-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
giornalista #3192 üzenetére
Minden ami tetszik, szorozd meg sokkal, és akkor ott a coop.
Én mindig csak egy cimbimmel játszok, de iszonyatosan jó élmény egymást fedezni, menekülni, sokszor csak motorozni is. Főleg ha settenkedsz és tényleg másiktól függ, hogy ne vegyenek észre. Ja és mi discord meg minden nélkül, intuitívan nyomjukMondjuk mi a Splinter Celleket is sokat játszottuk, ez meg egy nagy játszótér osonkodni.
-
hitvanyalak
senior tag
Egyáltalán nem volt kár! Én pl. rengeteg hasznos infót megtudtam a Te hozzászólásaidból is úgy, hogy nem kellett kérdeznem sem. Szóval nehogy nekem itt elkámpicsorodj a különvéleményeken, mindenkinek lehet,kell is legyen. Nekem pl, ha HUD nélkül legnehezebben kéne játszanom, akkor menne az agyamra, így meg esténként leülök egy-két órát és jól érzem magam a haverral, aztán amikor lopakodás közben rosszul érzékel a kontroller és fejbe küldök valakit gránáttal, akkor anyázok, ez van
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #2887 üzenetére
ennyire nem értek hozzá
A Battlefrontnak szerettem nagyon a társ-alkalmazását.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #2885 üzenetére
Én ugyanezzel a problémával, kínomban lekapcsoltam a win10 tűzfalat amikor játszottam
Aztán rájöttem, hogy nem is ér annyit az egész, hogy nyersanyagot küldözgess, a tárkép meg nem az igazi. Jó cucc, de a Fallout-é sokkal jobb volt.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok! Xbox One kontrollert használok PC-n és néha nem reagál a gombokra (jellemzően a menüben,skilleknél, fegyvereknél) ,de sokszor a játék közben is mintha felcserélné a gombokat.A bétában is ez volt,azt hittem ottani gond. Minden másban remekül működik a kontroller. Van erre valami ismert megoldás? Köszönöm
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha a zárt bétában voltam, azért is jár valami jutalom, vagy csak a sima bétáért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest