- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dvdbackuper
őstag
válasz
neduddki #10604 üzenetére
énis imádom, mikor ilyen hozzászólásokat olvasok...
de mindenhol van egy ilyen ember...
putsiderek...ez mi a fakkjú akar lenni??
áruld már el, mert megöl a kíváncsiság...látom azért az ékezetekkel van egy kis gondod...
segítek...ALT+SHIFT bill. egyidejű lenyomásával lehet előidézni ezt az anomáliát...
nekem is angol kiosztású a bill.-em...
ha nem tudod beállítani, kérj segítséget nyugodtan...
énis tudok ékezetet írni...
mekkora LOL...nem?és meg is értik, amit írok...
én nem Rejtőn nőttem fel, ezt elismerem...
de énse írok Transformes-ül...vagy pikaccsu nyelven...na...
érted??????nem igazán basztatás akar lenni, csak na...magyarok vagyunk...
-
-
Dany007
veterán
válasz
neduddki #10360 üzenetére
Én ezt értem. Nincs is ezzel gond. El lehet olvasni ha az ember küzd vele 1-2 kört.
Az értelmét nem látom
Mert nem hinném, hogy ha bármely családtagodnak / főnöködnek / ügyfélnek írsz egy levelet, akkor is ezt a 'förmedvény' stílust használod! Már pedig ha egy ügyfél megérdemli a normális magyar írást és stílust, akkor vajon a PH! olvasói miért nem...
Holnap reggelig nem tudok válaszolni. Csak nehogy bunkóságnak vegyed, hogy most eltűnök : )
Jó éjt! -
virkir
veterán
válasz
neduddki #10351 üzenetére
Mivel értettelek tisztán és tudom a választ ezért megosztom veled.
A senerit mivel kigolyózták a gittegyletből (látható a kisbetűvel kezdett név) még valamikor januárban bezárt.
Csak egy trehány banda aki nem képes legalább megszüntetni a honlapját és értesíteni a külhoni partnereket, hogy nyugodtan kiszolgálhatnak mást is mivel a továbbiakban nem akarnak kizárólagosságot Magyarországra.
Hogy rohadjanak meg, mennyit idegeskedtem mire sikerült a xigmatek hűtőmhöz hátlapi merevítőt találnom. -
net84
őstag
válasz
neduddki #8951 üzenetére
minden további nélkül kijöhet a 40%, ha nézzük azt is, hogy egyes termékeknek ilyenkor szokott felmenni az ára, de mostanság szinte követhetetlen, hogy mi az, ami alapből drágult és mi az, ami a forint hullámzó "értéke" miatt változik...effektíve láthatatlan az áremelés.
TheReMiXeR - érdekes dolgokat nálunk szoktak keresni - a konditól az IC-ig mindent. Az egyik érdekes az volt, amikor a csávó bejött, hogy neki egy bizonyos IC kellene - nincs! - de valahogyan csak be lehet szerezni, az van winyó alján is
itt kellett volna csendben maradnom, mert innentól tarthattam egy előadást, hogy miért nem kap csak úgy ilyen IC-t, miért nem fogja tudni azt csak úgy otthon átkókányolni és inkább keressen komplett elektrónikát...
de a legjobbak a nyomtattatni lehet?, fénymásoltatni lehet? - nem lehet! és közben ott virít mögöttem a nagy dög sokszorosító - nem vagyunk mi fénymásoló szalon, az van a főiskolán és van a városban még egy-kettő - tény, hogy nem a belvárosban vannak, a főiskolán/egyetemen meg nem egy olcsó muri... -
net84
őstag
válasz
neduddki #8946 üzenetére
ne az eurót tessék nézni... a dollár a mérvadó, ott pedig ha megnézed a június, július, amikor is 150 forint alatt volt egy dollár havi átlagban, és megnézed most (per pillanat 200,16), kijön az a 30% kényelmesen...
Valamivel lehet, hogy visszaesnek az árak, de a nyár közepi-végi árakat nem fogjuk már elérni - max. csak nagyon nagy szerencsével...Azért jönnek ám az érdekes fazonok...a csapból is az folyik, hogy drágulás van mindenhol, és ugrálnak az árak. Errre mit akar: notebook-ot, de karácsonyra. Az egyszerűbb hétfőn jön, és mondja, hogy péntekig eldönti, hogy melyiket és hol veszi meg. Jó! Ami nincs raktáron, annak nem tudom garantálni az árát. Az alkatrészeknél kissebb rátartással 3-4 napig tartható az ára...
-
nyunyu
félisten
válasz
neduddki #8666 üzenetére
Penteken 1/2 7-kor szamtechbolt nyitva??? Hol elsz te???
Mondom ezt ugy, hogy ma egy nemzetkozi fastfood lanc magyar ettermeben reggel elszallt az egyik gep hattervilagitasa, aztan a reggeli muszakvezeto nem merte felhivni a cseh rendszergizdajukat, mert nem tud jol angolul, hanem megvarta a delutanos muszakot, aztan este fel hetkor szoltak, hogy SOS kene alkatresz a nemnalunkvett gepukhoz...
Nagyjabol emlekeztem ra, milyen gepeket lattam naluk ~2 eve, ugyhogy egy irodaban talalt hasonlo formaju gepbol ki is termeltem a megfelelo alkatreszt, de az termeszetesen nem passzolt az ovekebe.
Ugyhogy este 8-kor atzavartak a masik ettermukbe, hogy onnan hozzak el egy ritkabban hasznalt gepet, mert az nekik kell, de azonnal, kulonben a cseh rendszergizdajuk hajnalban szopni fog a zarassal. (hogy rohadt volna le a keze, amikor 4 eve csehbol hozta a vasakat, nem tolunk...)Fel 11-re vegeztem is.
(Aztan nyitobuli volt harom masik ugyfelunknel, ugyhogy sikerult JOL elaznom
)
-
-
Rover623
félisten
válasz
neduddki #4994 üzenetére
Dehonnem...
Csak átálltam a pult másik oldalára...szar egy ügyfél vok...mert nagyjából sejtem/tudom, honnan és mennyiért veszi a beszállító a cuccost...Asbis: rendeztem a dolgaimat, oszt' észrevettem, a Total Commander-emben benne maradt néhány nagyker FTP elérése...pl. az Asbis-é is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged