Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag


    SBDX043
    330 000 jen, adó nélkül


    SBDC133
    140 000 jen adó nélkül


    SBDL083
    81 000 jen adó nélkül

    [https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/prospex/special/140th_limited/]
    A motívum az Iriomote-sziget mélyzöld tája, amely táplálja a gazdag tengert. A sziget területének mintegy 90% -át az Iriomote-szigeten szubtrópusi természetes erdők borítják, és a hegyekből folyó folyótól lefelé hatalmas mangrove-erdő képződik. Annak érdekében, hogy kifejezze a sötétzöld világot, amely erőteljes szívdobbanást érez, a tárcsa színe egyesül a sötétzölddel, és a kezek számára átveszik az őserdőbe besütő napfényre emlékeztető arany színt.


    SARX085
    120 000 jen, adó nélkül
    [https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/presage/special/140th_limited/]
    Az "Akatsuki" az az idő, amikor a felkelő nap sütni kezd az éjszakai égbolton. A hajnalt jelképező reggeli nap csillogásának témájával a teljesen fekete tok és a színátmenet színű számlap hajnalban kifejezi az eget. Az élesen csillogó arany kezek és indexek a felkelő nap tükrét keltik.



    SBXC083
    230 000 jen, adó nélkül)
    [https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/astron/140th_limited_jp]
    A cseresznyevirág-nézés kultúrája, amely Japánból a tengerentúlra terjed. Közülük a csillagfény által megvilágított "éjszakai cseresznyevirágok" titokzatos fényt adnak a környező térnek, fantasztikus hangulatot teremtve. Az éjszakai égboltot ábrázoló, teljesen fekete színű esetben a cseresznye virága a szélben és a csillagok az éjszakai égbolton átfedésben vannak, az éjszakai cseresznyevirágok díszletei pedig a tárcsán csillogó alapú fokozatossággal vannak kifejezve. sötétlilán.

    [ Szerkesztve ]

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák