- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ted_Beneky #37823 üzenetére
Nálam ez ilyen megszokás.. régi becsípődés, előző lakhelyen állandóan volt valami vendégféle, én meg szeretek a kádban lazulni fejhallgatóval a fejemen.. volt már belőle kellemetlenség
De ja, ha elhagytam volna a már fölösleges szokást, nem baszok rá most.Persze minden kulcs be volt próbálva, nincs találat.
39-es kellene. Ez vajon a típusa, vagy csak egy régi ajtószám? -
Syl
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #37374 üzenetére
Nem is tudom...
(#37377) martonx
Na azért
-
válasz
Ted_Beneky #37244 üzenetére
Én sem értettem miért rakták ennyire későre. Már fél 9-kor is teljesen sötét van..
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #37237 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #37233 üzenetére
TP-Link TL-WR8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #37230 üzenetére
Még a lite n is gyorsabb a bégénél
-
sss
őstag
válasz
Ted_Beneky #37230 üzenetére
Gyorsabb ha jól rémlik.
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #37141 üzenetére
Hja. Játékhoz a feltöltés kell inkább.
-
válasz
Ted_Beneky #37141 üzenetére
Inkább az a csomag legyen ahol a 2.5 up garantált.
(szerintem) -
válasz
Ted_Beneky #37139 üzenetére
Épp ez volt a téma múltkor mikor erről beszélgettem, azt mondták mások hogy a 8 megabit nem mindig elég, amit én nem hittem (és nem hiszek) de ezt mondták. Leellenőrizni nem tudom.
Közhely, de inkább a Ping számít.
Persze lehet, hogy a játékok fejlődésével és esetleges optimalizálatlansával a sávszél igényük is nő. Én 11 éve játszok napi szinten online fps-t, 10-11 éve az akkor 6-8 megabites vonal hibátlan volt (akkor is inkább a Ping volt kérdés).
Most manapság 40 és 80 megabites vonallal próbáltam, soha nem merült fel hogy kevés lenne. Volt, hogy mellette kemény le/feltöltés volt (pl Bitcasa tárhelyre ment fel 120 giga anyag) ez a vonal 80 lefelé és 40 felfelé, a Bitcasa 500 és 900 kbyte/secet használt, tehát a 40 megabit max 1/4-ét és a maradék bőven elég volt.Szerintem a 8 megabites vonallal is inkább az up volt kevés. Szerintem ha felfelé megvan a 4 megabit akkor már hiba nem lehet.
Milyen játékot akarsz amúgy?
-
HuMarc
veterán
válasz
Ted_Beneky #37113 üzenetére
Ált. Isk. 7. osztály, csak egy olyan lapot adtak, amin van fél oldalnyi megj. rovat, ahova gondolom részletezni kell, hogy mikor mit igényelünk. Viszont nekem (szintén 7. osztály, csak ez 6 osztályos gimi) semmi sem volt. Szóba sem került, szóval nem kell még egy papírral rohangálni.
maláj: A fentebb részletezett első esetben mindenki kapott ilyen lapot nem kellett töltögetni. Fel voltak rá készülve, hogy sajnos sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel.
finest: Lesz, aki csak októberben kap meg bizonyos köteteket, hozzánk szerencsére minden megérkezett. Az a rossz, hogy az, aki ténylegesen fizet a könyvekért, az legalább kétszer, de lehet, hogy háromszor fizeti ki azoknak is, akik ilyen-olyan okokból ingyenesen kapják a tankönyvet. Mivel a tananyag 3 évente fixen megváltozik, hogy véletlenül se tudjuk az idősebb testvér, ismerős tankönyvét használni, így annak, hogy most már az ingyenes tankönyvek az iskola tulajdonában vannak, semmi értelme volt, hisz három éven belül így is le kell cserélni az összes könyvet.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Ted_Beneky #36997 üzenetére
Naja..egy használt, 1GB-s HD5770-el lehet jobban járna, mint platform váltással...
Mondjuk egyre ritkábbak az olyan új címek, amik tolerálják a 4 mag hiányát.
Ha el tudja adni a HD4850-et, akkor egy ilyen váltást 7-8K alatt meg tudna lépni....
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #36631 üzenetére
Geforce 7950GT volt az utolsó Nvidia kártyám és úgy néz ki, hogy a következő is Radeon lesz.
-
pmheros
őstag
válasz
Ted_Beneky #36621 üzenetére
van, igen. 09.01 -ig még szabadon lehet bere**elni
-
finest
addikt
válasz
Ted_Beneky #36586 üzenetére
LOL
-
válasz
Ted_Beneky #36396 üzenetére
Nem lesz.
-
Syl
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #36396 üzenetére
Ha rajtam múlik, akkor nem. Egyébként le***rom
-
Syl
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #36394 üzenetére
De ugye őróla nem kerül fel kép?!
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #36263 üzenetére
Az lehet, de akkor pont az nincs meg, ami nekem hiányzik. Az, hogy kifizettem az árát, így el KELL menni edzeni. Itthon lustább az ember. Ha lementem edzeni, akkor már nem vagyok lusta, de itthon hihetetlen mértékben el tudok tunyulni.
-
maláj
addikt
válasz
Ted_Beneky #36059 üzenetére
nemkicsit
-
maláj
addikt
válasz
Ted_Beneky #36057 üzenetére
most egész konkrétan éxer kellene (azon belül gyémántkék színű
)
-
Syl
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #36054 üzenetére
Nekem az irodában a petőfi végén invitel adsl van. Mi a kérdés?
-
pschio
őstag
válasz
Ted_Beneky #35983 üzenetére
Bárhova lehet vinni, ahol van DIGI.
-
válasz
Ted_Beneky #35952 üzenetére
Ahogy mondanák ez így "élet szerű"
-
válasz
Ted_Beneky #35941 üzenetére
Egy átlagember egy ilyen autót megemlítene az adóbevallásába szerintem az 1800-as évekig visszamenőleg kivizsgálnák honnan van
-
ST05
őstag
válasz
Ted_Beneky #35916 üzenetére
A british racing green? ne hülyéskedj az vagány nem kicsit
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #35916 üzenetére
Egyedi libaf*s takony-ző'd metál.
"Magyarországon nagyrészt kétféle ember él. Vannak, akik tudják, hogy 'odafönn' lopnak, de ez nem érdekli őket. Aztán vannak, akik tudják, hogy lopnak és ennek örülnek, mert... "
-
Agyasima
őstag
válasz
Ted_Beneky #35749 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #35743 üzenetére
-
válasz
Ted_Beneky #34897 üzenetére
Ha ez fordítva lenne akkor érthetőbb is lenne.
Mert ugyebár ahogy a padlásra mégy annyival is közelebb kerülsz a műholdakhoz -
válasz
Ted_Beneky #34894 üzenetére
Még az is meglehet.
Rögtön meg is nézem nincs-e esetleg egy fólia is a kijelzőn amin ikonok vannak -
ST05
őstag
válasz
Ted_Beneky #33886 üzenetére
norton biztonságosnak ítéli, még igy is, hogy visszakapcsoltam
nem egy pop-up. ba van a trójai? ( nálam alapbeállítás a pop-up blocker)
-
Old fox
tag
válasz
Ted_Beneky #33358 üzenetére
sőt, még melegebb
bár acetont még nem ittam
-
Old fox
tag
válasz
Ted_Beneky #33356 üzenetére
A Csillag téren, a Csillagkapunál !
-
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #31121 üzenetére
Ja, nagy zaj volt, mondom faxa, ez mindent szétver. Az udvaron áll 6 autó, az utcán még kettő. Érdekes, egyiknek se lett semmi baja, de a szomszéd redőnyét megsorozta, az én délkeleti falamról kicsit leverte a festéket, pár tobozt, meg az udvari meggyfák termését lekapta, de nagyobb kárt nem okozott szerencsére.
-
válasz
Ted_Beneky #29456 üzenetére
Mondta valami muki a délmagyarban a múltkor, hogy újabban azzal próbálkoznak hogy nem teszik ki, mert a maszek lomtalanító gmk-k nagy szemetet csinálnak belőle (ők nem ISO9001-gyel dolgoznak)
-
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #29240 üzenetére
Nálam meg minden gond nélkül átrakták a régi modemet az új dobozába, mert hirtelen nem volt kéznél a doboz... Nem számolnak fel semmit, ami nincs az ászf-ben az nem is létezik.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #27513 üzenetére
Erdekes, nalunk dolgozott egy srac akinek ket labat vagta le a vellanyos. (Terd alatt.) Nekem evekig fel se tunt (kicsit bicegosen jart), csak kesobb mondta valaki.
Szoval tenyleg rokkant egy fellabu ember, de irodai munkat akar vegezhet is (700k rokkant van magyarorszagon, joval tobb lakossagaranyosan, mint mondjuk hr-ben, ahol nemreg haboru volt. (Gyakorlatilag minden 10. felnott rokkant))
(A sok kamuroki miatt epp a valodi rokik szivnak, egyreszt ezzel az ujraellenorzesekkel, masreszt az apanazs is maskepp alakul.)
-
maláj
addikt
válasz
Ted_Beneky #26199 üzenetére
a fiatalember 99%-ban megeszik mindent amit adnak Neki odabent
a leányzó már finnyásabbszerk: 14k az ebédje
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #26199 üzenetére
Az nem lenne ennyibe.
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #25373 üzenetére
Honnan rendelted az alkatrészeket. Nézelődtem, és már a váznál megakadtam, mert éppen sima egyszerű, egyszínű, olcsó vázat nem találok. Illetve 28-as kerékhez mekkora váz kell?
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #25159 üzenetére
Aszfalton pl. rajta van, de linket nem adhatok, mert az már ütközne a ph! szabályzatba:
"minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan " -
LordVader80
őstag
válasz
Ted_Beneky #24811 üzenetére
-
válasz
Ted_Beneky #24738 üzenetére
aztán meg rájönnek 5ezer év múlva, hogy holografikus rétegek is vannak a naptáron
-
tucsok.
senior tag
válasz
Ted_Beneky #24046 üzenetére
nagyon csontik
-
válasz
Ted_Beneky #24046 üzenetére
Meg mondjuk egy kicsit x lábúak is...
szerk.: és csámpásak is ahogy elnézem.
-
Rhino666
addikt
válasz
Ted_Beneky #23466 üzenetére
PÜ!
-
válasz
Ted_Beneky #20466 üzenetére
Bármikor.
Viszont ha van időd olvass utána hogy miket szemetel a registryben mert képes oszt visszatelepszik. -
válasz
Ted_Beneky #20445 üzenetére
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120922141720AATVjOS
Ezt a babylon bizbazt Te tetted fel a gépedre? Olybá tűnik falovad van.
Az a baja h nem tud az adware szerveréhez kapcsolódni. -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #20438 üzenetére
edit: már késő
-
Kombat
őstag
válasz
Ted_Beneky #20079 üzenetére
A75-ben van USB3, SATA3 és magasabb a max felbontás
-
ro_bert17
őstag
válasz
Ted_Beneky #19909 üzenetére
-
pmheros
őstag
válasz
Ted_Beneky #19391 üzenetére
De vajon a bicikli közlekedés nincs ott rendesen kiépítve vagy a buszmegálló ?
-
proper
őstag
válasz
Ted_Beneky #17581 üzenetére
miért lépsz ki?
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #17577 üzenetére
Loss-osnak tűnik a neted. Nézd meg, hogy mi a szitu a pingekkel.
-
válasz
Ted_Beneky #17577 üzenetére
Csak nálad
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #17126 üzenetére
van sima háziorvosi is elvben
sőt államvizsgán mindig ott van -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #16667 üzenetére
Éjszakázik/túlórázik.
-
pmheros
őstag
válasz
Ted_Beneky #16646 üzenetére
jobb mintha méteres csajos képet tett volna be mellé
elismerés neki az őszinteségért.
nem csak win7 létezik, tehát így is lehet érdeklődő -
maláj
addikt
válasz
Ted_Beneky #16646 üzenetére
-
válasz
Ted_Beneky #16383 üzenetére
Tudom-tudom, de csak h biztosak legyünk: a plasztik szemig ami jó.
Jah h a gyerek, akkor bocs -
válasz
Ted_Beneky #16379 üzenetére
Át lehet. Vagy csak engem engednek ki be állandóan. Kocsinál figyelj a nemzetközi biztosításra, mert szopatnak vele. Ha Szabadkára mész, akkor a Palics-Szabadka közötti szakaszon ne menj csak 50-55-el mert kiszednek a sorból ha magyar a rendszámod.
-
válasz
Be kell menni az ügyintéző terembe akkorra amikorra időpontod van.
-
SirRasor
addikt
válasz
Asszem át, de azért kérdezd meg telefonon
kimásoltam a kényelmes életbe már:
Röszke Autópálya Határátkelőhely
(62) 573-851
(30) 466-1026Időpontra odamész, de nem jön ki senki szólni. Bemész az ajtón és keresel egy szabad ügyintézőt, majd mondod, hogy neten foglaltál időpontot.
-
Digital
addikt
válasz
Ted_Beneky #16335 üzenetére
Félelmetesek!!!!!
-
maláj
addikt
válasz
Ted_Beneky #15930 üzenetére
ecsém óhajtod, hogy rádküldjem az emberemet akit rikárdónak hívnak ismertebb körökben ??? -
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #15679 üzenetére
Nekem volt egy olcsó egy gigásom, de Old Fox lecsapott rá.
-
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #15643 üzenetére
Az semmi, egyszer vagy 2 éve a corában felpakolunk, a végére a becsomagolt sütik, jön a szerb, és felteszi a képcsöves tévéjét dobozostól a szalagra. szerinted matrica lett a sütikból? Úgyhogy a pénztárosnak szóltunk, jöjjön szépen egy görkoris, ezt vigye vissza, a sütisnél rakasson össze egy ugyanilyen csomagot, és várunk szépen, eltartott vagy 10 percig.... Mondtam a baromnak a magamét, de totál feleslegesen....
Azóta viszont kissé agresszívebben állok ehhez a dologhoz, már nincsen jópofizás, gondolkodás nélkül visszadúrom a cuccát, ha hozzányúl az én általam odarakott elválasztóhoz...
A jobb csak, mikor már harmadszor lépek előre és harmadszor nekem tolja a kocsit, azoknak szoktam mondani, hogy most játsszunk olyat, hogy én előrelépek, ő pedig negyedjére nem tolja nekem a kocsit...A tuti meg a kézikosár, a sok tulok arra nem képes, hogy a kosár fogantyúját úgy igazítsa, hogy a következő vásárló bele tudja a sajátját rakni, ilyenkor jön a kérdés, ez a Te kosarad? Igen. Na akkor igazítsd már meg a fülét, ha már eddig nem voltál rá képes....
-
ShadowX
őstag
válasz
Tipikus magyar vénasszony...csak azt nem tudom, hogy ha nyugdíjas, akkor hova siet? A buszon is mindig ők akarnak először le- és felszállni.
Igaz az előttem szóló mondás, miszerint a durr egy pofon mindent megold.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #15650 üzenetére
én már attól ki tudok akadni ha xy boltban állok a pénztárnál sorba és a mögöttem álló beleáll a seggembe. nem értem miért jó ez. hamarabb kerül sorra vagy mi? ez a fotós sztori nagyon kemény...
-
finest
addikt
válasz
Ted_Beneky #15650 üzenetére
Szerintem ez kedves, milyen érdeklődő a fickó.
-
LÁZ
addikt
válasz
nekem volt olyan a makkosházi coop-ban, vagy mi van ott, hogy pénztár-fizetek, és a következő kuncsaft 1 szelet csokiját ráhúzta véletlenül az enyémre a pénztáros csáje.
Mondom neki, veszett több is mohácsnál, 200 akárhány ft, kifizetem helyette, éppen jó kedvemben voltam, erre a 2vel mögötte lévő mami olyan hőbörgést levágott, hogy hogy képzelem én ezt, hogy más helyett kifizetek bármit is, meg különben is.
Mondtam neki, hogy ilyen fasza gyerek vagyok, és ha nem tetszik neki, tolja ide a szarjait, és azokat is kifizetem, hogy legyen egy jó napja....persze kussba maradt, a csokit meg stornozta a csáje.
Hihetetlen, hogy emberek azért mennek adott esetben bárhova is, hogy az első adandó alkalommal hőbörögni tudjanak.
-
maláj
addikt
válasz
ilyenkor illedelmesen + kell kérdezni, hogy: most jobb vén majom ???
-
Rhino666
addikt
válasz
Durr egy pofon, mert megérdemli.
-
Rawulf
őstag
válasz
Az ilyennek be kell szólni...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #15369 üzenetére
Fedorának +1.
Arra figyelni kell, hogy volt, aki egyenruhában kiment, vízzel körbepermetezett, elkérte a pénzt, adott nyugtát és ment dolga végeztével. Utóbb kiderült, kirúgták, rögtön utána körbejárta akcijósan a felsővárosi paneleket. -
GrotESC
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #14779 üzenetére
Az AMG SLS fekete színű barna tetővel.
-
Digital
addikt
válasz
Ted_Beneky #14779 üzenetére
Hú már nem is emlékszem rá!
Viszont a hangja brutál volt! -
Digital
addikt
válasz
Ted_Beneky #14777 üzenetére
Pár hete van a városban egy Német rendszámos Mercedes SLS AMG roadster!
De meg tudnám hajtani... -
maláj
addikt
válasz
Ted_Beneky #14723 üzenetére
azt én megoldom házon belül
na de akkor 1 kérdés
ezt a képet produkálja XP telepítésnél 2 gép is ami nálam vesztegel ...
linuxok is összefossák magukat ...
memtest lefutott rendesen
hdd, odd, ram(ok), IDE kábel, másik IDE foglalat, stb. minden cserélve volt már az alaplap kivételével ...a kérdés tehát: akkor ez mia f*szom végülis ???
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #14715 üzenetére
Van az a gép, amiért én is hajlandó lennék ilyen csöcsöt fogni.
Zoli1222: Engem érdekelne a szoba hölgy tagjainak véleménye is.
-
LÁZ
addikt
válasz
Ted_Beneky #14715 üzenetére
tud élni, látod bejött neki
-
Agyasima
őstag
válasz
Ted_Beneky #14704 üzenetére
Köszi, remélem, még ott van.
-
Syl
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #13313 üzenetére
Van ám bizony
Már csak felirat kell hozzá.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #13077 üzenetére
-
Digital
addikt
válasz
Ted_Beneky #11710 üzenetére
Itt online a neten!
-
Old fox
tag
válasz
Ted_Beneky #11710 üzenetére
-
maláj
addikt
válasz
Ted_Beneky #11696 üzenetére
már látom, hogy ebay lesz
kár, hogy a szállítás 2x annyi mint maga a cucc -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #11055 üzenetére
És egy kártyafüggetlen telefon. Aztán rövid úton kiderítjük, hogy feltöltő kártyás-e.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #11051 üzenetére
Pin kód?
-
LÁZ
addikt
válasz
Ted_Beneky #11048 üzenetére
nem élek ilyen ajzószerekkel
viszont dj keverő-akármi, 42es adizero és 6970 eladó
-
madstunt
addikt
válasz
Ted_Beneky #10556 üzenetére
egy ferfi ha masra nem legalabb arra emlekszik a filmbol,(
) de amugy nalam a film a kedvelt kategoriaba esett mindig is
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #10556 üzenetére
-
madstunt
addikt
válasz
Ted_Beneky #10551 üzenetére
eleg baj, pont jo az eredeti
-
válasz
Ted_Beneky #10309 üzenetére
Hát....Rawulf és jómagam is 100+ kg. Ő nyerít én röfögök röhögéskor de a rázkódó zsírunk mozgatni tudja az egész széksort
pölö a Transformers 3 alatt a végénél amikor a paraszt ütötte a micsodát mert nem működött, akkor a Műkoggy jutott az eszünkbe
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #9847 üzenetére
A CsillagPC-be már nem keresnek embert, csak még kinn maradhatott pár helyen a hirdetésük.
-
LÁZ
addikt
válasz
Ted_Beneky #9484 üzenetére
régen rengeteget olvastam, és most szeretném lassan összerakni az eddig megjelenteket,
Ezek várhatóan meglesznek egyben:
2,19-21,30,32,35,37,42-44,49,50,54,57,60,61,64-67,70-74,77a maradék kb 30 db érdekel..
de mindenképp a keménykötésűek, ha több darabod van, melyek azok?
@9477: röstellem is nagyon
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #9290 üzenetére
első körben szétnéznék driver ügyben. Aztán egy pendrive-al seperc alatt telepíthető rá a windows.
-
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #9294 üzenetére
Egésség. Egyébként nem bonyolultabb, de jó egy usb-s dvdíró is.
-
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #9290 üzenetére
letöltesz egy windows 7 usb dvd download tool nevű alkalmazást, aztán egy tiny7-t, vagy egy w7 startert, ezt az előbbi programmal ráteszed egy 4GB-os pendrive-ra, majd erről bootolsz és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest