- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVDfun
csendes tag
válasz
pulutodurumo #194536 üzenetére
Ja, szerintem is inkább 10 mm az a 8, amit a Bingerre írnak.
-
válasz
pulutodurumo #194439 üzenetére
oroszoknál tessék szétnézni.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #194414 üzenetére
Köszönöm. Újra gondoltam, de ahogy ismerem magam, kb. 1 évig maradna, a Sumot már unom sajna (4 év).
Most láttam egy jó akciót az egyik német oldalon és elgondolkodtam, azért is kérdeztem.Nagyon vigyázok a dolgaimra, így az óráimat is igyekszem megóvni a fizikai behatásoktól.
-
válasz
pulutodurumo #194362 üzenetére
a pécsi BerkeStraps (Fazekas József)
-
Redwoodtree
csendes tag
válasz
pulutodurumo #194311 üzenetére
Nézegettem őket sokáig, de valahogy nem szerettem beléjük, úgyhogy inkább vártam. Később még lehet hogy lesz egy Orient, ha megtetszik igazán, az ár értek arány kiválónak tűnik.
-
válasz
pulutodurumo #194313 üzenetére
A 90 klikkes kínai csattogót ismerem, olyan van a Paganimon. Nem fantasztikus, de nem is rossz. Finoman jár, szép, magas hangon kattan, csak kattanás után majdnem egy egész klikknyit visszafelé is enged.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #194206 üzenetére
Ezen a szinten már szinte kötelező. Különben még kinéznék.
-
Mercutio_
félisten
válasz
pulutodurumo #194118 üzenetére
Jópofa
-
Empsepo
senior tag
válasz
De szép az a korona.
Grat hozzá. -
válasz
Nagyon jó áron vetted meg! Biztos vagyok benne, hogy nem 100% állapotban kaptad meg. A márkát ismerem, amit kézben láttam, mind hibátlan volt. Van immár magyar képviselet is.
Van pár szép kivitelű órájuk. -
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #194014 üzenetére
Kipróbáltam a WatchCheck, ezeke az eredményeket hozta. Ez mennyire elfogadható egy 1,5 éves top ETA 2824 esetében? Kösz!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
pulutodurumo #193942 üzenetére
Ez inkább pilóta mint búvár...
-
válasz
pulutodurumo #193909 üzenetére
Én olyan helyre nem regisztrálok, ahol kéretlenül azonnal regisztrálni kell.
Ocsmány egy csőbehúzás!
-
sipi83
aktív tag
válasz
pulutodurumo #193753 üzenetére
Yepp
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #193596 üzenetére
Rosszindulatú bunkó vagyok, miért kell ezen még meglepődni?
-
válasz
pulutodurumo #193568 üzenetére
Kaptam is követési számot. 06.13-án érkezett meg a magyar feldolgozó központba. A posta nyomkövetője pedig azt írja, célországban feldolgozva 06.13-án. Akkor ennek elvileg jönnie kell hamarosan.
-
válasz
pulutodurumo #193568 üzenetére
Nem írtam nekik, igaziból nem foglalkoztam vele, gondoltam majd érkezik. De se sms se semmi nem jött.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
pulutodurumo #193551 üzenetére
Bocsi de nem igazàn fogom. Azt akarod ezzel mondani hogy ami a képen van az kròmozott réz, vàsàrlàskor pedig arra kell figyelni hogy rozsdamentes acél legyen az òra és a szíj is?
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #193437 üzenetére
Figyelj, egy szakértő szem ezt látja. Lehet hogy neked, vagy nekem nem világos, másnak viszont egyértelmű.
-
Nekton
aktív tag
válasz
pulutodurumo #193434 üzenetére
Szia!
A kép gondolom a szerviz folyamat részletességének bemutatására szolgál, másképp miért lett ide berakva?
Üdv.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
pulutodurumo #193434 üzenetére
Te nem. De minden lében két kanál fórumtárs...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #193259 üzenetére
Viszont itthonról 20-30 közt nincs nagy választék. Vagy valami random divatóra, vagy elemes japánok.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
pulutodurumo #193257 üzenetére
Értem.
Nem olyan egyszerű a választás, valami vékonyabb szíjas, de maga az óra lehet nagyobb szélességre mint a szíj.Az utolsó általad írthoz hasonlót képzelnék el. Külföldről még nem igazán rendeltem, inkább a hazait preferálnám. Időm az van.
A rozsdamentes nemesacél szíj felel meg annak hogy ne rozsdásodjon meg ne oxidálódjon a szíj?Köszi
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #193247 üzenetére
Élelmes tolvaj volt, feltörte a zárat
-
Tussky
tag
válasz
pulutodurumo #193239 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
pulutodurumo #193198 üzenetére
én nem akarok foglalkozni vele... eladnám inkább, hátha valakinek jól jönne....
vagy odaadnám inkább, mert gondolom nincs így értéke
-
mr.tejjfel
tag
válasz
pulutodurumo #193152 üzenetére
Köszönöm!
Tutu-nál 180k, ez reális? Vagy van ebben az ár kategóriában jobb ami hasonlóan színes?
-
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #193033 üzenetére
Engine turned lunetta, acel. A fluted a hullámos, feherarany.
@Veron
Árban mindenképp eggyel feljebbi a sub.
A szerkezet pontosan ugyanaz 3135). -
válasz
pulutodurumo #192936 üzenetére
Mit jelent az SG ajánlott?
Doboz nélkül jön azt írta az airmail opciónál. Sima levél lesz? Érdekes, a skynál mindig volt követési szám, itt meg semmi egyelőre.
-
válasz
pulutodurumo #192904 üzenetére
Annyira nem ismerem a Bulova márkát, hogy épp ki a tulajdonosa, merre adták-vették. Lehet, hogy kevés közük van Svájchoz, de valamennyi közük mégiscsak van. Íme az Amazon áruházban megvehető Bulovák egyike.
-
Tussky
tag
válasz
pulutodurumo #192880 üzenetére
Azért egy héten belül pár napot hordanám ezt is. Közben találtam két szemre való roamert is, bár azok quartzok, ellenben zafír és Svájci:
https://www.tutuora.hu/roamer/709856412507.html
https://www.tutuora.hu/roamer/709856415570.html -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo #192828 üzenetére
És nekem is. Havi +35s, de vízálló /Dagály-teszt/, és még estefelé is jól látom.
Csak ló nagy, kisebb tokot és panelt kellene tervezni hozzá, a számok méretét meghagyva.
-
Sn4k388
tag
válasz
pulutodurumo #192740 üzenetére
Errefelé érdekes állatfaj az órás!!!
Régi Casio órámat vittem ellem cserére és a szemem láttára kezdte el feszgetni a hátlapot mire mondtam neki hogy menetes
-
Aske
aktív tag
válasz
pulutodurumo #192603 üzenetére
Többször olvastam már az állítást a járástartalék kapcsán, tudsz egy hivatalos álláspontot linkelni, ahol ezt egy gyártó is megerősíti?
A kérdésem háttere, hogy míg a járástartalék (itt: teljesen felhúzott állapottól amíg meg nem áll az óra) az egy szerkezetre jellemző fix érték, ami az idő múlásával nyilván lassan csökkenhet.
Ezzel szemben a járáspontosság az jellemzően az olcsó szerkezetekre megadott +-40 vagy akármennyi másodperc napi eltérésnél pontosabbra is belőhető, akármikor az óra élete során.
Az óra meg nem tud róla, hogy ő most siet-e vagy késik, ez a beszabályozástól függ.
Ezen gondolatmenet alapján a járástartalék viszont a beszabályozástól kellene függjön (ha napi két percet sietne az óra, akkor praktikusan 0 a járástartalék, mert soha nem hozza az eredeti specifikációt), aminek nincs sok értelme, mert a gyártó aligha tud azért felelősséget vállalni, utólag hogyan szabályozzák be az órát.
-
futizoli
tag
válasz
pulutodurumo #192603 üzenetére
Jó, tedd hozzá nyugodtan.
-
Mamuska
őstag
válasz
pulutodurumo #192597 üzenetére
Igen ez is állhat a háttérben, hogy promózza a sajátot. Egyes gyártók biztos kezdik megirigyelni az Apple sikerét.
Amúgy hord itt valaki Powermatic 80-as órát?
-
gaben22
senior tag
válasz
pulutodurumo #192531 üzenetére
Hello, köszi a választ. DBC-32-re gondolsz?
-
mbela69
csendes tag
válasz
pulutodurumo #192497 üzenetére
Köszönöm! és bocsánat, mert figyelmetlen voltam, korábban már volt szó a crystaltimes-ról.
-
válasz
pulutodurumo #192428 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokba kerülne kicserélni. Bár nekem nincs gondom a szerkezettel.
-
excalibur36
senior tag
válasz
pulutodurumo #192385 üzenetére
Bocsmá, de telóról írtam és nem figyeltem, hogy mit írt be autómatikusan azhelyett amit írtam...
Viszont nagy vagy, köszönöm a segítőkész hozzászólàsod! -
válasz
pulutodurumo #192308 üzenetére
Köszönöm!
-
MARVEL
tag
válasz
pulutodurumo #192276 üzenetére
Mondjuk ja.
A 41mm-es egész kedvelhető méretűnek tűnik.
Tegnapelőtt rendeltem ebay-ről egy első szériás Monstert, szerintem jó üzlet volt, a gen3-ra nem futotta, gyűjtögetni meg már nem akartam. Még maradt egy kisebb összeg, nézegettem a kickstarter-t, meg a gogo-t, hátha van valami érdekes, de nem tudom, megéri-e ahogy azt sem milyen minőségűek, ezek az órák. -
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #192256 üzenetére
Köszi. Valóban így van.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
pulutodurumo #192196 üzenetére
Nekem csak az ilyenek tetszenek. Már meg is van a következő két áldozat:
Egyelőre nem láttam olyan órát a piacon, ami ezeken kívül tetszene, max valami testvérük, de azoknak semmi értelmük ezek mellett.
Egyébként a Seiko-ra lehet vajon hajlított zafírt kapni, és ha igen, akkor mi pénz lehet?
-
-Ben-
veterán
válasz
pulutodurumo #192117 üzenetére
Köszi.
Jól tudom, hogy az eta szerkezeteket jobbra-balra is lehet húzni?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #192117 üzenetére
Én úgy tudom ,hogy csak a koronazárasoknál nem javasolt túl gyakran. A tengelycső menet kímélése okán.
-
consono
nagyúr
válasz
pulutodurumo #192096 üzenetére
EZt a kést már annyiszor megnéztem, beletettem a kosaramba, de eddig még nem vettem. Sajnos most megint megláttam...
-
válasz
pulutodurumo #192029 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy a Khurabhuri iszonyat üt kinézetben és bizony nem Seiko 5.
Még mindig gondolkodom egy ilyenen. -
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #192033 üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy egy kissé bazári a kinézete ezzel az arany színnel!
De persze kinek a pap, kinek pedig a paplan.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #192033 üzenetére
Na, azt még nem is néztem, köszi!
Fel is iratkoztam rá, így már savagegeese nem unatkozik egyedül.
-
Land
veterán
válasz
pulutodurumo #192024 üzenetére
Igen áfával, vámmal már sok. Akkor inkább 210 dolcsiért EU-ból Phoibos Wave Master vagy Reef Master.
-
válasz
pulutodurumo #192024 üzenetére
Teljesen jó az ár. Ingyen csak nem fogják elküldeni neked.
-
Land
veterán
válasz
pulutodurumo #192015 üzenetére
A hétvégére ígérte a Helm Khuraburi, illetve a Helm Vanuatu vs Khuraburi tesztet. Előbbiről már csinált videót "Best watch under 300 dollars" címmel.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #191855 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #191855 üzenetére
Emiatt is hívta a svájci gyártó "autoquartz" szerkezetnek.
A megbízható, pontos kvarcórát (a Seiko legendásan jó ebben) visszabutították a mechanikával, egy plusz meghibásodási lehetőséget beleépítve.
Én nem látom, hogy bármiben is jobb lenne, mint egy 2-3 évente elemcserés kvarc szerkezet, hiszen ennyi időnként úgyis ildomos ellenőriztetni a tömítéseket.
Csak a plusz macera van vele, hogy le ne merüljön benne az akksi, tisztíttatni illik 5-6 évente, ráadásul a generátor része a jelentős megterhelés miatt még instabillá is teszi.De ahogyan én kedvelem a napelemes órákat (azokra is figyelni kell), más szeretheti őket.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #191849 üzenetére
De, pont a rotor miatt lesz automata.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
pulutodurumo #191742 üzenetére
-
Szulita28
senior tag
válasz
Mennyibe fáj?
-
@mriya@
őstag
válasz
Tessék mondani, a szélvédője milyen anyagból készül?
Mert ha valami keményített ásványi üveg, akkor dugják a ..........be! -
sniphoe
aktív tag
válasz
pulutodurumo #191701 üzenetére
Köszi, a Westend talán közelebb is van, megnézem!
-
futizoli
tag
válasz
pulutodurumo #191550 üzenetére
Köszi.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
pulutodurumo #191520 üzenetére
Köszönöm a választ. Számlappal, mutatókkal kerülne át, de ehhez is kell - gondolom - speciális szerszám. Ha kenetlen egy új óra, akkor milyen tüneteket produkál?
-
válasz
pulutodurumo #191422 üzenetére
Sportosan elegánsra a Glycine helyett itt a logoban is hasonlító német Elysée.
-
rbalint88
addikt
válasz
pulutodurumo #191422 üzenetére
képen nagyon tetszik, de élőben még nem találkoztam vele és a héten nem is lesz rá lehetőségem, viszont le kell adni a rendelést. mondhatni kockázatmentes a dolog, de jobb szeretnék olyan óráért szívességet kérni, ami meg is marad. a 700usd-re akciózott fortis cockpit sajnos nem fér bele, pedig ott nem lenne kérdés...
-
marec1122
senior tag
válasz
pulutodurumo #191363 üzenetére
félek tőle kicsit hogy a zafír üveg lemarad egy random vagy egy olcsóbban árusító ebayes esetén. jah hát nem örök életűnek kell bár ha szerencsém van nem lesz gond vele gondolom. de ezek ink divatórák. épp aktuálisak.
a 2 év gari is jól hangzik és Németországba van szervizük. -
válasz
pulutodurumo #191253 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Hozzáadott érték (gyártási költség), mint a többi. De míg a többi említett példád nem rontja az esztétikai jellemzőket (ellenben javítja), a világítós festék igen. Ezért nem mindenáron kell minden számlapra egy tonna szmötyi mindenhova, és nem feltétlenül ettől jó, szép és értékes egy óra. Lehessen már pár olyan óra is a Földön, amire nem raktak. Én egyébként a nagyobb kontraszt miatt nekem ezek az órák jobban tetszenek, ilyeneket szoktam venni, a világítós festékes órákat általában kerülöm. Egyetlen órámnak sem világítósak a szám indexei.
-
Bazsi101
tag
válasz
pulutodurumo #191253 üzenetére
Szerintem arra próbált célozni hogy éjszaka, sötétben általában alszol, nem pedig az órád számlapját nézegeted, ha pedig ébren vagy, akkor jellemzően nem sötétben kuksolsz.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #191248 üzenetére
Az tényleg érthetetlen spórolás egy ilyen árkategóriájú óránál.
-
-Ben-
veterán
válasz
pulutodurumo #191248 üzenetére
Nem tudom, miért nem „kentek” a számokra. Spóroltak...
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #190895 üzenetére
Tetszik az is, de nem egy kategória.
Nagyjából egyforma az áruk. Ugyanazért a pénzért a Steinhart sokkal de sokkal komolyabb órát ad.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
pulutodurumo #190820 üzenetére
Finn áfa:24%
Írország: 23%
Németország: 19%
A németet kellett volna alsónak feltüntetni vagy azok nem vesznek certinát? -
válasz
pulutodurumo #190789 üzenetére
Hát, elég random ez a kidolgozás. Sokkal határozotabb éleket várnék el, így nem csak kínai, hanem ötdolláros kínai. Aztán lehet, hogy élőben sokkal jobb, csak a fotó és a megvilágítás rossz.
-
Mamuska
őstag
válasz
pulutodurumo #190688 üzenetére
Kinézetre, kidolgozásra én fényévekkel jobbnak láttam a TAG-okat mint a Seikot. A szerkezet az tényleg gagyi a TAG Heuer-ben. A Seiko szerintem csak a SARX sorozattól fölfele "valami", azalatt nem annyira nagy szám mint ahogy itt mindenki el van ájulva tőle.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #190561 üzenetére
Belépő, mi? Le is cserélem holnap a korollát, egykutya!
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #190555 üzenetére
Nem, már a honlapja is megszűnt.
-
válasz
pulutodurumo #190370 üzenetére
Jó kis videó lehetett...
Sajnos nem tudom sehogy sem megnézni. Valami tábla bevillan, amit nem tudok sem kiikszelni, sem megkerülni.
Regisztrálni kell hozzá? Teljesen üres nálam a kocka. Gondolom a rejtő funkciók blokkolják.
-
válasz
pulutodurumo #189910 üzenetére
Igen, limitáltban, 200db, csak KS. I'm in.
-
válasz
pulutodurumo #189838 üzenetére
Szerintem is rettenetes!
És hallatlan, hogy a képen egy szejko sincs! -
knoxhu
senior tag
válasz
pulutodurumo #189441 üzenetére
Nagyon szép!
Én kicsit más irányt céloznék, mindenképp valami színeset szeretnék
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #189143 üzenetére
Nyilván elírás, azért raktam mosolygós fejet a mondat után.
-
@mriya@
őstag
válasz
Az nem LEírás, hanem ELírás.
-
válasz
Járástartalék 42 óra.
Kövek száma : 24.
Még egyszer...Mellesleg döbbenetes, hogy az eu kereskedő adja a nevét és arcát az órához! Nagyon szimpatikus dolog!
És különbenis, csinos a hölgy. -
Sungoo
addikt
válasz
Az a kavicsok száma.
-
válasz
42 hrs.
-
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #188977 üzenetére
Ácsi, az amazon kábé olyan, mint ebay-en bármelyik eladó, vagy skywatches, longisland, stb...
Most amit gyorsan megtaláltam a kintin is [LINK] az SRPB53, ami kint 495usd, átszámolva ~127.000 ft, itthon pedig 142.000 ft.
Így azért ez "elenyésző", ~10%-os különbség.
USA Amazonon 80.000 forint, longislandwatchon 95.000 forint.
Ergo az amazon is szürkeimport, a bolti ár minimálisan különbözik csak az itthonitól.
(#188980) Tiszteletes
Nem csak az óra összetevői tartoznak a bekerárba, mivel elég nagy cégekről beszélünk, bőven van mit beleszámolni:
- kutatás-fejlesztés (mert valakinek meg kellett terveznie az órát, és nem csak dizájn, hanem anyag, felület, stb, kva drága a svájci mérnöki munka)
- a gyárépítés, vagy új HQ építése
- rezsiköltségek, villanyszámla, takarítás, telefonszámla, bérköltségek: a könyvelő, a saleses, a titkárnő, a Pr-os, a nénikém, satöbbi
- marketingköltségek
- az óra fizikai valójának elkészítési költsége.Ez a 450-500.000. Hogy amúgy ebből mennyi az óra elkészítésének a költsége, sosem fog kiderülni
De ha azt vesszük alapul, hogy elég jó minőségű tokot, AR-es zafírt, fémszíjat, számlapot, mutatókat, COSC tanúsítványt, coax szerkezetet kell összehozni... -
válasz
pulutodurumo #188977 üzenetére
Bizony, ahogy az snzh5# is nevetséges 110-ért. Szerintem.
-
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #188902 üzenetére
Azt írja az állapotnál, hogy please ignore camera reflection... Hát, inkább az órát kéne ignorálni, az a reflection már igazán nem oszt, nem szoroz
-
válasz
pulutodurumo #188902 üzenetére
India, a végtelen lehetőségek (és óravariációk) országa. Bármit bármivel képesek összetákolni
-
apuc
őstag
válasz
pulutodurumo #188277 üzenetére
-
radesz
csendes tag
válasz
pulutodurumo #188246 üzenetére
Köszönöm!
A garancia jegyet megnézem, majd rákeresek a boltra ahol vették. Mivel ez nem egy több 100e Ft-ba kerülő óra, ezért talán kevésbé hamisítják, de sose lehet tudni. Sajnos nem tudom, hogy az eladó hajlandó lesz-e levenni a hátulját, de megkérem rá. Gondoltam, hogy a bajcsyn bemegyünk együtt a seiko szervizbe és ott egyből megmondják ha valami nem stimmel az órával és a garit is meg tudják nézni, hogy rendben van-e. Külsőleg látszik valamiből ha replikát akarnak rám sózni?
köszi,
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
pulutodurumo #188119 üzenetére
Brávó, Brávó! Ügyes vagy. Kókány, de biztos van benne munka!
-
válasz
pulutodurumo #188119 üzenetére
Ügyes vagy! Jó lett az!
-
válasz
pulutodurumo #188000 üzenetére
Ezen inkább valami bevonat van, nem szálhúzott acélt látunk.
Láttam ilyen Seiko átalakítást, lepolírozták róla.
Video -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #187984 üzenetére
szárazfield
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #187934 üzenetére
De ő nem ebből élt, "csak" mint műkedvelő csinálta.
Mint bejelentett egyéni főállású vállalkozó, ő is kénytelen lett volna többet kérni a munkájáért, amikor is csak a járulékok havi MINIMUM 80 ezer Forintot jelentenek.
Még akkor is, ha nincs is ennyi bevétele egy hónapban.
Más a helyzet, ha van egy heti MINIMUM 36 órás bejelentett alkalmazotti munkaviszonya, és emellett másodállású vállalkozó valaki.
Akkor csak a bevétel utáni szja terheli őt. -
válasz
pulutodurumo #187954 üzenetére
Nagyon csini!
-
p0lip
tag
válasz
pulutodurumo #187951 üzenetére
Ja így értem, azt hittem alapból elveted a márkát, ami egyébként szíved joga.
gyuszmó - Bocs, ha nem ment át, a győzködés csak humoros szofordulat akart lenni!
-
válasz
pulutodurumo #187951 üzenetére
Atyád melyik edificet vette?
-
válasz
pulutodurumo #187945 üzenetére
A tough movement még jó hogy indexre üt.
-
p0lip
tag
válasz
pulutodurumo #187945 üzenetére
Gravitymaster, Mudmaster szintén, pedig csak G...
Ellentétben veled, nekem bejön, sőt van is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest