- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
cbmfan #43893 üzenetére
"küldene két ingyen pizzát, de passzoltam mert nem szerettem volna extra feltétet..."
Dolgoztam pizzériában, és baromira fogalmad sincs, kinek a pizzáját csinálod épp. A futár is csak a címet kapja, alapestben nem tudja, hogy problémás vagy milyen ügyfél (max ha ugyanaz a futár kapja meg a pizzádat aki az előbb rossz helyre ment, de erre kicsi az esély). A diszpécser tudja egyedül, de egyrészt jelen esetben itt ő hibázott, másrészt se ideje se ereje többnyire elrohanni a konyhába, hogy jujj ilyen meg olyan pizzát "extrával" küldjetek. Ráadásul ezért simán ki is rúghatnák.
SZVSZ nyugodtan elfogadhattad volna. -
Syl
nagyúr
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan #43744 üzenetére
Én előszeretettel használom a Deepcool Tesseract házakat. A 240-es AIO simán befér fentre.
Szerk: ÉPP most volt egy hozzászólás a [hülyétkapokazaprótól]topikban , amiről TE jutottál eszembe
-
dingdongkng
tag
válasz
cbmfan #43727 üzenetére
Jaja tudom, de van ez az androidos PH! app, ez egészen közel van ahhoz mint ami működik, szóval nagyrészt onnan szoktam fórumozni. Másik kérdés hogy a SwiftKey adaptálódása, azt jelenti, hogy megtanulja hogy milyen szavakat írok le hibásan annak reményében hogy kijavítja, és onnantól nem javítja ki őket. Mindegy ez van, sajnos nincs jobb...
-
DJGABI
addikt
válasz
cbmfan #43720 üzenetére
Ez. Nálunk mondjuk kisvárosban 3 is megél, bár abból kb csak egy ami ténylegesen számtechbolt, nem is nagyon látok náluk emberkéket, max 1-2 beesőt, ők talán raknak össze/szervizelnek is. A másik inkább 90%-ban írószerbolt, csak mellette mobilos, infós cuccokat is árulnak. A harmadik meg franchise-ban van, kb mindennel is foglalkoznak: internet, szerviz, használt cuccok.
-
pycur
tag
válasz
cbmfan #43548 üzenetére
Valamilyen Canon LiDe scannerem nekem is volt, de imádtam, a driverében volt valami pipa amivel az újság képét a 6 szögletű pöttyök helyett olyan faszányosan élesen olvasta be mintha én lőttem volna a képet fényképezővel. Az lett a veszte szegénynek hogy a belső vékony szalagkábele megsérült a sok mozgástól és nem tudtam bele másikat szerezni akkoriban (2003 körül még nem volt alibaba meg ebay
)
-
KTU
addikt
válasz
cbmfan #43533 üzenetére
Ez egy szürke színű patron, nem mondom hogy nincs szürke színű tinta,
de az ilyen 6 patronos Canon nyomtatót általában csak az vesz , aki minőségi "nyomatot" akar.
Gondolom patronból is eredeti Canon-t keresett.Canon Pixma IP 8750
Canon Pixma MG 5450
Canon Pixma MG 6350
Canon Pixma MG 7150
Canon Pixma MG 7550
Canon Pixma MX 925melyik az?
Amúgy visszajöttek a 18 éves nyomtatóhoz, kazettáért.
-
-
MBazsee
tag
-
Pötyi
őstag
válasz
cbmfan #43286 üzenetére
Hehh, tarkón lőni a tulajt... Az eredeti, gyári aavid hűtőventillátor négy csavarját kellett volna eltávolítania és azt lecserélni halkabbra...
A feszegetéstől valószínűleg elválhatott a VSA100-as csip egy/több lábának a forrasztása, de ha összenyomod, akkor lesz kontakt...
-
Mercutio_
félisten
válasz
cbmfan #43220 üzenetére
Ha már windows zenék, legjobbabb
YTAlert
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan #43195 üzenetére
Nekem rövidebb a lista... Egy AMD 386SX40-nel kezdtem, ami később kapott egy coprocit. Egy Acorp lap, benne Cyrix Cx100 (@150-en). Utána rövid ideig egy iP166MMX, majd kihasználva egy jófajta Amptron TXIII-asban egy K6-266 (458-ra húzva!!). Ez elég sokáig megvolt. Egy céges félrerendelés miatt lett cserélve (beszerz áron megpaktam a ram+lap szettet) Abit TH7-II 2*128MB RAMBUS-szal, bele egy p4-1600, majd a lap csúcsát egy 3.06-os NW jelentette. A szobám fűtésével nem is volt gond
Ezt jó áron el tudtam adni, ebből lett egy Abit NF7-S benne 250++ Barton proci, ezt egy MSI K9N Ultra váltotta egy 3700+ San (@3200MHz) Diego magos Athlonnal. Ők is sokáig kiszolgáltak, majd igazából eljutottam a mostani alaplapig, ami egy GA-88XM-D3H, benne eleinte egy A6-6400K, majd kb egy éve cseréltem le egy 860K-ra. Ennyi az elmúlt 26 év... Atyaég...
-
tserrof77
őstag
válasz
cbmfan #43182 üzenetére
Na, ezen sírva röhögök én is. A ház gyártója nem volt épp legjobb formájában
Ahh.. régi szép idők... a socket 370 óta külön utakon (és alaplapokban) utazik a két gyártó. Pedig akkor, ha jobban belegondolunk még a Cyrix és azt a tokozást használta. Jó kis procik voltak, egyel visszább vett órajellel voltak stabilak
-
kisi
aktív tag
válasz
cbmfan #42994 üzenetére
Ezen is fent van minden, ami tekintve, hogy reptéri gép, enyhén aggályos..
vpn, remote, valami speckó szinkronizációs program(idő), olyan címre, hogy csak O__o (*****. usno.navy.mil címre)Szerintem törlök róla mindent, csak úgy adom tovább.. Nem kell, hogy kopogtassanak nálam a bobbyk..
-
válasz
cbmfan #42971 üzenetére
Három éve nálunk a lomtalanításon valaki kirakott egy gépet. A majdnem huszas helyőr neki esett, kitermelni belőle a fémet. Mire leértem, addigra darabokra aprította a chieftec házat, az hogy mi volt benne, már nem derült ki. Kérdeztem tőle, hogy miért tette, a válasz: így van két kiló vas. Én mondtam, hogy nem tudom mennyít kap érte, de én egy ötöst adtam volna a házért.
Azt a sallert, amit a főnök adott neki, azt nem rakta zsebre. És nem az én ötösöm volt az oka, azt mondta a föni, hogy 7-8 ezret is kaptak volna a gépért, ami így kapnak max 100 FT-ot a fémért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házasság, esküvő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest