- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #39333 üzenetére
jah, ez a munkám. Mit csináljak, ha azért fizetnek, h animalporeszt nézek és értékelem?
Inkább lopjak? Milyen ember vagy te?
Amúgy ez ovi, súlyos sérült felnőtt gyerekekkel. Nem para, legalább röhögünk.
...ma volt az év legdurvább poénja: emeleten vagyunk az irodánkhoz a folyosón ajtó. Egyik kolléga mindig "lábbal" jön be, belerúg, nyílik, mi bekakkantunk, kész. Másik kolléga kitalálta, h bezárjuk bentről kulcsra, 'oszt hátha nekirongyol, eltörik a lábujja, orra, etc...
Kollega jött, rúgott. Ajtó zárva, röhögés. Benti kolléga nyitná, de szétugrott a zár a rúgástól...
Én nem paráztam, szép nagy darab vagyok, előbb a gyengéket esszük meg
Egy 10 perces szopódás után kinyílt szerencsére, a kulcsot elkoboztam. -
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #38082 üzenetére
Erre lenne eszed! Na eregggyé vissza az off-ba!
Ahogy egyik ismerősöm mondaná: "mielőtt bedoblak a napba!"
Mondjuk neked olyan lenne jó, ahol a hivatásos trolloknak adnak melót.
Ehh, mára ki is trollkodtam magam. Azértt még belesek a rájzen alá, nem hinném, h kell lapozni, h vkinek beszólhassak... -
válasz
Gyuri27 #36912 üzenetére
Értem, de nem érdekel. Kinőttem már abból a korból, hogy egyedül akarjam megváltani a világot, főleg, ha meg se fizetnek érte. Magamat se tudom megmenteni, majd ha azzal megvagyok, utána jöhet a többi.
Ha van lehetoseg, maradnak, ha nincs, akkor tavoznak. En se akarok a mutyis posvanyban megdogleni, mert rossz emberrel haverkodtam a sarki kocsmaban es ezert nem talalok munkat itt, mert nincs eleg ismerosom, akik betolnanak a teljesen eletkeptelen emberkek koze. Annyira nem vonz ez az irany. -
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #35482 üzenetére
ööö... mikor kollégának javasoltam, h a 2 khmmm... titkárnő helyett egy normálisat vegyünk fel, azt mon'ta, felejtsem el. Mert a bigboss előbb rúgna ki minket, minthogy egy kávéra várni kelljen...
Amúgy ezek a legjobb melók: kirakattitkárnő, portás, éjjeli őr... jah. Van olyan cég, ahova jelentkeztem portásnak (nyilván vicceltem), azt mondták elég komoly sor van aki menne - és ők nem vicceltek.
Ott előfordult, h az éjjel váratlanul betoppanó főnök a tárgyalóban összetolt székeken őrködő polgárt ébresztgette...
és még ott van, szal. király a cég. Mondjuk én kivágtam volna magam: az asztrális térben ellenőrzöm, h történt-e behatolás...
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Gyuri27 #34674 üzenetére
Valahogy azt sem szoktam viccesnek tartani, amikor közlik, hogy nem hozta a cég a csillió dolláros előrejelzést, ezért megszorítások lesznek, első körben szüneteltetnek minden képzést.
Igaz, mi amúgy sem igen kapunk képzést, de egy mérnöknél talán nem ezt kéne először megvonni.
Aztán mikor jön a vevő 5 évből egyszer, hogy szeretne olyan felhasználói fiókot, amiben a kedves felhasználó el tud indítani pontosan egy programot, meg ki tud jelentkezni, ahhoz külsőst kell hívni. Jó, persze, mi sem érthetünk mindenhez, de ilyen bután nézés a saját területünkön is előfordul... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Gyuri27 #31124 üzenetére
Na de honnan tudod, hogy az a 8 centis venti nem egy Delta ventillátor??
-
bullseye
addikt
válasz
Gyuri27 #12694 üzenetére
a Fogyvéd hatóság szerint (épp erről írok) nem kell csomagolást megőrizni, de ajánlott (8 napos elállásról szól a cikk), mivel a visszajuttatásról a vevőnek kell gondoskodni, és ha nem megfelelő a csomagolás és sérül az árú, akkor szívhat.
A termék ilyenkor ki is próbálható, és a rendeltetésszerű használattal járó apróságok miatt (1-2 kisebb karc) is az eladó pipázik, de a nem rendeltetésszerű sérülés már más kérdés.
-
sbazsi
veterán
válasz
Gyuri27 #12690 üzenetére
sok esetben nem is ezzel van a baj, az említett példáknál sem az a gond, hogy változott az ár, és 2378 helyett 2543 ft-ba kerül
mindegyiknél arról van szó, hogy ott van a termék a webáruházban, de nem elérhető.ez egyrészt nem csak az adott vevőt szivatja meg az adott termékkel.
hányan kaptatok olyan hívást, hogy van-e ez és ez a termék mert látták a weboldalon
miért? mert sokan feltolnak mindent, ami a nagyker árlistájában szerepel, "nem baj ha nincs, majd vesz mást" alapon... -
-
mongi
senior tag
válasz
Gyuri27 #11526 üzenetére
"Ezek mind minőségi tápok. Tudod mi a gyilkos? Vargáné és társa táp. Na az annyira szar, hogy kinaiak jöttek ide tanulmányozni."
Ezzel én nem is vitatkozok, ez teljesen igaz
Viszont én ezekre én max P3-at tennék (ismerve a max 250W-os leadott teljesítményüket), de ha látnád hogy itt soxor x2 4400+, 2gb ram, 7600gst, 2x320hdd, dvd égető 3x (!) és hasonló fogyasztású gépeket akarnak ezzel hajtani
Csak ebben a hónapban cseréltem már vagy 6 gépben tápot, 2-ben meg majd mindent az eldurrant táp és a bizonytalan működés miatt, pedig nagyon kicsike bolt vagyunk.Lassan ráébresztem a környékről hozzánk bejövőket, hogy az olcsó nagyrészt=a szarral. -
stol
addikt
válasz
Gyuri27 #11251 üzenetére
Nyilván gyorsabb és sok esetben egyszerübb a szervizhez fordulni. De erre nem kötelezheted.
Erre pl. monitornál fel is hívjuk a figyelmet. Pláne, ha garrfutáros. Azaz háztól házig futár viszi, vevőnek ki se kell mozdulni.
[IA vevő veled áll kapcsolatban. Mikor nálad vásárolt veled kötött szerződést. Tehát adhatsz te neki egy külsös gar levelet pl cannon szervizbe. Ha ő hozzád viszi vissza kutya kötelességed a garanciát intézni.]
És innen jön a 27-es csapdája. P. Epson nyomtatót tőlünk, mint Kft.-től NEM vesznek át.
ASUS monitort szintúgy nem. És még sok más termékkel van ez így....
pl. MP3/4 playernél is detto. -
ML320
senior tag
válasz
Gyuri27 #2162 üzenetére
Akárhogy is nézzük, a bolt szívja meg.
A nagyker ha ad is magyar nyelvű útmutatót, a juzer feljelent, mert a program nem magyar nyelvű. Vagy az új: a BIOShoz miért nincs részletes beállítási és finomhangolási leírás? Mert ő úgy tervezte, hogy ez alapján fogja megtanulni a tuningolás összes fortélyát...
Gyerek bejön, hátizsák a földre. Elővesz egy dobozt. Kiveszi belőle a törülközőt, kibont egy kisebb dobozt. Felnyitja, a szivacsot kiszedi. Na, ott a HDD!
Persze a szivacs meg egyebek végett feltöltődött... Nyúlt a HDD felé. Kétcentis szikra...Anyázás, én meg csak röhögök magamban.
De angyali hangon, ártatlan szemekkel megkérdem:
- Garos?
- Nem, csak ki kéne írni egy-pár dolgot róla
-
Egyébként a Samsung és az LG is kéri a teljes doboz és járandóság készletet, ha kiállít egy csereutalványt.
A gond inkább ott van, hogy a mezei felhasználó szívja meg azok végett a gennyes alakok végett, akik hetente visszajárkáltak, hogy a múlt héten vettem/cseréltem... Amikor csak leb***nak egy cuccot az asztalra, hogy innen való és szar, akkor még nagy a pofi. Ha ránézek, és nincs rajta a garmatricánk, akkor jön a kérdés:
- Garlevél?
- Hát az úgy volt...
És még nem mondtam el azt, hogy a garmatricánk zavarta a kedves vevőt, és lekaparta. Amikor a DVD-író visszakerült, még ő volt felháborodva, hogy miért fog ez elhúzódni?
Végül is a nagyker, és a vásárlás dátuma volt csak bekódolva... -
Vangelis
félisten
válasz
Gyuri27 #2162 üzenetére
Ezért van az , hogy majd a szerviz beszereli, azok értenek angolúl
auto radiót sem szerelhetsz be hivatalosan otthon....
151/2003 IX.22
ingyen berakjuk.... nem tudom miért nem jó a vásárlóknak... és nincs az hogy hát.. megint távtartó nélkül szereltük be a lapot... mert értünk hozzá.. gariztassátok már le
Persze mi megoldjuka garit
Mindegy xar ez az egész-....
Kinyaljuk a vevők seggét.. törött vga-t is legariztatunk már, mert elméáletielg nem fért bele az foglaltba. ezért a végéről letört egy kis darabot az ügyfél..
Legariztattuk neki, 3nap alatt... és azóta nem is láttuk.
oda vissza működik a dolog..
Meg aki nem ért hozzá ne szereljen 50ezres vga-t a gépbe.. meg semmit se... ezért vagyunk. (főleg hogy ingyen csináljuk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest