- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Ted_Beneky #89813 üzenetére
Az egyik sim hilibátlanul működött, a másik "állt le" kb 1,5 órára.
Csak értesítő sms jött rá. -
válasz
Ted_Beneky #89738 üzenetére
Már regel óta ott van az alagsorban kirakva a rendelet, közvetlenül az ajtó mögött, amire az van írva, hogy "vigyázat, a leopárd harap". Nem az ő bűnük, hogy nem olvastad el
-
solena
tag
válasz
Ted_Beneky #89720 üzenetére
Az oldalán kint van, hogy Szeged teljes belterületén kötelező. Nem sz*rral gurigázik
Itt vásárhelyen meg még nincs infó
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #89698 üzenetére
Látom , mindenkinek megvannak a sajat élményei
-
Krogoth
senior tag
válasz
Ted_Beneky #89643 üzenetére
Lehet átkérted magad bridge módba, akkor nem is tudsz közvetlen az ő routerükre rácsatlakozni.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #89643 üzenetére
Szia! Egyáltalán nálad optikai kábel van? Tudtommal, csak az tudja az 1000-est.
-
Krogoth
senior tag
válasz
Ted_Beneky #89641 üzenetére
100/30al már nyújthatsz be panaszt, mert 300/75 a garantált. Digi saját speed test oldalán kell futtatni a tesztet.
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #89566 üzenetére
30-as nő sem biztos hogy tisztában van ezekkel a dolgokkal
-
quailstorm
félisten
válasz
Ted_Beneky #89564 üzenetére
Olyan ez nem a hülyétkapokazapróktól topic, de nem látom a kérdésben a problémát.
Ha idős ember, és nem tudja, hogy CD-vel már valószínűleg mind nyugati normás, akkor teljesen valid kérdés: [link]Én elég sok össze-vissza áthangolt keleti normás rádióval találkoztam, azon nyilván nem jött be minden csatorna.
-
válasz
Ted_Beneky #89528 üzenetére
Köszi
-
Gergello
addikt
válasz
Ted_Beneky #89053 üzenetére
Kár hogy nem korábban tetted fel, 2 hete vettem tartaléknak a möbelix tüzépen egy sz..rt.
Szélesség: 100 cm, Mélység: 52 cm. Magasság: 72 cm
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #88843 üzenetére
de te logikusan gondolkodsz...
Mikor csinálja ezt egy hivatal??? Amit leírtam az is logikus, nem?
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #88838 üzenetére
ez egyszerű:
A várost felosztották négyzethálósan. A szelektív kukákat a mindenkori négyzetháló jobb oldalán/ahhoz közel stb.. osztják. Hogy miért nem középen? Passz....Így aki a szomszédos négyzethálóban lakik közel annak a bal oldalához, olybá tűnik neki, mintha tőle pár lépésre osztanák, de mikor neki a jövő héten osztják, akkor 600 métert kell gyalogolnia a neki megfelelő négyzetháló jobb oldalához. Ennyi.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #88833 üzenetére
Kaucsukos
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #88809 üzenetére
Az adott városrészen megújul az útburkolat, kiszélesítik az utat a Lugas utcán, valamint a Budapesti körúton, ahol buszsávot hoznak létre, hogy biztonságosabbá és gyorsabbá váljon a kerékpáros és a közösségi közlekedés is a téren.
Szerintem semmi komoly, csak végre rendes útburkolat lesz.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #88809 üzenetére
Csak megcsinálják a Csillagkaput?
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #88795 üzenetére
optikan a digi nem is árul már csak gigabites csomagot, nekem 500/200 volt ( mert az is doszt elég lenne) de kérés és díjemelés nélkül, egyszercsak átminősítettek 1000-re. ha nincs is annyi de kb 800/250 mindig van, ha mérek, ez több mint elég
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #88793 üzenetére
A digi alapbol olcsobb mint az invitel volt. Nálunk is ( nekem is volt) volt Invitel és azonnal átmentem Digihez amikor elérhető lett kevesebb pénzért min dupla sávszélességet ad, és a tv-hez sem kell minden egyes készülékhet külön STB mégis mennek a HD adások ( ha a tv képes rá) és mellesleg semmi probléma nincs a digi minőségével ( optika) kb 3-4 éve van már de még hibabejelentést egyszer sem kellett tennnem.
Szóval egy kört érdemes lesz futni ezzel, hogy ha drágábbat nem is szeretnél de jobbat olcsobban esetleg? persze ha okés a drágább (lehet hogy rosszabb kondiciókkal) és nem oszt szoroz , akkor Neked jo a nyugi. -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #88791 üzenetére
koss veluk uj szerzodest. az en szolgaltatomat is megvette a digi (tvnetwork) es nem valtottak automatikusan az uj olcsobb digis arra.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #88691 üzenetére
A legjobban kereső youtuber pedig egy kisgyerek aki játékokat tesztel.
Azt hiszem pályát tévesztettem.
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #87777 üzenetére
két fiam van..13, illetve 17 volt bölcsi volt ovi...tudom milyen...ráadásul az egyik füles volt. Minden basz**tt kicsi megfázás a fülére húzódott. De néha az áltsuli is olyan, hogy a fél osztály dögrovást kap, köszönhető a sűrű tornaóráknak, kevés kicsi öltözővel, tuti valakitől elkapja. Mikor egyszerre három-négy osztály öltözik/vetkőzik..
-
Soriano
tag
válasz
Ted_Beneky #87661 üzenetére
Nincs mit. Egyébként telefonon/írásban/online mindent el tudsz intézni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #87659 üzenetére
Mi online el tudtunk intézni lakásvásárlással kapcsolatos teendőket.
-
válasz
Ted_Beneky #87661 üzenetére
Nekem forgalmit kellett volna cserélni műszaki vizsga után valami eszement módosítás miatt de nem tudtak fogadni...
Majd amikor meg kinyitnak nem győzik bepótolni az addigra sok-sok 1000 forgalmi cserét -
Soriano
tag
válasz
Ted_Beneky #87659 üzenetére
Egyelőre zárva. Időpontra sem tudsz menni. Ez nem változik május 4-től még.
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #87337 üzenetére
Köszi, jó ötlet megnézem a hivatalos forrásokat. Szerintem a horvátok nem hagyják elúszni a nyarat, újraindítják a turisztikai idényt, amint lehetséges.
-
Cyrin
addikt
válasz
Ted_Beneky #86928 üzenetére
én is most tavaszra akartam venni a gyereknek, jó időben iskolába járni meg bandázni, de úgy tűnik egy ideig nem lesz szüksége rá...
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #86787 üzenetére
5 nyugdíjas a szillérin a zöldön a padon üldögélés és beszélgettek vagy bruttó 2 órát. 1 méter távolság megvolt, dehát...
-
válasz
Ted_Beneky #86404 üzenetére
A mikrohullámú is sterilizál tudtommal
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #85599 üzenetére
Nem tudom miről beszélnek
-
azbest
félisten
válasz
Ted_Beneky #85487 üzenetére
Nem polkorrektség miatt mondta macilaci78, hogy közterületen, a rendezvény helyszínén kívül ne vegye elő, ne lóbálja.
Ha rendőr meglát vagy bárki hívja őket, mert azt hiszi, hogy igazi, akkor ugyanúgy kell eljárniuk, mintha igazi lenne. Mintha valódi lőfegyver lenne.
Ha airsoft vagy riasztó fegyver, akkor még egy hatósági igazoló kártya sem árt mellé, hogyha igazoltatáskor előkerül a csomagtartóból, akkor ne kobozzák el bevizsgálásra. [link] -
ritkaság
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #85449 üzenetére
Nana nem voltál arra!
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Ted_Beneky #85445 üzenetére
Például : [link]
-
lorcsi
veterán
válasz
Ted_Beneky #85221 üzenetére
kb. hány fuvar volt
és miylen jellegű autóba fért be? -
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #85207 üzenetére
Mondjuk esetemben a Pest is szóba jöhet nyilván, csak gondoltam nincs érdemi különbség árban. 10 nm-nyi kültéri járólapról beszélünk.
Egyúttal köszönöm mindenkinek a tippeket, javaslatokat!
-
lorcsi
veterán
válasz
Ted_Beneky #85207 üzenetére
A szallitast hogy tudtatok gazdasagosan megoldani ?
-
válasz
Ted_Beneky #85121 üzenetére
Én "fekete" asztalt keresek mert az olcsóbban "dolgozik"
[link] -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #84984 üzenetére
Igen, én is így gondoltam
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #84984 üzenetére
Szvsz sokkal jobb lett a PH az új mobil baratább dizájnnal. Én jó ideje szívesebben nyitottam meg a mobilarenat, mint a pht. Most végre a pH is megkaptam a jobb kinézetet. Miért kell rögtön vissza sírni a régit, ha valami megújul?
-
Rimuru
veterán
válasz
Ted_Beneky #84981 üzenetére
Nem igaz, ha válaszra mentél volna akkor igaz lett volna. Mivel újat írtál legfelülre/legalulra írsz az "új helyére".
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #84981 üzenetére
Eddig is így használtam
Amúgy nekem csak a betűtípus furcsa, minden más OK...vagy nálatok valami ténylegesen rosszabb lett? -
válasz
Ted_Beneky #84917 üzenetére
A szünetmentes tápom elfütyülte Vivaldi 4 évszak című művét.
Ez most "nagy" vihar volt de ami óta "fejlesztés" ürügyén Bordányba megpiszkálták a hálózatot több áramszünet volt mint az elmúlt 30 évben összesen... -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #84917 üzenetére
Tápén van/volt, Makkosházán nem ment el az áram. Zsámbokréti soron elég durván voltak szakadások, de már ott is van.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Ted_Beneky #84887 üzenetére
Köszönöm, gondoltam én is, hogy így megy.
Valószínűleg kimarad a kaja a szegedi oldalon, kétszer már próbáltuk, moslék volt mindkettő. 😰 -
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #84587 üzenetére
Rókusi körúton belül van, nagyon jól megközelíthető helyen. Noha nyilván nem belváros.
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #84560 üzenetére
"Tizenhárom éve nem kötelező már a tüdőszűrés, a 40 évnél idősebbek számára azonban évente egy alkalommal ingyenes."
nem kell beutaló sem amennyiben nem egészségügyi könyvhöz ( munkavállaláshoz) kell. Ha igen akkor a szűrést elrendelő munkáltatói üzemorvos ad beutalót és azért fizetni kell. Ezt általában a munkáltató magára vállalja ( hacsak nem valami kisstílű sz@rrágó munkáltató) pl egy ismerettségi körömben lévőt ugy akart alkalmazni eü könyvhöz kötött munkakörben egy maszek vállalkozó, hogy "egészségügyi könyv képesen" vagyis az ehhez szükséges tüdöszürést a munkávállalóval akarta fizettetni hogy tudta, hogy az eü könyvhöz kiállított igazolás díjköteles...
40 év alatt ez alatt pedig azt hiszem 5 évente ingyenes. ( beutaló nélkül) De "indokolt" esetben a háziorvos beutalhatja és akkor az is ingyenes, -
válasz
Ted_Beneky #84558 üzenetére
Szerintem nem kell.
Mivel csak a régi rendszerbe volt kötelező... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #84556 üzenetére
Egyszer sorozáskor, egyszer szakorvos, egyszer háziorvos küldött.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #84554 üzenetére
Amikor mentem, beutalóval mentem.
-
finest
addikt
válasz
Ted_Beneky #84182 üzenetére
Dubrovnik, hiányzik. Megnéztétek szent István koponyacsontját? Ott van kiállítva jobbra a kapukon túl a múzeumban.
-
Rick4
félisten
válasz
Sárgán vagy kint?
Elég jól kiépült, mióta nem járok arra.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Ha van hozzá tenger, semmi.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #84035 üzenetére
Nem biztos, hogy lett volna ülőhelyem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #84032 üzenetére
Én Szentmihályról hoztam haza a Mars térhez a görgős székem busszal. Volt ülőhelyem.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #84030 üzenetére
elkepzeltem rickyt az autopalyan, mogotte egy gorgos szek gurul
-
Kékes525
félisten
válasz
Ted_Beneky #83928 üzenetére
Köszi a segítséget.
+(#83912) ritkaság
Nem értelek. Miért nem lehet olyan csapat, amiben minden szakma képviselője megvan. Ezek nem úgy dolgoznak, hogy mindig együtt vannak, hanem úgy, hogy ismerik egymást és ha egy adott lakásban szükség a munkájukra, akkor felhívják a megfelelő csapattagot és egyeztetnek. Azaz laza közöttük a kapcsolat. A csapattagok önállóan is dolgozhatnak.
-
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #83928 üzenetére
Gondolom a célja az volt, hogy olyan csapatot találjon, akik valakinél már bizonyítottan korrekten dolgoztak, szerette volna, hogy legalább legyen némi referencia, ami az utcán furikázó autók feliratából sehogy se fog összejönni.
-
Kékes525
félisten
válasz
Ted_Beneky #83922 üzenetére
Nem most azonnalira keresünk szakembert, hanem szeptember októberre.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Ted_Beneky #83885 üzenetére
Mit akarsz? Laknak ott egy csomóan srégen szembe. Bár lehet hogy ők nem jár(hat)nak koncertekre.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Ted_Beneky #83883 üzenetére
Vissza a régi helyére. Volt postás sporttelep.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #83770 üzenetére
Amit finest írt, az biztosan működik, 8-10 éve én is megcsináltam, hogy az alsóépületben is legyen wifi. Most is van ilyen megoldás a munkahelyen, az új mikrotik router hálózatát adja a régi TP-Link 841 ND.
Azért írtam a wifi ap-t, hogy ne kelljen egy teljes értékű routert venned, ha van olcsóbban is megoldás.Két routerrel sima ügy.
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #83770 üzenetére
Én mint totál amatőr: Van modem (T-mobil), de a wifi jel nem megy át a falon, mert panel meg egyéb. Gyerek nem tud netezni a szobájában..Kábelt húztam a szobájába, oké laptop fasza megy hasít (most már tudom lehetne netet osztani a laptopról, és akkor minden jó de akkor még nem tudtam erről a lehetőségről) vettem egy routert/modemet vagy mi a szöszt szintén a telefonnak. De passz hogy milyen. Bele a kábel a megfelelő helyre (ami eddig a laptopba ment), az szórja a wifi jelet, meg tudtam még egy asztali gépet is beledugni.
Esetleg ez a megoldás? -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #83765 üzenetére
Wifi AP (access point).
Konnektorba dugod és megy bele egy lankábel, a tartalmát pedig szétszórja a konnektor körül. -
finest
addikt
válasz
Ted_Beneky #83765 üzenetére
Router bridge módban, ha jól értem.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #83727 üzenetére
Bingó.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #83671 üzenetére
Basszus, pedig átnéznék már lepacsizni Teal'ckel a Chulakra. :'(
-
nap
addikt
válasz
Ted_Beneky #83671 üzenetére
Akkor minden a helyén. A belvárosiak megkapják a tortájukat, a Csillag térre pedig lóf... jut, nem csillagkapu.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #83668 üzenetére
Mi az a nagy kerek izé, ami a Klauzál téren épül?
Csillagkaput a Csillag térre!
Na mi
-
válasz
Ted_Beneky #83662 üzenetére
Még egy pár évig pótlóbuszok mennek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #83294 üzenetére
és tud valaki egy töltés erejéig töltőt adni MiBand3-hoz?
-
CSorBA
őstag
válasz
+1 ide, egész pontosan itt van: [link]
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Vagy pl [ez]
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #83290 üzenetére
Akkor azért mérges lennék!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #83284 üzenetére
NoNo.
#Pilóta
Értem én, de ha belefúrt, akkor vállalta a rizikót ilyen feltételekkel. Nem egy szint, de a burkoló felverné a járólapot, de másnap már nem jönne... -
-Tsaba-
tag
válasz
Ted_Beneky #83090 üzenetére
Igen, azt tudom hogy valahogy alatta van, csak azt nem tudom hogy mennyire tesz jót majd az új kád rögzítésének az ilyesfajta hő. De egy szaki biztos tudja...
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #83001 üzenetére
Én, a garázsban látott minősége után a következő évben az udvarban lévő betonozott járdákat is leöntöttem ugyanezzel, mert annál is olyan volt a felület volt sok év után, mint amit Te szeretnél javítani, Térkövezés rápakolása, ilyesmi nem jöhetett számításba , mert a szintje nem mehetett magasabbra, voltak helyek ahol ajtó nyilt rá.(felverni meg nem akartam az egészet) De 3-4 mm belefért még az ajtónál is. Azóta már több télen ette a fagy, az eső stb , de semmi baja.
A sikeren felbuzdulva a terasz alatti pince aljzatát is leöntöttem ezzel , lefestettem, azóta felmosóval fel lehet törölniEgy baja van csak.. krva drága. Viszont cserébe nem kell 2-3 évenként javítgatni ( ami plusz anyag kltsg és munka)
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #82998 üzenetére
Igen lehet
[link]
A vadasparknál van egy keramia padlolap csempe üzlet, ők a Murexin hekyi képviselete, lehozzák ide és itt helyben átvehető. Elképesztően kemény és kopásálló felületet ad már 3-4mm vastagságban . Én a garázst ilyennel öntöttem le, majd lefestettem olaj és saválló ipari aljzatfestékkel. Ráesett az 5kilos samu a satupadról, meg se látszik hova esett, nemhogy megrepedt volna vagy benyomodott, felrepedt volna. (nem akartam padlólapot, fugát látni a földön, csakbe függő nagy sík felületet, melleslegaz ilyen műhelyhasználatot , kalapács leesések stb az nem is bírná -
Rick4
félisten
válasz
Ted_Beneky #82909 üzenetére
Csak akkor emelhetnek, ha nincs hűség. Ha van, az a szolgáltatónak is kötelezettség összegre- szolgáltatásra a lejáratig.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #82909 üzenetére
Zseni vagy! Lekértem a szerződésadatokat és ott 2225 Ft szerepel havidíjnak! Mindjárt írok is nekik...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #82859 üzenetére
Ha bármilyen szabványt követ, akkor a szabvány leírásában benne van. A 75-ös ajtó alatt 75 cm széles névleges méretű ajtót értenek. Az ajtó átjárhatósága függ a toktól is, például szerelt tok, gerébtok, vagy akár panelnél acéltok.
Ha lesz pontos kérdés, jó eséllyel lesz pontos válasz is. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Ted_Beneky #82790 üzenetére
Szia. Festetni is szeretnél? Van már festőd?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #82790 üzenetére
Igen, ez így nem túl jó pozíció.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #82582 üzenetére
Túlsúlyos, öregedő kezdőknek még csak ezt sem ajánlanám.
(márpedig innen indult ki az alap gondolatfejtés)
Irány a terem, a személyi edzés mellé egy jó étrend. Először a helyes testsúly megtalálása a cél az izmok működésbe hozásával párhuzamosan. Ha van mit használni (=izom) akkor mehet a saját testsúlyos edzés elkezdésére a fegyencedzés. -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #82582 üzenetére
+1 a fegyencedzésnek.
A többit nem tudom; még csak 34 vagyok és nem különösebben erős, mégis megy sokféle sajátsúlyos gyakorlat. Bár ott inkább egyedül a húzódzkodás a mérvadó: a többi könnyű -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Ted_Beneky #82562 üzenetére
Tulajdonképpen csak meg kell osztani a Steam könyvtárad. Persze vannak megkötések, de így működhet, ezt pont erre tálalták ki. Egyébként máshogy egy fiókra beaktivált játékot nem lehet másik fiókra áttenni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #82562 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ted_Beneky #82490 üzenetére
Köszi, írtam is neki!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #82256 üzenetére
ismerőst kérdeztem aki rendelt többször futárral, kérdezte sprinter? akkor how about no...
mindegy, húsba nem vág (pun intended
) megoldom, csak gondoltam ha valakinek zéró effort és megtartaná a futár díját akkor legyen. de úgy néz ki így meg is oldódik, privátban is jelentkeztek, maci is felajánlotta a segítségét.
-
válasz
Ted_Beneky #82175 üzenetére
Osztán azt teccik-e tudni, hogy a bazaltbeton 30 napig köt? Addig senki sem mehet a közelébe.
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #82164 üzenetére
Ha tényleg érdekel a téma, kezdd el nézegetni a közbeszerzési értesítőkkel kapcsolatos honlapokat. Nem csak Szegeden hanem máshol is, mostanában (az utóbbi két-három-négy évben) lehetőség nyílt arra, akár csak a csatornázások idejében, hogy közutat, illetve iskolákat újítsanak fel ilyen-olyan EU-s pénzekből. Ha jól emlékszem, ha nem akkor bocsánat.
Ezeknek volt egy ütemterve, egymásra épülés stb. hogy ne forduljon fel a város teljesen.. sajnos ezek nem kaptak kiemelt beruházás jelzőt, mint egy kisvárdai valami, és a városvezetés sem szíve csücske a döntést hozó hatalomnak. Eredmény: sikerült úgy kavarni a kártyákat, hogy egyszerre kell szinte mindenhol utat felújítani, illetve saját élmény, hogy fiam általános iskolájában is hogy-hogy nem csakis augusztus 20-a után lehetett elkezdeni a munkát, párhuzamosan öt másik iskolával is..
(itt is volt egymásra épülési ütemterv) Nem is lesz teljesen olyan ami a pár évvel ezelőtti tervekben volt ..
Szerencse, eddig jó idő volt. (pedig ez egy több éve húzódozó beszerzés, de mindig volt valami ami nem volt jó)
A lényeg: szép lesz, jobb lesz, tekintsünk bizakodva a jövőbe.
Másrészt ha nem lenne mindenki segge alá begyógyulva az autó, helyette: bicaj tömegközlekedés nem lennének akkora dugók, torlódások. Belvárosi suliba, harmincvalahány fős alsós osztály, egy gyerek megy tömegközlekedve.... többit viszik.
-
válasz
Mit rontottak el, azon kívül, hogy most minden késik?
-
tixem
addikt
válasz
Tart már ott a magyar közélet, hogy ne csak képletesen, de szó szerint is hulljanak a fejek. Szívesen látnám már karóba húzva némelyiket.
-
tixem
addikt
válasz
Ted_Beneky #82110 üzenetére
Köszi. Közben Posta lett belőle, 2300-ból kb megvolt, meg is lepődtem. Múltkor belföldre lett bvolna drágább. Röhej az egész.
Más: akad itt olyan aki a közeljövőben Németországba, Ausztriába utazik, netán jelenleg is ott van? Német amazonról rendelnék, de nem szívesen gazdagítanám az országház keselyűit a 27% Áfával. Német vagy osztrák címre a tényleges akciós áron szállítanak. Talán akad valaki aki fel tudná marni nekem a csomagot (rengeteg csomagpont van, még a legutolsó faluban is akad)
-
Orionk
senior tag
válasz
Ted_Beneky #82100 üzenetére
Valamelyikőtök szokta olvasni az ingyenes Szegedi Tükör nevű újságot, ami időközönként jön a postaládába?
Soha nem igényeltem külön, de néha be van dobva a postaládába. Szeged híreit foglalja össze az elmúlt időszakból.Na, szóval abban a mostani számában van, hogy egy csávó megvette a bérleti jogát Szegeden az Epres ház legfelső szintjének. Az az ingatlan szerintem Szeged egyik legdrágábbika lehet annyira a belvárosban van és ráadásul Szeged egyik jellegzetes házában.
Akkor először rácsodálkoztam, hogy lehet valakinek ennyi pénze, hogy azt megvegye és barátom hívta fel a figyelmem rá, hogy ő csak a bérleti jogát vette meg az ingatlannak. Annak ellenére, hogy az is 12 millió körül van, de akkor is csak jogot vett meg és annyira nem értem, hogy az mit jelent. Ezért kérdeztem.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #82087 üzenetére
-
martonx
veterán
válasz
Ja, hogy az most volt? Nem jövő héten lesz? Nálunk szvsz szimpla atcseszes, ellentetben usaval, ahol készlet kisepresre használják, és gyakran tényleg szinte ingyen lehet kapni ezt azt.
-
DarkByte
addikt
válasz
Én LG vagy Samsung 55"-os TV-t szerettem volna úgy 120-130 ezer körül. Ami le volt árazva, az n+1 másik helyen megvehető volt ugyanannyiért Árukeresőn. Úgyhogy végül semmit sem vettem. Media Markt az egyik tetszetősre is 6-11 nap szállítási időt írt. Szóval még várhattam volna a nagy ál akciózásra 2 hetet mire készhez kapom (készletük se volt ezek szerint, csak beárazták a semmit).
Jó lesz ez majd a jövő heti német Amazon-os Cyber Monday és pénteki emag akciózás után is. Vagy majd a két ünnep között, amikor szórják kifelé a raktár készletet és váró sor sem lesz.---
Apropó, még mindig eladó, 25 ezerre levittem az árát:
📱 [Motorola Moto X Play]
Ha ennyiért se kell senkinek, akkor azt hiszem anyum megkapja első okostelefonnak. -
fero02
nagyúr
válasz
Mi konyhai berendezésekre voltunk ráállva. Hetek óta figyeltük az árakat. Átbaszás az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest