- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Nem minden tartománynak van feje
De Inca Camina és Media Luna kaphat
A kartell hálózat, történetszál a kiegészítések nélkül is felgöngyölíthető, szép is lenne ha nem.....
-
spank0309
tag
Jó lenne ha 3x ilyen nehéz lenne mi is extreme-n csapatjuk de még így is olyan mint a régi időkben az easy
Ma már nem fognak nehéz játékokat csinálni mert pistike nem fogja a büdös életben kivinni. Régebben még a legkönnyebb fokozaton is hónapokig tartott egy egy játék, ma már más világ van. Egyébként mi is tegnap vittük ki a végét 4-en spanokkal. 2x kivittük direkt hogy tényleg ez a vége?! És másodjára kb. berepültünk kopterral a bejárathoz azt annyi volt, lelöttünk ott egy 10 embert és ez volt a vége, elég gáz...
-
-
myckey
veterán
Én teljesen fordított utat járok be.
Kinéztem mik kellenek, milyen szintű felszerelések, képességek stb...aztán járom a nagyvilágot, gyűjtöm a javakat, infokat.
Santa Blanca -val igen kényelmesen haladok, sőt.
Az a helyzet, hogy egy egyszerű - intel- begyűjtésével is hosszú időt tudok elütni, ami szinte semmibe nem számít bele.
Több mint 40 óra és 9% story valamint 12 % gyűjthető tartalom.
-
myckey
veterán
Elviekben ezeket a terepbe beszorulásokat is javítgatták., bár szerencsére nekem egy-egy ilyen szitu volt még ezidáig.
Mondjuk ekkora környezetnél úgy is lesznek még problémák.(#2330) TTomax
Na ez érdekes.
Előbb játszottam vele egy-két órát , de nem tapasztaltam.
Pedig én , csak FPS nézetben ( jobb egér ) szoktam hadakozni. Még egyszer nem lőttem ellenfélre, nélküle. -
-
myckey
veterán
Én úgy gondolom, bőven van benne tartalom.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy ekkora és ilyen változatos a térkép.A supply raid és rebel ops mellék küldik valóban repetitívek.De nem kötelező ezekre támaszkodni vagy megcsinálni őket. Persze akkor nuku lázadó segítség, vagy ilyen olyan felszerelés, képesség. Bár akit a történet annyira nem izgat, az pont le fogja sz..... ezeket is.
A történetszál meg szubjektív.
Valakinek bejön, valakinek nem.
Az viszont biztos, hogy elég sok anyagot belepakoltak az egész kartell hálózatba, és van minek utána járni.De ez az egész vagy leköti az embert, vagy érdektelen a számára.
-
TTomax
félisten
Az mindig ott marad mert szükséged van rá,hogy kimaxold a karaktert.Két féle zöld van,az egyik a rebel supportra ad,ez eltünik a másik meg skillpoint elköltéséhez kell,na ez nem tünik el ami nem is baj mert rengeteg kell majd belöle.Nekem pl most 95 skillpontom van amit nem tudok elkölteni...
-
s4hu|SyD^
addikt
A Division fedezékrendszeres, szóval szépen bújj be valami mögé, taktikázni kell, mozogni, ott ha kiállsz nyitott terepre meghalsz, plusz az ellen nem hal meg 1 fejlövéstől. Van olyan, hogy mesterlövészt csinálsz a karakterből és ott azért pár ellenfél fekszik 1 lövéstől, de a keményebb ellenfelek még 10-től sem. És igen valamelyest nyilt világú, összetett játék, ahol figyelni kell, mit hová fejlesztesz, mit áldozol fel a másik előnyére. Ha nem megy a küldetés nézz Youtube-on videót.
A Wildlands-hoz még annyit, hogy remélem igazatok lesz és ez egy augusztusi build, bár én sem értem akkor ezt a zárt bétát, ennek már nagyon közeli állapotban kéne lennie a véglegeshez. Biztos vagyok benne, hogy már heggesztik a patch-t, ami biztos nem lesz kicsi, de akkor is. Ebből a zárt bétából kerül ki a legtöbb vélemény, mint újságírók, youtuberek. Persze attól még a végleges lehet nagyon más, de 1 hónap van addig. Nagyon sok a munka vele, és azért nem csak apróságok vannak. Ezzel a zárt bétával kéne az embereket arra sarkalni, hogy megvegyék, erre a 80%-a az embereknek csalódott elég nagyot. A legtöbb mókázás az a bugokból akad, ami van bőven.
Én is kipróbálom megint a legnehezebb fokozaton, de nem várok már csodát.
Ha itt pontozgatni kéne akkor 6/10 és az is csak azért, mert szeretem az open world játékokat.
AI: 5/10
Fedezékrendszer: 3/10
Ballisztika: 4/10
Fegyverek, felszerlés, kinézet variálhatósága: 9/10
Térkép nagysága, változatossága: előreláthatólag 10/10
Grafika: 7/10, azért szép a látvány, sok textúra gusztustalan, de na.
Optimalizálás: 6/10, azért 1070-el 1080p-ben meg borderless-ben 70%-ban megvan a V-sync 60 FPS very high-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged