-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #2391 üzenetére
Nem írhatom, hogy Nvidia-n is, ha azon nem próbáltam..
-
A repülővel hogy lehet felszállni, repülni, ha elkötöm? Ahogy a helikoptert irányítom azzal SHIFT, CTRL az nem működik.
-
Van egy két olyan küldetés, amikor a helikoptert kell megszerezni, amit zölddel jelöl.
Sikerült már valakinek?
Nálam mindig nagyon őrzik, és mindig gyorsan felszáll, ha elkezdjük körülötte leszedni a katonákat. -
Egyre jobban bejön a játék. Nem bánom, hogy megvettem.
Vannak hibái, de látszik, hogy fejlesztik, javítgatják. Szerintem lesz még bug 7.-én is, de pár patch és jó lesz ez. -
Ha a GMG-n megveszem a játékot akkor azonnal jön a kulcs, vagy csak megjelenés napján kapom meg?
-
-
Arról lehet valamit tudni, hogy PC-s Gold változatot kiadják dobozosban is? Sajna pont megjelenéstől külföldön leszek, és netem még nem lesz amivel le tudok 60Gb-t szedni...
-
Most komolyan mikor jön az open béta (pár napig kimaradtam a fejleményekből)?
-
válasz
velizare #747 üzenetére
Eldöntöttem bár vannak hibái, de megfogom venni. Ha végig vittem az elkezdett GTA 5-öt, addigra megjelenik és jó lesz ez. Ha még kicsit reszelnek is rajta hát akkor lehet az igazi..
Hétvégén nyomtam a SGW3 bétáját, hát az egy kuka. Ha €5.-t kérnének érte akkor se venném meg. Ez ahhoz képest ég és föld. Pedig.. -
Nálam már a második összeomlás jelentés lett elküldve
Lesz mit optimalizálni, az már látszik.. -
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segített, hogy legyen kódom.
-
Ha valaki megszánna béta kóddal cserébe SNIPER GHOST WARRIOR 3 BETA Steam kóddal tudom honorálni.
Uplay nick: GabGmbH
@: gabgmbh@freestart.hu -
Ha esetleg valakinek van felesleges plusz meghívó nagyon megköszönném.
-
Gamesplanet Voucher kód nincs véletlenül valakinek?
-
Szerintetek melyik verziót érdemesebb megrendelni? Gold ? Deluxe? Ti melyiket választottátok?
-
Nekem a bemutatók alapján nagyon bejön. Egy gondom van, és az nem más mint a magyarítás. Nem vagyok olyan topp angol, hogy érdemes lenne így előrendelnem.
Így spórolósan később szoktam a játékokat megvenni (amikor van hozzá magyarítás),de kevés olyan játék van amit ennyire várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged