-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibtobi
tag
Kicsit féltem, hogy milyenek is lesznek a sztori küldik, de már jönnek a full stealth missziók! Örülök, hogy a játék is rákényszerít a gondolkodásra...
-
Tibtobi
tag
válasz
xPraetoriaNx #1668 üzenetére
Igen, erre én is kíváncsi leszek. Terület, alapsztori adott, hogy gazdagítani lehessen. ARMA 3-at is még mindig veszik az emberek, mondjuk ott a mod-ok húzzák fel. Ebben is elférne egy hasonló rendszer.
-
Tibtobi
tag
Reggel próbáltam belenézni, de a Ubisoft Service azt mondta, hogy nem.
Remélem délutánra összerakják -
Tibtobi
tag
Nekem még úgyis le kell szedni este a gémet, szóval a VPN várhat.
Éjfélkor pici próba, aztán majd holnap este lesz Bolívia lerohanva. -
Tibtobi
tag
Átfutva a teszteket az alábbiak a lényegesek:
- Coop-ra van elsősorban kitalálva a játék, a single rész uncsibb ahhoz képest -> csak tudják az emberek mit vesznek
- Vannak még bugok, de ezzel jár az open world. -> javítható
- AI magasabb szinten sem szuper taktikus -> ez kicsit aggasztó, de javítható, főleg hogy taktikai shooterként is reklámozzák
- Tonnányi misszió és gyűjthető cuccÖsszességében pedig, ha Coop-ban tolod tuti lesz az élmény.
-
Tibtobi
tag
válasz
MikaVejneGI #1577 üzenetére
Eddig nem nézegettem a GhostReconNetwork-ot, de ez a GTA5-ben található Crew-nak az átgondolása? Amúgy persze, csináljuk meg!
-
Tibtobi
tag
válasz
s4hu|SyD^ #1534 üzenetére
Kicsit zavaros a koncepció ebben: Pár eszköznél, ott volt a "Owned" felirat. Most ez azoknak szól, akik basznak játszani a játékkal?
Mert egyedüli(nem kiakasztó) koncepció, hogy ha nincs kedved felderíteni a fegyverdobozokat, akkor vegyed ezt a pack-ot. Viszont, akkor minek játszol? Másikat nem is akarom leírni.... -
Tibtobi
tag
Megvettek kilóra! Season pass még kérdőjeles(kevésnek tartom), de alapjáték jöhet! Örülök, hogy utólag kerül be a pvp. Jobb egy később megjelenő, de átgondolt játék, mint egy összecsapott "csaklegyenmeg".
-
-
Tibtobi
tag
Nekem kimarad a lehetőség a 1060-as miatt. De azért így is szeretem.
Nekem is az optimalizálás volt nagy piros pont. Sok potenciát látok a játékban. Pálya és az alapsztori jó alapokat ad, csak nem szúrják el.
Ha lesz PvP arra meg igazán kíváncsi leszek, bár mint kiderült ez nem az Ubisoft erőssége(szerverek, csalók...stb.) -
Tibtobi
tag
Van igény doksira, amiben a játékkal rendelkező tagokat találjuk? Azért társaságban élvezetesebb
-
-
Tibtobi
tag
válasz
scyllafren #1410 üzenetére
Ez a kitakarítás mennyire is OP:
5koponyás terület, bányás pálya. Zúznék a bányába, de az AI a felszínen követ csak! Nem akartak lejönni, csak a mélyebb szintre. De felszínről simán beadta a syncshot-ot.Csodalőszer
-
Tibtobi
tag
Kicsit kusza az egész. Szóval az 1 koponyás területen vagy és azonnal rád szállnak a lilák?
Extrém fokozaton toltátok? Akkor van ilyen erős WH szagú AI. Egy szinttel lentebb nem bűntett annyira a gém, ha elbaszod a lopakodást.
Igen, több kisebb helyen is ott vannak a lilák. Simán meg is tudod őket kerülni, de ha ennyire rátok szálltak akkor az azt jelenti, hogy nem sikert elsőre leszedni őket(sem másodjára) és erősítést hívott. Ha innentől leálltok velük harcolni, akkor 90% a halál. Pár golyós leszedés pedig teljesen normális, azért ez nem a CoD.
Nincs enemy respaw a játékban, szóval azt ti néztétek be.Ezért kár volt letörölni, inkább a kicsit "ghost"-osabban kellett volna tolni
-
Tibtobi
tag
Kipörgetve a 2. terület főküldetéseit:
- Botokkal a lvl 3-as sync shoot túl OP, főleg úgy hogy 7 méterre álló másik enemy semmit sem vesz észre.
- Szép és nagy a terület!
- Videók rohadt hangulatosak!
- Viszont a sztori meséléshez nem ért az Ubisoft. Játék közben nincs súlya a sztorinak.
- Berakhattak volna egy "No weapon" küldit. Van több skill is, ami ezt a részt erősíteni. Adja magát, hogy legyen egy kis kötelező "okos" játék.
- Ennek az 5 koponyás területnek igazából 3 koponyásnak kéne lennie. Volt kihívás, de még mindig teljesen megéri assault-ban lerohanni őket. Extrém meg kb. arról szól, hogy meglátnak és onnantól WH-zik a gép. Nem lehet elbújni, mindig automatikusan megtalál.De ez fasza gém lesz. Van hír mi lesz a Season Pass-ban?
-
Tibtobi
tag
Lehet ubi-ék elolvasták a kérdőíveket? Optimalizáltabb, sokkal élvezhetőbb lett. A nehézség is el van találva, magasabb szinten kifizetődik a lopakodás. Az új terület nekem kicsit üres, de hát egy kősivatagtól mi várható, viszont nagyon hangulatos(ARMA 3-as beütése van számomra valamiért). Helin és kocsin is állítottak. Egyedül az egysíkú küldetésektől félek, mert a sztori egyelőre nincs túlságosan előtérben. Jó sztorival a hozd el, robbantsd fel, védd meg is élvezetes tud lenni 10.-jére is.
-
Tibtobi
tag
Ha valakinek van kedve közösen tolni -> UplayID: Teguz
-
Tibtobi
tag
A munkásosztály számára valaki megírja, hogy történt valami érezhető változás?
-
Tibtobi
tag
Nekem a kedvemet elvette, hogy i7 az ajánlott. Akkor nem igazán sikerült az optimalizás...
-
Tibtobi
tag
Tetszik, hogy megnyitnak egy új térképrészt! Igaz kellett valami újat hozni, ha már a closed kicsit a visszájára sült el. Remélem itt már megvillantanak valami faszát a sztoriból(lehetőségek egy küldetés többféle végrehajtására..stb.) vagy legalább kényszerít, hogy gondolkozz.
-
Tibtobi
tag
Ez az augusztusi build dolog mindenkinek sántít, aki tudja hogy most február van. Azóta nem készültek fejlesztések, javítások amik stabilnak mondhatók, és láthatja a nép?
Az optimalizáció az olyan, amit lehet javítani folyamatosan. Fegyvereket, járműveket, skilleket hozzá lehet csapni a játékhoz. Más kérdés, hogy akkor minek adják ki, ha nincs benne minden.Tegnap is, ma is újra körbenéztem Bolívia Itachi tartományában. Én már csak 2 dologra vagyok kíváncsi:
- Sztori küldetések: E3 trailer -> többféle választási lehetőség(rejtett megoldási lehetőségek: nem nyírod ki a komát, hanem elbaszod az életét és kartell megöli). Ha csak egyszerű "menj oda és hozd el", "menj oda és öld meg", "menj oda és beszélj vele" akkor ekkora térképen, ennyi boss-sal egyhangú lesz.
- Multiplayer: egyszer át fogsz gázolni a küldiken és kell az online. Félek, hogy olyan erőltetett lesz mint a Far Cry 3-4 alatt(sokan nem tudják, hogy volt). -
Tibtobi
tag
For Honor closed és open bétája ilyen közel a megjelenés előtt szerintem csak marketing fogás. Annál a játéknál le kell győzniük a rétegjáték skatulyázást, bár a Siege-et is mindenki temette, mert nem cod, lassú stb.. Örülnék, ha befutna, nagyon tetszik az ötlet és a megvalósítás. Na de visszatérve a wildlands-re:
Igen, nem tudjuk mikori build-del is játszunk. Viszont egy hónappal előtte csak olyat adhatok ki, ami már közel kész, mivel a closed beta alatti értékelések/videók elriaszthatja a vásárlókat. Ami még jobban rontja az összképet a Ubisoft Live adása, ahol konzolos verzión bemutatóztak és szaggatott. Hagyjuk a PC Masterrace-t, egyszerűen azon a platformon, ahonnan a legtöbb zsét várod bemutatózol egy szar builden? Kétségeket kelt. Optimalizálni fognak, mert háborog a net. De release előtti hónapban, ahol code-freeze van a különböző tesztelési szakaszok miatt plusz DVD-kre írás(van még ilyen?)? Ilyen CPU szarrá evő katyvaszt nem 1 hónap kipofozni. De hajrá Ubi, okos emberek ülnek ott, örülnék ha rendbe tennék! Nekem amivel problémám van, az hogy itt sokan várják hogy orbitális változások lesznek a kész és a mostani verzió között. Nem lesz. -
Tibtobi
tag
Off-ba teszem mert, nem félúton van a játék és az elmélkedések között:
Kicsit úgy érzem, hogy sok ember úgy gondolja a béta az a tényleg egy előrehaladt verziót jelent(mint az early access) a játékból és ez sokat fog fejlődni a megjelenésig. Megkockáztatom, hogy vannak itt páran akik szoftverfejlesztéssel foglalkoznak és ők is tudják, hogy ez keveset fog változni. 1 hónappal vagyunk a release előtt. Bármilyen módszertannal dolgoznak nem tudnak óriási változásokat végrehajtani és nem is hagyják, hogy most beletúrjanak a kódba. Nem egy Overwatch ahol a closed beta 1 évig tartott és a fejlesztőknek volt idejük ténylegesen reagálni az észrevételekre. Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy az ubisoft a demók helyett bétákat ad ki és hajrá. -
Tibtobi
tag
Igen, ezt én is néztem. Sajna olyan előérzetem van, hogy egy újabb földutas kis téglaépületes dobozváros lesz. Ne legyen igazam, én a játéknak drukkolok.
Csak olyan fura érzés, hogy az AC/far cry 3-nál egy receptet és azóta is az alapján dolgoznak csak kicserélnek 1-1 elemet.
For Honor-nak örültem, mert végre valami új, valami más. -
Tibtobi
tag
válasz
szallasi007 #473 üzenetére
Meg kell hogy mondjam én sem vagyok elájulva tőle. Igazából ez egy Far Cry 3-4, Watch Dogs-sal és minimális Division-nel keverve, amiben nem tornyokat szabadítasz, hanem helyette kihallgatsz.
- Szegény Bolíviát nem ért el az urbanizáció. Komolyan egy nyomorult várost berakhattak volna, igazán felüdítő lenne a sok erdő és jungle között. Teli lenne civillel, okosabban kéne játszani is. (Mielőtt valaki azt mondja, hogy lehet lesz. A térképet belerakták és körbe lehet nézni, és csak falu!)
- Az AI társak elég nagy segítség, így a single-be is úgy érzed, mintha igazi csapatmunka lenne.
- Az Ubisoftnál játékokat találnak ki, nem történetet mesélnek. Ez ízlés kérdése, nekem felszínes a "jön az amerikai 4-es kommandó és szétbassza Bolíviát"-sztori.
- Fegyverek tényleg ízzé-porrá modifikálhatók. Skill-fát is elég idő kifarmolni.
- Nulla optimalizálás.Ubisoft eddigi játékaiból működő elemeket összerakta és így lett Wildlands. Érthető, működik, de ezt már láttuk. Én így látom, de ez nem azt jelenti nekem van igazam.
-
Tibtobi
tag
Nekem PC-re van két szabad, ha kimaradt volna valaki. UplayID: Teguz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest