövőben pedig 2 DLC jön majd, amit szintén megkapsz.Részletesen leírtam az összefoglalóban. Amit tudni lehet.
DLC-k, frissítések..CPU az annyi amennyi, van itt a topicban sok sok benchmark eredmény, többnyire sehol nem ugrik meg a használata jelentősen. 50% körül mozognak asszem.
Csapatot meg terelni kell folyamatosan, mindent megcsinálnak amire kéred őket. Nekem megfelelnek, másnak meg nem. Kinek a pap...
Képességfában javítsd a csapat részleget, az is segít a hatékonyságban. -
myckey
veterán
Igazából a " térképen a vonal" bug, nálam nem ennyire szembetűnő, mint ahogy te leírtad.
Csak akkor veszem észre, ha nagyon rátapadok a monitorra, és semmihez nincs köze. Hol volt, hol nem volt alapon jelenik meg.
Részemről ez említésre sem méltó,csak a teljesség kedvéért jegyeztem meg .Ez van.
Nem tesz semmit. Jó játékot.
-
myckey
veterán
A textúra betöltésekkel, textúrákkal akad probléma, nálam is van ilyen, de engem még nem zavart különösebben. Pláne ekkora környezetnél.
Van egyébként, hogy nálam a térkép közepén jön elő egy kis vonal...aztán meg eltűnik, pont nem izgat.
Hivatalos fórumon ez is fel van jegyezve az ismert hibaszekcióban.Foglalkoznak is vele. A mostani 2.0-s javításban is kitértek erre.
Kolléga jól mondja a skálázást és az élsimítást. Szerintem még vedd le alacsonyra az élességet is "VIDEO" beállításokban.
Nálam 5-10 % körül van. Sokkal természetesebb az összhatás, pláne a növényzet esetében jön jól.(#2358) TTomax
Soha semmi nem tökéletes. -
TTomax
félisten
Ilyen piros recéket én még soha nem láttam az uton ebben a játékban,ott valami nincs normálisan beállitva,ugye 1920X 1080ban játszol?Most látom ilyen motion clary-s TV-n játszol.Gondolom azt tudod,hogy minden ilyen dolgot ki kell kapcsolni egy TVn,mert az nem pc játékra való,gyanitom a piros csikokat is ennek köszönheted.Egyébként pedig Vsync mellett nincs 60fpsed stabilan?Azért a játékot érdemes lenne beállitani ugy hogy az meglegyen.Nekem speciel olyan 80-90fps körül megy egy huzott TiatnXel,és szinte minden ultra,vagy very high.Most éppen egy 144Hz-es FHD 27"-os g-synces monitorral tolom.
-
TTomax
félisten
Na most akkor lassits le egy kicsit.Az ugye megvan,hogy UBISoft játék?Sosem lesz tökéletes...Kezdjük szépen sorban....
- Betonozott ut lassan tölt be
Sajnos játék hiba,nem árt egy pár percet várni betöltés után.De egy ekkora játéknál az ilyesmi elöfordul.
-vertikális szkennel cressel
Ne haragudj erre nem tudok rájönni.
-dadog SSDvel is
Igen de csak akkor teszi ha éppen ment a játék,ezt te magad is könnyen észreveheted,mert a jobb alsó sarokba kiteszi a mentés koponyát.Erre csak egy megoldás létezik jelenleg, a Uplay klienst rakd másik meghajtóra,csak azt kell ujratelepitened ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest