- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
válasz
#12516608 #43879 üzenetére
Tetszik nekem ez a lótávirányító.
De lenne ehhez kapcsolódóan néhány kérdésem, mert látszik, hogy szakértő vagy a témában.
- ezzel csak egy lovat lehet távirányítani, vagy pedig egy egész ménest? (Van Hortobágy2020 Covid-19 álló kivitel is?)Természetesen tudja a Hortobágy2021-et is, és IP69K és MIL-STD-810G minősítésű.
- mennyire fejlett a szoftvere? Alkalmazható lenne egyéb más legelésző állatokra is?Nagyon. Bármilyen emberre, állatra, növényre, gombára idegen létformára IS jó.
- kellene belőle legalább 3 db, speciálisan kecskékre és birkákra (IS) alkalmazható változat.
- ha van kecske és birka verzió is, akkor fel lehet-e tölteni rájuk a Google-play áruházból a speciális "kameruni antilopbirka" és a "parlagi kecske" add-on plugineket is?Még az Apple Store-ból is.
- merha igen, akkor az előbb említett 3 db-ot megrendelném az öcsémnek, mert van kb. 120 db birkája (kos, nőstény, bárány vegyesen) meg kb. 25 db kecskéje. A bús ..csába! Elemért a kecskebakot meg kifelejtettem. Na, Elemérhez kéne a 4. távirányító. Agresszív jószág, már utálok vele a szarvánál fogva birkózni. Egy súlycsoportban vagyunk, 50kilogrammos, csak neki van szarva, nekem meg az alsógatyám olyan időnként.Ez sajnos olyan drága lesz az egyedi igények miatt, ha a fent említett összes jószágot, a teljes tanyát, a családi házat, az ezüstöket, és a család összes tagjának mindkét veséjét eladod, akkor talán kijön belőle egy akksi+kecskefejes gravírozott zárófedél.
- van-e kecskefejő add-on plugin, mert az meg muter dolgát könnyítené meg reggelente?Lásd fentebb. Mindent IS tud.
- a húgom nem szokott legelészni (pedig majdnem VEGA, de ha én főzök csülkös bablevest, akkor disznó módon be szokott zabálni belőle.)
A húgodhoz való viszonyodba bele sem merek gondolni...
Majd jövök a többi kérdéssel...
Felesleges, van az a pénz, és tudja!!!Bocs mindenkitől, kikészítettek a userek....
Rövidesen én fogom preparálni őket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest