- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
marec1122 #231922 üzenetére
Igazából nekem azért fura a kérdésed, mert elvileg van hozzá egy használati útmutató, amit át kéne böngészned. Ha meg nincs, akkor a neted biztosan találsz letölthetőt.
Amire figyelni kell, hogy megfelelő város legyen beállítva DCF jeladónak illetve régiónak (pl. Berlin a legközelebbi, vagy Stockholm, Párizs). Utána azt kéne tudni, hogy sikeres vagy sikertelen volt a vétel, ezeket a mutató állásából kiderítheted. A jelmintavétel a szabad ég alatt történjen, vagy legalább ablakból, hogy ne legyen árnyékolás alatt. -
marec1122
senior tag
válasz
marec1122 #231873 üzenetére
Sziasztok!
Mivel e kérdésre nem igen érkezett válasz probálkoznék ujra. Próbáltam a C gomb hosszan nyomásával kérni hogy vegye fel a kpcsolatot a jeladóval de nem nagy sikerrel, visszaáll a téli idősávba és megy tovább. Esetleg valaki tudna segítséget nyujtani e kérdéskörben?
-
-
dzsi23
addikt
válasz
marec1122 #209786 üzenetére
Valszeg nem siet, csak rossz helyen van a mutató. Vagyis siet, de mégsem... belül tudja a pontos időt, csak azt nem tudja a szerkezet, hogy a mutató hova mutat. Ilyen előfordulhat, ha teljesen lemerül az óra, esetleg elem/akksi csere esetén, netán nagyobb eséstől vagy erős mágneses behatástól. A leírásban benne van, hogyan lehet ezt megoldani, tehát én is azt javaslom, hogy keress egy ismerőst, aki vágja az angolt valamennyire.
-
dzsi23
addikt
válasz
marec1122 #207965 üzenetére
Képek alapján nem mondom 100%-ra, de mintha ezekben lenne egy kis tömés (persze, nem hazai, de hamar ideér). Ez pedig az eredeti Seiko szíj.
Egyéb:
És ha már "hamar ideér"; megjött már valakinek a paratrooper? Az enyém megjött tegnap, de a munkahelyre rendeltem, és tegnap pont itthon voltam, így csak hétfőn jutok hozzá.(#207966) KelemenUhr:
Érdekes, mert az új Deep Blue Master 1000 2.5-nél még a nevében is jelölik a 60 órás (2.5 napos) járástartalékot. Akkor nem tudom, milyen hibrid lehet a tied.(#207969) nebancsa:
Köszi, neked pedig grat a pandához!Ha minden igaz, 2018 januári (81xxxxxxx).
(#207973) fagyalllo:
-
Deskdiver
senior tag
válasz
marec1122 #193518 üzenetére
Sajnálom ,hogy elégedetlen vagy az ajánlásommal. Nem tudhattam ,hogy már ismered, illetve kollégák vagytok.
Mivel gyakorlatilag nincsen képzelőerőm, ezért a legcélravezetőbb megoldás a hatékony kommunikáció elősegítése érdekében ha csak egyszerűen leírod amit el kellene képzelnem. A kérdésben nem szerepelt megnevezett márka, az üzlet preferált földrajzi elhelyezkedése illetve az engedmény mértéke sem. Ebből kifolyólag tisztelettel megjegyezném ,hogy az én olvasatomban a kérdésedre kielégítő választ adtam. Ezen túlmenően a kívánságodnak megfelelően az általad kért devizára konvertáltam a minimális vásárlási értéket mint az ingyenes házhoz szállítás alapfeltételét. Megtekintettem a "troll" és "trollkodás" online kommunikációban használt változatának definícióját. Arra a következtetésre jutottam ,hogy ennek a szakkifejezésnek a feltételei nem érvényesülnek válaszomban ezért ezt határozottan visszautasítom. -
fagyalllo
őstag
válasz
marec1122 #193283 üzenetére
Magyar leírás: [link]
Ezzel az órával egyszerre két időzónát lehet megjeleníteni.
A koronát kihúzva a második pozícióba a 24 órás mutatót tudod állítani a hagyományos módon, együtt a percmutatóval. Ezekkel állítsd be a pontos időt.
Ezután a korona első pozíciójában a 12 órás mutatót tudod egy órás lépésekkel állítani. A dátumot is ezzel állíthatod be, minden második körnél váltja, ráadásul mindkét irányba bátran tekergetheted, azaz a dátumot visszafelé is lehet állítani ezen a szerkezeten.
Szóval a 24 órás mutatóval beállítod az otthoni pontos idő, majd mikor elutazol Bukarestbe, a 12 órás mutatót átállítod a helyi időre, így mindkettőt egyszerre le tudod olvasni.
A kis gomb az akku töltöttségét mutatja. Megnyomva a mp. mutató előresiet max. 30 másodpercet az akku töltöttségének megfelelően: -
válasz
marec1122 #193017 üzenetére
Angliából a feladástól számítva 4-5 nap alatt van itt, a GLS hozza. Az angol királyi posta által kiadott R....GB számsorral ezen a linken követhető: [link] A GLS-nél a feladást követő 2-3. naptól lesz a rendszerben. A megjelenést követően további 2 nap múlva szállítják ki. Minden kb. 20. csomagot, teljesen random, a királyi posta a magyar postával szállíttat, nem a GLS-sel, akkor a posta.hu oldalán követhető.
-
csabulaxi
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
marec1122 #191086 üzenetére
Nagyon kicsi optikailag, más baja nincs. Egy üresebb számlap nagyobbnak hat ugyanekkora tokban. 16cm vagy alatti csuklóra max. 28 dodó kb. a határ. Szerencse kérdése, mi csúszik át.
t_a_m_a_s : Nekem nem kellett elengednem. Inkább kényelmetlen, h két-három helyen kell nézelődni. Annyiból tényleg jobb, h a tényleg nagyon ócska filléres kínai kiszorult egy harmadik topikba. Szerintem már rég túl van mindenki ezen a dolgon, árnyékra vetődtél.
-
gipsztigris
addikt
válasz
marec1122 #177541 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Hogy megbízható-e? CASIO! Ha teszik vedd meg, én a fémszíjas verziót venném. Egy ezres a különbség de ha mégis fém szíjra vágynál utólag sokkal drágábban tudod beszerezni majd.
Ha írsz TimeCenter fórumtársnak és szépen megkéred, lehetséges, hogy kapsz egy egyedi árat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest