- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Egyrészt azok fantasyk másrészt pedig én meg azoktól hányok. Nyilván kinek mi. Az , hogy repetitive meg tényleg csak nézőpont kérdése. Ha kevesebb side mission és stroy lenne akkor azért menne a sírás de ha meg ennyi van akkor meg nyilván ismétli önmagát na de nagyon ebbe a fajta világba más nem is fér bele. Most mégis mi legyen ?
Az már megint más dolog , hogy ha valaki gyakorlatilag 1 hét alatt végig tolta a játékot ami 80-85 óra kimaxolva az azt jelenti, hogy napi 10 óra game. És akkor még csodálkozik valaki ha a végére unja mert ismétli Önmagát a játék?Én most néztem 25%-nál vagyok 16 óra után. Én is kimaxolok mindent és messze még a vége de élvezem minden pillanatát. Persze nekem csak átlag 2-3 óra jut egy nap játékra.
Disclaimer:
Ne vegye senki sértésnek ha valakinek 10-12 óra jut játékra egy nap hajrá nem gond és nem is irigylem csak rá akartam mutatni , hogy talán ezért is lett önismétlő számára a játék! -
utomi
senior tag
válasz
Fitzgerald #1995 üzenetére
Xd. Milyen szakma? Nem mintha ez bármennyire is érdekes lenne. Nekem meg az MGSV nem jött be és akkor mi van? Semmi. Hogy a fenébe lehet ilyen hülye kijelentést tenni?! Van akinek ez van akinek meg az. Nekem a Watchdogs 1 és 2 is nagyon bejött de a GTA meg egy sem. Van ilyen is.Nekem nagyon szórakoztató a játék igaz én 33 éves vagyok szóval lehet , hogy már öreg és lassú
na meg ugye szakmai tag sem vagyok de nagyon nagyon megérte megvenni. Hogy némelyek mennyire csőlátásúak.
10 óra után 15%! Szerencsére van benne tartalom, igaz én mindent szeretek kimaxolni és mindent megcsinálok egy adott területen amit csak meglehet! Úgy nézem 80-100 óra tartalom simán van benne. Ez bizony nagyon jó hír.
Ha valakinek segítség nálam ami 1070-en sokat dobott az FPS-en az a Motion Blur kikapcsolása. Egyébként én aktiváltam GeForce Experiencből a Wildlands ajánlott beállításokat és így van amit Ultrára rakott és 16x-os az elsimítás de mondjuk a Long Range Shadowt kikapcsolta. Na így van min 60 FPS-em. Ez így nekem pont meg is felel bár néha olyan FPS drop van, hogy öröm nézni de hát ez Divison alatt is volt szóval nem nagy meglepetés.
-
utomi
senior tag
válasz
Fitzgerald #1802 üzenetére
Te még a Mikulásban is hiszel?
Most erre mit mondjak a helyzet az, hogy van igazság abban amit mondasz de ma amikor csilliárd gameplay, closed beta, open beta, review és teszt van mindenhol mégis megveszed akkor mit vársz? Mert a crash egy dolog az tényleg gáz bár minden egyes játék így indul az elején. Nagy roham van mindenki ráugrik a szerverek meg nem bírják. Majd lecseng az első roham és stabilizálódik a dolog. Divisonnel is így volt, itt is így lesz. DE az AI szintjét láthattad mint említettem a fenti forrásokban. Innen nézve a te hibád ha ezek után megvetted hisz mégis mire számítottál? -
utomi
senior tag
Nem értem mire fel ez a nagy kirohanás. Mint minden egyes játék indulása ez sem zökkenőmentes. Lehet, hogy mondjuk pont csak nálad lép fel a hiba egy speciális okból de lehet simán szerver hiba is. Nekem random módon kilépked néha. Idegesítő? Persze. De számítottam rá mert a Divison is ezt csinálta az elején. El kell fogadni, hogy ma már minden játék indulása ilyen sajnos PC-n. Nem jó ez és gusztustalan, hogy mennyire beta teszternek használják a fizető vevőt de ez van. Ettől még szerintem alapvetően a játék hangulata rendben van. Aki meg az AI vagy a jármű irányításon hőbörög azt megint nem értem mert volt Closed meg Open Beta így senkit se érhetett meglepetésként.
-
utomi
senior tag
A FŐBB JELLEMZŐK-re gondolsz? (KEY FEATURES)! Ok. Így már tiszta.
Hogy neked ez, hogy lett Központi tényező azt nem tudom de mindegy is.
Egyébként szerintetek várható még AMD CPU-ra való optimalizáció open bétához képest vagy ez is egy amolyan Inteles game lesz. Mert nekem sajnos eléggé szégyenteljesen fut 1070GT-vel FULL HD.-ban (40-45 fps max!!!) AMD FX8350-vel és habár elméletileg csak max. 85% a CPU terhelés elnézve az egyéb 1070 FPS-eket ez bizony így gáz! Más is tapasztalata ezt vagy itt mindenkinek Intel proci van?
-
utomi
senior tag
Az a rohadt érdekes ,hogy nekem Very High-on 1070 gtx 42-45fpst hoz maxiumum. És nem értem miért amikor a CPU 80% max. Közben meg a GPU 99%. AMD FX 8350 a processzor és igen tudom, hogy lehetne korlát persze csak elvileg nincs kihajtva a proci akkor meg, hogy ? Nem értem a dolgot. Bordless vagy Full Screen mindegy. Valakinek ötlete? Mert elnézve itt egyes számokat 60fps minimum kellene ,hogy legyen.
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #794 üzenetére
Mondjuk mert ez a Wildlands beta topicja és nem a Divisoné. Tegyük hozzá, hogy mennyire vicces már, hogy az egyik legnagyobb Divison ellenes troll Norti már előre utálja a Wildlands-t! xD
-
utomi
senior tag
Sziasztok. Akinek van PS4-re egy felesleges kódja vagy inviteja meghívna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged