- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
redzsi #194967 üzenetére
Kösz a választ. Ezt a modellt nem is láttam. Ráadásul ahogy olvasom, annak, amit én linkeltem, az 58-asnak van egy típushibája, hogy random időközönként resetelődik. Ennek az 59-esnek ez nincs meg.
(#194968) pulutodurumo: ez engem is zavar benne, de valamelyik review azt írja az Amazonon, hogy egy kis ügyességgel cserélhető rajta szíj, bár azt nem értem hogyan, mivel nem látok benne semmilyen rögzítőszeget. Amúgy lehet ennek ellenére is ennél maradok, mivel értelmesebb alternatívát nem találok. Pedig keretem sem szűk, mivel nem nagyok az igényeim, egyszerű LCD-s óra DCF-fel, ezeknek már nem lenne szabad harmad ennyibe sem kerülni, kazalnyi ilyennek kéne lennie.
-
gipsztigris
addikt
válasz
redzsi #189626 üzenetére
Magyarországon nem kapható,FB csoportban a legutóbbi fémszíjas szinte újonnan 109 eFt-ért kelt el. .....mondjuk, nem árulta sokáig az illető, azt hiszem talán egy fél óra alatt elkelt.
Sajnos nem hiszek az ilyen csábító áraknak! Ez pont az a határ, ami még hihető és hamar rákap az emberfia. Aztán eltelik a két hónap és rájön, hogy a 300 fontot el is sörözhette volna. Annak legalább van valami haszna.
-
gipsztigris
addikt
válasz
redzsi #175343 üzenetére
Pont tegnap rángatta meg az ördög a bokámat, hogy egy fémszíjast kellene venni!
345 fontért (cca.120 eFt-ért) erősen bestbuy szagú. Remélem, hogy a karton doboz csak egy tévedés, mert a moonwatch gyönyörű díszdobozzal került kiadásra.
(#175344) Szulita28
Ez nem búváróra, hanem holdjáró óra! -
boogie84
veterán
-
sipi83
aktív tag
válasz
redzsi #164179 üzenetére
Én is nézegettem az új Trident szériát.
Ha jól olvastam, most már vállaltan csak Sellita werk-el szerelik az alap verziót.
Persze van már Day-Date ETA 2836-al, meg ugye a 5 days automata, meg Chrono is.
Hát lehet válogatni.
Az új számlap kicsit egyszerűbb, letisztultabb számomra, egyértelműen előnyére változott. -
-
redzsi
senior tag
-
squir
aktív tag
-
-
TripleB
senior tag
-
Ra3
őstag
válasz
redzsi #97139 üzenetére
Köszi az infót, kicsit visszaolvastam, mert úgy rémlett hogy te Londonba rendelted futárral, és tényleg
Fizetési módokat nem néztem meg, paypal van náluk, meg nem DHLes rendelés?
A skywatchesnál van paypal, jó eséllyel a dementorok se kapják el a csomagot a határon, meg azért olcsóbbak is kicsit, azért írtam hogy nem sürgős, ha megjelenik még akár egy áresést is ki tudok várni
Régóta vadászok valami elfogadható minőségű órát ilyen formájú tokkal, jó eséllyel ez lesz a befutó. -
BAti77
aktív tag
-
@mriya@
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest