- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
xEon1337 #238460 üzenetére
Koszi! ezert nem talaltam rol szinte semmit... Na majd most belevetem magam.
Igy megoldanek tobb dolgot egyszerre.Azert korbekerdezek a kornyezo Seiko lelohelyeken hatha lathatom eloben is. Az meg sokat tud dobni (vagy rontani
) a dolgokon.
Legutobb egy GS-el jartam igy. (SBGN013 ha jol remlik) nagyon tetszett, jokat is irtak rola, osszesporoltam majd rendeles elott csak beultem a kocsiba es kirandultunk egyet oda ahol volt keszleten. Megerte, de azonnal vilagos lett, h ez az ora hiaba tetszik felveve nem en vagyok es nem is tetszett a karomon.
dzsi23
Ez a szogletes nem tetszik sajnos. Oldschool gyerek (bar be es elfogado) vagyok es lehet sokan megkopkodnek majd, de nekem egy ora az igen is kerek.
-
Milu87
csendes tag
-
afgk2012
tag
válasz
xEon1337 #24767 üzenetére
Köszi a biztos infót!
Én nem akarok (már) automatát. Nyűgösnek tartom a kötelelező szervízelését és a pontatlansága sem szimpatikus nekem. Viszont az összmegjelenésük valahogy sokkal jobb mint a kvarcoké. Ezt nem tudom miből adódik. Most legjobban ez az óra tetszik a Fehér óragalériából:
-
-
Eagl3
veterán
válasz
xEon1337 #6343 üzenetére
ez lenne az ?
Ha igen, nem sok érte a 40.000? -
seiko
senior tag
válasz
xEon1337 #5156 üzenetére
Jelenleg kettő darab "minerálos" órám van, mindkettő üvege karcos, pedig aránylag ritkán hordom őket.
Ellenben a zafíros strapa-órámnak "csak" a tokja és a lünettája viseletes, az üvege tökéletes még 4 év után is.
Nem mindegy az sem, milyen körülmények között hordjuk az óránkat, mi a foglalkozásunk, mi a hobbink.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest