Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
PELLE #275342 üzenetére
2016-ban volt az a demonstratív Moser döntés a ‘Swiss Made’ jelzés eltávolításáról, akkor tartottak saját bevallásuk szerint 95%-nál, az 5% leginkább a nem svájci beszállítóktól érkező szíjakat jelentette. Szerintem ez azóta is így maradhatott, legalábbis még nem hallottam alpesi alligátorokról vagy krokodilokról.
-
féldekás
aktív tag
válasz
PELLE #267399 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Auriolból mostanában inkább faliórák vannak, de majd figyelem.
A kicsi asztali órájuk szerintem digitális lehet.(Az 5 éves elem élettartamból erre következtetek).
De lehet rábeszélem, hogy jó lesz neki a digitális is, aztán ha lesz a lidl-ben megveszem neki.
Analóg kivitel miatt nem adnék ki 10ezret egy ilyen órára. -
stellaz
veterán
válasz
PELLE #244728 üzenetére
Köszi, ez érdekes.
Közben beszereztem egy G-5600-ast, az fényevő, de az is már tudja az említett ficsöroket, amikből nálam a legfontosabb, az auto világítás és hogy állításkor le és fel is lehet léptetni a számokat. (És amúgy vékonyabb is, nagyobb a kijelzője, nem háttérvilágításos, hanem szerintem ledes, valamint meglepően jó és kényelmes a műanyag szija.) -
Zebu
addikt
-
morzsa
aktív tag
Pont ez a lényeg. Ha komolyan gondolod, akkor vagyonosnak kell lenned. Aki pedig megismeri a kezeden az órát, és nem csak egy órát lát, azonnal veszi a lapot. A hasonszőrűek - akiknek az üzenet szól - biztosan felismerik. Rossz példával élve a Norbika sem kiabálta volna világgá, hogy mennyi volt a Hublot, ha nem akarta volna, hogy minden suttyó csóringer paraszt ( mint én is, mielőtt jönne a flame) tudja, hogy mennyire jól megy nekik. Ha csak az óra szépsége lett volna a lényeg, akkor az árát nem szellőztetik - mit szellőztetik - harsogják, hanem csak mellékesen megmutatják az órát.
-
morzsa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest