- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nebancsa
senior tag
válasz
DVDfun #195865 üzenetére
Én is rendelkezek általad linkelt órával, nagy kedvencem
Most leellenőriztem, szerintem nálam is pont indexre üt. Ennél az óránál elég magasan van a másodperc mutató a számlaphoz képest, és ha nem derékszögbe nézed úgy láthatod, hogy nem üt indexre. Amúgy ennek az órának a mutatóit lehet korrigálni is, tudja a szerkezet.
-
sipi83
aktív tag
válasz
DVDfun #195079 üzenetére
Szia!
Lehet kicsit unalmas lesz már a többieknek, de Tőlem egy nagy kövér +1 a CW-ra!
Nekem már túl minimalista ez a modeljük, de szép letisztult, és ha az enyémből indulok ki, akkor a minőséggel sem lehet baj.
Szinte mindig akcióznak valamit, most pl. Trident-re van -15%
Havonta kapok magazint tőlük, van hogy kapok £50-100 kedvezmény kupont is.
Lehet hányódik is valahol egy, ha gondolod megkeresem.Üdv.: Sipi
-
Genji
őstag
válasz
DVDfun #195079 üzenetére
Hamilton Jazzmaster Thinline Auto számomra a tökéletes laposvas, 9mm de cserében automata.
Még ez jut eszembe: Junghans Meister Driver Handaufzug 7.3mm
-
Veron
addikt
-
Aske
aktív tag
válasz
DVDfun #182931 üzenetére
Konkrétan a giccses, amire gondoltam.
A kínai órák legrosszabb napjait idéző tok, kaotikus számlap. Mindezt nem kevés pénzért egy ilyen "startup" sztoriba csomagolva.
Van benne egy megbízható szerkezet, amit (vagy valamelyik testvérét) kismillió tokozó cég nagyon szép órákba épít be.
-
válasz
DVDfun #182840 üzenetére
A nálad linkelt sem automata. A KS oldalon vannak az automaták és a
tourbillonokcarrouselek. Nem pedig az automata tourbillonok. De hagyjuk a témát, ezek nem ebbe a topikba valók, a kínaiakra van külön topik. [link]Most nézem a KS oldalt alaposan. A videójuk külön bullshit, jézusom. Rendeltek egy oem órát valamelyik kínai beszállítótól, hmmm mekkorát alkottak.
-
válasz
DVDfun #182836 üzenetére
[link] (Seagull ST82 szerkezettel), ez meg fog maradni 300 alatt
[link] [link] [link] (ST80), ezek isnem licitesek
[link] [link] (ST82)
[link] [link] [link] (ST80)Mondom, semmi különös nincs ezekben, nem kell komolyan venni.
Persze kínaiban is vannak extrák, ha valaki kellően perverz, Beijing 3D Toubillon szerkezettel: [link] [link] [link] [link]
-
válasz
DVDfun #182831 üzenetére
Tucatjával vannak ilyenek órák ennyiért. Seagull ST80 Tourbillon szerkezet nem drága. Mármint relatíve, a megszokott svájci turbikhoz képest. Néha ebayen akcióban 300 dollár körül is ki lehet fogni egy-egy tokozást. Mármint ha valakit nagyon érdekel, csak azért, mert tourbillon. És az ST80 igazából nem is tourbillon, hanem carrousel szerkezet, az ST82 a valódi tourbillon, az is szokott lenni ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest