- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
ShadowX #70839 üzenetére
Attól tartok, hogy az ilyen korú autók már nem elég biztonságosak egy baleset esetén.
Nekem nem kell, hogy betaláljon egy idióta, neki a 2 tonnás autójában kinyílik a 12 légzsák, egy ilyen öreg autóban meg kis szerencsével kinyílik az az 1-2, amellett, hogy ropira törik.Nem azért hajtja szét magát az ember, hogy aztán a biztonságról ne próbáljon meg maximálisan gondoskodni. Nekem nem kell, hogy amikor megyek (+családdal), akkor betaláljon egy rezesk*rva vagy ami pár éve volt aztán ende.
-
HaZse
őstag
válasz
ShadowX #70471 üzenetére
Mert nem 30+ fokban kell mérni a kimenő levegő hőmérsékletét, hanem 24 fokban kellene mérni. Az meg mostanában napközben ritkán van.
Nekem is gyöngébnek érzem, de miután mentem vele +10km-t már teljesen jó a klíma az utastérben. Pár km-re nem jó a klíma. Nem tudja lehűteni a vasat és a 60+ fokos légteret.
-
csoszogi
tag
válasz
ShadowX #70358 üzenetére
én egy hasonló kaliberű csávót vittem oda, a grill ételek ott helyben készülnek, egyszer itt írtam róla, szóval kicsit füstös is lehet a kerthelyiség de elviselhető, néha még étvágygerjesztő is lehet egy-egy kis grill illat...20-30dkg azt hiszem a grill mennyisége, plusz hozzá köret: friss káposztasaláta, krumplisaláta stb. Én merem ajánlani. Kiszolgálás gyors volt. Nincsenek sokan, az elmúlt hónapban kétszer is voltam dél körül, illetve este. Étlap: [link]
Hogy mire hasonlít nem tudom, de a Gőry-ben nagy mennyiséget adtak mikor ott voltam kb 10 éve..mivel írtad az is szempont...
-
_Petya_
őstag
válasz
ShadowX #69891 üzenetére
Nekem is ugyanilyen problémám volt tavaly nyáron, én két vizest zavartam el,mert képtelenek voltak normális munkát végezni. Végül a zuhanytálcám márkaszervize tudta megcsinálni, ők is csak második nekifutásra. Szóval ha nem kínai/barkácsáruházi az a zuhanytálca, akkor valószínűleg van szervizhálózatuk, és azok nem (annyira) kóklerek.
-
Rick4
félisten
-
Vesztor87
senior tag
válasz
ShadowX #69675 üzenetére
Ki mondta hogy óraállást akarok venni? Leírtam, hogy az, hogy alig km van az öreg autóban az nekem azt jelenti hogy megtekerték. Azért is kérdeztem kinek milyen tapasztalata van a kereskedésekkel....
Igen, van lekérdezési lehetőség, 2012 és az utáni óraállásokat kérdezhetek le. Majd használva is lesz, de akkor, ha megvan a kiszemelt példány. -
válasz
ShadowX #69660 üzenetére
"Sokkal zavaróbb pl. a közteresek fűnyíró kaszája reggel 5:30 és 6:30 között."
Na ettől a falra tudok mászni. Tudom, egy féreg vagyok amiért nem 7-re, 8-ra járok dolgozni, de a 6 órakor a ház előtt börrögést tényleg lehetne kezdeni egy órával később. Persze megértem szerencsétleneket abból a szempontból, hogy nem mindegy hogy 22 fok van amikor vágják, vagy 32. Szóval nem szeretem én se, de elfogadom hogy nem én vagyok a prioritás.
Magánházban meg a szomszéd csinálja ugyanezt, vasárnap reggel, 3x akkora tologatós robbanómotoros fűnyíróval, szóval mindegy. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
ShadowX #69660 üzenetére
Petőfi-telepen a hétvégi flexes ébresztés a divat. Egy-egy önkéntes már 6-8 utcányi embert fel tud kelteni. A magánfűnyírósok az ebéd utáni sziesztás időszakra specializálódtak.
Laktunk társasházban, ahol a lakók takarítottak a lépcsőházban, heti váltásban. Na, az a vasárnap délelőtti szagorgia, ami kiszűrődött és összekeveredett emeletenként, az nem volt semmi.
-
-
DarkByte
addikt
válasz
ShadowX #69403 üzenetére
Lesz egy teljesen üres szobám amit beáldozhatok edzésre. Úgy talán működni fog. Veszek gumiszőnyeget, vagy majd megkérdezem Tamást, nincs-e véletlen leselejtezhető darab, hogy a parkettát ne verjem szét. Mondjuk nekem még edzésen se sikerült eldobnom a súlyt.
Én is sajnos 105 kiló vagyok a 167 cm-hezNagyon fogyni kellene. Vettem egy MiScale-t akciósan még decemberben hogy majd ez ösztönöz, de úgy nincs értelme mérni a testsúlyom ha nem edzek és diétázom. Fenébe ezzel az akaraterővel már csakugyan.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ShadowX #69255 üzenetére
köszönöm az ajánlatod,
de úgy néz ki sikerült találni a nagy áruház melletti laptop szalonban
igaz rendelésre olcsóbb lenne, de ha postával kérném, akkor is ennyi lenne
és nem labort akartam, hanem egy laptophoz kellene, de tényleg nagyra értékelem a segítséged felajánlását -
martonx
veterán
válasz
ShadowX #69075 üzenetére
Én a heti 5 napból 2-t dolgozok csak otthon, de az a kettő is fájdalmas tud lenni, mikor délután hazaérnek a gyerekek, vagy valamelyik otthon betegeskedik. sokat játszottam már az ötlettel, hogy valami irodába elvonuljak, de csak magam miatt, és amiatt a heti 2 nap miatt nem fogok magamnak irodát bérelni.
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #68730 üzenetére
A CSOK-ot egy nap alatt elutalták végül, amikor megjelentünk az ügyvéddel, hogy akkor indítanánk hivatalosan a panaszt. A rohadt, geci, kibaszott FHB-sok. Fidesz-es ismerőssel beszélgetve, azt mondja, hogy a banknak ebben az a jó, hogy a szerződés kötéskor rögtön lehívja az államtól a CSOK összegét, és utána minél tovább húzza a kiutalás idejét, annál tovább tudja ingyen használni a pénzt. Állítólag a kormány is látja ezt a fajta visszaélést, csak miután évekig szopatták a bankokat mindenféle külön adóval, most nagyon próbálnak a kedvükben járni, ezért is így lett kitalálva a CSOK, nem pedig az Államkincstáron keresztül
Anyósomékkal inkább semlegesnek mondanám a viszonyunkat. Évente az az 1-2 találkozás bőven elég, de a viszony nem ellenséges, se nem rossz, inkább olyan semmilyen. Csak amikor ott vagyunk döbbenet látni hogy egész országrészek élnek segélyekből, rokkantnyugdíjakból, közmunkából. Múltkor kérdezem apósomat, hogy miért ül egy nagy csoport ember az árok szélén. Azt hittem valami rendezvény van, vagy kaja osztás, vagy mittudomén. Mondta hogy ja, azok a közmunkások csak nincs mit csinálniuk, így napi 2 órában kifekszenek az árok szélére, beszélgetnek, mobiloznak, aztán hazamennek. Sógorom is közmunkás.
-
HaZse
őstag
válasz
ShadowX #68379 üzenetére
Meg kell nézni, hogy mi pörgeti 100%-on a CPU-t. Milyen noti? C2D, vagy újabb? Talán AMD-s?
Én ilyennel win 7 alatt találtam, vagy mikor a gép első telepítése után az újraindítást követően elkezd frissítést keresni. Vagy még régebben az XP-nél az svhost pörgött 100%-on.
Az én notimon Windows 7 van, de van egy másik HDD-m, amin win10 van rajta. De azon nem tapasztaltam ilyen pörgést. (Dell E6420, Core i5 Sandy)
-
azbest
félisten
válasz
ShadowX #68379 üzenetére
ilyet akkor szokott, amikor a memória tömörítés meghülyül és az egyik mag teljesen azon pörög, közben esetleg még a ramot is feleszi. Állítólag az altatás után felébredve hajlamosabb rá. Párszor kijött, aztán ahogy elkezdtem szidni az itteni win topicban, azóta nem tapasztaltam nálam. De ismert probléma, természetesen, ahogy win-en lenni szokott, sosincs hivatalos megoldás... max sunyiban javítja valami frissítés.
a driverek kapcsán: usb tunert csak úgy tudunk használni raja, hogy előbb külön letiltjuk a win update-ről szedését a drivereknek (rendszer tulajdonságok hardver fül alsó részéből nyílog azt hiszem). Ellenkező esetben a friss drivert lecseréli 7-11 éves régire, ami nem is működik vele. De van olyan régebbi tuner, aminek a driverétől fagy a win10, úgyis hogy ő tette fel updateről.
Úgy általában pedig a windows erőforrás gazdálkodásáról:
az androidos projekt, amin dolgozom, a régi c2d notin, ssdvel 5 perc alatt buildelődik le ubuntu alól. Win 10 alatt 3rd gen core i5 és ssd mellett szintén 5 perc. Konzolból kiadott teljes build. Az ntfs kezelést másfajta munkánál is dícsértem már, amikor 90%-át a fájlrendszer kezelése ette meg közben a procinak és a c2d notihoz képest a 2x4 magos core i xeon szerver is csak másfélszer volt gyorsabb buildelésben. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ShadowX #68075 üzenetére
Eva Mendes is jól fest - ebben a felsőben.
-
kispéé
senior tag
válasz
ShadowX #67850 üzenetére
Nem az. Én se szoktam. Kap a futár fizetést nem?
Ez is olyan, mint a hálapénz, nem tudod eldönteni, hogy adjál vagy ne adjál. Ha adsz, potenciális adócsaló vagy, ha nem adsz , valszeg prosztó vagy a futár/doki szemében. Ez is egy régi magyar berögződés ami jó lenne ha kimenne a divatból... -
HaZse
őstag
válasz
ShadowX #67850 üzenetére
Nekem eddig a legdrágább házhozszállítás a Monkey pizzériából volt. Valami 720 Ft körül. De nem is rendelek tőlük többet. No meg az, hogy Szeged nem olyan nagy, hogy ilyen zónás kiszállítási díjak legyenek. Lehet, hogy rossz májú vagyok, de remélem, hogy hamar csődbe megy ez a Monkey pizzéria.
FIREBLADE78: Ez is jó hely, de még innen nem rendeltem, hogy mekkora lehet az adag.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
ShadowX #67787 üzenetére
Pesten változó, attól függ hol volt az albérletünk, de legkevesebb 2x40 percet ingáztunk melóba, de volt hogy 2x1h20 percet (Lurdy-Újpalota nagyjából)...
Ahhoz képest eszetlen gyors itt minden. Hiába mondják hogy a pesti közlekedés über jó, meg sok a busz stb, haverhoz a szomszéd kerületbe (vmi 3km) fél óra volt ha bkv-ztam. Már épp azon filóztam hogy gyalog is ennyi idő lenne kb...
-
HaZse
őstag
válasz
ShadowX #67629 üzenetére
Sajnos ez pontosan így van. Mikor árúltam a Lenovo Ideapad Miix 10-es tabletemet 35-ért, akkor jön egy újjonc, hogy neki csak 20 ezer van és még ma megvenné. De ez neki nagyon kellene. Írtam neki, hogy az ár minimálisan alkuképes. Erre kitört magából, hogy milyen egy szemét vagyok stb.
Gondolom, hogy ezek az arcok azt gondolják, hogy amit a Discivery-n látnak alkudozós műsorokat, az itt is megy. A másik, ami tetszik, amikor olyanokat kérdeznek meg, ami benne van a hirdetés szövegében.
-
csoszogi
tag
válasz
ShadowX #67317 üzenetére
ezt most találtam, nem konkrétan neked szól, de a témához tartozik : "lélegeztetőgép"
habár a mostanihoz, illetve a jövendőbeli állami jellegű elköztelezettségekhez is lehetne mit hozzászólni, de az már a politikai topic témája.
Lehet 20-30 év múlva hasonló linket szúrnak be és látják úgy a gyermekeink az adott társadalmi helyzetet, mint most mi a szüleink idejét..
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #66911 üzenetére
Az nem úgy van, hogy a kötbért meg se kapja a kivitelező, hanem annyival keveebbet kap, vagy ha fizet is vissza, papírral igazolt összeget kell csengetnie? A melósok egy másik építkezésen dolgoznak, ahol a kötbérfizetés határideje egy héttel korábbra esne. A csúszások egyébként nem mindig direkt vannak, pontatlanok a közműtérképek, találnak két régi pénzérmét, vagy egy törött kancsót, erre ásatási területté nyilvánítják az építkezést, meg ugye a magyar melósok se olyan tempóban dolgoznak, hogy izzana a lapátnyél.
-
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #66891 üzenetére
Mást nem tehetsz, mint körültekintően jársz el, a video nem csak arra jó, hogy te nem törted össze, arra is, ha a kedves vevő mókol vele, nálad jó volt, csináljon kicsomagolós videot, kapcsolja be, ha megy, akkor már nincs mit trükközni.
És az a tény, hogy eleve mindent így küldesz, már arra is magyarázat, hogy amikor te elcsomagolsz valamit, az működik rendben, hiszen akkor nem tudnád levideozni. Szóval egy ilyennel elég egyszerűen megmagyarázol mindent. Én az érkező csomagok kibontását is videozom, nem lehet mellényúlni úgy, hogy felvágod a dobozt, és valami nincs benne. A Legtöbb visszajövő pénz, ami egy ilyen miatt visszajött, 80 euró volt. Nem mindegy, hogy ez van vagy nincs. Ha minden rendben, törlöd a felvételt és kész.
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #66888 üzenetére
Erre jó, ha az eladó hd video-t készít a becsomagolás alkalmával, és elküldi neked. Neki is jobb, mert ott van, mit rakott be, neked is jó, mert tudod, mit kapsz, és az is kizárható, hogy az útközbeni sérülés kimagyarázható legyen.
Nemrégen egy Samsung Galaxy S4 alaplapot küldtem el, 20 perces videoban benne volt a tesztelés, a működés bemutatásal, és a becsomagolási procedúra is. A srác csak annyit írt vissza, miután megkapta, hogy korrekt, frankó volt minden. Nekem ennyit megér a nyugalom.
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #66784 üzenetére
Ráéreztél a lényegre. Az elmúlt időszakban túl sokat agyalok ezen, pedig tudom, hogy sehova se vezet, csak max lefelé.
DarkByte erről pont nem, de én se mertem beadni hozzátok
Ahhoz túl keveset programozok egy nap/héten/hónapban...lassan már évben. Mind1 is, mert abban akarok felfelé menni, amit most csinálok. Azzal is lehet jól keresni jó helyen, és Pesten tuti lesz jó hely.
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #66735 üzenetére
Igen, a 2-es pontomban írtam is, hogy a szegedi vállalkozókat se féltem, amikor a munkaerőt kell kizsákmányolni.
Én pestről beszéltem, de Szegedtől észak-nyugatabbra bármerre lehet menni, sőt ha csak Kecskemétig elmegy az ember, máris ugrik a fizu egy jó 20%-ot. Engem a szórakozás már rég nem érint.
Egyébként az is általános tévképzet, hogy csak nálunk van ekkor eltérés főváros és vidék között. Nézd meg a sok kivándorolt szerencsétlen nagy része miért nem Londonba ment dolgozni, miért ment anglia valamelyik kukutyinfalvába? Mert ott szarok a fizetések (onnan nézve) és mindenki elvándorolt Londonba, míg innen nézve teljesen esélytelen a túlárazott Londonban akár csak egy-két hónapig is fizu nélkül albérletet fizetni.
Ugyanez igaz Németországra, és minden országra. Csak épp más országokban azért van 2-3 vidéki nagyváros, ami megközelíti a főváros szintjét, nálunk meg trinanon miatt extrém vízfejű ország alakult ki. -
bb0t
őstag
válasz
ShadowX #66735 üzenetére
Azért lehet még menni Pest mellett Székesfehérvár, Veszprém, mindegy csak nyugatabbra legyen...
martonx: de már akkor is gyilkos szemmel néznek rád mikor mondod, hogy kártyával akarsz fizetni
Erről jut eszembe, hogy shell kúton nagyon kis ravaszdiak, múltkor fizettem és nem akar blokkot se adni, csak elrakta a pénzt. Mondom a blokk hol marad? ja.. ja igen.. és még akkor ütötte be... először elkezdte mondani, hogy van-e smart kártyám aztán elharapta már az gyanús volt. Benzinkutakon még mindig mókolnak?
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #66442 üzenetére
A másik oldalon se mindegy, mid van, és a szomszéd router beállításai, sugárzási csatornája is nagyon nem mindegy. Itt egy tp-link wdr 3600-as router van openwrt-vel, 2m-ről simán tolja a 135mbit/s-es kapcsolatot fel- le, ebből 100 fölötti érték mérhető is. A komolyabbak tudnak még többet, de nem 54mbites kártya legyen a gépben.
5GHz-zel pont nálam ugyanennyi jön, tehát vagy itt a hardver vége, vagy az általánosan elfogadott tény jön be, hogy gyorsabb nem lesz, csak az 5GHz-es sáv kevésbé telített. Cserébe a nagyobb freki miatt nagyobb csillapítása is van, tehát több falon még lassabb is lehet.
-
válasz
ShadowX #66442 üzenetére
Épp ezt próbálgattam a múltkor. Egy 100-as és egy 200-as előfizetésen nézegettem.
A 100-as, ha 4 falon keresztül megy a jel (ez van, ennyi van a router meg a gépem között), akkor lesz jó esetben 25-30. Közvetlen közelben 90.
A 200-as netnél másik fajta (legolcsóbb tplink) router van, ott vezetékesen se megy át több mint 90 (kábelen se). Itt meg a lustaság akadályozza a router cseréjét. De sort kéne rá keríteni nagyon.
-
quailstorm
félisten
válasz
ShadowX #66442 üzenetére
ZTE F668 amit adtak. Bridge-módba lehet egyáltalán rakni? Csak azt olvastam akkor limitál 100 megára kábelen, és még lehet admin jog is kell a bridge-hez.
Amúgy nekem teljesítménygondom nincs. N-es WiFi-t tudó ultrabookom meg van.Optikát nem tudom másba dugni, WAN meg nincs. Repeaternek persze utánadughatnék valamit, de attól még átmegy a ZTE-n.
-
-
-
HaZse
őstag
válasz
ShadowX #65868 üzenetére
Nekünk van itthon. Kondenzációs, tehát nem kell semmiféle csövön kivezetni a párát.
2200W-ot fogyaszt, de csak akkor használjuk, mikor nem lehet kint szárítani. (Általában késő tavasztól kora őszig nem használjuk)
A fogyasztás nálunk elenyésző, de legalább nincs magas pártartalom a lakásban. (Kb. 50%-os a páratartalom)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ShadowX #65880 üzenetére
Ha ennyire nehezen száradnak a ruhák, lehet, más baj is van a lakással: általában véve is magas a levegő páratartalma. Vannak szárítógépek, amik a levegőből veszik ki a vizet, berakod a fregolik közé és 3-4 óra alatt leszárad az összes ruha, több fregolinyi is. A helyigénye is kisebb, könnyebb is, akár a szekrényben is elfér, ha épp nem használod.
Egy páratartalom-mérőt vennék, vagy kölcsön kérnék olyantól, akinél viszonylag pontosan mér. -
-Tsaba-
tag
válasz
ShadowX #65868 üzenetére
Mi egy éve vettünk szárítógépet, használtat 3 hónap garanciával, 30e-ért wirlpool-t (rókusi krt. használt gépesnél, amit azóta a garancia lejárta után pár héttel is még garanciában megcsináltak egy apró hiba miatt), olyat amit nem kell lefolyóra kötni (van neki külön víztartálya, csak azt kell üríteni szárítás végén), úgyhogy csak áram kell neki. Azon kívül hogy hangos (még a fürdőszoba ajtót rácsukva is a földszinten, az emeltről), meg néha elfelejtjük átrakni/beindítani mosás után a cuccokat. A villanyszámlán minimálisan látszik csak, de amilyen gyorsan "kész" lesznek a ruhák az valami félelmetes. Az illatuk is sokkal frissebbnek hat (jobban érezni az öblítőt), és nem kell külön még teregetni, meg napokig várni (télen) a száradásra. Plusz ugye van hogy 2 kosár szennyes is összegyűlik (főleg a gyerek miatt), cirka 3-4 óra alatt szekrényszáraz a ruha (amíg a 1-es adag szárad, a 2-es mosódik).
Éppen minap kezdtem el gondolkodni (pont amiatt hogy néha elfelejtjük átrani a ruhákat), hogy olyan kellene ami mosó/szárító egyben. De ismerős lebeszélt, talán az is logikus még hogy nem romolhatnak el egyszerre.
Szerintem amire figyelni kell, hogy aminél egyben van ott a súlyok mások a szárításra és a mosásra. Plusz nem mindegy, hogy kell-e lefolyó. Max ha most vennék még a zaj-t nézném meg az adatlapján, de nagyon jó döntés volt... -
macilaci78
nagyúr
válasz
ShadowX #65868 üzenetére
Otthon van olyan mosógép, ami szárít is. A villanyszámlán nem mutatkozik meg, igaz, nem is használjuk ezt a ficsőrt.
További információk. -
martonx
veterán
válasz
ShadowX #65830 üzenetére
Hardveraprón tényleg találtam párat, azt hittem használtan olcsóbbak lesznek. Sajnos ahogy elnézem nem valami elterjedt itthon a Nintendo 3DS
így használt játékot találni hozzá se túl esélyes
vagy ami van is, az majdnem olyan árban megy mintha bemennék az 576kb.hu-ra és megvenném újonnan.
-
martonx
veterán
-
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #65584 üzenetére
Jól néz ki. Mondjuk picit nagynak tűnnek a rekeszei; lehet ezért tud tömörödni a homok?
A 60kg-ra visszatérünk karácsony táján. Menjen le pár edzés, aztán majd ha már 5kg lesz a mellényben, szerintem a súlyom is elkezd felfelé kúszni. Ami már biztos, hogy az első hetet az ajánlott 3kg-al nyomom végig és csak utána kezdem növelni.
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #65548 üzenetére
Ebayen vettem 7k-ért, és nagyon frankónak tűnik. Ma érkezett meg; holnap este már ki is fogom próbálni (hétfő-szerda-péntek az edzésnap) 8-8 rekesze van elöl-hátul és baromi masszívnak néz ki. Vannak hozzá kis tatyók, amiket a rekeszekbe lehet rakni. A tatyóba uzsonnás zacskót rakok, amit megtöltök homokkal(a varrási hézag között szerintem kijönne a homok). Első körben még vizet se rakok hozzá; úgyis szerintem a mostani idő miatt nedves homok lesz benne.
Ja és direkt 20 kilós; 10 fölé úgyse megyek (+kímélés). Lehet, hogy fél kilós rekeszekkel fogok kezdeni, és nem az összeset rakom bele, mert:
Guglis sportorvos szerint súlymellény, amiben futni is akar az ember(és én azt is akarok), kezdésnek a testsúly 5%-ánál nem lehet nehezebb.
Mondjuk az csak 3kg. Nem baj, a fokozatosság elvét vallom.Na szóval csak annyit akartam, hogy ez elég jónak tűnik, és szerintem semmivel se rosszabb, mint az itthoni 23k-s súlymellény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest