- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmheros #35503 üzenetére
Nem akarok en ezzel vitatkozni, de igyekszem ragaszkodni a felvetett igenyekhez..pl ha valaki varosba autot akar, nem ajanlok neki robogot
Ha megvannak az alapok, megoldhato ennyibol is hasznaltan.
Sot meg csak nem is kell ragaszkodni az intelhez, mert 4magos phenommal (ami nem mai gyerek mar, tehat feltetelezem, nem lehet tul draga), es egy jobb amd vga-val sem lehet gondja.
A ficko, aki a gta iv legutosebb grafikai modjat csinalja (icenhancer), pl jo ideig egy mezei 5870-nel jatszott, es ott maxra tett graf, es fullhd felbontas volt
Teny persze, hogy nv-bol olcsobb kartyaknak is jobban fekszik a iv
De igazabol a cpu fontos nagyon..Hatha az v nem lesz ennyire szar port (ha lesz egyaltalan)
-
-
pmheros
őstag
válasz
pmheros #35471 üzenetére
heh, ez nagyon jó ! Okosan a videó megnézése előtt az oldal megkérdezte, hogy férfi vagy nő vagyok. Természetesen a férfit választottam és betett nekem a hírvideó elé egy reklámot amiben a szagokat is eltüntető tisztasági betétről láthattam egy reklámot. Egy csomó nő aki idétlenül nevet, és nem látszik miért
Már értem miért volt fontos a nemem, hogy kicsináljanak idegileg -
-
válasz
pmheros #34653 üzenetére
Fentebb írtam. nekem az a gondom,hogy jelenlegi BTX-es Fujitsu vagy milyen BIOS-os P35/ICH9 lapom az AHCI-t nem tudja.Az 500Gb-os HDD-m 50Gb-os "C" partícióját cirka 3-4 hónap alatt fullra írta a w7 behisztizett,hogy nincs több 50Mb szabad területnél
Legalább a DFI lapon az AHCI jelen van. -
Rick4
félisten
válasz
pmheros #34611 üzenetére
Nekem volt olyan lapom amiben ich7 déli híd volt, itt valami olyasmi volt, hogy a trim nem támogatott, viszont olyan ssd-m volt (kingston svp100) amiben a garbage collection nevű funkció megcsinált mindent az oprendszer helyett, tehát bármilyen rendszert lehetett volna rápakolni.
Az viszont nem tiszta, hogy a w7 w8 megold-e bármit is enélkül, vagy a trimhez komolyabb déli híd kell, és enélkül az ssd se működik rendesen...
-
HuMarc
veterán
válasz
pmheros #34458 üzenetére
"Azt is megfigyelték, nem mindegy, hogy a kísérletben részt vevő férfiak hogyan érték el az erekciót. Az úgynevezett csináld magad módszerrel elért merevedés rendre "kisebb" péniszt eredményezett, mint aki partnere orális vagy egyéb segítségét vette igénybe a zászló felvonásához."
Ezt egészen pontosan hogy tudták tesztelni? Ha úgy, ahogy gondolom, akkor khm... én is részt vennék egy ilyen kutatásban.
-
HuMarc
veterán
-
-
-
-
válasz
pmheros #34204 üzenetére
főként az autós, mert 95%, hogy egyirányú útba ment szembe ... Mivel minden autó az ellenkező irányba áll.
ha nem egyirányú akkor az anyuka egyértelműen a hibás. Bár amúgy is kéne jobbra balra nézni, de egyirányú esetén nem biztos, hogy gondolta, hogy van olyan barom aki szembe megy a forgalommal ...
-
martonx
veterán
válasz
pmheros #34183 üzenetére
meg tegyük hozzá, hogy az ssd-kből is különböző sebesség kategóriák vannak. Aki megveszi a legolcsóbb 64 gigásat, az őrült nagy előrelépést nem fog tapasztalni, és még attól is rettegni fog, hogy a windows ráfér-e.
Szvsz 120 gigánál indul az SSD, és azokból is meg kell nézni, hogy milyet veszel. -
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
pmheros #31452 üzenetére
Ha valaki nagyon unatkozna, Puppy linuxban kéne kis help.
EDIT: láttam a guglis kocsit; pont mellettünk rongyolt el a rókusi körútnál a nagytesco mellett
Igaz le volt takarva az eső miatt a kamerája
-
Rawulf
őstag
válasz
pmheros #31284 üzenetére
Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2. - Röhögök ma is egyet.
-
tisn
addikt
válasz
pmheros #30896 üzenetére
Nem tudom nálad mi a dp- és mi a hdmi eszköz ?
Amikor vettem egy Displayport -os monitort, még hdmi -s vga -m volt. Vettem hozzá egy displayport ->hdmi átalakítót. És nem ment! Kiderült hogy ebbe az irányba (egy drága) aktív jelátalakító kell, nem csak egy szimpla "fordító elem"laptop displayportos kimenet, tv hdmi bemenetes
-
válasz
pmheros #30756 üzenetére
A tengerentúlon élő rokonokkal kicsit nagy lenne a lag.
Mi most osztálytalálkozót szervezünk, hihetetlen módon meg tudja könnyíteni a dolgot FB.
Egyetértek a kardfogú tigrissel, olyan egy közösségi oldal mint ahogy használják. Nálam is vannak az ismerősök között akik szerint minden agyament dolgot meg kell osztani, őket letiltottam és most másokat szpemmelnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest