- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Jó kis DLC volt ez a narco road így uborkaszezonban, mire kiment 100% acsistól több játékidőt adott mint néhány teljes játék
Jöhet a fallen ghost, aztán majd csak beindul a piac.
-
Đusty
addikt
Ha nem látszik több küldetés a térképen mit kell csinálni? Furcsa nekem ez a fallen ghost most inygenes vagy fizetős mert bár volt néhány küldi nem látszik semmi előrehaladás, a nyílpuskát sem kapom meg hanem eldob az ubi oldalára, ahol meg lehet venni a dlc-t szóval az egészet nem értem A végére biztos nem értem mert az eredményeknél is van még ami küldetéshez van kötve és nincs meg. Honnan tudnám mikor van vége, mi következik most?
-
Đusty
addikt
A predatoros dlc küldit, hogy kell megcsinálni? Hiába a legkönnyebb fokozat, meg bujkálás a fák meg szikla mögött. Hiába lövöm le 5-ször, 2-szer ő is mindig padlóra küld és utána a következőnél meg már vége, nem tudom végleg kinyírni
-
Đusty
addikt
Ezt a task force-os 12 helikopteres kihívást, hogy kell megcsinálni? Nekem nem számolja akármit csinálok.
-
Đusty
addikt
HELP
Mindegyik tartománynak van figurája? Nálam "La cruz; Inca camina; és Monte pucu-nak nincs és itt hiányzik 1-1 kingslayer file-om ami nincs sehol. Így nem tudok továbbmenni? Ez valami bug? (valami rémlik) Tud valaki segíteni? -
Đusty
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #2718 üzenetére
Szerintem ez a játék pont jó úgy ahogy van a bugoktól eltekintve. Persze van még benne lehetőség, de nekem pont nem könnyű pedig nem is extrémen jétszom. Itt nem a játékosok szívatására mentek rá hanem arra, hogy élvezzék, hisz van benne tartalom bőven 100 óra alatt úgy sem lehet megúszni egy kimaxolást. Szerintem ezek tanultak a többi játékból, legutóbb a far cry volt ilyen amin lehetett látni, hogy minden részben tanultak az előző hibáiból és egyre jobb lett. Itt a járművek irányítása nem sikerült, de többi nagyjából rendben van. Bár visszagondolva a demot 10 perc után abbahagytam, hogy ez egy sz@. aztán olvasgattam a fórumot adtam neki még egy esélyt. Fél óráig bírtam még mindig nem tetszett. Aztán ismét neki futottam mert jókat írtatok és ahogy egyre jobban kiismertem a játékot és megismerkedtem a lehetőségekkel megtetszett és le sem bírtam tenni. Kb. húsvétkor befejezem a kimaxolását
-
Đusty
addikt
válasz
Németh Péter #2698 üzenetére
Király, akkor van remény
., köszi.
-
Đusty
addikt
Mi ez a baromság, hogy mielőtt az összes területen végigcsinálnám a story küldetéseket beadja a fő köldetés végét is. Azt hittem valami mellékes küldit csinálok aztán vége
Most meg már nem olyan izgalmas a többi, hogy lehet valamit ennyire elcseszni ilyennel még nem is találkoztam. Ezért szeretem jobban a lineáris játékmeneteket mint ezt a divatos szabadmászkálást bár ezidáig itt nem volt vele baj, elég jó volt. -
Đusty
addikt
Elkezdtem rágyúrni az eredményekre. Arról nincs semmi leírás. Hogy nyírjak ki c4-el vagy taposóaknával 7 ellenséget? Vagy jó egyesével majd összesíti? Szerintem akkor már túl lennék rajta.
Ja közben meg is találtam, autóba kell tuszkolni őket és úgy felrobbantani ez egy kicsit erőltetettnek tűnik -
Đusty
addikt
Én hétközben gyűjtögetek meg side-zek hétvégén sztorizok :-), amelyik megyében már vége a küldiknek azt kitisztázom, sokat előre is de a koop bezavar nem lehet full megyénként haladni olyankor itt is ott is felbukkan az ember. Szerencsére van tartalom bőven, sőt ez a térkép elbírna még akár néhány sztorit is
-
Đusty
addikt
Megoldották a motoros bugot, hihetetlen ezek tényleg dolgoznak.
-
Đusty
addikt
válasz
morfondőr #2328 üzenetére
Azért én elég sokszor beszorultam sziklák közé érthetetlenül, egyszer még táborba az x vasba is sikerült amiből nem lehetett kijönni, két helikérésnél úgy tette le, hogy a gép farka a sziklában az eleje meg vagy 3 méterre a levegőben
A gépi partnerek viszont meglepően jól használhatóak nekem nagyon bejön, nem panaszkodok mint sokan ennyi épp elég tőlük elvégre nem automatával akarjuk lejátszani a játékot.
-
Đusty
addikt
Valaki nem állította át a bill kiosztást autózáshoz? Én áttettem és a motort nem lehet vele irányítani mert az A-ra egyből balra is fordul és csak akkor nem ha elengedem a gázt. Nem is értem, a többinél autó, repülő, heli meg rendesen működik.
-
Đusty
addikt
Kinek mi a kedvenc fegyvere mit visz magával?
Összeszedem az összes vackot de majd 50%-nál még mindig az AK47-nél meg az első snipernél kötök ki ami majd az eleje óta rendelkezésre áll. Lesz még ezektől jobb, használhatóbb? -
Đusty
addikt
Ti, hogy védtétek meg El Pulpo-t a reptérre vezető úton? Már átváltottam a legkönnyebb fokozatra de úgy sem sikerül 20-adjára sem
-
Đusty
addikt
válasz
Lac-coo #2195 üzenetére
Szerintem egyszerű, ha nem tudják megtölteni tartalommal nem kell ekkora buzi térképet csinálni neki, példának ott van a watch dogs2 aminél nagyon színesek voltak a küldik talán a festegetés volt a legunalmasabb a maga 5-szöri ismétlésével de megközelítés mind más volt. Ritka változatos játék volt kevés ismétléssel. Itt ugyanaz a küldetés vagy 20-szor jön elő, az épületek berendezése is tök ugyanaz az összes tartományban stb. szóval tényleg uncsi de legalább sokáig tart valószínűleg ez volt a fő cél, hogy a játékidő miatt rá lehessen mondani megérte a pénzét. Csak hát az első néhány küldi után olyan mintha dlc-ket játszanál végig. De nem baj ez egy ilyen játék.
-
Đusty
addikt
A convoyos küldik mindig újratermelődnek adott területen azokat nem lehet kimaxolni? Legalábbis én ezt vettem észre
-
Đusty
addikt
Az autók, repülők irányítása übergagyira sikerült de egyébként nem rossz játék.
-
Đusty
addikt
válasz
Németh Péter #2025 üzenetére
Nekem meg G-n úgyhogy ez önmagában biztos nem baja, nem a játék hibája.
-
Đusty
addikt
Hagyjátok szinkronizálni a felhővel vagy nem kéne?
-
Đusty
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #1912 üzenetére
köszi, és ha ő összegyűjtötte ott a dolgokat én meg nem akkor csak nekem jelenik meg és gyűjthetem? Akkor a multiba is csak azok a skillek, fegyverek lesznek amit single-be feloldottam és vica-versa gondolom.
-
Đusty
addikt
Ez nekem új. pl. GTA ban teljesen külön karakter a multi és a single külön fejlődik.
Itt meg egy kutya azaz mindegy, hogy a storyt koopban vagy single-ben játszom csak az a különbség, hogy a kisérők gép vagy valós személyek? Különböző állásoknál ezt, hogy fésüli össze, ha nekem nincs feloldva a küldetés mással mehetek oda? -
Đusty
addikt
válasz
ForRedGlory #1907 üzenetére
Én is így fogok tenni, cél a 100%.
GTAV-ben is kellett hozzá majd 100 óra.
-
Đusty
addikt
válasz
ForRedGlory #1551 üzenetére
Van benne emlékeim szerint, bár lehet keverem valamivel :-)
-
Đusty
addikt
A látszat csilli-villi engem tök hidegen hagy, baromira nem érdekel új festés, fegyver autó, csakis az új küldetéseket azaz játékélmény és idő növelést tartom valamire elfogadhatónak.
Egyébként erről a játékról 15 perc után lemondtam, hogy milyen vacak, aztán nekifutottam még egyszer még mindig nem volt meggyőző kb. 3.-4. nekifutásra kezdett bejönni amikor már kezdtem kiismerni. Majd a végén már nem tudtam róla leszakadni hála ennek a fórumnak mert különben az első tapasztalat után el sem indítom -
Đusty
addikt
válasz
ScomComputer #1200 üzenetére
Nálam is ez van.
-
Đusty
addikt
Én is szeretnék egy kódot ha már a béte meghívóval semmire sem mentem. Nem értem, hogy működik ez, nálam sehogy.
-
Đusty
addikt
válasz
szallasi007 #405 üzenetére
De ott nincs
-
Đusty
addikt
válasz
szallasi007 #402 üzenetére
Igen de tegnap óta eltűnt, én nem látok ilyen feliratot, hol keressem? Az emailben csak egy link van [ide]
-
Đusty
addikt
Én is szeretnék egy PC-st
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged