- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Naja. Eredeti Canon tinta nekem még nem száradt be.
Mikor az előző nyomtatóban a fej félig megpusztult, gondoltam, hogy még utángyártott tintákkal használom. Szerintem sikerült kettőt úgy összekeverni, hogy bedugult az egész fej.
Mivel nem nagyüzemben nyomtatok, ezért maradok az eredeti tintáknál.Canon MG7150, 4. a sorban
qnadam
Akkoriban ilyet még talán hp-ból láttam csak, de az meg cd-t nem nyomtatott. -
cbmfan
senior tag
úgy 15 éve Bajcsyn volt egy HP üzlet. bementem és kérdtem, hogy Commodore MPS-1270a nyomtatóhoz van-e patron?. döbbent arccal néz rám, hogy mégis mihez mit akarok, de mikor mondtam, hogy 51604A (fekete) vagy 51604M (piros) patron kell látszott emberen a megkönnyebbülés
szerencsére működött, sokkal halkabb és gyorsabb volt nyomtatni lemezek tartalmát mint a traktor hangú leporellós mátrix 801-gyel.
-
DJGABI
addikt
Frankó, pont múlt hét elején töltöttem egy iso-t, géptelepítéshez. De ja, látom már fel is ajánlott valami összegző frissítést.
Rakosgatom rá az alap cuccokat, azon lepődtem meg, hogy az MPCHC már 2017 óta nincs fejlesztve? Bakker... Ment fel a VLC, de saját gépen pont arról váltottam... Van vmi ajánlás pici media playerre, nem forkolták?
-
macilaci78
nagyúr
-
Elemental
addikt
Sok mindent tudnék írni, de felesleges. 25 éve dolgozom a kereskedelemben élelmiszer vonalon, és már azon a szinten vagyok, hogy utálok kiszolgálni, és ez pont az ilyen majmok miatt van. Sok mindent volt már, de szerencsére addig még nem jutottam el, hogy lecsapjak valakit, de párszor közel voltam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest