- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Belszerkesztettem a hozzaszolasomba de beteszem kulon is:
Amit neztem, hogy a HBAO+ az 3 FPS-t, a Level of Detail 6 FPS-t, a Texture Quality az 3 FPS-t es a Shadow Quality 6FPS-t ad/vesz el max es eggyel kissebb ertekek kozott.
Igy lehet skalazgatni FPS-t, egyesevel valtoztattam az ertekeket futtattam a teszteket.
Persze, G-Sync monitor sokat az elvezethez, volt, amikor closed alat ledadogtattam 30 ala... volt siras
Freesync es V-Sync kell kinek mi van elerheto.
(5% az rengeteg, az mar az a kategoria, ahol felmossa, leveri... etc... /troll off)
szerk meg annyi, hogy a 1080 2075/5005-on megy +-
-
törölt tag
-
törölt tag
Szuper jatek, jol is megy, a hulyesegeket meg majd megcsinaljak idovel, a csapatunk jol elvolt vele a zart betaban is meg most is
-
törölt tag
Ha par dolgot kijavitanak akkor az is lesz (nekem mar most is 5*). AI-n faraghatnak meg picit, Division szintu AI eleg jo lenne, ahol szepen csapatmunkaban bekeritenek, oldalba-hatbakapnak, egymasnak jelzik-mondjak a taktikat az ellenfelek. A csapatiranyitas-t egy picit kozelebb vihetnek a Freedom Fighters felehez, ott remekul mukodott.
Sokaknak van gondja a jarmuvek "fizikajaval", akar ezen is faraghatnak hogy komolyabb legyen.
Amik nekem tetszenenek meg a random event-ek, a mar kipucolt teruleten egy uj bandavezer emelkedik fel amig mashol harcolunk es kezdi el ujra birtokba venni az adott tartomanyt, kulonbozo vezerek kulonbozo technikaval-brutalitassal dolgoznanak... Igy kb vegtelen ciklusba is tennek a jatekot, el lehetne lenni vele jo darabig.
-
törölt tag
A meghivokat elvittek
-
törölt tag
3 szabad felhasznalasu PC kodom van, az elso 3 Privatban jelentkezo megkapja
Beta termeszetesen
-
törölt tag
Elotoltes megjelent valakinek? Elvileg lehet toltogetni mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest