- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Naja. Eredeti Canon tinta nekem még nem száradt be.
Mikor az előző nyomtatóban a fej félig megpusztult, gondoltam, hogy még utángyártott tintákkal használom. Szerintem sikerült kettőt úgy összekeverni, hogy bedugult az egész fej.
Mivel nem nagyüzemben nyomtatok, ezért maradok az eredeti tintáknál.Canon MG7150, 4. a sorban
qnadam
Akkoriban ilyet még talán hp-ból láttam csak, de az meg cd-t nem nyomtatott. -
cbmfan
senior tag
úgy 15 éve Bajcsyn volt egy HP üzlet. bementem és kérdtem, hogy Commodore MPS-1270a nyomtatóhoz van-e patron?. döbbent arccal néz rám, hogy mégis mihez mit akarok, de mikor mondtam, hogy 51604A (fekete) vagy 51604M (piros) patron kell látszott emberen a megkönnyebbülés
szerencsére működött, sokkal halkabb és gyorsabb volt nyomtatni lemezek tartalmát mint a traktor hangú leporellós mátrix 801-gyel.
-
DJGABI
addikt
Frankó, pont múlt hét elején töltöttem egy iso-t, géptelepítéshez. De ja, látom már fel is ajánlott valami összegző frissítést.
Rakosgatom rá az alap cuccokat, azon lepődtem meg, hogy az MPCHC már 2017 óta nincs fejlesztve? Bakker... Ment fel a VLC, de saját gépen pont arról váltottam... Van vmi ajánlás pici media playerre, nem forkolták?
-
macilaci78
nagyúr
-
Elemental
addikt
Sok mindent tudnék írni, de felesleges. 25 éve dolgozom a kereskedelemben élelmiszer vonalon, és már azon a szinten vagyok, hogy utálok kiszolgálni, és ez pont az ilyen majmok miatt van. Sok mindent volt már, de szerencsére addig még nem jutottam el, hogy lecsapjak valakit, de párszor közel voltam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest