-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
Kotomicuki #3252 üzenetére
Ne haragudj, milyen első részről beszélsz?
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #3129 üzenetére
Mind1 töröltem,nem vitázok. További jo divisionözést.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #3122 üzenetére
Divisionhoz hasonlitod? Miért mert ubisoft? Akkor az asassins creedeket is hasolitgasd ahhoz. Nem kell ez ide, menjél vissza aztán ott hasonlitgass. Szar játék mert nem division 2!Ja hogy senki nem mondta hogy ez az lesz? Francokat nem érdekel hogy más játékba mennyi időt vagy!
-
Madoc
veterán
Változtatni a játékstiluson=homlokegyenest az ellenkezőjét csinálni a lopakodásnak 😀.
-
Madoc
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2854 üzenetére
Én az alapjátékkal teljességgel elégedett vagyok és nem is játszottam végig. 130 órám van benne és 90%ig van kész. Nem bántam meg a goldot de ez a kieg ez illuzioromboló lett nagyon, sehogy nem illik a képbe, olyan idegen ettől a játéktól. Ha valaki próbálta megérti mire értem ezt.
-
Madoc
veterán
Na ez a narco road ez egy fos. Toltam vele több mint egy órát és elég is volt. Uj karakter kell, nem minden skillt vesz át az alapbol. Ugratni kell, repülgetni szűk helyeken, tök egyedül vagy semmi AI. Uj mellékküldik(permetezz le 6 ültetvényt). A járművel fizikája, vezethetősége más mint az alapjátékban.
-
Madoc
veterán
Újabb kérdőív, aki teheti töltse ki!! [link]
-
Madoc
veterán
[link] patch infó
-
Madoc
veterán
Twitch prime és Amazon prime előfizetőknek elérhető a War Within The Cartel Pack, fegyvert, ruhát tartalmaz. Amazon prime trial beállítható és az ajándék bezsákolható. Usa cím kell hozzá és a bankkártyát beállitani fizetéshez. A prime aktiválás után a kártya törölhető. Sok sikert, nekem megvan. Április 7ig elérhető
-
Madoc
veterán
Srácok! Xboxra hol lehet most a standard változatot megvenni legolcsóbban digitálisan?? Cimborámnak kellene olcsósítva.
-
Madoc
veterán
válasz
scyllafren #1864 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
ScomComputer #1595 üzenetére
Vegyél ki szabit, betegedj meg mint egyesek.
-
Madoc
veterán
válasz
Dr_Senkihazi #1579 üzenetére
Nem töröltek semmit, holnaptól eléritek ugyanugy. Én is csináltam még a zárt béta alatt és a nyitott alatt is megvolt igaz a statok törlődtek.
-
Madoc
veterán
Xboxosok! A "Ghost Recon Wildlands HUNGARY" club mindenkit szeretettel vár! 🎮🔫☠️ Xboxon a klubbok között megtaláljátok!
-
Madoc
veterán
Nekem ne mondja már meg senki mire verjem el a lóvémat!!! Ha sz@rt veszek belöle, akkor sz@rt. És akkor mivan??
-
Madoc
veterán
Xbox-on előtölthető a wildlands 40.6Gb.
-
Madoc
veterán
Xboxosok! Akinek bejött a beta és megveszi vagy előrendelte, csatlakozzon! A "Ghost Recon Wildlands HUNGARY" klubbhoz!
-
Madoc
veterán
Bocs hogy bele vauvau de oric az xbox forumban augusztusban tudott játszani az alpha verzioval és azota a gépén van, most mikor indult a beta, semmit nem frissített neki ergo:tök ugyan azt a verziot kaptuk, ami augusztusi. Azota mondjuk elég sokat változtathattak rajta (vagy nem).
-
Madoc
veterán
Amit láttunk az nagy valószínűséggel pc verzio volt a billentyűzet-egérből előttük meg a vezetékes kontrollerből itélve
ja meg abbol hogy xboxon meg se röccent a 8 óra alatt amit tegnap beletettem. Amugy a grafika konzolon nem nagy szám szerintem. Láttam már szebbet. Viszont coopban nagyon jo a hangulata.
-
Madoc
veterán
válasz
ScomComputer #411 üzenetére
Na, ott már megy?
-
Madoc
veterán
Beta live streamet nézte valaki? Durván akadt a játék xboxon a helikopterrel.
-
Madoc
veterán
válasz
bogdanypeter #360 üzenetére
Gondolom e-mailt küld majd.
-
Madoc
veterán
válasz
bogdanypeter #355 üzenetére
Meghivtalak
-
Madoc
veterán
Van 2 db meghívóm xboxra. Privátban várom az ubisoftos neveket. Első 2 - nek küldöm. Ubi: Madoc78_HUN
-
Madoc
veterán
Erre nektek mit ír?
-
Madoc
veterán
Xboxosok! A "Ghost Recon Wildlands HUNGARY" club mindenkit szeretettel vár! 🎮🔫☠️ Xboxon a klubbok között megtaláljátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest