- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #230611 üzenetére
2015-ben jelent meg az enyém, előtte pár évvel már nagyobb Tunák megkapták ezt az új dizájnt, de nem lett tartós, visszatértek a klasszikus formához. Ragasztott betét, nem egy darab a lünetta, a védőgyűrű polírozott, nagyon jól működik rajta a Diashield bevonat, makulátlan ma is.
Amúgy pont most jött meg az olívazöld Uncle Seiko GL831, fel is próbáltam rá: -
Nimda
addikt
válasz
csabulaxi #230510 üzenetére
Igen, ismerős érzés, mint ahogy ez az "új" Citi JR4060-88E esetében. Semmi különös, 20 bar, eco drive és némi digitális. 44mm és még viszonylag olcsó is. Csak a szemem kívánja, de lehet idővel (a)karom is
Aki szeretne fényevő ana-digi (búvár) citizent, annak jó választás lehet.
Jó az a Seiko, így fotón nem, de élőben tuti megkívánnám én is
-
@mriya@
őstag
válasz
csabulaxi #229634 üzenetére
Az OTP-nél be kell lépni a SmartBank alkalmazásba, és ott jóváhagyni az internetes vásárlást.
Eddig sms-t kaptál, januártól változott ez meg.Idézem:
"2021. január 1-től mindenkinek kötelező lesz több lépcsőben jóváhagynia az internetes kártyás vásárlásait, ha olyan kereskedőnél vásárol, aki alkalmazza ezt a szolgáltatást. Ha tehát nem adott meg telefonszámot a banki azonosításhoz, nem fog tudni az interneten vásárolni az érintett internetes kereskedőknél. (Minden olyan kereskedőnek, akinek az Európai Unión belüli pénzintézettel van kártyaelfogadói szerződése, 2021. január 1-től kötelező lesz alkalmaznia a kétlépcsős hitelesítést az EU 2015/2366-os irányelvének (PSD2) megfelelően."
-
kulu22
aktív tag
válasz
csabulaxi #229599 üzenetére
Köszi a választ.
Friss jelkeresés (és találat) után is csinálja. Az itthoni márkaszerviz egyébként válaszolt, azt írták, juttassam el bevizsgálásra hozzájuk, de a nemzetközi garancia csak 1 év, a többit az eladónál lehet érvényesíteni. Elvileg van rá kiterjesztett garancia, igaz német, de akkor felveszem a kapcsolatot az eladóval. -
Rastaman17
csendes tag
válasz
csabulaxi #229491 üzenetére
Én eddig csak ott láttam ilyet. Itt, a fórumon is volt már róla szó, hogy posztok törlődnek/emberek vannak kidobva onnan, sokszor szinte nevetséges indokkal. Ma direkt beállítottam, hogy értesítsen a facebook, ha hozzászólnak a poszthoz, egy pár kommentet írtak is, de egy kis idő múlva törölték a posztot.. Pedig jó kis esti szórakozásnak ígérkezett
-
dzsi23
addikt
válasz
csabulaxi #229492 üzenetére
A fehér számlap és a narancs mutató kombinációja valóban Explorer 2-s, de az óra egészen más. Viszont a lekerekítések bugyuta hatást keltenek rajta, az Orient szerintem sokkal jobban megoldotta a Star 50 Diver esetén.
#229493 fecaga21:
Mutass olyat, ami tetszik, és ajánlunk hasonlót, ami jó is.#229484 pulutodurumo:
"Steinhart, Tissel, Phoibos"Ők pont azok, akik a sokadik modellel sem fogják megváltani a világot. Próbálkoztak saját dizájnnal, nem jött össze, maradnak a jól bevált másolásnál.
#229482 Polarstar:
Szinte ugyanez fut D1 Milano néven is, nem túl drágán, és van már rengeteg változatban: van sima 3 mutatós, de van kronó és csontváz is, minden színben és méretben, minden bőrt lehúztak már róla. -
dzsi23
addikt
válasz
csabulaxi #229324 üzenetére
Egy Steeldive-hoz képest nem látok különbséget (a logón kívül) az Akion, de a Merkur egy szinttel feljebb áll. Hogy hol készülnek, nem tudom, de ha esetleg ugyanott, akkor a Merkur valószínűleg több pénzt ad egy elkészült darabért, mert egy (vagy több) fokkal jobb minőségben rendel. Talán még a San Martin az, amire jobban odafigyelnek, mint a többire (Steeldive, Pagani, Parnis, stb).
-
-
andrew01
tag
válasz
csabulaxi #228273 üzenetére
Van egy 9 éves fekete stainless steel órám (kaucsuk szíjjal), amit 5 évig kb. naponta hordtam. Most megnéztem alaposan.. elég éles élei vannak pár helyen, még sincs rajta kopás, se az éleken sem máshol. Ezek szerint jó modellt foghattam ki?! Pedig csapódott már mosdótól kezdve ajtóig mindennek
Az üvegén mondjuk látszik is a kor.
Jók ezek a mémek -
Fall-N
veterán
válasz
csabulaxi #228273 üzenetére
Én sem szeretem a fekete órákat, pont a kopás miatt, maradok a nyers fémnél, ami inkább acél legyen ne csoda titán. Az a black Friday meg elég vérszegény. De sok bolt csinál kötelezőként ilyen akciót, mégha sok értelme nincs.
Az a bizonyos Grindr meg hírhedt, sok sorozatban is használják a meleg emberkék.
Más tapasztalatom nincs vele.
Mondjuk nekem az egész társkeresőzés kimaradt az életemből.
-
hallador
addikt
válasz
csabulaxi #228206 üzenetére
Szerintem ez egy elég jó műsor volt, jól összefoglalta a magyar óragyártás történelmét. Nekem szimpi volt az öreg, abban a korban (A Rákosy rendszerben nem csodálom, hogy nem akart órákkal foglalkozni, a nagymamám is mesélt ezt azt. Nem volt vidám akkor.) Legalább őszinte az öreg. Mondjuk ma sem kifizetődő, ha valaki megmondja az igazat, fontosabb a feleslegesen felturbózott nemzeti identitás, mint a haladás. Mondjuk az Evolvenst megemlítették volna benne, de erről a témáról pont van egy másik műsor, ami nem feltétlenül órákról szól, de azért van benne arról is szó:
-
törölt tag
válasz
csabulaxi #228206 üzenetére
Az! dzsi23 elmondta a lényeget
Írtam is, hogy többre számítottam, de gondolom egyensúlyozni kell, hogy az egyszeri tv nézőt ne traktálják túl sok infóval. Gondolj bele, az álarcos énekes meg a mindenféle főzőshow agymosások mellett csoda, hogy helyet kap egy ilyen műsor.
Akinek több kell nézze Gonziékat. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
csabulaxi #228026 üzenetére
Nem kapzsi egy kicsit a srác? / Mondjuk, itthon is van ilyen úszónő...
/
Jogászainak több esze lehetett volna. Hacsak nem azért volt a per, h reklámozzák egymást.Prime77 : Nem néztem szét, máshol mennyiért van. Lehet, olcsóbban is meg lehet csípni. Ezt a modellt talán még Babósnál néztem, méretre jó a 16,5-es csuklómra. Nem vettem meg, maradok a mechanikus óráknál. Ott is a Vosztok Amfíbiáknál, még mindig nagy a szerelem.
-
törölt tag
válasz
csabulaxi #227997 üzenetére
Elnézve a videót, amiben konkrétan semmi nem történik, kissé szkeptikus vagyok a termék érdemi hatásosságát illetően. Elképzelhető, hogy az óraüvegre ráfújva kialakul egy filmréteg, de nem tudom mennyire esztétikus, szemmel látható megoldás ez.
Viszont a videóból számomra az derült ki, hogy az őskövület 46943 szerkezettel szerelt Orient óráim felhúzómechanizmusa milyen hatékony, mert ennyi mozgástól, amit a Rolex kapott már sanszosan elindulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest