- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
Tiszteletes #216605 üzenetére
Kérdésedre a választ nem tudom, viszont én Hantos Lacihoz vinném be, max. elhajt (de nem hiszem).
A legtöbb ilyen szerkezettel szerelt márkának amúgy - szerintem - a WDL a hivatalos márkaszervize a Millenium Centerben (Váci utca). -
válasz
Tiszteletes #194793 üzenetére
Ha 150 ojró alatt van akkor áfa nem lesz.
Gondolom elírás. Pontosítom: csak áfa lesz, vám nem. -
válasz
Tiszteletes #193507 üzenetére
Csak nem értitek az iróniát.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tiszteletes #190985 üzenetére
Ki nem?
-
válasz
Tiszteletes #190985 üzenetére
Szintén mindkét kézen van óra.
Mostmár minden nap. -
törölt tag
válasz
Tiszteletes #190363 üzenetére
Hát igen: a Sumo sem csúszik be az ing alá, de az MM annál is magasabb (1,37 vs. 1,54).
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tiszteletes #189866 üzenetére
Ez érdekes, mert én meg a katonás rendben álló csavarfejetek nem bírom, azokon látszik hogy nincs mögötte funkció, csak díszítés. Így viszont hihető(bb), hogy ténylegesen van valami szerepük.
-
válasz
Tiszteletes #189866 üzenetére
Pedig ez sokezer dolcsis kategória...
-
apuc
őstag
válasz
Tiszteletes #189824 üzenetére
Mindenkinek más a hordási szokása.Ezen kár filózni.Jól meg kell nézni, ha nem vagy hozzáértő, megnézetni.
Néhány esetben félrevezető a profil, vannak, akik nem is vállalják fel önmagukat, és/vagy a valóságban teljesen más, minta profilban.Ezért nem érdemes vele foglalkozni- annyira. -
válasz
Tiszteletes #189701 üzenetére
Mindenképpen
-
szivarvég
csendes tag
válasz
Tiszteletes #189691 üzenetére
Vagy jó alternatíva lehet egy SARX055.
Szintén titánium, 10BAR, bár Seiko 6R15, míg ez Eco drive.(#189697) FerNandor: Szép! A színkülönbség miatt olyan, mintha a fekete kisebb volna...
-
válasz
Tiszteletes #189691 üzenetére
Főleg, hogy ez egy eco-drive kvarc.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogyan oldották meg a napocskás töltést papíron keresztül.
-
válasz
Tiszteletes #189676 üzenetére
Tényleg hivatalosan megszűnt Bulova Szerviznek lenni. Semmilyen Bulovát nem szervizelnek. Mindegy, hogy itt milyen ígéretek jönnek. Lehet, hogy lesz garis cseréd, de 2 év múlva csókolhatod a Bulovádat.
-
@mriya@
őstag
válasz
Tiszteletes #189670 üzenetére
Én elvoltam a 22 dekás Certinával is, de a pillekönnyű Casioval sincs problémám.
-
mbela69
csendes tag
válasz
Tiszteletes #189453 üzenetére
jól értettem, hogy a DHL akkor is felszámítja ezt a 6000 forintos díjat, ha a küldemény nem éri el a vámköteles értéket?
(kérdezem ezt azért mert éppen a creationwatches-től készülök rendelni - persze bőven vámköteles érték felett - és jó lenne ha nem repülnének el nagyon a számok)
más oldalról. a DHL egyenesen érdekelt a vámeljárásban?fagyálló írja: hiszen dolgoznak. persze, de ha a szállítás kvázi ingyenes, akkor kitalálták, hogy mégse legyen az. az mindegy is, hogy ezt milyen díjnak nevezik (lehetne szemrevételezési és odébbpakolási díj is)
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tiszteletes #189453 üzenetére
Neee, pénzt kér az elvégzett munkáért?! Ez durva!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tiszteletes #189386 üzenetére
A "nem magyarba" emberek általában Románia felől érkeznek......
-
busman
veterán
válasz
Tiszteletes #189386 üzenetére
De euróban mondjatok majd árat,mert a legtöbb nem "magyarba" dolgozó már nem ismeri a forintot...
-
BloodRay
veterán
válasz
Tiszteletes #189068 üzenetére
Csak az meg gondolom nem 200k lenne.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Tiszteletes #189006 üzenetére
Ismerve az országos szakemberhiányt..
Jó ez a demagóg politika.
Ami valószínűbb, hogy a butikok nem szervizek, nem órások a kis műhelyükkel.
Röhej, de egy csatszem kiszedéshez is kell felszereltség (meg hozzáértés) Nekem anno a Monsteremen szenvedett meg a helyi órás, a felszerelt műhelyében a két részes stifttel, ha jól tudom a citizen is előszeretettel használ ilyet.És na jó leírom a tavalyi esetemet. Megvettem a rádiós Citizenemet egy hivatalos viszonteladótól, mivel borkutime-os garit kaptam hozzá.
Bőrszíjas modell, volt belőle nagyon hasonló a fémszíjas is, de az más szín és nem zafír üveges.
Timecenterrel leleveleztem, hogy a hasonló modell fémszíja jó rá. nincs készleten, kb, 2 hónap és 32 ezer Ft.
Mikor megérkezett érte mentem Budapestre a szervizbe, kértem tegyék rá.
Más rugós stift kell bele, ott kezdődött a macera, mikor kész beállítva, a csukómon volt már, mikor is egy mozdulatra a felfő endlink kifordult.
Legyen az óra felső részéhez (12 óra) csatlakozó endlink az 1-es és az alsó részéhez ( óra) a 2-es.
Oké óra vissza, nézegetés, többszöri szétszedés, de az 1-es mindig kifordul. Ekkor tegyük fordítva, de akkor már alul fordul ki az 1-es. itt már zakatolt az agyam, hogy 32 ezer kuka, hisz csak nekem rendeltek be egy ilyen (nekem) drága szíjat egy kifutott modellhez. Érdekes de a szerviz nem így állt hozzá, nem kellett volna kifizetnem, ha otthagyom, pedig többször is megnézték a gépet és az nem írt hozzá fémszíjat. Mikor valakinek eszébe jutott, hogy van a raktárban még egy ilyen szíj amiért valaki már hónapok óta nem jött érte (Kössz!)
Második szíj, szintén 1-es endlink kifordul. Megfordítva is.
Ekkor a két szíjból lett összelegózva (2db. 2-es endlinkkel) egy jó szíj.
1 szíjat fizettem, több mint másfél óra volt ez akció.
Maradt a szervizben egy db két 1-es endlinkes szíj.
Ugye nem lesz bajuk a szervizeseknek ezért, ígérd meg Béla!
Szóval le a kalappal előttük!(pont nem volt felújítás)
A forgalmazó lehet, hogy benyel egy 100 eurós szíjat, mert nem megy érte valaki, vagy mert a szervizesek mindent a vevőért állnak hozzá.
MIndig fémszíjas órát vegyetek, ha később cserélgetni akarjátok!
A Citizen meg szarjon sünt, hogy az egyik oldalt fél millivel elfúrja üzletpolitikailag.
-
válasz
Tiszteletes #189006 üzenetére
Nem a rendszer hibája. A vásárlónak kellene bevallania, hogy vámolandó árúja érkezik és így megfizetnie a szükséges dolgokat utána.
-
g0n21
senior tag
válasz
Tiszteletes #188973 üzenetére
A fortis volt a másik szégyene ennek az egész újórásdinak. Mert vannak az ismert kedvezményforrások, ugye Timecenter is ad kedvezményt, ha kérünk, Young78 is, egy bizonyos mértékig.
Viszont az, hogy minden Fortist, főleg limitáltakat a bolti ár kábé feléért meg lehetett szerezni, azzal komolytalanná tették ezt az egész újórásdit, pedig a Fortis éppen a ritkábbik kivétel.
Ér az az óra 1.1m forintot a butikban vagy a két sarokkal arrébb a "sikátorban" 790e-et? Nem....
Ha azt vesszük, hogy minden működési költséggel együtt nagyjából 450-500.000 forint a bekerülési költsége... (kb mint egy régi Bond smp használt ára)
És emögött a Swatch group áll. Akik mögött nincs nagy csoport, ott ez nehezebb.Bennem is van egy olyan gondolat, hogy ha már kimennék mondjuk Németországba (igen, a 8% áfakülönbségből kijön egy hosszú hétvége), nem biztos, hogy lenne pofám alkudni... De közben meg, nekik ez bele van számolva, és ha a hanyatló nyugaton ez nem cink, akkor mért nekem kéne rosszul éreznem magam emiatt.
Mondjuk engem nem fenyeget az újóravásárlás veszélye, pont az említett dolgok miatt én már "be lettem oltva" az ellen, hogy boltba vegyek órát. Marad a használt... legtöbbször
-
válasz
Tiszteletes #188199 üzenetére
Egyelőre maradnék a 3 mutató + dátum felállásnál.
Köszi
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Tiszteletes #188121 üzenetére
Köszönöm a dicsérő szavakat.
Sajnos a 3D nyomtatás minőségén múlik minden. Ha szép, határozott éleket csinált volna a gép, akkor sokkal könnyebben, szebben tudtam volna kitölteni festékkel. És persze a felülete is lehetne egyenletesebb, de ez van. Fémből esztergálva, tűreszelővel, kézzel egyengetve lehetne talán szebbet. -
Deskdiver
senior tag
válasz
Tiszteletes #187847 üzenetére
Legalább annyira érdekes mint amikor valaki “Tiszteletes” néven bírál olyanokat akiket nem ismer.
-
Rocketpocket
újonc
válasz
Tiszteletes #187800 üzenetére
Köszönöm szépen, nem is tudom mit mondjak, ebben az országban megéri gázszerelőnek lenni.
Lauda oké bocsi.
Tiszteletes: azzal a topikkal még nem volt szerencsém, köszönöm.
-
válasz
Tiszteletes #187721 üzenetére
3x áron
-
Sungoo
addikt
válasz
Tiszteletes #187721 üzenetére
-
feel2006
tag
válasz
Tiszteletes #187524 üzenetére
De, 2500 Ft-ot.
. De ez most az a szaki, aki a mutatókat is rendbe tette. Remélem igazat mondott, és nem "csak" lerázni akart.
Az óra 18 éves, novemberben kaptam örökségül, azóta volt 5, majd 21, majd 3 és most ismét x napot szervizbe. Bízok benne, hogy egyszer már jó lesz, mert már az árában van egy új ilyen órának. Igaz még egy üveghátlapot nagyon szeretnék rá..Aki először szervizelte budafokon (üvegcsere, nagyszerviz -elmondása szerint-, majd a rossz mutató állás, most a megállások), hozzá vissza nem viszem, pedig a kiváló honlap, fb-posztok alapján azt hittem Ők igazi szakik, da hatalmasat csalódtam bennük.
Most a mutató beállítás és most ez a probléma már egy másik XI. kerületi órás, Őt annyira "még" a munka alapján nem hibáztathatom, hisz nem nála volt decemberben a nagyszervíz.
-
zzz03
őstag
válasz
Tiszteletes #186834 üzenetére
koszi!
megnezni csak akkor tudom ha megerkezik. mar uton van.de yt videok alapjan nem latok semmi nehezen olvashato problemat a kijelzovel. majd kiderul ha megjon.
normal kijelzos tarsa pedig nem tetszik. max ha annyira nem jon be eladom, akcioba kifogtam nemetbol 25k-ba. annyiert hamar tovabb megy ha megse tetszik.
-
JDMKid
tag
válasz
Tiszteletes #186806 üzenetére
Igazán nincs mit!
Külön öröm, hogy még így is a magyar üzlet lett a befutó. -
bence0929
tag
válasz
Tiszteletes #186806 üzenetére
Gratula, nagyon jó a hó
-
SÖ
addikt
válasz
Tiszteletes #185606 üzenetére
Ez nem arról szól hogy másodpercre pontosan kell a napi teendőkről gondoskodni, ha bár vannak munkahelyek... japánokról nem is beszélve. A lényeg hogy azért legyen pontos egy mechanikus óra hogy minél kevesebbszer kelljen hozzá nyúlni. Nálam egy stresszel ér fel a korona kipattintása. Az a jó ha hónapokig nem kell hozza nyúlni. Ezért is nem preferalom a dátum kijelzést.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tiszteletes #185606 üzenetére
Szívemből szóltál.
Teasers : Talán Pulsar v Lorus, Casio van olcsóbban. Vagy ugyanez külhonból. Vagy lemondasz a segédszámlapokról, és beéred sima hárommutatóssal. Acéllal vedd, aztán olyan szíjat raksz rá, amilyet akarsz - előttem már írták, miért.
-
Norby646
csendes tag
válasz
Tiszteletes #185389 üzenetére
Értem, na hát radírra nem is gondoltam volna. Köszönöm a tanácsot!
-
Sn4k388
tag
válasz
Tiszteletes #185115 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
Sn4k388
tag
válasz
Tiszteletes #185112 üzenetére
Köszi azzal tisztába voltam hogy megáll csak nem-e lesz neki baja attól hogy nem megy? (Olvastam ezt azt)
Akkor maga a japán szerkezet megbízható?Még nem tudom honnan rendelem le a tutu linket találtam meg leghamarabb
-
apholyon
aktív tag
válasz
Tiszteletes #180598 üzenetére
Sky-ról nincs olyan opció, mint dfi-ről? (~21$-ért küldik tokkal-vonóval áfa és vámmentesen)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Tiszteletes #180598 üzenetére
És akkor ott is vagyunk a +30%-nál.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Tiszteletes #180073 üzenetére
Egy kalap alá veszem, mert a funkciójuk azonos és mindkettő család eldobható kategória. Amiben különböznek, az a működés módja. Mindkét család szvsz a svájci óraipar szégyene.
-
törölt tag
válasz
Tiszteletes #180029 üzenetére
Nem látszik élőbe. Ez saját óra nem kuncsafté.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tiszteletes #180018 üzenetére
Olcsósított 7750-et írtál, amit szerintem csak úgy lehet értelmezni, hogy 7750 werk egyszerűsített, költséghatékonyabb változata. De nem, mert a C01 a régi Lemania 5100 átalakításából született, semmi köze a 7750-hez. Mindkét szerkezet gyártásban van jelenleg, közülük egyértelműen a C01 az olcsóbb, belépő szint.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tiszteletes #180009 üzenetére
Nem 7750, hanem Lemania 5100 az alapja.
Narakh: Dehogy törés, alakítsd kedved szerint, kérdezd kvazy-t.
-
Chris82
senior tag
válasz
Tiszteletes #180009 üzenetére
Tudsz mondani pár típust?
Certina-t, az tetszik -
Chris82
senior tag
válasz
Tiszteletes #180005 üzenetére
Akkor ez egy ajánlott óra, bírni fogja a napi használatot?
-
Chris82
senior tag
válasz
Tiszteletes #179993 üzenetére
Egy Certina DS Podium-ot néztem ki
-
Chris82
senior tag
válasz
Tiszteletes #179990 üzenetére
Automatában van olyan ami vízálló?
-
válasz
Tiszteletes #178945 üzenetére
Végülis elég nagy rendetlenségben élek, mégis a műszaki cuccaimra nagyon vigyázok. Pl az autómat akár kitakarítom minden nap, a lakás az nagyon ráér.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Tiszteletes #178932 üzenetére
Köszi, ez teljesen jó.
485: itt melyik szerszám a szíjleszedő?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Tiszteletes #178929 üzenetére
hm, ezen még nem gondolkoztam...
esetleg tipp/tanács van a megfelelő szerszám(ok) beszerzési helyét illetően? nem a global ebay-re gondolok hanem kicsit szűkített körre, mondjuk 1-2 linkkel.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tiszteletes #178665 üzenetére
-
skx007_
csendes újonc
válasz
Tiszteletes #178599 üzenetére
PR50, titánium, zafír, quartz.
1., Szerkezet volt már benne cserélve (lejárt az ideje), de most ha koronáról időt állítok, akkor néha viszi csak a mutatókat, ha viszi is, akkor kopott, sercegő hangot ad, meg-megugrik.
2., A tok és az üveg között van egy fekete műanyag gyűrű . Műanyag....?!?! Nyilván akkor is láttam, de akkor csak a reklám/marketing/név hajszolt bele a bizalomba. Ma már borzalommal tölt el.
Anno a családnak egy ilyen óra nem volt kis kiadás (ebből fakadóan a széltől is óvtam), valahogy nagyobb minőséget vártam volna tőle. Most rágódom, hogy szentimentális okokból megcsináltassam-e, hiszen a titánium + zafír egy nagyon jó kis alap, ugyanakkor erre nem igazán érdemes költeni. Szóval szubjektív az egész, de ha a Tissot logot meglátom, hamis bűntudat ébred bennem, hogy anno a család pénzét kidobtam egy hulladékra. Biztos vagyok benne, hogy 1958-ban vásárolt Tissot nem ezt az általános "élményt" hozta. Lehet tévesen látom, de ma, 2017-ben pl. egy Fortistól jobban számítok egy "örök élet + 1 nap" feelingre.
-
TOZ
addikt
válasz
Tiszteletes #178062 üzenetére
Párszorvoltasat vettem.
-
TOZ
addikt
válasz
Tiszteletes #178060 üzenetére
-
Péz
csendes újonc
válasz
Tiszteletes #176538 üzenetére
Nem valóban nem kell hozzá magas IQ,elég egy lavór pénz is.
De az "olyanok" szerintem megelégednek pár Rolex-el is,az nem túl komplikált nekik,de legalább jó drága. -
válasz
Tiszteletes #176538 üzenetére
Ha fussa az órára, akkor már csak fussa egy beállító szervizre időnként.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tiszteletes #176381 üzenetére
Igen, a Lemania is csak egyik irányba húz, ahogy a 7750 kronó is, ill. a Miyota/Citizen automaták.
condy: óóó, micsoda buliról maradtál le, sajnos egy csomó hsz törölve lett, de még így is érdekes olvasmány lesz!
Néhány embernek büdös volt a pórnép és először kisajátították a topikot, a csürhét meg átzavarták a kínaiakhoz. Majd általános népharagnak engedve visszajöhettünk, ők meg kaptak saját homokozót (ahová szinte csak a szél jár kavarni a port): [link]
Itt kezdődött a sztori: [link]
Ideiglenes japán: [link]
Ideiglenes hogyan tovább: [link] -
Isual
veterán
válasz
Tiszteletes #175783 üzenetére
Természetes szétnéztem már guglin, az említett fb csoportban is. Vannak akik vásárolnak is fel svajci órákat. Épp azért írtam ide, hogy nem haszonvadász hozzáértő emberek mondjanak egy reális árat.
Annyi az órához a kiegészítés, hogy nem az eredeti csat van rajta, hanem drágább, kényelmesebb, gyári Certina pillangó kapcsoló bőrszíjhoz. Más egyéb nincs, doboza megvan, erről az óráról beszélünk :[link]
Köszi ha valaki segít
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tiszteletes #175620 üzenetére
Minimális rendelés 10 db. Én vettem 20-asból és 22-esből, de már alig van belőlük. Szóval nem kell aggódnod, h évekig porosodnának nálad.
Az Alis,Ebay-es szilikon/cápa/egyéb szíjakon, a zárakon is érdemes kicserélni a stifteket, így hamar elfogy a készlet. Ebay-en láttam vastagabbakat is, szintén rozsdamentes acélból, de nem mentettem el a linket. Ezek az 1,8mm-esek bírták eddig, az orosz és kínai órákban lévők többször szétestek már, szerencsére csak cserénél és nem hordás közben.
-
squir
aktív tag
válasz
Tiszteletes #175419 üzenetére
Ott van leírva. 6309-7040 kapott egy monster számlapot és mutatókat.
-
törölt tag
válasz
Tiszteletes #175370 üzenetére
majd figyelni fogom, ez az éjjeli oldalra fordítás jónak tűnik
reggel óta már 2 másodpercet siet
eddig a másodperc stoppal állítottam "pontosra", mindig visszaállítottam 20-25 másodpercet, tehát ennyit késett és azt olyan 4-5 nap alatt hozta be
24 óra alatt olyan 6 másodpercet siet (most reggel 9 óta 2-őt, lehet, hogy másnap reggelre összejönne a 6, de szerintem így nem fog)
nekem azért számít, hogy pontos is legyen, mert hát mégis csak egy óráról van szó, meg a vonatindulás miatt is,
esetleg még felmerül a kérdés, hogy ez így árt-e a szerkezetnek, nem "erőlködik" az óra, meg a dátumváltó az éjjel, tehát, hogy helyes-e így tárolni az órát?!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tiszteletes #175310 üzenetére
Akit támogatnék az nem vállalja, aki vállalná azt nem biztos, hogy akarnám.
Egyelőre ne erőltessük szerintem. -
oba
addikt
válasz
Tiszteletes #175310 üzenetére
Engem nem zavar, ha néha nem csak órákról van szó. A felesleges személyeskedés az már zavarna, de szerencsére ilyesmire nincs példa. Nincs itt semmi kőbe vésve, ha meg nagyon off akkor (mint én most) offtopicba kell rakni. Át lehet tekerni azt a heti pár hsz -t ami nem kifejezetten óra témakörben íródik. Emiatt törölgetni meg megbízni valakit ezzel (szerintem) felesleges.
-
g0n21
senior tag
válasz
Tiszteletes #175284 üzenetére
Szerkezetfüggő. A COSC minősítésű óráknál a pozíciótól, vagy hőmérséklettől felmerülő eltérés megengedett határon belül van.
Ami nem COSC, ott meg reménykedsz, mert te teszteled ezt elsőként.
-
YAS-dude
őstag
válasz
Tiszteletes #175255 üzenetére
"vagy vegye a fáradtságot"
Inkább ne nagyon foglalj állást nyelvi kérdésekben.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Tiszteletes #175255 üzenetére
Abszolút igazad van.
( Nem az itteni megfogalmazásokkal kapcsolatban írok, nekem ez belefér. Hanem úgy általában. )
Basszus az emberek között pl. a sopping vagy mi a f@sz, teljesen elfogadott kifejezés.
És tényleg meg akarják nekem magyarázni, amikor szóvá teszem, hogy bennem van a hiba.Szó szerint fáj ilyet hallani.
-
Bazsi101
tag
válasz
Tiszteletes #175130 üzenetére
Mérd meg pontosan, és annak megfelelően válassz szíjat. 24-es tokfülhöz értelemszerűen 24mm-es szíjat. Célszerszerszámot mondjuk Vaterán vagy pl. orabox.hu.
-
7s26c
őstag
válasz
Tiszteletes #175130 üzenetére
általában az automatákra szokták mondani. de a fél óra az nagyon sok. az harminc perc. ha egy sündisznót kiteszek a napra fél órára , az is pont harminc perc...
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tiszteletes #175060 üzenetére
A mondás valahogy úgy szól, hogy "A hatalmától megrészegült váltókezelő, aki azt hitte, hogy a vonat csak akkor megy el ha leengedi a sorompót."
....pedig a vonat lesz@rja, hogy le van engedve vagy fel van nyitva, akkor is el fog haladni.
Remélem nem vetted magadra!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tiszteletes #174493 üzenetére
Keresztgyerek pesztrálásból eredően igazolt távollét esete forog fenn
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Tiszteletes #173702 üzenetére
Kedves Fórumtársak!
Ígéretemhez híven, a korábbi érdeklődőket kiemelten, és minden potenciális résztvevő örömére szeretnélek benneteket meginvitálni egy személyes találkozóra. Kicsit megfogdosnánk egymás óráit, beszélgetnénk, és ki-ki vérmérséklete szerint fogyasztana. Nagy faxnira nem gondoltam... Aki esetleg már elígérte magát valami éjszakázós bulizásba, ő is jöjjön, nem ütik egymást a programok!
Az időpont: E-hét szombat (2017.05.20.) 18:00-
A helyszín: CoolTour Bar III. Bp. Lövőház utca 18.
Kérem privátban jelezzétek részvételi szándékotokat holnap estig, hogy tudjam hány főre foglaljak!
További szép estét kívánok!
-
oba
addikt
válasz
Tiszteletes #173934 üzenetére
Na na...
Egy szóval nem említettem semmiféle ilyen szempontot
Csupán azt akartam kifejezni, hogy nagyon nem tetszik ez az óriás minden áron profitot termelni akaró tömeg gyártó izé amivé többek között a Citizen is válik. Persze, kell nekik a haszon, nyilván. De ha ilyen áron akarják elérni (értsd: futószalagon dobunk ki minden sz*rt) akkor minőségbeli aggályok is felmerülhetnek. Bennem legalábbis
De igazad van... befejeztem
szerk.: fagyalllo: ezzel a mérettel?
az szép...
-
alphaville
aktív tag
válasz
Tiszteletes:
Részemről, oké! Amennyiben lesz helyszín és időpont, jelezd!Aske:
Nem tervezek harmadikat, legfeljebb valami olcsó Casio-t.
De azért ne tedd értem tűzbe a kezed! -
válasz
Mikor, hol?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Igaz, nem ugyanolyan!.....szebb!
Másra:
Ha van hely és időpont egy PM-et olvasnék róla. Megpróbálnám szabaddá tenni magam. -
Aske
aktív tag
válasz
Tisell Type A pilot
40 mm-es tok, enyhén domború zafír, Miyota 9015, Super Luminova BGW9
Ha valakinek ilyenre fáj a foga, most éppen kapni. Megéri lecsapni rá, mert hamar elfogy.
És akkor marad a szomorkodás. -
gipsztigris
addikt
válasz
Tiszteletes #173693 üzenetére
Bulovának van ilyen szíja! Hogy melyik volt előbb, azt nem tudom.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Tiszteletes #173697 üzenetére
Pontosan nem tudom. 60-as, 70-es évek.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Tiszteletes #173693 üzenetére
Szerintem is nagyszerű.
Tökéletes összhangban van az óra és a szíj.
Rendkívül harmonikus. -
fagyalllo
őstag
válasz
Tiszteletes #173689 üzenetére
A 017-ből sokkal többet adtak el, az egyik legnépszerűbb középkategóriás Seiko és van négy év előnye, 2006-ban jelent meg. 065-ből se lehet már sok, a gyártás befejezése után elég hamar ki szoktak kopni a piacról a SARxxxx órák.
Örülnék, ha a hegymászóból is újra lenne nagyobb választék, de még semmi hír, talán majd ősszel. -
fagyalllo
őstag
válasz
Tiszteletes #173681 üzenetére
És milyen fura, hogy a Cocktail már hivatalosan is kifutott, mégis elég sok eladó példány van belőle, mégis az Alpinist tűnt el mindenhonnan.
Amúgy a név nem a zöldségtől származik, hanem hűtőfolyadékról. MoHAA online játékhoz kerestem gyorsan valami nevet, felnéztem a polcra és ezt láttam meg először, az ujjam pedig megcsúszott a billentyűzeten, azért a három db. L.
-
TOZ
addikt
válasz
Tiszteletes #173681 üzenetére
Kolléga kereste pár napja, akkor ennyiért sem volt már. Ehhez mértem a jó megjelölést.
Kvazy: O:-)
-
Tulku
veterán
válasz
Tiszteletes #173569 üzenetére
sok pénz az...
-
válasz
Tiszteletes #173401 üzenetére
A kolléga eredetileg sem a szerkentyűre panaszkodott, ahhoz amúgy is vajmi kevés köze van a Tisotnak.
-
endezweii
újonc
válasz
Tiszteletes #173206 üzenetére
Pontosan erről beszéltem barátnőmmel. Pénzt nem akarnak adni, jelképes ajándékot szeretnének, azaz egy órát. Mi értelme lenne egy olyan jelképes ajándéknak, ami porosodik a polcon? Sokkal egyszerűbb lenne a borítékban pénzes dolog, én pedig megvenném magamnak azt, amit szeretnék, boldogan hordanám, de ők ezt nem akarják. Így jártam.
Igen, az a másik megoldás, de abból sajnos csak én jövök ki rosszul, mert reflexből rávágnák, hogy akkor oké, te mondtad.
Az eszközeim sajnos csak a saját szüleimre vannak kifejlesztve, rokonságra nem.
-
Aske
aktív tag
válasz
Tiszteletes #173195 üzenetére
Időt amúgy le lehet olvasni róla?
-
válasz
Tiszteletes #173195 üzenetére
Nagyon szép darab. Mi rossz fát tettél a tűzre?
-
Sungoo
addikt
válasz
Tiszteletes #172713 üzenetére
Ámen!
-
WiZARD
addikt
válasz
Tiszteletes #171723 üzenetére
Igazából 5letem sincs, hogy milyen lenne a végeredmény, és hogy zafírra is menne-e.
Van lézerem, amivel üvegre lehet gravírozni, de sose próbáltam. Ilyen spec üvegnek meg neki se fognék, mert a megfelelő végeredményhez tuti sok próbálkozás kell... (majd ha lesz időm, akkor valami üvegdarabon kipróbálom, és lefotózom) -
gprspeter
senior tag
válasz
Tiszteletes #171718 üzenetére
Aki ironikus, nem biztos, hogy szarkasztikus, de ettől még lehet cinikus...
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Tiszteletes #171662 üzenetére
Én a minőségre megyek. Ezért is kár pl. ilyenre hivatkozni, hogy ez egy 170 ezres topik volt. Sajnálom, hogy ez a változás sokakat ilyen mélyen sért önérzetében. Pár ember heves reakciója őszintén meglepett. Páré kevésbé.
Engem nagyon zavart már, ami itt svájci órák címen futott.
-
resool
aktív tag
válasz
Tiszteletes #171661 üzenetére
Ne haragudj a hangnemért, de a mai Swisscape szétválás már az agyamra ment.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Tiszteletes #171654 üzenetére
Több hozzászólására emlékszem, mint a tiédre, már meg ne haragudj.
(#171658) Sungoo: És milyen sokan vannak itt az indulás óta. -
resool
aktív tag
válasz
Tiszteletes #171654 üzenetére
Mert ez a tendencia, olvashatatlan lett a topic. Arcoskodni meg otthon az asszonnyal, ott talán van tekintélyed, itt nem vevő rá senki.
Ebben a topicban az kb pont 10x annyi idő, mint a tied -
resool
aktív tag
válasz
Tiszteletes #171652 üzenetére
A visszaállításnak semmi értelme, csak tovább romlana a minőség, a maradék a témában nagyobb tudással rendelkező fórumozóréteg teljesen eltűnne.
-
törölt tag
válasz
Tiszteletes #171639 üzenetére
Felteszem az instára és beteszem a linket, azt csak lehet
Oda írom, hogy nálunk azt meg már mindenki tudja, hogy hol van.
-
WiZARD
addikt
válasz
Tiszteletes #171621 üzenetére
Én továbbra se értem mi abban az önzőség, ha egy topikot ketté van bontva, és most mivel lesz rosszabb bárkinek. 2 teljesen különálló társaság írogatott (már amikor) egymással párhuzamosan. Én átgörgettem a fossilos, vosztokos, poljotos, néha seikos hozzászólásokat, mások meg az omega-rolex vitát.
Az meg igazán felnőtt, komoly gondolkodásmódra utal, amikor valaki azzal fenyegetőzik, hogy majd teleszemetel egy topikot, hogy legyen mit törölni...
-
g0n21
senior tag
válasz
Tiszteletes #171624 üzenetére
A legtöbb "svájcisnak" volt kínai, de legalább mushroom, és japán pedig biztos... Nem erről van itt most szó.
-
g0n21
senior tag
válasz
Tiszteletes #171621 üzenetére
Hosszú, és tényleg korrekt leírásodra pontosan válasz amit annak írása alatt leírtam: Eligénytelelnedett a kontent. És egy olyan szintre csöppent, ami már nem az volt, ami addig.
-
oba
addikt
válasz
Tiszteletes #171611 üzenetére
Én is végleg feladtam azt, hogy megértsem, pár ember véleménye és hisztije miért ér többet a nagy többségnél. Nem értem, miért nem volt semmi előjele, a többség bevonását miért zárták ki teljesen. A több mint 10 éves accomat sem akarom kockáztatni azzal, hogy leírom a véleményem... ami eleve nonsense félelem egy FÓRUMON. Nem is írnék többet ide, még ON témakörben sem. Csak annyit jegyeznék meg, hogy ez a svájci sznobizmus már olyan méreteket öltött (nem csak itt), hogy teljesen elment a kedvem attól, hogy valaha is drágább svájci órát vegyek. Pedig egy Omega speedmaster mindig is álom volt. Össze akartam rá gyűjteni... de ezek után inkább japán, német vagy orosz órára költöm a pénzem. Megyek a legnagyobb külföldi órás fórumra ezentúl órás témakörben. Viszlát, bár tudom senki sem fog hiányolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest