-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Beckett #1485 üzenetére
Szerintem a könyvbe is bele nézek, ami a csapattal kapcsolatos.
Meg a dokumentum filmre is benevezek, az egész hitelesnek tűnik.Mindkettőt jó figurák csinálják.
Egyébként Winslow mellett ott van Shane Salerno is, aki elég jó név az iparban ( Filmes berkekben )...ők ketten kooperáltak asz UBI Paris fejlesztőivel.
-
myckey
veterán
válasz
Beckett #1378 üzenetére
Köszönöm.
Én is jó pár órát játszottam egyedül. Zárt és Nyílt beta -ban is. Teszem ezt most is.
Így még nehezebb, abban a stílusban amit én szeretek, de nekem ez fekszik.Az Unidadot le kell magadról rázni, távolságot kialakítani. Esetleg likvidálni őket, ha megy.
Viszont a provincia nehézsége, játék fokozata, körözés szintje ezt mind megnehezíti.
Valamint az AI elég faramuci, nem megfelelően reális, mivel a föld alól is elő kerítenek ( mondjuk a játék fokozat ebbe is bele szól ) ....... -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
Beckett #1099 üzenetére
Azt hiszem a társasággal nem lesz gond, se a co op résszel.
Ebben jó lesz a game.A téma és a játékstyle pedig adott.
Illetve a megannyi Boss és történet szál végett, az óraszámmal se igen lesz baj.Pláne ekkora és ilyen változatos terepen. ( Bár erre még nem vennék mérget )Inkább olyan mechanikai hibák lesznek, ami majd a kritikusabb tömegnek lesz jó céltábla.
De ettől még a játék játszható lesz. Ez biztos. -
myckey
veterán
válasz
Beckett #1091 üzenetére
Nem minden kamera van felfedve a térképen, van ami csak akkor jön elő, ha követed a történetet, kameráról -kamerára.
Ráadásul nem csak egy-egy monológ tartozik az események mellé, hanem egyéb információk is elérhetőek ( Intel ), aszerint, hogy a kis " interaktív játékot" hogy teljesítetted.
Érdemes a 29-es kameráig elvinni, sírva röhögős, bár az állatvédők lehet most dühöngenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest